Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
softis
HV Guru

|
28.12.2015 18:38:56
|
|
|
Delta oli päris lege pakett omal ajal
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
28.12.2015 18:46:44
|
|
|
softis kirjutas: |
Delta oli päris lege pakett omal ajal  |
jah...see oli omal ajal kõige säästukam kui rääkisid ka
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.12.2015 20:03:16
|
|
|
Mu emal oli delta veel palju, palju aastaid peale seda kui maha võeti, aga ega siis keegi teavita, et see oli 4 korda kirvem kui järgmine pakett ja 10 kora kallim kui odavaim
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
28.12.2015 20:22:05
|
|
|
Ma usun, et nii mõnelgi on praegugi veel Delta. Nagu mõni aeg tagasi oli uudis, kuidas AT&T lasi ullikestel ikka veel otsekorraldusega kiviaegset internetti sisselogimise maksu maksta. Mitte ühenduse tasu vaid analoogne meil kunagi olnud Atlas Starteri vms-ga.
|
|
Kommentaarid: 247 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
28.12.2015 21:20:21
|
|
|
emt tegi seda veel hiljutigi.
oli mul see era pakett enne... keegi ei köhind, et kuule - lolliks oled läinud vä?
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.12.2015 21:53:26
|
|
|
jkddp kirjutas: |
oli mul see era pakett enne... keegi ei köhind, et kuule - lolliks oled läinud vä? |
Olgu su pakett kallim või odavam. Telekom ei ole üldiselt pähemäärimisgruppi tööle rakendanud erinevalt teistest, kes igal ajal suvalistele numbritele kõlistavad ja teksti ette vuristavad.
Ok, mingi hetk oli ka EMTil mingi telefonimüügi partner tööle rakendatud kes pakkumisi tegi, kasutajad oskavad rohkem pajatada kas ka praegu helistatakse.
Isiklik arvamus on, et parem ärgu tülitagu, mina ise tean mis mulle parim on. Ise olin ka pikka aega Delta kasutaja, hiljem tekkisid erinevad netivajadused ja siis paratamatult tuli paketti vahetada.
Emal veel siiani, vana, ilma kuumakseta seeniori pakett, kõneminut on krõbe aga kõnesid mobiilil olematu arv, seega hea, kui mõni kuu jääb isegi arve tulemata. Annaks jumal, et keegi ei helistaks ja ütleks, et nüüd tuleb teil selline pakett.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
2 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
28.12.2015 22:00:18
|
|
|
indrekp kirjutas: |
oli mul see era pakett enne... keegi ei köhind, et kuule - lolliks oled läinud vä? |
Olgu su pakett kallim või odavam. Telekom ei ole üldiselt pähemäärimisgruppi tööle rakendanud erinevalt teistest, kes igal ajal suvalistele numbritele kõlistavad ja teksti ette vuristavad.
Ok, mingi hetk oli ka EMTil mingi telefonimüügi partner tööle rakendatud kes pakkumisi tegi, kasutajad oskavad rohkem pajatada kas ka praegu helistatakse.
Isiklik arvamus on, et parem ärgu tülitagu, mina ise tean mis mulle parim on. Ise olin ka pikka aega Delta kasutaja, hiljem tekkisid erinevad netivajadused ja siis paratamatult tuli paketti vahetada.
Emal veel siiani, vana, ilma kuumakseta seeniori pakett, kõneminut on krõbe aga kõnesid mobiilil olematu arv, seega hea, kui mõni kuu jääb isegi arve tulemata. Annaks jumal, et keegi ei helistaks ja ütleks, et nüüd tuleb teil selline pakett. |
Küll sina ajad ikka kibestunud moori juttu. Võta nüüd rahulikult.
Vaadates numbriliikuvuse statistikat viimastel kuudel (iga kuu karjutakse kuskil tarbijas vms) on emt vägagi aktiivne telefonimüügis. Huvitav et nende töölisena sa kas oled lihtsalt ikka ülihalvasti informeeritud või lihtsalt üritad siin teha nägu et sa ei tea
Fakt on see et kas on tulnud mõni odavam pakett peab ikka klient jälgima, miks peaks operaator seda tegema? Selle kohta tavaliselt tehakse uudis et uued paketid ja kes tahab see vahetab. Ükski muu ettevõte ka ei tee seda kunagi.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
1 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
