Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Resident Evil 2 Remake märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 03.02.2019 20:46:37 vasta tsitaadiga

hm ma sain leoniga vist c ja clairega a. S tähest päris kaugel siis. icon_cry.gif
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 03.02.2019 20:59:43 vasta tsitaadiga

Gap, lihtsalt S on kiirus jahh ehk siis standard game alla 3,5h mis on lõdva kui vähegi tead kuhu minna ja mida teha.
Kommentaarid: 154 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 131
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 04.02.2019 08:25:45 vasta tsitaadiga

mul clairega tuli 4,5 tundi ja ma võtsin ikka rahulikult ja võtsin kõik ette jääva maha, leoniga tuli üle 6,5 aga temaga tegin ka esimesena. Seda siis easyga mängides.
softis
HV Guru
softis

sõnum 04.02.2019 12:01:49 vasta tsitaadiga

S ei olegi ju asi, mida esimese korraga püüda kui vähegi tahta mängust osa saada.
See on teise ja kolmanda korra rõõm.

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 05.02.2019 14:29:02 vasta tsitaadiga

Mängin nüüd Clairega esimest korda, easyst järgmine raskusaste normaliga siis ,ma ei tea nüüd olen seal politsei majas ja see mantliga mees ajab mind jälle taga kuhugi minna ei saa,ammo on ka peaaegu otsas icon_biggrin.gif mina ei kujuta pilti kuidas seda kiiresti teha peaks saama :S seal alguses politsei stationis jah ma tean juba nüüd kuhu minna ja kus miski on isegi seiffide koodid on mul juba peas,aga vahepeal olen jälle segaduses ja jooksen ummikusse... see maja on ikka tiba keeruline.. selles mõttes iga uks v koridor ei vii just sinna kuhu sina minna tahad... sain need 3 medaljoni paljalt osade asjade meelde jätmise pärast kätte icon_biggrin.gif aga jah eks tahan proovida küll ka S rank peale teha ... mina ei tea siis peab kuidagi ammot hoidma igat zombit ei lase muidu läheb kaua nende suurte kollide peale.
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 17
tagasi üles
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 05.02.2019 18:20:03 vasta tsitaadiga

ma leoniga teen teist runi ja seal kolmandal korrusel kus see c4 tuleb õhata siis pagana tinasõdur on kohe platsis kui medaljoni kätte saad. Ära eest ka ei saa joosta kuna üks tegelane pikutab seal ukse ees kus kapp ette kukub ja vahe nii kitsas, et ikka saab ta sul jalast kinni. Muidugi tore vaadata, et tinasõdur on viisaks ja ootab seljataga ilusti kuni teine sul jalga kargab. Pärast lihtsalt virutab su hauda.
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 05.02.2019 18:26:50 vasta tsitaadiga

arny, icon_lol.gif thumbs_up.gif mõnus mees see tinasõdur
tagasi üles
Mr Jason
Kreisi kasutaja
Mr Jason

sõnum 07.02.2019 09:51:12 vasta tsitaadiga

Ma ei saa aru kust kohst saab vihjeid nende seifide avamiseks icon_rolleyes.gif vahepeal komistad mingi kapi luku peale ka.
486
HV Guru

sõnum 07.02.2019 10:43:12 vasta tsitaadiga

Mr Jason kirjutas:
Ma ei saa aru kust kohst saab vihjeid nende seifide avamiseks icon_rolleyes.gif vahepeal komistad mingi kapi luku peale ka.

