Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
indrpo
HV Guru
|
01.11.2013 16:38:39
|
|
|
pppd kirjutas: |
Siin varasemalt käis läbi üks ütlus, mille sai kokku võtta nii et "Elion kirjutab paketid ringi, lepingutingimused ringi, tõstab hinda, muudab ühe sofitvahetusega hulga riistvara kasutuks jms ning kliendil polegi mingit valikut, leppigu sellega". |
Korra sai siin ka juba öeldud, et võimalus jäeti ka selleks, et inimene kasutab edasi seda mille ta tellis ja siiani kasutanud on, ehk harjumuspärane menüü ja kanalivalik. Aga ükskord väsin ikka kordamast
jägaja kirjutas: |
seeru kirjutas: |
Spoiler 
indrekp kirjutas: |
Kommentaarid väljendavad emotsioone...
Läbi ajaloo võime siit foorumist rahulolematust lugeda. Dialup aeglane, adsl 512 ja hind, ühendus katkeb, ruuter koomas, elion muutis menüü lillaks jms. |
Jah, et selle lillaksminekuga oligi minu emotsioon see, et hakkasin teadlikult pulti kasutama nii, et neid menüüsid võimalikult vähe vaatama peaks. Ja selline kasutamine on mugav, lihtne ja väga kiire.
Olen sellega ammu nii ära harjunud, et olgu mistahes värv selle lilla asemel, vahet poleks enam.
Nüüd valmistan ennast ette Elioni TV teenusest loobumiseks, siis kui aeg käes. Harjutan Levira ja Zuumiga, sest muud pole võtta.
Ja nii ta läheb ka. Just selle totra aeglase menüü pärast. |
Kas üleilne paranduspakett siis midagi ei muutnudki?  |
Parandusi tuleb ilmselt mõnda aega ja igal teisipäeval. Viimane muutis ju mitmed vead millest ka foorumis räägiti, üks näiteks striimi sulgemine kui digiboks standby reziimis. Menüü läks ka juba osaliselt kiiremaks kui enne, keegi väitis, et ei saanud aru, võibolla digiboksi restart tegemata.
|
|
Kommentaarid: 260 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
dex
HV veteran

|
01.11.2013 17:09:06
|
|
|
See uus menüü ei klapi kuidagi kokku HD-Ready telekaga 1366x768 reso. Igalt poolt süüakse midagi maha.
_________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami... |
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
85 |
|
tagasi üles |
|
 |
pppd
Kreisi kasutaja

|
01.11.2013 17:29:22
|
|
|
Siin varasemalt käis läbi üks ütlus, mille sai kokku võtta nii et "Elion kirjutab paketid ringi, lepingutingimused ringi, tõstab hinda, muudab ühe sofitvahetusega hulga riistvara kasutuks jms ning kliendil polegi mingit valikut, leppigu sellega". |
Korra sai siin ka juba öeldud, et võimalus jäeti ka selleks, et inimene kasutab edasi seda mille ta tellis ja siiani kasutanud on, ehk harjumuspärane menüü ja kanalivalik. Aga ükskord väsin ikka kordamast  |
Oh muidugi, olge te tuhandest tänatud sellise "võimaluse" eest. Kogemusi analoogilistest "võimalustest" nii DVB-C'ga, Kodulahendusega ja igasuguste muude asjadega on siin juba mitu korda lahatud
dex kirjutas: |
See uus menüü ei klapi kuidagi kokku HD-Ready telekaga 1366x768 reso. Igalt poolt süüakse midagi maha. |
Keegi tahab katsetada, mismoodi see menüü scardiga motorola taga oleva kineskoopteleka ekraanile mahub?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
01.11.2013 17:37:01
|
|
|
tsitaat: |
kineskoopteleka ekraanile mahub?
|
kenasti mahub. scart to rca converter vahel.