-DMI-
HV vaatleja
|
28.12.2015 22:10:22
|
|
|
Ma ei saa aru miks nad pakuvad näiteks minuTV mobiilile/tahvlile, kui isegi kõige kallim mobiilse interneti pakett on naeruväärselt väikese andmemahuga. Proovisin minuTV'd. mingi 1h ja kulutatud ~800 mega andmemahtu. Kmoon???
Järelikult on MinuTV äpp mobiilsele seadmele täielik mõttetus. 4G pakettide mahud on sarnased 3G-le.
Kes üldse kasutab seda ning kuidas mahupiiranguga hakkama saate?
Pigem võiks olla mõnes mõttes suht piiramatu umbes 50-100GB mahtu mõistlikku kiirusega. 5mbit ja 10mbit kiirusega, saab isegi hd filme vaadata. Aasta on kohe 2016 ja ikka elame siinkohal kiviajas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
28.12.2015 22:20:43
|
|
|
-DMI- kirjutas: |
Ma ei saa aru miks nad pakuvad näiteks minuTV mobiilile/tahvlile, kui isegi kõige kallim mobiilse interneti pakett on naeruväärselt väikese andmemahuga. Proovisin minuTV'd. mingi 1h ja kulutatud ~800 mega andmemahtu. Kmoon???
Järelikult on MinuTV äpp mobiilsele seadmele täielik mõttetus. 4G pakettide mahud on sarnased 3G-le.
Kes üldse kasutab seda ning kuidas mahupiiranguga hakkama saate?
Pigem võiks olla mõnes mõttes suht piiramatu umbes 50-100GB mahtu mõistlikku kiirusega. 5mbit ja 10mbit kiirusega, saab isegi hd filme vaadata. Aasta on kohe 2016 ja ikka elame siinkohal kiviajas. |
Ümaralt võid arvestadagi 1H minuTV tarbimist võtab 1GB mahtu.
minuTV on tarbitav kõikides eesti võrkudes, vahet pole mis nett, mis maht seega ei puuduta see just mingit kindlat 4G mahupaketi küsimust.
Kogu sisu võtab mahtu, vaata või Youtubei, ikka saab maht otsa kui pakett on väike. Selleks ongi need suuremad paketid.
Hetkel kõige suurem teleronipaketi maht näikse olevat 48GB seega võid iga päev rahulikult 1h midagi striimida ja jääb päevasteks tegevusteks ka üle. Seda kogust ilmselt ületada, on keeruline, ja kui oleks võimalik, siis kusagil on kindlasti ka wifi mis mahust välja jääb.
Kui kodus kaablit pole, võta piiramatu 4G lahendus, samast Telekomi lehelt ja kasuta kodust väljas olles väiksemat 4G mahtu.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
29.12.2015 00:34:27
|
|
|
batman kirjutas: |
Maal koristades tuli välja 1998/99 (enne oli tööandja Radiolinja) EMT liitumisel kaasa antud paberipakk. Väga lahe oli vaadata kliendiajakirju uute telefonimudelite ja tehniliste võimalustega, ning tollase uue paketi Delta tutvustust
Spoiler 
*liitumisel oli Era-nimeline pakett, siis sa Deltaks ümber tehtud kusagil esinduses, ning sellega kaasnes mitme kilo jagu makulatuuri kaasa. |
Meenus ka seoses jõuluajaga, et mastide vaieritele pandi kunagi jõulutuled. Aga see oli uipuammu muidugi. Aga ilus oli
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
batman
HV veteran
|
29.12.2015 12:00:45
|
|
|
Kõik teevad nii. Omaette huvitav asi on muidugi see, et kuidas raamatupidamisest läheb läbi arve teenuse eest, mida enam pole...
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
29.12.2015 12:21:16
|
|
|
Peaks kõik need kampaaniad luubi alla võtma, kus kuu aega pakutakse pooleks aastaks poole hinnaga teenust. Kuu aega hiljem lõppeb kampaania ära - kuidas nüüd 5 kuud poole hinnaga teenust raamatupidamisest läbi läheb?
Spoiler 
Aga tegemist on eelnevatel juhtudel (arvatavasti tähtajatu) lepinguga, mis kehtib mõlemale osapoolele seni, kuni üks neist selle muutmise ette võtab.
|
|
Kommentaarid: 733 loe/lisa |
   |
554 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
29.12.2015 12:30:00
|
|
|
Kõik teevad nii. Omaette huvitav asi on muidugi see, et kuidas raamatupidamisest läheb läbi arve teenuse eest, mida enam pole... |
Mis mõttes ei ole? Minu teada pole keegi siiani vanade liitujate pakette väevõimuga muutnud või kehtetuks kuulutanud.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
WäntWõll
make.believe