Tekstidest mida leiad igalt poolt. M6ned koodid on ka lihtsalt ümbruses kirjas. Nagu üks mis oli tahvlil kirjas. Kuid lukk oli teisel pool maja ja ei olnud viided kah mis lukkule see kood on. Ses m6ttes kordades rohkem lugemist ja otsimist kui orikas.
See mäng nagu kombinatsioon esimestest 3. mängust. Ei tea kas see aga hea asi on. RE2 eelis tookord oligi, et vähem ja lihstamad puzzled sai hea hooga mängu läbi teha. Lisaks veel zombide tulistamine ei ole fun, et peab nii pikalt ootama seda kritikal hiti v6imalust. Et vot pärast 3-4 seki see sama kuul teeb rohkem dämmi. V6inuks pea rohkem v6nkuma panna aga mitte, et pean seda sihikut jälgima selle timeriga.

arny
Kreisi kasutaja

sõnum 07.02.2019 15:28:03 vasta tsitaadiga

Näiteks: leoni laua koodid NED ja MRG, 2 korruse kapp CAP, kolmanda korruse kapp DCM, kanalisatsioonis kapp SZF, seif esimesel <-9 ->15 <-7, seif teisel <-6 ->2 <-11, seif kanalisatsioonis tollel on kood külje peal, medaljonide kohta tean lõvi- lõvi,leht,lind, ükssarvel- kalad,skorpion,oli vist kann, neitsi- neitsi,vibu,uss. Teisel ringil need medaljoni asjad teised. Kui sinna bio laborisse jõuda siis seal need kaks koodi lihtsasti leitavad.
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 07.02.2019 17:56:16 vasta tsitaadiga

Gap, ei te kaugel oled aga kui häda seal poliisi majas siis spoilerdan vähe....

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 08.02.2019 17:11:49 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Gap, ei te kaugel oled aga kui häda seal poliisi majas siis spoilerdan vähe....

Spoiler Spoiler Spoiler

Tänud sulle thumbs_up.gif beer_yum.gif sain edasi,tegin sinu õpetuse järgi,aga seda usb asja ma teadsin sellel oli sama süsteem mis Leon-il ju icon_biggrin.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
arny
Kreisi kasutaja

sõnum 09.02.2019 10:08:20 vasta tsitaadiga

teist ringi teed siis see tinasõdur on ikka aktiivne, sammugi ei taha maha jääda. Jama ka, et jagatakse aint selle 1911 relva kuule, pigem tahaks tava moona või siis 45cal omasid.
486
HV Guru

sõnum 13.02.2019 14:33:43 vasta tsitaadiga

Sai üks ots leoniga tehtud ja oli ikka väga kehva. Claire oli ainult alguses ja l6pus. Vahepealsed kokkusaamised täielikult puudusid, et unustasin ta täitsa ära. Uued Ada videod suurem asi polnud. Muusika ei meeldinud üldsegi. Liiga generic ja jüra. Puuduvad head meeldejäävad meloodiad, mis orikas tonnides oli.
Ja l6pu osa oli ka päris lahja. Tundub t6esti, et capcom ostis selle RE2 fanremake ja pani natuke oma kraami sisse.
Lisaks seda mängu pidi nagu end sundima, et l6petada. Kuna tegelase jooksmis kiirus on nii aeglane. Lihtsalt vastik vaadata kuidas ta jookseb suurtes hallides ja pikkades koridorides nagu soe junn oleks püksis. See jama algaski RE1 remakekiga. Vanades mängudes jooksid nad ikka kiiresti ja polnud nii n6me majades edasi tagasi joosta.

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 14.02.2019 20:37:42 vasta tsitaadiga

Nii, nüüd omajagu asja taotud - kõik S+ rankid ja ka platinum trophy käes. Muljetaks siis ka icon_biggrin.gif Et nagu iseenesest on hästi äge balanss leitud actioni ja siukse vanema stiili horror RE näol. Deluxe versiooni võimalus kasutada vana soundtracki on muhe nostalgialaks. Aga mis oleks asjal mõtet kui natuke ei vinguks. Ehk siis...

Häirib see, et erinevalt esimese osa remake'st kus olid samad ruumid pluss siis juurde tehtud lisaruumid on siin tehtud trade offi ja mitmed kohad ära kaotatud või asendatud. Samuti on seetõttu võrreldes orikaga päris mitmeid nö. mõistatusi või muidu "too ära see ja siis saad sellega tolle lahti" asju vähem.
Teine asi mis nö. häirib on see, et tahtes teha mängu nö. raskemaks vähema ammo ja asjade näol on võrreldes oriksga häda selles, et asisemad relvad saab kapiks niihilja ja neil on niivähe ammot, et need on sisuliselt aint bossude jaoks. Orikas sai ikka juba poole mängupealt pmst aint shotguniga lammutatud. Ehk siis lihtsalt niisama kõmmutamise fun factor on väiksem.

