Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
StuffMaster
Kreisi kasutaja

|
24.04.2004 18:52:21
|
|
|
Mu üks õpetajadest oskab ainult MS stuffy ja arvab, et on kõva spetsialist.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
arsestar
HV kasutaja

|
24.04.2004 22:14:46
|
|
|
krt, ikka igasugune respect kaob arvuti õpetaja vastu ära
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
j2nx
Kreisi kasutaja

|
24.04.2004 22:18:53
|
|
|
huuh ma mõtlesin et ainult minu arvutiõps selline juhmakas on?
esiteks kõigil kastidel vist enamusel winxp peal, ok töötab nagu ilusti ja kõik OK
aga siis hakkab tunni ajal mign iiga 10 mindi tagant "uss ringi käima" st järest arvutid pangestuvad (oled juba peaaegu jõudnud ülesandega ühele poole, ei rsk jookseb kinni lihtsalt)
suurem osa tunnist kuulen kuidas õps kirub "kuradi windowsi s*tt, ma ütlen järgmine aasta lasen siia Linuxi peale ja õpite open officet hoopis, aitab selles microsoftist siin"
siis on veel nii, et kõik asjad teeme ära Wordis, ja ta on kõik asjad vist oamõistusega eestikeelde tõlkinud.
jube lihtsalt vaadata, ta on suutnud isegi html failid vigased teha st lingid juhatavad jualteab kuhu kohta jne.
muidugi kuna on tööde salvestamiseks tuhat erinevat kohta, siis on tööd mudiugi kontrollimata, tänu sellele saain ka 3, msi siis et diskil talle kõik ettenäitasin jne. üks tõsine jobu on. käib ainult kohvi joomas ja saiakest söömas.
kusjuures ta veel ajab asju igasuguste üritustega, kus on vaja heluitehnikaga rabeleda,
st mingi 30 eegused kõrvaklapid peas, pult ees, ja siis kostub neljast kõlarist korraga mingi ilge undav helin. mille tagajärjel tekib kõigi kooliõpilaste suhu tema nimi. mudiugi poole direktori kõnepealt helistab arvutiõpsile keegi. siis mõnus pinin jne sees.
tõesõna kui keegi mõne it kooli lõpetab ja ise ei suuda mujale edasi minna, ega midagi teha, siis tulevad koolidesse.argh ajavad kka vihale sellised.
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
arsestar
HV kasutaja

|
24.04.2004 22:44:12
|
|
|
mul yhe tuttava arvuti ÕP ostis kooli raha eest, mis oli mõeldud arvutite uuendamiseks kogu kooli arvutitele DVD mängijad (mis siis, et kõik yhes võrgus on)
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
DoS
HV veteran

|
24.04.2004 22:48:36
|
|
|
kas te ei leia, et kui arvutiõpetajad oleks professionaalsemad, siis nad ei oleks sellise ameti peal enam?
|
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
arsestar
HV kasutaja

|
24.04.2004 23:55:26
|
|
|
kõik nad sukivad, küll vanad surevad ja uued tulevad peale !!!
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatrixMan
Kreisi kasutaja

|
24.04.2004 23:59:16
|
|
|
tsitaat: |
kõik nad sukivad, küll vanad surevad ja uued tulevad peale !!!
|
Kle kas siis kohe surevad ,
aga sellega olen nõus, et nad midagi ei oska,
ükskord tahtis õpetaja win reinstalli teha, kuigi
tegelikult oli videokaardi driver puudu, ofcoors soovitasin tal driveri reinstallida
aga ta ütles et ei tea mis videokaart masinas on, ja vaadata ka ei osanud
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
arsestar
HV kasutaja

|
25.04.2004 00:01:10
|
|
|
ok, se ju vägagi piisav põhjus ära suremiseks
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
MatrixMan
Kreisi kasutaja

|
25.04.2004 00:03:07
|
|
|
tsitaat: |
ok, se ju vägagi piisav põhjus ära suremiseks
|
Miks terve põlvkond arvutiõpetajaid ära peaks surema - Mõttetu
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Negative
Kreisi kasutaja

