Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Lotharius
rallisibul

|
18.01.2024 13:30:00
|
|
|
Lotharius kirjutas: |
Gaming jubedustest rääkides, siis väike update enda tooli osas ehk Secretlab Titan.
Nüüd siis 1a7k selle otsas elatud ning kuna kodukontor, siis kasutuses E-R 9-17 ning vahepeal õhtul veel mõni tunnike. Endiselt tundub kõik sama tihe kui alguses, miskit ragisema pole hakanud. Käetoed ja tooli enda kangas kuluma pole hakanud ning polsterdus ka tiptop. Mõlemad tuttavad, kel aasta kauem sama tool olnud, on ka endiselt rahul. Seni paremini ülalpidanud kui Jyski ja Aatriumi 100-200 vahemiku toolid.
+/- naise arvates on tooli põhja poroloon liiga jäik, mulle jällegi meeldib, et see pole pehme  |
Kui juba toolide vastupidavusest juttu tulnud, siis kannan ette, et mu SecretLab Titan elab endiselt edasi. Tool saab kodukontoris E-R vatti ~8h päevas. Kangas terve, poroloon mu ligi 100kg all kuskile ära vajuma pole hakanud ning miskit ei kägise ega logise ka veel. Samuti on ka sõpradel samad toolid alles ja eelmisel aastal ostis üks veel endale.
+1 Mul on ca 4a kahe tooli all see sama matt olnud ning oma tööd korralikult teinud.
_________________ Geek it til it MHz |
|
Kommentaarid: 123 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
115 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.02.2024 20:54:24
|
|
|
Elutuppa gamingu jaoks sai ostetud Jyski tool THISTED. Enam ei müüda/toodeta, sain viimaste hulgast ja kobeda soodukaga. Mugavuse kohta võin kommenteerida peale mõningat kasutamist.
https://jysk.com.mt/product/armchair-thisted-black-brushed-chrome/
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karl G
HV vaatleja
|
06.03.2024 09:31:24
|
|
|
Uurin ega keegi ei ole AutoFull C3 proovinud või kasutab näiteks? Amazoni link ka - https://www.amazon.com/dp/B092DF433H?_encoding=UTF8&th=1
//
Embody omanikud, kuidas tooliga rahul olete siiani? Kaua kasutanud ja kuidas vastu pidanud on? Mõtted mõlguvad see väljaminek teha ja tooli mured unustada tükiks ajaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bunny
HV kasutaja

|
01.04.2024 16:23:58
|
|
|
Spoiler 
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 :: |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
tame
HV kasutaja