Relvadest rääkides siis shotgun tundub underpowered - orikas oli mitmeid kohti kus lasid kahel kolmel zomboril korraga pea otsast ja said rahuolevalt mõmiseda - enam pole shotgun niikapp. Samuti zombisid on kohati way liiga vähe - satud ikka mingi üksiku uitaja peale.

Mingisugune RE3 põiklemise liigutus võiks olla - jahh võib vaielda, et audentsuse huvides see loogesh, et pole aga orikas ei teind zombid ka selliseid spurte ega pöörand kohapeal niikiirelt ega kahmand hetkega kinni.

Nutune on see, et kui RPD on täitsa nitsevoo siis peale seda on nagu marulühike ja prosta kõik - sisuliselt on sedapsi, et RPD+garaaž 40 mintsa ja siis nii sewer kui nest pmst 20 mintsased laksud. Esimese osa remake läks tänu uuetele asjadele suts pikemaks - teise remake on pigem lühem.

Ehk siis üleüldse on mäng liiga lühike.

See, et tyrant/mr.x on ka game A's on mõneti jura - game B pole seetõttu niihuvitav ja teistmoodi.

Samas positiivne on see, et engine on olemas ja tänapäev saab DLC'de läbi luua igasugu uut ägedat sisu (ongi ju ghost survivors tulemas kohe) juurde.
tagasi üles
beastbeats
HV Guru
beastbeats

sõnum 16.02.2019 12:55:08 vasta tsitaadiga

Tänasest tasuta Ghost Survivors DLC saadaval.

EDIT:
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 21.02.2019 14:31:56 vasta tsitaadiga

Claire B osa on liiga sarnane A osale. Samad bossud samas kohas ja puzzled ka samad. Enamus asjad ja v6tmed samades kohtades. Tseenid samad. WTF? Mis poolik toode see veel on. B osa pidi nagu alternatiiv olema erinevate boss v6itlustega jne. thumbs_down.gif Claire osa dialoogid olid ka natuke imelikud.

Poolik mäng ja tänu tegelase aeglasele jooksmisele ei ole uuesti läbi teha fun.

Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 21.02.2019 17:07:33 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Claire B osa on liiga sarnane A osale. Samad bossud samas kohas ja puzzled ka samad. Enamus asjad ja v6tmed samades kohtades. Tseenid samad. WTF? Mis poolik toode see veel on. B osa pidi nagu alternatiiv olema erinevate boss v6itlustega jne. thumbs_down.gif Claire osa dialoogid olid ka natuke imelikud.

Vanas RE2,s oli küll nii, et lõpetasid põhitegelasega, siis mängu lõppedes tuli uus Save file, millega said teise tegelasega mängida nii öelda siis "alternatiivset" varianti või teise tegelase pilgu läbi. Ühesõnaga mäng oli ikka teistsugune, puzzled, bossud jne... Ma arvan, et sa alustasid uut mängu lihtsalt teise tegelasega ja midagi jäi vahele sul.
Kommentaarid: 44 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 40
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 21.02.2019 17:41:14 vasta tsitaadiga

Meshboy28 kirjutas:
486 kirjutas:

Vanas RE2,s oli küll nii, et lõpetasid põhitegelasega, siis mängu lõppedes tuli uus Save file, millega said teise tegelasega mängida nii öelda siis "alternatiivset" varianti või teise tegelase pilgu läbi. Ühesõnaga mäng oli ikka teistsugune, puzzled, bossud jne... Ma arvan, et sa alustasid uut mängu lihtsalt teise tegelasega ja midagi jäi vahele sul.