|
25.04.2004 00:04:57
|
|
|
arsestar kirjutas: |
ok, se ju vägagi piisav põhjus ära suremiseks  |
Piisav põhjus suremiseks? Mees, sul on vist midagi tõsiselt viga
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
arsestar
HV kasutaja

|
25.04.2004 00:26:54
|
|
|
OK, ma ei mõelnud seda päriselt, lihtsalt ajud on arvuti taga istumisest pehmeks läind
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
euforia
Kreisi kasutaja

|
25.04.2004 05:39:36
|
|
|
meie arvuti õps oli tige mees aga oma tööd ta ikka teadis, andis isegi paar õpikut välja. Aga sõnavara....mmm tobujobud oli vist peamine väljend ja kuradi lasteaed. Ühele plixile hakkas vene keeles õpetama, kuna vaesekesel juhtus olema slaavi päritoli perekonnanimi, plix ei saand sõnagi aru ja hakkas nutma
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
rossa
HV Guru
|
25.04.2004 06:28:19
Miks nii negatiivsed .... |
|
|
Miks nii negatiivsed arvamused oma arvutiõpetajatest?
Pean tunnistama, et minul on küll vaid positiivsed mälestused Heh, olid ajad, kui sai öö läbi arvutiklassis arvutitega jannatud, esialgu pealt vaadates, hiljem ka ise kaasa lyyes nii Windoosade installides/reinstallides jne samas vaimus Vana mees, aga hea jutuga, ala "vana progeja"
Loodan küll, et ta veel kaua siin maamunal ringi kõnniks
Olge terved.
|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
Atti
HV kasutaja

|
25.04.2004 07:04:03
|
|
|
Ei tea miks, aga tundub, et enamik selle teema all sõnavõtnutest on koolis oma esimeses arvuti tunnis käinud kusagil peale 1993 aastat. Ajal mil koolidele osteti massilisaelt atvuteid, aga õpetajaid lihtsalt polnud. Ilmselt ei saa neid olema ka hiljem, sest heategevusega ükski korralike teadmistega it inimene tegeleda ei taha. Minu arvuti õppimine toimus palju varem (Microsofti firmat ei eksisteerinud veel ja 086 sarja prosega masinatest räägiti kõlakaid, et varsti tulevad super võimsad) ja meie koolis olid õpetajad igati tasemel. Ühegi elementaarse asjaga ei jäänud kusesse mitte üksi. Ka naisterahvad käisid nii URAALI kui NAIRIga peris vabalt ringi.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Gaiden
HV vaatleja
|
25.04.2004 07:23:42
|
|
|
Mis irvitad, kui ise ei oska eesti keeltki. Arvuti õpetaja on õpetaja, kes õpetab arvutit!!!!! Arvutiõpetaja on sell, kes sulle arvutit õpetab.
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
StuffMaster
Kreisi kasutaja

|
25.04.2004 11:53:00
|
|
|
Mõelge loogiliselt keegi ei lähe arvutiõpetajaks, kes asja jagab hästi, kuna koolis saab nii vähe palka.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
54 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
25.04.2004 12:16:22
|
|
|
tänapäeval on see arvutiõpetus pigem siuke lisaala õpetajatele. tavaliselt on nad ikkagi füüsika, matemaatika vms õpetajad, kes tunnevad ka veidike arvutit. siis pakutakse neile lisatasu selle eest et nad office ja joonistamised paintis lastele selgeks õpetaksid, nii see kahjuks on gümnaasiumiteks. paljalt arvutiõpetaja olles(ikka veel gümnaasiumist räägin), ei suudaks palga eest üürigi maksta.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
WerteX
HV Guru
|
25.04.2004 12:29:08
|
|
|
Minu arvutiõpetaja ütles mulle situ pihku kui ma temalt midagi küsisin ja järgmised tunnid olen ma kõik vait olnud, või mitte üldse seal käinud.
|
|
Kommentaarid: 374 loe/lisa |
   |
306 |
|
tagasi üles |
|
 |
toivoku
HV veteran