|
14.09.2024 14:31:08
|
|
|
Võtsin saksa amazonist ~200 euro eest ühe Sihoo M57 tooli ligi, kuna sealtkaudu tuli koos saatmisega kuidagi natuke odavam kui ametlikust poest. Enne ostu tegin kõvasti kodutööd, määravaks sai hinna ja omaduste suhe. Kindlasti oli vaja vähemalt 3D-reguleeritavaid käetugesid ja 2D-reguleeritavat nimmetuge. Ka peatugi võiks ideaalis reguleeritav olla. Tool on nüüdseks paar päeva kasutuses olnud ja olen ostuga väga rahul. Kvaliteet on hea, pakendatud oli ka kvaliteetselt. Kokkupanek käis lihtsalt ja kiirelt.
_________________ Filmiarvuti |
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
40 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
02.10.2024 12:28:47
|
|
|
SKG kirjutas: |
LKits kirjutas: |
14/11/2021:
Aasta kasutanud, siiani kõik ok.
Spoiler 
|
Teine aasta peagi täis, pole siiani midagi katki läinud, kõik okei. |
Tooli põhi metallist ehk see, kuhu külge jalg kinnitub on metallist mitte puidust vms paberist? |
Ei tea, aga uurin järgmine nädal kui kodus olen.
edit:
Koputasin ja kontrollisin magnetiga - see kuhu jalg kinnitub on ikka metallist ehk osa tooli raamist.
Spoiler 
|
Nii, järgmine aasta on täis tiksunud. 2020 novembris ostetud sajaeurone AliExpressi nn. mänguritool on siiani terve ja korralik. Kasutust saab minimaalselt 40h nädalas ehk siis täistöökohaga kodukontoris. Ära pole lagunenud ega vajunud ja seljast invaliidiks pole ka jäänud, nagu mõni hoiatas Julgen kindlasti soovitada
Spoiler 
Enam vist nii hea hinnaga sellist tooli ei saa. Kõik asjad kallimaks läinud. Kui peaksin tänasel päeval ostma, siis ilmselt sarnase:
https://jysk.ie/office/gaming-chairs/gaming-chair-type-z-razer-edtm-legend
https://www.jysk.ee/type-z-razer-ed-tm-legend-manguritool-117929-ee.html |
Nii... umbes 4 aastat pidas probleemideta vastu. Täna avastasin, et tooli ei saa enam üles-all liigutada, see gaasisilinder vist kutu, kuigi hetkel on tool kõige ülemises asendis nö. lukus, kus ma seda nagunii kasutan, nii et selles mõttes minu jaoks kasutamist see probleem ei mõjuta, aga mõtlesin ära mainida. Hetkel ei saa tooli allapoole lasta.
Vaatasin, et asendus maksab seal 10-20 eur ainult. Samas pole vist mõtet kui ma seda funktsiooni pole kunagi kasutanud...
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
19.10.2024 11:21:56
|
|
|
tame kirjutas: |
Võtsin saksa amazonist ~200 euro eest ühe Sihoo M57 tooli ligi, kuna sealtkaudu tuli koos saatmisega kuidagi natuke odavam kui ametlikust poest. Enne ostu tegin kõvasti kodutööd, määravaks sai hinna ja omaduste suhe. Kindlasti oli vaja vähemalt 3D-reguleeritavaid käetugesid ja 2D-reguleeritavat nimmetuge. Ka peatugi võiks ideaalis reguleeritav olla. Tool on nüüdseks paar päeva kasutuses olnud ja olen ostuga väga rahul. Kvaliteet on hea, pakendatud oli ka kvaliteetselt. Kokkupanek käis lihtsalt ja kiirelt. |
Amazoni kommentaarid mainivad samuti, et esmamulje on hea, aga mõne aja pärast löövad selle hinnaklassi toolide tüüpvead välja nagu gaasisilinder hakkab järele andma ja käetoed logisema. Aga eks anna kogemusest teada, omadused selle raha eest on tõesti head.
Selle teema ajaloost vaatan et enda IKEA toolil läheb umbes 6-s aasta ja seni pole veel pidanud midagi pingutama. Üllatav et igapäevase kasutuse juures istepadi hoiab veel vormi ja katteriidel pole silmnähtavaid kulumise märke. Täitsa huvitav juba kas lubatud 10a garantiiperioodi kestab tõesti ära
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
tteam
Kreisi kasutaja

