Füüsika ma ütles on väga DR2, mina suurt vahet ei tunneta
Minu arust hoopis teine tera.
Muidugi ma mängin puldiga kah.. Nt EA Official Club'i sõitmist Tšiilis nautisin. Külmalt peale, ühtegi katset ei tea, vedasin lõpuni välja. Oli nauditav.
edit: võrdlust viimaste WRC (KT) mängudega ei oska tuua, sest pole neid näppinud.
Wrc generations oli puldiga mängitamatu, loobusin, kuigi üritasin timmida erinevate videote põhjal. Autol polnud mingit pidamist, hõljus ja loperdaa tee peal, vahet polnud kas kruus või asfalt. Graafika oli vast gramm parem.
Ma WRC 9/10 mängisin põhiliselt puldiga. Et algselt need puldi sätted oli ka minu jaoks täiesti rõvedad. Pidevalt reageeris üle auto. Ma varasemalt alati välivaatega sõitnud, aga too Kylotonni kaamera on nii haige välivaatega, loperdab ühele poole ja teisele poole ning ei saa aru kui palju on korrektuure vaja teha. Lõpuks läksin kapotikaamera peale ja nudisin sealt lähtuvalt puldi sätteid ning siis kannatas sõita küll. Mõned top 10 ajad isegi xboxi peal. Samas ega rooli support ka väga hea polnud WRC'l. Fanatec on sponsor ja siis out of the box oli WRC10 seaded kohutavad. Ma mingi esimene kuua aega üritasin CSL DD asja sõidetavaks saada.
viimati muutis IBOX4REAL 02.11.2023 16:18:44, muudetud 1 kord
Tuli siis ametlikult välja. Steami skoor 62%. Enamus kurdavad graafika ja performance probleeme. Codemasters lubas kiiret patchi microstutteri vastu, eks näeb. _________________ Live long and prosper!
RIP, Spock. Leonard Nimoy 1931-2015
Tuli siis ametlikult välja. Steami skoor 62%. Enamus kurdavad graafika ja performance probleeme. Codemasters lubas kiiret patchi microstutteri vastu, eks näeb.
See tavapärane Unreal Engine reaalsus PC peal. Ma sellepärast ise otsustasingi Xbox versiooni kasuks, sest kõik indikaatorid sellele juba viitasid, et PC peal see mäng saab katki olema alguses.
Alustasin Career Mode'i WRC2 klassis. Monte Carlo ja ülimalt mõnusad teed, lisaks asfaldi füüsika samuti aimatavamaks tehtud, kui see DR 2.0'is oli. Reaalsuse aspektist meeldis, et esimene katse oli lühem ja n-ö publikukatse moodi, et katse läbis erinevaid asulaid ja publikut oli sisuliselt kogu aeg näha. Hiljem tulid juba pikemad katsed, kus enam publikut näha ei olnud (publiku katse oli 5 minutiline suht, edasi tulid 15 minutilised). Katsete pikkustega hetkel tundubki hetkel nii, et see mis Dirt Rallys oli pikk katse on nüüd WRC's lühike. Meeldib ka see, et peale katse lõppu on n-ö 300-500 meetrit sõitu kohtunikeni (jällegi väike asi aga immersioni mõttes annab palju juurde).
Livery Editor ka selles mõttes mõnus, et igale autole on ette tehtud mingid disainid, mida saab täiendada samas on võimalus ka täiesti nullist oma nägemuse järgi disain teha. Üks jama on see, et ühte külge ei saa teisele peegeldada, mis teeb disaini tegemise väga tüütuks (2x peab sama asja joonistama), teine jama, et ei saa päris logosid autodele paigutada, vaid on F1 mängust üle toodud fiktiivsed logod.
Career Mode's võiks olla võimalus jõuda ka n-ö tehasetiimi sõitjaks aga kahjuks saad vaid enda tiimiga möllata (pole suur asi, aga võiks ikkagi võimalus olla M-Sporti, Hyundai või Toyota tehasetiimi sõitjaks pürgida).