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
01.11.2013 20:01:32
|
|
|
Korra sai siin ka juba öeldud, et võimalus jäeti ka selleks, et inimene kasutab edasi seda mille ta tellis ja siiani kasutanud on, ehk harjumuspärane menüü ja kanalivalik. Aga ükskord väsin ikka kordamast  |
Nojah, pahaaimamatud kliendid, kes ei teadnud, mis neid täpselt ees ootas, pidasid normaalseks uuendatud teenusele üle minna, kust tagasiteed enam ei ole ...
|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
jkddp
HV veteran

|
04.11.2013 19:53:48
|
|
|
pesanet kirjutas: |
servus,
*Digilevis on tasuta nähtavad ühtekokku neli Eesti telekanalit: ETV, ETV2, Kanal 2 ja TV3. Tasuta kanalite vastuvõtuks ei ole vaja liituda ühegi teenusepakkujaga ega tasuda kuutasu... |
Siin mõni kilumeeter tln põhjapoole näeb 15 kanalit tasuta... ja sinna polegi seda nutipaska vaja. Kõik sobiv saab nähtud.
Kuid tln-s - nutipult ma ääss! selle 11€ eest oleks saand juba ekraaniga puldi teha ja iga kasutaja oleks endale sobivad nupud sinna valinud.
Seega istun niikaua oma kiviaja kiirpuudutuse otsas ja naudin amino mõnusid kuni veel lastakse...
_________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida  |
|
Kommentaarid: 64 loe/lisa |
   |
62 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.11.2013 20:02:07
|
|
|
Kui sul kõik olemas on ja rahul oled (amino), mille üle sa siis üldse räuskad?
See delfilik kommenteerimine on ära tüüdanud. (mis on üks põhjustest miks ma delfi kommentaariumit üldse ei loe.)
Teine kord kirjutage:
Kasutan Aminot numbritega puldiga, vahel vaatan ka antenni digi, väga rahul ja ei ole plaanis uut nutitvd kasutama hakata (olgu siis 11 eur palju või vähe see on juba personaalne. aga kõvasti karjuda, et selle raha eest võiks lausa lexuse saada on ju mitte midagi ütlev arvamus)
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
seeru
HV veteran
|
04.11.2013 21:50:17
|
|
|
Kui sul kõik olemas on ja rahul oled (amino), mille üle sa siis üldse räuskad?
See delfilik kommenteerimine on ära tüüdanud. (mis on üks põhjustest miks ma delfi kommentaariumit üldse ei loe.)
Teine kord kirjutage:
Kasutan Aminot numbritega puldiga, vahel vaatan ka antenni digi, väga rahul ja ei ole plaanis uut nutitvd kasutama hakata (olgu siis 11 eur palju või vähe see on juba personaalne. aga kõvasti karjuda, et selle raha eest võiks lausa lexuse saada on ju mitte midagi ütlev arvamus) |
Kas vaatasid numbreid, kui palju on uuele Nuti TV-le üleläinuid või on täna lihtsalt paha päev?
|
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
04.11.2013 22:43:06
|
|
|
Näed oskasid ilusti küsida, väga õige see oligi eesmärk.
Numbritel pole häda midagi, iga päevaga tuleb "numbriteta" kasutajaid juurde, kusjuures uued liitujad räägivad hoopis teist juttu, kui vanad kasutajad siin foorumis ,aga see selleks, uuel kasutajal ongi lihtsam uue mõttest aru saada.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
04.11.2013 22:49:26
|
|
|
Numbritel pole häda midagi, iga päevaga tuleb "numbriteta" kasutajaid juurde, kusjuures uued liitujad räägivad hoopis teist juttu, kui vanad kasutajad siin foorumis ,aga see selleks, uuel kasutajal ongi lihtsam uue mõttest aru saada. |
No ma vaidleks siin vastu, olles ühe kogemuse võrra nädalavahetusel rikkam, kui küsisin, et noh, kas olete ka "uuele" üle läinud.
Poleks neist uskunud, et nad arugi saavad, millest ma räägin aga näe, teadsid hästi.
Vastus oli, et milleks rohkem maksta. Ei vajatud neid nn. lisateenuseid vanasti ega vajata neid ka praegu. UueTV lisade soovijaid on kasutajate meres ainult mõni üksik tilk.
