Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Betamax
HV Guru

|
03.11.2009 23:28:25
|
|
|
Algselt oli tegemist kasutajaga cartier, siis pärast jamasid muutus nimi prostituutiks ja nüüd siis Taavi©?
Kusjuures, ma ise alguses imestasin, et taolisele kasutajale on lubatud üldse selline asi nagu nimevahetus siin foorumis.
|
|
Kommentaarid: 733 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
Mario.
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 274 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
217 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
04.11.2009 02:10:14
|
|
|
elukaz kirjutas: |
Siinse arutelu tulemusena peakski reeglitesse kirja saama kas selline asi on lubatud või mitte. |
... selleks, et midagi reeglitesse lisada, peaks see olema ka põhjendatud. Seega, millega sa sellist eksklusiivsust põhjendad ? Miks peab kauba pakkuja oma kaupa vaid sulle pakkuma ? Ärieetika rikkumisega, ei ole ju siin küll midagi pistmist sest äris on kehtinud alati reegel - kes ees, see mees. Pealegi, keskkonna huvides ei ole kedagi liialt eelistada või represseerida ...
   |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
04.11.2009 02:19:29
|
|
|
No ma ei tea mul on vist väga nihestunud ettekujutus ärist
Äkki siis keegi seletab lahti selle punkti mõtte?
tsitaat: |
9. Teiste müügiteemades oma pakkumiste tegemine on KEELATUD icon_exclaim.gif |
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
Kommentaarid: 188 loe/lisa |
   |
3 :: |
0 :: |
152 |
|
tagasi üles |
|
 |
virks
HV Guru
|
04.11.2009 02:37:14
|
|
|
|
Võõrasse müügiteemasse enda kaupa müüma ei lähe.
|
|
Kommentaarid: 525 loe/lisa |
   |
419 |
|
tagasi üles |
|
 |
Overkilla
HV veteran

|
04.11.2009 03:00:03
|
|
|
Mul on ka igasugu kahtlaseid kommentaare, paljud on need: panen talle tagasi negatiivse!
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
6 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aix
HV Guru

|
04.11.2009 13:34:09
|
|
|
|
See tundub kuidagi väga kontekstist välja rebitud
Aga jah, sisu seletati eespool juba ära - kui teine müüb mingit asja, siis tema teemasse oma kasvõi sama kauba müügisooviga ei tüki.
|
|
Kommentaarid: 411 loe/lisa |
   |
343 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.11.2009 14:05:48
|
|
|
Sinna tuleks teha parandus:
9. Teiste müügiteemades oma müügipakkumiste tegemine on KEELATUD |
|
|
Kommentaarid: 733 loe/lisa |
   |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
04.11.2009 15:19:44
|
|
|
Huvi pärast küsin, et kuidas muidu sellesse suhtutakse, kui täpselt sama teema - täpselt samas sõnastuses - veel mingisse teise - kolmandasse foorumisse "paisatakse".
Mina ise olen selles suhtes enda jaoks reegli kehtestanud, et üks teema ikkagi ühes foorumis, mitte, et ma teen seda veel Copy-paste kaasabil veel mingitesse teistesse foorumistesse.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 1138 loe/lisa |
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
04.11.2009 16:03:25
|
|
|
tahanteada, selle vastu otseselt ei saagi midagi teha ja miks peakski tegema?
Keelatud on vaid napisõnalised müügikuulutused, kus viidatakse mõnedele teistele väljaspool HV foorumit olevatele müügiteemadele, kuna pole meie huvides rahvast meie foorumist ära suunata.
Sellist tegevust reguleerivad üldsõnaliselt näiteks Arvutustehnika müügifoorumi kohta kehtivad reeglitepunktid:
13. Kui eseme müüki on alustatud HV foorumis, siis pettuste ja insaidertehingute vältimiseks tuleb müüjal eseme müügiteemas avalikult teatada ka lõplik müügihind, isegi kui ese on müüdud privaatselt teiste kanalite kaudu! Selle reegli vastu eksinuid on õigus adminnidel karistada "aeg maha" staatusega või bänniga!
21. Keelatud on teha teemasid, milles viidatakse näiteks OSTA.EE oksjonile vms. |
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 468 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
359 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
04.11.2009 19:00:20
|
|
|
Aix kirjutas: |
|
Aga jah, sisu seletati eespool juba ära - kui teine müüb mingit asja, siis tema teemasse oma kasvõi sama kauba müügisooviga ei tüki. |
Mis mõttes välja rebitud?