The team has been implementing Unreal's PSO system (shader-precompiling) which will address many of the stalls experienced by players in the first run of a track in various weather conditions. Alongside this, we have also targeted specific locations where framerate is sub-optimal and focussed our efforts on these areas.
The upcoming patch also contains many other fixes and optimizations. The team continues to work on optimizations for future updates.
This patch is coming soon. Follow EA SPORTS WRC for the latest news and patch information.
Liitusin ka.
Monte ei õnnestunud hästi 2 splitti enne lõppu lendasin vastu kivi ja kaldast alla ning rehv oli puru. Polnud mõtet enam edasi sõita.
Üldiselt peaks mainima et päris huvitav mäng on ja jookseb ka nagu siidi linuxi all.
Sõidan Logitech G920'ga ningi mingi hiina arduino handbreak.
Menüüd on kohati totakad. Palju peab edasi tagasi klõpsima et lihtsaid asju teha nagu vaadata event detaile, vahetada rehve või seadistada autot. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Monte keerasin ise ka täiesti pekki, 4 spini. 3x pidin tagurdama, aga puldiga manual käigukastiga mul see tagurdamine ei tule üldse välja (carve07)
Skyrim, rootsi on lihtne jah, see teine scandia vms on küll raske(tugevad vallid, jäine)
Muidu mäng endiselt mul väga hästi ei jookse, aga palju paremini sai jooksma kui car reflections panna very low, ca 40% fps boosti.
Menüüdes ilma FSRita GPU tarbib 250W, suht toores. FSRiga 150W, ideaalis võiks menüüdes ikka suht idle olla(energia raiskamine)
Monte keerasin ise ka täiesti pekki, 4 spini. 3x pidin tagurdama, aga puldiga manual käigukastiga mul see tagurdamine ei tule üldse välja (carve07)
4 spinni aga endiselt esimene? Ei tahagi teada mis hull hoog peab sellisel puhul olema
Ma suutsin 3 spinni teha ja viimase spliti alguses rehvi puruks sõita _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
salatoimik, imestan jah, et endiselt esimene... arvasin, et mitu minti tullakse sõidetakse kohe üle, ei tulnud nagu sõit üldse välja... aga see jäine Monte vist kõigile raske
037 tundus kindel valik jah, teistega pole veel sõitnud
Need esiveolised on küll üpris igavad sõita. Mäest üles ei taha kuidagi hoogu üles ka saada.
Esimesel katsel sai mõned põllu tuurid tehtud. teisel katsel õnnestus kivide vahele ennast põiki keerata et pidi natuke nikerdama et välja saada.
Mängu raskusastmega tundub ka midagi viga olevat. 100% difficulty on maksimum ja rootsis näiteks võidan katsel 1 minutiga teisi selle raskusastmega. Ometi suht rahulik sõit et vigu mitte teha.
Samas montes jälle on vastased kuidagi eriti kiired, eriti jäise osa peal. Eelmistes KT WRC mängudes sai ikka difficulty 150% ka panna. Siin paistab et ei ole seda võimalust
xpander, see AI glitchib jah. Ma esimest korda championship alustasin siis just Montes vastased olid ülipasad. Alustasin uuesti ja siis mingil kahel teisel rallil olid... Aga mul need glitchid tulid esile vist siis kui ma ei viitsinud keset rallit edasi sõita ja kui uuesti alustasin siis oli AI skilli ära nullinud. Igaksjuhuks panin ka ingame optionsis difficulty 100 peale ja teine pool championshipist seda enam ei esinenud.
Sõitsin ka selle esiveoliste eventi ära, nende masinate perf oli ikka masendav jah. Ilmselt seal kannatab palju paremad ajad sõita kui gearbox oluliselt lühemaks sättida, ise ma tuunida pole proovinud ja ei hakanud ka testima.
Aga telemeetriaga on desktopi Chrome'is pahasti - pilt liigub paar kaadrit sekundis ning CPU kasutus läheb 40+% peale. Samas telefoni brauseris (kui ka äpis) jookseb puhtalt. Mis värk sellega on?