|
26.04.2004 03:09:59
|
|
|
WerteX kirjutas: |
Minu arvutiõpetaja ütles mulle situ pihku kui ma temalt midagi küsisin ja järgmised tunnid olen ma kõik vait olnud, või mitte üldse seal käinud. |
krt küll tahaks koolis käia yks 2 nädalat ja seal nalja teha krt kus neid aruvitõpetajaid kiusaks, sellele situpihku teemale oleks öelnud ma et kas kohe vä? olekski pellarisse läind sittunud pihk uja klassi tuld ja kysind et mis järgmiseks
_________________ roogi räime. |
|
Kommentaarid: 81 loe/lisa |
   |
8 :: |
7 :: |
50 |
|
tagasi üles |
|
 |
arm2004
HV Guru

|
26.04.2004 04:04:43
|
|
|
mul oli arvutiõpetus kui selline ainult 10. ja 11. klass ja sealt ma ei saanud mitte grammigi targemaks
arvutiga puutusin tõsisemalt kokku alles peale 7-ndat klassi. Siis sai hakatud kahe sõbraga õhtuti koolis käima arvutitega möllamas.
üks sõber istus IRC'us ja lõi aega surnuks, teine mängis Yahoo's miskeid mänge ja mina samal ajal õppisin arvutit tundma
eelkõige ikkagi selliseid baasteadmisi (kuidas failidega möllata jne).
kui saabus 10's klass, siis hakati neid baasteadmisi ka tundides õpetama, aga mul olid nad juba iseõppimisest selged, st LEBO oli 8)
ning siis poole 10'nda klassi pealt sain omale kah arvuti lõpuks ning siis ise aina õppisin juurde, niiet põmst oli koolis arvuti tunnis alati miski lebotamine, kuna ma olin asja endale varem ise selgeks teinud
muidugi arengule andis neti koju saamine väga hea mineku - eelkõige (ja põmst kõik teadmised) olen omandanud HV'st
a Taavi_R, kas põhkas on "arvutiõpetaja" ikka veel Solk või on's sinna keegi pädevam võetud?
muidu keskkoolis oli arvutiõpetaja väga tore tegelane, sõbralik ja abivalmis teadmised olid kah ikka paremad kui siin eelpoolkirjutanute õpetajatel
a praegu ühele sõbrale õpetatakse 10. klassis CPU ehitust jne karp jäi ikka lahti, kui sellest kuulsin
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
97 |
|
tagasi üles |
|
 |
teadmamees
HV veteran

|
26.04.2004 22:32:52
|
|
|
mina oma esimest ja ka ainukest arvutiõpetajat küll maha ei tee. väga prrima onks ja on alati abiks olnud kui midagi vaja on. paar korda on küll närvi läinud kui midagi lahti on kompidega olnud kuid kokkuvõttes siiski normaalne.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
46 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
27.04.2004 13:25:14
|
|
|
hmm... mul oli koolis kuni 11 klassin norm arvutiõbi, 12 klassis oli mingi närvihaige õbi ja mul polnud mingit huvi tundides käia... tegin arvestused ära ja rohkem temaga kokku ei puutunud...
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
Fredu
HV veteran

|
27.04.2004 15:55:28
|
|
|
Hetkel küll õpetajaga rahul. Äkki mõni mees teab, siis nimi on raivo Pütsep. Tore mees on, kuskil 60 aatane. Oskab officega hakkama saada, kuid vahepeal saab tallek a öeldud, kuidas saab mõnda asja kiiremalt. Kõik kust õpima, on ta ise teinud, metsikult raamatukesi ja ülesandeid, ehk vaeva on palju näinud. Inglise keeles küll väga hästi ei häälda, kui tore mees ikkagi. Aint talle ei meeldi arvutimängud, siis me peame aknas q2 pelama
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|