Lugeda ma oskan isegi et see punkt ei luba teema sisse pakkumisi teha, ma küsisin et mis mõtet püütakse sellega edasi anda? Et kui kõikvõimalikel muudel moodustel võib neidsamu vastajaid püüda siis miks just see keelatud on? Et tee ise oma teema... mis huvi on mul seda teha kui on lubatud võõrast teemast kliente üle meelitada? Teemaalgataja huvides on ju et ta oleks ka asjaga kursis nii et siis pigem kui lubada siis ainult teemasse.
Seda punkti oskab vist seletada ainult selle kirjutaja. Et kas mõte oli selles et ei tehtaks selliseid pakkumisi või et ei tehtaks teemasse ja igal muul viisil võib?
|
   |
152 |
|
tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
04.11.2009 20:26:30
|
|
|
Aix kirjutas: |
|
Aga jah, sisu seletati eespool juba ära - kui teine müüb mingit asja, siis tema teemasse oma kasvõi sama kauba müügisooviga ei tüki. |
Mis mõttes välja rebitud?
Lugeda ma oskan isegi et see punkt ei luba teema sisse pakkumisi teha, ma küsisin et mis mõtet püütakse sellega edasi anda? Et kui kõikvõimalikel muudel moodustel võib neidsamu vastajaid püüda siis miks just see keelatud on? Et tee ise oma teema... mis huvi on mul seda teha kui on lubatud võõrast teemast kliente üle meelitada? Teemaalgataja huvides on ju et ta oleks ka asjaga kursis nii et siis pigem kui lubada siis ainult teemasse.
Seda punkti oskab vist seletada ainult selle kirjutaja. Et kas mõte oli selles et ei tehtaks selliseid pakkumisi või et ei tehtaks teemasse ja igal muul viisil võib? |
ma olen tavaliselt nii teinud, et lihtsalt helistanud ja rääkinud asjad ära, kui keegi on teinud ostuteema ja seal häid pakkumisi on olnud mida ei tea, see ei torgi
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
04.11.2009 21:49:57
|
|
|
elukaz, no mis sa jonnid ? Ütle mulle üks keskkond, kus on lubatud või soositud personaalses teemas teemaalgatajaga konkureerivate pakkumiste/soovide avaldamine ?
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
04.11.2009 23:33:19
|
|
|
Noh, tundub et HV on just selline kus varjatud kujul on need igast asendist soositud?
|
   |
152 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
05.11.2009 00:24:30
|
|
|
tundub, et võib paralleele tõmmata:
on kokad ja on inimesed kes ei saa külmkapist valmisttoitu ka kätte..
on mehhaanikud ja on inimesed, kes ei saa pliiatsiga sirget joont ka mitte paberile..
leia omale keegi, kes sinu eest ärib ja elu lill, mitte ära hakka siin Kurja Maailma poolt Personaalselt Sulle tehtud haiget lahkama.. kõigil lihtsam.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Tasub kooliks valmistuma hakata. |
|
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
05.11.2009 01:35:59
|
|
|
sinul on mingi oma huvi siin regullida. sa kas ei suuda piisavalt kiiresti reageerida või on mingi hiljaks jäämise pärast hing haige.....
leia omale keegi, kes sinu eest ärib ja elu lill, mitte ära hakka siin Kurja Maailma poolt Personaalselt Sulle tehtud haiget lahkama.. |
Ära mine isiklikuks, sa ei tunne mind ja diagnooside panemisega sa just ei hiilga. Ma ei ole siin petta saanud, minu teemadest ei ole kaupa varastatud (mu enda teada vähemalt mitte), ma ei ole millestki olulisest ilma jäänud sest pole juukseidpidi klaviatuuri külge kasvanud ja midagi maha maganud, on mõned negatiivsed kogemused aga mitte midagi sellist et siin kaastunnet otsida ja mingit jura keerutada. Oleks mul isiklikud probleemid, oleks ma ammu juba käega löönud. Ma olen lihtsalt sinisilmne maailmaparandaja kes näeb et midagi on natuke kreenis ja tahaks lappimist.
HV on ikkagi AHVide jaoks ja kui enamus leiabki et selline ülelöömine tore on siis saagu see reeglitesse kirja ja ei pea keegi pead murdma kas nii on ikka õige ja ilus vaid et siin tehakse nii ja kui ei meeldi mine mujale, aga see pole paratamatus mida peab tolereerima. See küll on ja jääb, iseasi kuidas sellesse suhtutakse administratsiooni tasemel, kelle voli on üheselt määrata kuidas oleks siin keskkonnas korrektne käitumine.
