Üle 400,000 inimese vaatas Twitchis live
Ja mida uudist asi tuleb BATTLE.NET kaudu PC peale... Blizzard raisk ülinice move imo.
Tundub, et hakkan ikka pelama kuna PC lõpuks.. aga veidi nutune, et lihtsalt copy paste esimesest osast, grafa 100% sama, lihtsalt tegid uued levelid. Samas Destiny suurim probleem enda jaoks oli just selles kui väikesed kaardid seal olid.. eks näis kas Destiny 2 on lõpuks korralike suurte aladega.
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
XD , kas mitte ei spammitud üleüldiselt, et oo nüüd saab 60fps mängida kuna uus xbox väljas? , video järgi rõve konsoolika fov mis keerab mängu mängitavuse jumala . Õnneks tuleb mäng Battle.net alla seal raudpolt fov säte olemas. Kuna pole esimest Destiny't mängind ja on väga palju head räägitud siis tuleb 2 kindlasti sama v parem. Jama on see, et Anthem on lati nii kõrgele seadnud, et Destiny vastu pole enam nii suurt hype kuid arvan, et soetan siiski ära. _________________
Mul küll ei tekkinud tahtmist preorderit teha ei PC ega Xbox One peale... _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
no keegi betat ka proovis arvutil?
endal ps4 peale preorder tehtud...
aga mõtlen et ehk peaks cancel panema ja ikkagi arvutile ostma...
kardan ,et PC peal hakkab see räige gear dupe ja igasugune muu cheatimis jama pihta.
muidugi visuaalselt on kindlasti pc kõvasti üle... lisaks konsoolil on 30 fps mis on ikka korraliks okse...
tundub nagu laggigs constantselt:D
60fps on juba crap miks üldse 30fps peale midagi osta?
ainuke põhjus ongi ,et cheatereid pole...muu kõik on miinustega konsoolil...
aga jah ilmselt tühistan preorderi ja PC peale... tuleb mängu nautida ikka nagu see ette nähtud:D
Konsooliomanikud saavad juba järgmine nädal mängima hakata; PC Master Race alles oktoobri lõpus... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
Konsooliomanikud saavad juba järgmine nädal mängima hakata; PC Master Race alles oktoobri lõpus...
tere talv... beta proovisin ps4 pro peal siis seda laggimist ei saa väga mängimiseks kutsuda...
las beta testivad ära saavad viimased bugid ka fixitud:D
Mul tunne miskipärast, et pilt ujub kuidagi... max grafal FPS kuskil 40-60 kandis. veider... Gamescomil mängisin ka arvutil ja seal sellist asja nagu polnud _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Mul tunne miskipärast, et pilt ujub kuidagi... max grafal FPS kuskil 40-60 kandis. veider... Gamescomil mängisin ka arvutil ja seal sellist asja nagu polnud
see peaks täna väljas olema, on keegi Eestis seda juba kätte ka saanud? Tundub, et täiesti mõttetu on osta poest kui tarnega nii kaua aega läheb kõigil...
Ise ootan PC versiooni, ilmselt ostan esimesel päeval, kui müüki tuleb.
Kui keegi soovib enamvähem jutuga mehega(26 yo.), kellel mikker ka täitsa olemas koos pelada, siis võib ps-i teel ühendust võtta.
Või siis: https://steamcommunity.com/id/beljo
Steam'st vähe kasu kuna tuleb teatavasti battlnet'i, aga seal näiteks hea suhelda.
Pelada saaksin õhtustel aegadel ning üksikutel juhtudel ka päeval - kellaaeg oleneb päevast ja muudest teguritest
Kahjuks praegused online sõbrad ei ole huvitatud antud mängust ning oleks tore, siit mõni leida .
Ise ootan PC versiooni, ilmselt ostan esimesel päeval, kui müüki tuleb.
Kui keegi soovib enamvähem jutuga mehega(26 yo.), kellel mikker ka täitsa olemas koos pelada, siis võib ps-i teel ühendust võtta.
Või siis: https://steamcommunity.com/id/beljo
Steam'st vähe kasu kuna tuleb teatavasti battlnet'i, aga seal näiteks hea suhelda.
Pelada saaksin õhtustel aegadel ning üksikutel juhtudel ka päeval - kellaaeg oleneb päevast ja muudest teguritest
Kahjuks praegused online sõbrad ei ole huvitatud antud mängust ning oleks tore, siit mõni leida .
tavai lisan ära su... ise hakkan kindlasti enamus vabast ajast seda mängima... olen koos sõbraga siis meid juba 3 olemas...
2 veel vaja ja saame raide ka teha... voice kasutame discordi.
tavai lisan ära su... ise hakkan kindlasti enamus vabast ajast seda mängima... olen koos sõbraga siis meid juba 3 olemas...
2 veel vaja ja saame raide ka teha... voice kasutame discordi.
Väga vinge, kui aeg käes eks siis jagab steami kaudu ka battletag'id ning discord sobib hästi
Pekki, ma olen ikka veel kahevahel kas PC peale või XB1 peale osta . . .
Klanniliikmed kõik X1 peal . . .
olim ise sama vahel KUNI proovisin destiny betat arvutil... holy fuck graafika graafikaks... aga FPS silky smooth gameplay... kui sul arvuti selline enamvähem ja jooksutab medium/high peal 60 fps destinyt siis osta arvutile...
võid vabalt meile punti tulla ja kasvõi hakata ise vedama clanni arvutil... ega eestlasi hakkab kindlasti mängima tuhandetes seda PC-l... sul vaja oma clanni mingi 30 liiget ainult pole just võimatu misioon.
Kurat, pelasin BETA-t arvutil kodus ja kudagi.. veniv oli... ma ei saa täpselt seletada.. mängisin teleka taga aga CS jms FPS-id on alati väga nagu.. puhtad ja kiire reaktsiooniga olnud.. samas Gamescomil mängisin arvuti taga ja kõik oli fine.. oleks vist pidanud 165Hz taga proovima aga FPS oli nagunii mingi 40.. põhjas grafal 1080Ti ja 7900X peal _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
olim ise sama vahel KUNI proovisin destiny betat arvutil... holy fuck graafika graafikaks... aga FPS silky smooth gameplay... kui sul arvuti selline enamvähem ja jooksutab medium/high peal 60 fps destinyt siis osta arvutile...
võid vabalt meile punti tulla ja kasvõi hakata ise vedama clanni arvutil... ega eestlasi hakkab kindlasti mängima tuhandetes seda PC-l... sul vaja oma clanni mingi 30 liiget ainult pole just võimatu misioon.
Oma klanni püstitama vast ei hakka GTX980ga läppar peaks välja küll vedama _________________ Mõõdukas arvutihuviline
Oma klanni püstitama vast ei hakka GTX980ga läppar peaks välja küll vedama
kindlasti veab parema graafika ja fpsiga kui konsool!
Mul jooksis ka 980Ti'ga default settingutega ilusasti ~144fps'i juures 1440p peal.. väga mõnus oli mängida.. pole ammu nii sujuvat shooterit pelanud _________________ 🥫 Experience is one thing you can't get for nothing.
Tänu nendele ajuinvadele kes mikrotransadega kaasa läksid, tulevad pubid veelgi hälvemate ideedega lagedale.
Varsti pead ka mängu käivitamise eest maksma. _________________ Gdesainer
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.