Aga noh, eks me seda ütlust tea selle tõrvatilga kohta meepotis..
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.11.2013 22:53:58
|
|
|
Tundub, et siin on üks käputäis kasutajaid, kes põhimõtteliselt vingumise pärast vinguvad, kuigi ise antud teenust-pulti ei kasuta ega pole õieti näinudki
|
|
Kommentaarid: 730 loe/lisa |
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
04.11.2013 23:02:56
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Tundub, et siin on üks käputäis kasutajaid, kes põhimõtteliselt vingumise pärast vinguvad, kuigi ise antud teenust-pulti ei kasuta ega pole õieti näinudki  |
Süüdi.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.11.2013 23:11:13
|
|
|
Ma olen paar korda seda asjandust kasutanud. Harjumatu, aga muidu täitsa mugav. Isiklikult ei kasutagi rohkemaid nuppe kui need volüüm üles-alla ja kanal edasi-tagasi ning OK. Seega harjuma eriti ei pidanud. Ainus, millest ma puudust tunnen, on niiöelda Home-funktsiooniga nupp, mida vajutades saaks kanalite vahel surfates tagasi algusesse. Praegu täidab seda ülesannet vana puldi peal näiteks nupp nr 1 kuni 9 - sõltuvalt sellest, millist näpuots hetkel tabab Kiirem võiks samuti olla.
Ja ma alguses ei saanud aru, miks Elion pakub patareide tellimise-vahetamise teenust. Aga kaant maha võttes jõudis kohale. Soomes on pmst sama teema. Seal aga saadetakse kliendile SmartPostiga isegi kadunud patareikaanele asendusi. Tasu eest loomulikult
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"
|
04.11.2013 23:16:16
|
|
|
Ma olen paar korda seda asjandust kasutanud. Harjumatu, aga muidu täitsa mugav. Isiklikult ei kasutagi rohkemaid nuppe kui need volüüm üles-alla ja kanal edasi-tagasi ning OK. Seega harjuma eriti ei pidanud. Ainus, millest ma puudust tunnen, on niiöelda Home-funktsiooniga nupp, mida vajutades saaks kanalite vahel surfates tagasi algusesse. Praegu täidab seda ülesannet vana puldi peal näiteks nupp nr 1 kuni 9 - sõltuvalt sellest, millist näpuots hetkel tabab Kiirem võiks samuti olla.
Ja ma alguses ei saanud aru, miks Elion pakub patareide tellimise-vahetamise teenust. Aga kaant maha võttes jõudis kohale. Soomes on pmst sama teema. Seal aga saadetakse kliendile SmartPostiga isegi kadunud patareikaanele asendusi. Tasu eest loomulikult  |
Kasutab patareisid, mida toodab vaid Elion?
Keegi võiks siis teha teenust, kus modib Elioni pulte, et saaks kasutada ka mitteoriginaalseid patareisid selle tarvis.
|
|
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
eltso
HV veteran

|
04.11.2013 23:17:27
|
|
|
Ja ma alguses ei saanud aru, miks Elion pakub patareide tellimise-vahetamise teenust. Aga kaant maha võttes jõudis kohale. Soomes on pmst sama teema. Seal aga saadetakse kliendile SmartPostiga isegi kadunud patareikaanele asendusi. Tasu eest loomulikult  |
Kui oled kanalite nimekirjas, siis noolega vasakule saad kanalite algusesse
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.11.2013 23:19:04
|
|
|
Normull, seda ma veel avastanud polegi. Peab proovima, kui selle puldi jälle kätte saan
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.11.2013 23:33:57
|
|
|
Heaküll, uus soft uueks softiks - aga mis kuradi pärast mina pean selle puldivahetuse kinni maksma? Elion ise ei suutnud vanale puldile 1 nuppu mappida ja mina olen nüüd selles süüdi?
11€ per pult. 3 vaatajakohta on juba 33€.
