Pole küll otseselt õige teema aga ligilähedane küll.
Nimelt, mis pagana anriks võiks sellist asja nimetada(ja justnimelt see pala, mitte see mida Mogwai üldiselt teeb, sest nende muu muusika on täiesti erinev):
Mogwai anriks on ametlikult Post-Rock (sama ka näiteks Sigur Rós-il). Kuigi nii Post-Rocki nimetuse kui ka sisu on suht laialt vaieldud, siis paremat tähistust sellele ka öelda ei oska. Post-Rock peaks siis olema see, mis tuleb pärast rocki
Teistest küljest defineeritakse post-rocki kui "mitterokilikku muusikat, mida tehakse rokkmuusika instrumentidega".
Sigur Rós on küll ülihea, nagu ka Mogwai. Kahju, et Sigur Rósi kontserdile ei saanud mis Rock Cafe's oli.
Ma lihtsalt mõtlesin, et ehk nimetatakse sellist klahvidega jantimist natuke teisiti. Post-Rock on mu lemmikanritest ka muidugi.
Muusikat kuulates ma ikka mõnikord mõtlen, et mis mõnu need tränamehed sellest kloppimisest saavad...
Sigur Rós on küll ülihea, nagu ka Mogwai. Kahju, et Sigur Rósi kontserdile ei saanud mis Rock Cafe's oli.
Ma lihtsalt mõtlesin, et ehk nimetatakse sellist klahvidega jantimist natuke teisiti. Post-Rock on mu lemmikanritest ka muidugi.
Muusikat kuulates ma ikka mõnikord mõtlen, et mis mõnu need tränamehed sellest kloppimisest saavad...
Kui nüüd tränast rääkida, siis üks osa tränast on tümps, mis on taustaks, ja teine osa on ikkagi meloodia, mis loole kõla annab. Samamoodi teeb meloodia sellest Auto Rockist kaasahaarava loo.
Kõige veidram ongi see, et vaatamata faktile, et ka tränale saaks teha meeldiva meloodia pole mina ühtegi meeldiva meloodiaga träna lugu kuulnud oma lühikese elu jooksul.
Ilu on kuulaja kõrvades.
eks träna ole ka mitut liiki. see raadiojama (Cascada, Novaspace jne) tekitab küll okserefleksi aga on ka sellist, mis täitsa mõnus taustamuusika. aastaid tagasi, sai seda üsna palju kuulatud. nüüd juba pikemat aega (electro) house'i austaja 8) _________________ nooope!
eks träna ole ka mitut liiki. see raadiojama (Cascada, Novaspace jne) tekitab küll okserefleksi aga on ka sellist, mis täitsa mõnus taustamuusika. aastaid tagasi, sai seda üsna palju kuulatud. nüüd juba pikemat aega (electro) house'i austaja 8)
Cascada ja Novaspace liigitub eurodance'iks, mitte tränaks.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.