Ma S1600 klassiga proovisin teist lähenemist ja võtsin medium rehvid, viimased splitid läks suht libedaks... aga üldiselt välja ei vabanda, esimene pool distantsi oleks pidanud gripi eelise paremini ära kasutama, aga tegin suht rahuliku sõidu
Anna tooli, lülita Chromel hardware acceleration sisse siis toimib telemeetria hästi. (settings>system>Use hardware acceleration when available)
Sama probleem siin. Valisin medium rehvid. Esimene pool distantsi oli päris norm pidamine aga kuna pole varem horvaatiat sõitnud siis esimene pool oli rohkem selline rütmi sisse saamiseks.. teine pool oli juba päris libe.. vabandused muidugi.
Üldiselt see oli palju parem kui need aeglased esiveolised mis eelmisel. Vähemalt mäest üles ei olnud probleemi liikuda
Kurat soome oli muidu täitsa ok, aga viimasel katsel enne viimast sektorit suutsin kellegi hoovi sõita ja pidin sealt välja navigeerima
Ma hommikul harjutamise mõttes sõitsin Soome katsed läbi ka... aga kui päriselt andmiseks läks siis ikka s*ttusin püksi, kõik kiired kohad läksid higiseks xpander, viimane katse meil olid suht identsed splitid kõik, v.a see ekskursioon sul
xpander, viimane katse meil olid suht identsed splitid kõik, v.a see ekskursioon sul
Vaatasin ka veidi seda telemeetriat, suht sarnase kiirusega tundub sõit sinuga võrreldes olevat, mõned eksimused siin seal.. natuke erinevad trajektoorid mõnes kohas jne. Mul ei õnnestu need hairpinid väga hästi. Liiga palju kipun kässarit all hoidma _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Niipalju siis soome võidust.... Teisel katsel millimeeter liiga palju lõikasin ja kännuotsa kinni. Kogu sõit
JA ma teadsin, et seal on see känd ja lõigata ei tohi _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
Norra (skandinaavia) läks kohutavalt.. kohe alguses sai välja sõidetud ja sisuliselt terve katse käis kapott lipa lopa ja varjas vaadet. Teisel katsel samamoodi kapott igast väiksest künkast laperdas ees, ära ka kukkuda ei tahtnud.
mitmed penaltid ja jutud. _________________ Linux Gaming Videos: Xpander69
Kes on discordi inimene, võib liituda Estonia R5 (DR2 champide pärast tehtud) kanaliga https://discord.gg/aBpsN7vqDx kus olid käimas nii suuremad kui väiksemad (rahalise sisseostuga ja auhindadega) võistlused. Sai üles pandud kuna FB keskkond hakkas närvidele käima.
DiRTFEST kasvas üles Wreckfesti discost, kus taheti romurallile vaheldust DR2 näol. Peale EAWRC väljatulekut ei ole tahtmist mitmes kanalis (R5 EST, WF, HVF) sama infot kopeerida ning siin foorumis on meedia jagamine pigem tüütu.
DR2 ajal oli ka tubli bot käsil, näitena viimatisest SpeedSensei üritusest:
kus bot postitab tulemusi ka jooksvalt kui etapp käimas. Üsna pea peaks ka bot WRC suhtes kõigile kättesaadav olema.
Teine variant on teha Ürituste alla VMT korras lõime.
See konkreetne teema läheks liiga pudruks kui me kõik hakkaks igat screenshoti, kommentaari või videot erinevatest juhtumitest eri klubides postitama ..
EDIT: äärmiselt tore et juba on sellenädalasest üritusest 59 osavõtjat / 109-st liikmest.
Edit:
Arx07 kirjutas:
Anna tooli, lülita Chromel hardware acceleration sisse siis toimib telemeetria hästi. (settings>system>Use hardware acceleration when available)
Üsna sageli jookseb mäng kokku sellise teatega Game files are missing or corrupt. Internetist ka midagi tarka ei leidnud selle kohta. Arvutis on peal win11
Üsna sageli jookseb mäng kokku sellise teatega Game files are missing or corrupt. Internetist ka midagi tarka ei leidnud selle kohta. Arvutis on peal win11
Oled klassikalisi lahendusi proovinud nagu verify integrity of game files ja/või re-install?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.