|
29.10.2024 11:50:44
|
|
|
Endal Ikea Markus olnud mingi aastakene ja tagumiku all olev poroloon täitsa läbi vajunud. Kaalu juures 91kg. Kellelgi sarnast kogemust? Muidu seljatugi ja muu funktsionaalsus on toolil hea ja meeldib, lihtsalt istmealuse tõttu ei kannata seal enam istuda.
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
29.10.2024 18:18:37
|
|
|
Mu JÄRVFJÄLLET-il veel püsib.
Vahepeal sattusin Ikeasse ja nägin uut JÄRVFJÄLLET versiooni, millel reguleeritavad käetoed. Näidise toed olid küll tuntava loksuga. Kuna mulle fikseeritute kõrgus sobib, siis eelistan vanu. Kuigi põhimõtteliselt saaks neid ümber vahetada, kui müügil oleks
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
23.11.2024 17:13:42
|
|
|
Karl G kirjutas: |
Keegi Sihoo tooteid on proovinud? Mõtlen täpsemalt Sihoo Doro C300. |
tame kirjutas: |
Võtsin saksa amazonist ~200 euro eest ühe Sihoo M57 tooli ligi, kuna sealtkaudu tuli koos saatmisega kuidagi natuke odavam kui ametlikust poest. Enne ostu tegin kõvasti kodutööd, määravaks sai hinna ja omaduste suhe. Kindlasti oli vaja vähemalt 3D-reguleeritavaid käetugesid ja 2D-reguleeritavat nimmetuge. Ka peatugi võiks ideaalis reguleeritav olla. Tool on nüüdseks paar päeva kasutuses olnud ja olen ostuga väga rahul. Kvaliteet on hea, pakendatud oli ka kvaliteetselt. Kokkupanek käis lihtsalt ja kiirelt. |
Kuidas siis on see firma, neil hetkel Black Friday pakkumised.
160 eest oleks nagu tooli küll.
Lisaks on veel väga sarnased toolid sellelt firmalt https://www.hbada.eu
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
17.01.2025 14:14:49
|
|
|
Mõtleb ka vailselt uue peale, GTOmega kusagil 10a olnud, hakkab logisema vaikselt.
Päris racing tooli ei tahaks aga "võrkkiike" ka mitte.
Samaa ega midagi asjalikku vist peale pole ka tulnud, hbda YT späämind siin ja veel on ikka igal hiire tootjal oma racing tool.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
helpless
HV kasutaja

|
07.03.2025 22:58:20
|
|
|
Gaming jubedustest rääkides, siis väike update enda tooli osas ehk Secretlab Titan.
Nüüd siis 1a7k selle otsas elatud ning kuna kodukontor, siis kasutuses E-R 9-17 ning vahepeal õhtul veel mõni tunnike. Endiselt tundub kõik sama tihe kui alguses, miskit ragisema pole hakanud. Käetoed ja tooli enda kangas kuluma pole hakanud ning polsterdus ka tiptop. Mõlemad tuttavad, kel aasta kauem sama tool olnud, on ka endiselt rahul. Seni paremini ülalpidanud kui Jyski ja Aatriumi 100-200 vahemiku toolid.
+/- naise arvates on tooli põhja poroloon liiga jäik, mulle jällegi meeldib, et see pole pehme  |
Kui juba toolide vastupidavusest juttu tulnud, siis kannan ette, et mu SecretLab Titan elab endiselt edasi. Tool saab kodukontoris E-R vatti ~8h päevas. Kangas terve, poroloon mu ligi 100kg all kuskile ära vajuma pole hakanud ning miskit ei kägise ega logise ka veel. Samuti on ka sõpradel samad toolid alles ja eelmisel aastal ostis üks veel endale. |
Eestis ei müü Secretlab Titan 2020 tooli keegi? Vähemalt ma ei leidnud. Või kust tellida saaks?
Oskab keegi veel mõnda tooli esile tuua? Ei jaksa kogu seda teemat siin läbi käia. Üldiselt otsin uut tooli igapäevaseks kasutamiseks.
_________________ Need to hear louder! |
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
agneskaasik13
Uus kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
25.05.2025 21:04:42
|
|
|
Odav AliExpress tool pidas siis ~5 aastat lagunemata vastu. Pole paha ~100 euro eest.
Spoiler 
Eks vaikselt vaatab midagi uut varsti.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
2 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
Aeg maha 20

|
04.06.2025 12:44:51
|
|
|
Selline küsimus, et enne kui ma tooli ostma hakkan siis kas ma pean uurima seda ka mis on maksimaalne kaal mis raskusega inimene võib seal peal istuda. Olen ostnud paar tooli ja mingi hetk see tõstesilinder enam ülesse pidama ei jää kui peale istuda.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
04.06.2025 12:46:56
|
|
|
On mõistlik uurida, jah.
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
Aeg maha 20