Seoses sellega võikski lisada küsitluse "kuidas suhtud kui sinu äriteemas vastanutele tehakse kolmandate isikute poolt konkureerivaid pakkumisi?"
"ükskõik, mind see ei kõiguta"
"ei meeldi kui seda tehakse avalikult teemas (praegused reeglid)"
"ei meeldi kui seda üldse tehakse"
Ja tegelt võiks üldse selle teema pooleks lõigata sest see teema on hoopis kättemaksu kommentaaride arutamiseks.
|
   |
152 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
05.11.2009 02:00:23
|
|
|
... peale sinu, ei näi küll selle "probleemi" kallal keegi pead murdvat, seega ehk peaksid ikka oma arusaamu revideerima ?
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
kännuämmelg
HV Guru

|
05.11.2009 08:38:32
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... peale sinu, ei näi küll selle "probleemi" kallal keegi pead murdvat, seega ehk peaksid ikka oma arusaamu revideerima ? |
kas ootaksid siis läbu, kus kakskümmend posti kujutavad endast: "mul kah" poste?
see, et siin teemas neljakesi sõna võtate, ei tähenda mitte seda, et teised lambad oleks või ei viitsiks kommuunile muhvigi anda, vaid pigem seda, et analoogsete arutelude juures on enamik kripeldavat juba välja öeldud ning hetkel sõnavõtjad on selle kontsentratsiooni ka juba välja toonud, mistõttu ei vaevuta enam kordavaid teateid postitama.. või vähemalt mina arvan nii.
Kui nüüd pöörduda nende privapakkumiste ja teemasse tehtud oma pakkumiste juurde, siis sellel medalil on samuti kaks külge..
Võttes aluseks selle, et HV on siiski muutunud oksjonikeskkonnaks, ning enamik pakkumisi on avalikke, siis läbinähtavuse tõttu oleks parem, kui kõik pakkumised olesk tehtud teemasse. Tihtilugu on müügid tänu privapakkumistele varem lõppenud ning paraku oleks müüja enamikel juhtudel ka ilmselt rohkem pappi saanud, kui oleks asja avalikult ajanud (see eeldab loomulikult ka oksjoni lõpuaja ära märkimist, sest potentsiaalsed huvilised jäävad viimast momenti ootama).
Kui Laurx ütleb, et teeb privasse pakkumisi, millest müüja ei saa keelduda, siis bs, võttes omale privasse tehtud pakkumisi, pole mina küll näinud ühtegi ülekuldavat näinud, pigem proovitakse mõjutada summadega, mis on soovitava piiri peal ning kindlasti kantud vajadusest saada odavamalt tavapärasest (siin ei pea ma silmas HV pseudo turuhinda, mis tähendab millalgi tehtud madalaima hinnaga müüki) asja kätte (avalikult pakkudes võib ju mõni huviline, teema otsa komistada ja hinna üles kruvida).
Kui ei kardaks hinna tõusmist- poleks ju mingit vahet, kuhu post teha
|
|
Kommentaarid: 243 loe/lisa |
   |
4 :: |
205 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
05.11.2009 10:40:08
|
|
|
privasse postides saab kiiremini tähelepüanu: enamustel kodanikel , kellel telnr i profiilis pole,. on suure tõenäosusega ps id meilile suunatud ja seda loetaske EHK.
telnr võiks profiilis kohustuslik olla .P pakkumise teen ma siis kui ma kola kindlasti soovitud ajal kätte saan. KUI on vaja hommikul kell 8 töötavat masinat, tuleb nt kell 22 veel kasutajatele helistada aj tüütamise pärast vabandada.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Tasub kooliks valmistuma hakata. |
|
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.11.2009 11:02:07
|
|
|
laurx: Väike OT: Aga paljudel inimestel on komme öösiti magada ja siis on neil ka telefonid välja lülitatud.
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
   |
721 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
05.11.2009 11:42:48
|
|
|
laurx: Väike OT2: Selline, noorest peast öösiti liigne rahmeldamine võib lõppeda sellega, et rahmeldaja pannakse juba päris noorena mulla alla ja siis sugulased kaklevad varanduse pärast.
Mina õppisin ööseks telefoni välja lülitama juba oma 10 aastat tagasi ja siiani väga rahul, et puuduvad igasugused "öised küsimused, et miks mul küll arvuti ei tööta või et kohe ja praegu tuleb midagi korda teha".
|
|
   |
211 |
|
tagasi üles |
|