|
29.12.2015 15:22:18
|
|
|
tsitaat: |
Mis mõttes ei ole? Minu teada pole keegi siiani vanade liitujate pakette väevõimuga muutnud või kehtetuks kuulutanud.
|
seda klausliga "ei ole enam meile soodne", igast neti pakette muudetakse ühepoolselt opeka poolt aga kui tarbija kasutab 5a vana hinnastamist siis ei ole kellegi asi.
Keegi kes on sedasi petta saanud võiks tarbijakaitses sae käima kiskuda.
jabur ju..
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
300 |
|
tagasi üles |
|
 |
Killer85
HV veteran
|
29.12.2015 15:35:20
|
|
|
Ise kasutasin "Priima 300" paketti veel peale eurode tulekut.
Tarbjakaitsesse ei läinud
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
RustyZ
HV Guru

|
29.12.2015 15:40:23
|
|
|
Priima? hea nimi.
_________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled) |
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
globostrat
Kreisi kasutaja

|
29.12.2015 17:32:10
|
|
|
Killer85 kirjutas: |
Ise kasutasin "Priima 300" paketti veel peale eurode tulekut.
Tarbjakaitsesse ei läinud  |
See pole veel midagi, mul nõukogu ajast mobiilside pakett "Belomorkanal", modifitseeritud lauatelefon x2 Kroona patareiga ja teleriantenniga alati kaasas. Nägin küll tänavatel üha rohkem inimesi tillukeste telefonidega, aga arvasin et need on lihtsalt mänguasjad, nagu tamagochid kunagi olid. Alles eelmisel nädalal sõber seletas mulle et need on tegelikult töötavad mobiiltelefonid ja isegi lahkelt müüs mulle vaid 300 euri eest uhiuue Nokia 3310, nüüd olen uhke nutitelefoni kasutaja, ainult et ei saanud veel aru kuidas sellega netti saada, ei leia brauserit menüüs.
|
|
Kommentaarid: 68 loe/lisa |
   |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
02.01.2016 20:38:06
|
|
|
kellelgi veel probleeme Telekomi iseteenindusse ID kaardiga sisselogimisega Chrome'i kasutades? Endal pärast PIN1 sisestamist teeb lehele refresh'i ning suundub tagasi avalehele. Kui proovin uuesti, siis teeb samasugust pulli, enam aga PIN'i ei küsi.
Mobiil-ID puhul hakkab pärast PIN1 sisestamist küsima mingit parooli, millest mul mingit aimu ei ole.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
03.01.2016 02:34:59
|
|
|
hendrik32, kuupäev on muutunud ja küllap ka Teil probleem kadunud
mId töötab laitmatult hetkel igatahes
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
namstoop
HV Guru

|
03.01.2016 09:05:51
|
|
|
hendrik32 kirjutas: |
kellelgi veel probleeme Telekomi iseteenindusse ID kaardiga sisselogimisega Chrome'i kasutades? Endal pärast PIN1 sisestamist teeb lehele refresh'i ning suundub tagasi avalehele. Kui proovin uuesti, siis teeb samasugust pulli, enam aga PIN'i ei küsi.
Mobiil-ID puhul hakkab pärast PIN1 sisestamist küsima mingit parooli, millest mul mingit aimu ei ole. |
Mul sama teema juba tükk aega. Seega seal käin firefoxiga.
_________________ verba volant, scripta manent
Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon. |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
3 :: |
63 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
03.01.2016 14:42:47
|
|
|
olafsand kirjutas: |
hendrik32, kuupäev on muutunud ja küllap ka Teil probleem kadunud
mId töötab laitmatult hetkel igatahes  |
Mul need probleemid olnud juba mitu kuud, teistes brauserites neid ei esine.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
olafsand
HV Guru

|
03.01.2016 18:56:33
|
|
|
hendrik32, sel juhul muidugi, vabandust! Mul chrome pole arvutis ja operaga probleeme pole kunagi olnud. Väljaarvatud kui mID üldiselt maas on näiteks.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
batman
HV veteran
|
03.01.2016 19:56:17
|
|
|
MobiilID jamab? Siiani polegi endal ühegi op.süsteemi, et brauseriga jama olnud. Kas sellega ei saa olla, nagu Elisas vahepeal juhtus, et üks partii SIM-kaarte olid natuke "vildakad" selle mobiilID osas. Hetkel linki ei leia, aga mu meelest tunnistas mingi hetk Elisa ise ka moka otsast, et nende viga, vahetavad välja. Võib vabalt olla, et vahepeal mingi teine partii.
|
|
Kommentaarid: 189 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
hendrik32
HV Guru
|
04.01.2016 00:39:52
|
|
|
MobiilID jamab? Siiani polegi endal ühegi op.süsteemi, et brauseriga jama olnud. Kas sellega ei saa olla, nagu Elisas vahepeal juhtus, et üks partii SIM-kaarte olid natuke "vildakad" selle mobiilID osas. Hetkel linki ei leia, aga mu meelest tunnistas mingi hetk Elisa ise ka moka otsast, et nende viga, vahetavad välja. Võib vabalt olla, et vahepeal mingi teine partii. |
Pigem asi Chrome ja Telekomi vahelises veas, sest ID ja mID Firefox'is töötavad.
|
|
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
jaank
HV veteran
|
12.01.2016 13:48:32
|
|
|
Keegi selle 4G püsiühendusega pordid ka lahti on saanud või?
|
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|