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.11.2013 23:37:02
|
|
|
Ee... mismõttes? Ma kasutan kodus endiselt vana pulti. Mu teada see uus pult kohustuslik pole - vähemalt mulle pole keegi seda peale pressinud
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
04.11.2013 23:38:02
|
|
|
Ee... mismõttes? Ma kasutan kodus endiselt vana pulti. Mu teada see uus pult kohustuslik pole - vähemalt mulle pole keegi seda peale pressinud  |
Uue softiga kasutad vana pulti?
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
04.11.2013 23:39:21
|
|
|
Ei, mul on endiselt vana soft Motorolal.
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
05.11.2013 08:35:00
|
|
|
Ei, mul on endiselt vana soft Motorolal. |
Kuid sul on ikka uusNutiTV teenus, ainult vana kasutajaliidesega. Ning numbrinupud puldil ikka töötavad / enam ei tööta?
Uue kasutajaliidese saab aktiveerida, kui uue puldi peal seda Return nuppu vajutad. Ilma uue puldita kasutad jah, vana kasutajaliidest edasi. Maksad lihtsalt rohkem selle est.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
05.11.2013 10:45:35
|
|
|
Pole mingeid muudatusi täheldanud menüüdes. Vana pulti kasutan igapäevaselt ja kõik töötab. Midagi aktiveerinud pole.
|
|
   |
551 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.11.2013 12:23:49
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
Heaküll, uus soft uueks softiks - aga mis kuradi pärast mina pean selle puldivahetuse kinni maksma? Elion ise ei suutnud vanale puldile 1 nuppu mappida ja mina olen nüüd selles süüdi?
11€ per pult. 3 vaatajakohta on juba 33€. |
Küsimusele vastuseks küsimus, miks Elion peaks sinu puldi kinni maksma?
See on ju tavaline elektroonikaseadeldis mida klient saab endale vajadusel koju hankida, olgu see siis telefon, teler või külmkapp.
Mõistetav, et kui Elion sunniks kõiki üle minema uuele menüüle siis ei saa Elion nõuda kliendilt uue puldi ostmist.
Sarnane situtasioon siiski EMT'l olemas kus klient on võtnud sellise nutipaketi kus klient saab iga kahe aasta järel oma nutitelefoni uue vastu välja vahetada, see kajastub aga ka kuutasus mis meenutabki telefoni järelmaksu.
Sarnane situatsioon on nüüd aga ka Elionil olemas, rendid omale digiboksi ja võid igakell komplekti tagastada ja uue võtta, eeldades, et millalgi vahetub pult, millalgi vahetub digiboksi mudel vms. siis ei ole vaja midagi enam osta.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
05.11.2013 12:29:41
|
|
|
salatoimik kirjutas: |
11€ per pult. 3 vaatajakohta on juba 33€. |
Küsimusele vastuseks küsimus, miks Elion peaks sinu puldi kinni maksma?
See on ju tavaline elektroonikaseadeldis mida klient saab endale vajadusel koju hankida, olgu see siis telefon, teler või külmkapp.
Mõistetav, et kui Elion sunniks kõiki üle minema uuele menüüle siis ei saa Elion nõuda kliendilt uue puldi ostmist.
|
Ma võin kihla vedada, et tuleb see päev (mitte eriti kauges tulevikus) mil elion jõuga surub selle uue nutitv peale (nii nagu nad kodulahenduse klientidele nutittv surusid), ning kui nõus pole siis läheb nagu dvb-c puhul - keegi tuge ei paku, kaob üks kanal, kaob teine jne.
Telefon on sul kehv näide - seda ma võin 10a jutti kh kasutada, ilma et keegi mulle kordagi uut peale suruma tuleks.
|
|
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
indrpo
HV Guru
|
05.11.2013 12:32:43
|
|
|
No täpselt aga siis ei saa enam sunniviisilisest puldi müügist rääkida. Siis peaks olema kampaania nagu oli vanade amino hallide pultidega mille tagastamisel sai musta või valge S puldi esindusest tasuta. See oli üks aasta jõulude ajal vist.
See oleks kindlasti seadusevastane kui öeldakse, et nüüd on jokk, maksa 11€ ja pead üle minema.
|
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|