Ull vähe vä? Mine enne mängi seda ja siis tule oma jura ajama.
Oligi alternatiiv lihtsalt teisest kohast alustasin selle clairega aga kui polkude majja sain siis k6ik praktiliselt sama. Liiga vähe erinevusi.
Ja bossud mida Leoni osas enne tegin pidin Clairiga uuesti tegema, mis ei ole loogiline. Jumalast pohhuilt tehtud mäng v6i ei olnud Crapcomil aega seda B osa korralikult teha.

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 21.02.2019 17:56:23 vasta tsitaadiga

Jahh, see sakib, et game B ei erine sisuliselt millegi poolest game A'st - pmst alustad teispoolt aeda aga saad tangid kohe ja tänu sellele kõik asjad kiiremini kätte.

Natuke lahti mõtestada siis enam pole sedasi kus on nö. erinevad mängud vaid on aint 2 ja see kumba kummas valid on pigem cameo muutus kui teistsugune stoori.

Ehk siis ideena piisanuks kui oleks ühega olnud game A ja teisega game B.

Aga jahh - orikas oli see cool, et alternatiivses pelas nö. jõudsid samadesse kohtadesse nö. hiljem kui A mängus ehk bossud olid rohkem muteerund, vanglas tüüp oli juba infected jne.
tagasi üles
Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 21.02.2019 18:24:27 vasta tsitaadiga

486 kirjutas:
Meshboy28 kirjutas:
486 kirjutas:

Oligi alternatiiv lihtsalt teisest kohast alustasin selle clairega aga kui polkude majja sain siis k6ik praktiliselt sama. Liiga vähe erinevusi.
Ja bossud mida Leoni osas enne tegin pidin Clairiga uuesti tegema, mis ei ole loogiline. Jumalast pohhuilt tehtud mäng v6i ei olnud Crapcomil aega seda B osa korralikult teha.

Ise oled hull. Lugesid mu postitust vähe ve?
Ma rääkisin vanast mängust ja eeldasin, et uues võiks samamoodi erinevusi olla, aga kui nii, siis on kahju ja pole tõesti mingit tahtmist mängu B osa läbi teha.
tagasi üles
486
HV Guru

sõnum 21.02.2019 19:19:47 vasta tsitaadiga

Meshboy28 kirjutas:
486 kirjutas:
Meshboy28 kirjutas:
486 kirjutas:

Ise oled hull. Lugesid mu postitust vähe ve?
Ma rääkisin vanast mängust ja eeldasin, et uues võiks samamoodi erinevusi olla, aga kui nii, siis on kahju ja pole tõesti mingit tahtmist mängu B osa läbi teha.

tra ajuinva siis ära kirjuta sellist jama

tsitaat:
Ma arvan, et sa alustasid uut mängu lihtsalt teise tegelasega ja midagi jäi vahele sul.

Meshboy28
Kreisi kasutaja

sõnum 21.02.2019 21:49:06 vasta tsitaadiga

486, Tundub, et sa oled ikka väga valus kloun ja paned juba teistkorda segast. Ma ei saa aru ja imestan, mis sind mu kirjas nii ärritas, et nii endast välja läksid. Ma ei või arvamust avaldada? Ma kõigest oletasin vana mängu põhjal, debiilik! Rõhutan veelkord
sõna "arvan". Sinusuguste tolade pärast peab foorumi reostama. Ega ma sult järgmisena midagi paremat oodata ei oskagi, kui järjekordset pasarahet. icon_lol.gif
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 23.02.2019 16:50:51 vasta tsitaadiga

Capcom sai väga hästi hakkama, seda mängu nautisin ma algusest lõpuni... või noh mõlema osa lõpuni ja ma tundsin pidevat ja meeldivat dejavu tunnet! Parim remake, mida ma mänginud olen. Ma ei tea kas see mäng mõjub samamoodi neile kes originaali mänginud pole, aga remakes on säilinud kõik mis mulle originaalis meeldis. Nüüd võib RE3 remake ootama hakata ja kui seda hakkab tegema või juba teeb sama tiim, siis pole hirmu, et asi tuksi keeratakse.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 11.03.2019 22:38:49 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif

Link
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Resident Evil 2 Remake mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.