|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
04.06.2025 17:47:14
|
|
|
Muhekas kirjutas: |
Selline küsimus, et enne kui ma tooli ostma hakkan siis kas ma pean uurima seda ka mis on maksimaalne kaal mis raskusega inimene võib seal peal istuda. Olen ostnud paar tooli ja mingi hetk see tõstesilinder enam ülesse pidama ei jää kui peale istuda. |
Enamus toole kannatavad vabalt 110 kilo.
Mina olen nende väsimisest aru saanud nii, et siin ei ole tegu kaalu probleemiga.
Enamus peaks olema 3 või 4 klassi omad.
Silinder väsib aja jooksul ära isegi siis kui maksimumkaalu ei ületa.
Küsisin ChatGPT käest:
tsitaat: |
Hydraulic (or more accurately, **pneumatic gas lift**) cylinders in office chairs are classified primarily by **Class** ratings, which define their **durability, strength, and performance standards**. These classes are established by standards organizations like **BIFMA** (Business and Institutional Furniture Manufacturers Association) and **ANSI** (American National Standards Institute). Here's an overview:
---
### 🔧 **Common Hydraulic Cylinder Classes for Office Chairs**
#### ✅ **Class 1**
* **Rarely used** in modern chairs.
* **Low durability and strength**.
* Typically found in **very cheap or old chairs**.
* **Limited weight capacity** (below 250 lbs / 113 kg).
#### ✅ **Class 2**
* Slightly better than Class 1.
* Still relatively **weak and outdated**.
* **Not recommended** for regular office use.
#### ✅ **Class 3**
* **Minimum standard** for most office chairs.
* **Weight capacity**: \~250 lbs (113 kg).
* Suitable for **light-duty** tasks.
* Found in **budget and mid-range** chairs.
* **Average lifespan** and performance.
#### ✅ **Class 4**
* **Enhanced durability and strength**.
* **Weight capacity**: 300–350 lbs (136–159 kg).
* Common in **mid-to-high-end office chairs**.
* Designed for **frequent, long-term use**.
* Generally more **stable and smoother in operation**.
#### ✅ **Class 5**
* **Heavy-duty grade**.
* **Weight capacity**: up to 400+ lbs (181+ kg).
* Found in **premium or big & tall chairs**.
* Designed for **intensive daily use** and **heavier users**.
* Often meet or exceed **ANSI/BIFMA X5.1 or X5.11** standards for commercial furniture.
---
### ⚠️ Note:
* **"Class" ratings** are not legally enforced and can sometimes be **misused by manufacturers**.
* Reputable brands will **certify their gas lifts** to **BIFMA or DIN** standards.
---
### 🔍 Other Specs to Consider:
* **Stroke Length** (height adjustment range)
* **Diameter of the piston and cylinder**
* **TÜV, SGS, or BIFMA certification**
* **Steel thickness** and **build quality**
---
### 🔧 In Summary:
| Class | Typical Use | Capacity | Quality |
| ----- | ----------- | ------------ | --------- |
| 1 | Obsolete | <200 lbs | Poor |
| 2 | Rare | <250 lbs | Low |
| 3 | Budget | \~250 lbs | Basic |
| 4 | Standard | \~300 lbs | Good |
| 5 | Heavy-duty | 350–400+ lbs | Excellent |
Let me know your use case and I can help recommend the right class or specific models.
|
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kevvare
Kreisi kasutaja

|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
erik111
HV Guru
|
04.06.2025 21:48:43
|
|
|
Olemas need endalgi, oleks tõstnud lihtsalt ümber uuele Ikea Markusele aga paraku need ei lähe sellele toolile alla. Või sa said samale toolile need alla pandud?
|
|
Kommentaarid: 182 loe/lisa |
   |
2 :: |
156 |
|
tagasi üles |
|