Qufi, Videod pole lubatud ju aga jah endale tundus mäng väga huvitav E3-st alates kui näidati sekundiks... proovisin betat natukene, ei jõudnud palju mängida kahjuks, jäi õhku küsimus, et kas on random dungeonid või kuidas?? Ründad teise losse vms? et nagu sellist Diablo sugust maailma pole? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kuna reviewd tundusid väga huvitavad siis soetasin kah selle 10EUR paki.. Ja jookson kohe probleemi otsa mida kurdetakse ka ametlikus foorumis - GPU overheatib paari minut jooksul peale mängu startimist :/
xonix, äkki saad välja tuua kuskil selle tekstina? Teeks hea meelega mõne video _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Need lossid mis on rohelise nimega on mängu enda poolt genereeritud ja kõik ülejäänud 99% lossidest on teiste mängijate enda poolt tehtud lossid.
Tahtsin veel mainida, et kui olete kusagil mapi peal kus on suht nigelad lossid või enamus neist on juba lootitud siis saate lihtsalt teisele mapile minnes( näiteks friends mapile) ja siis tagasi oma mapile minnes refreshida neid losse mis seal olid. _________________ Origin: Qufi
ksoniks ole sa tänatud ja saagu sind palju. sain ka beta võtme. eks millalgi muljetan.
Edit: Ei saa mängu. Klient tõmmatud, installitud, aga käima ei lähe. Kodukalt lugesin, et t ka osadel teistel kasutajatel see probleem. Lahenduseks on mängu moderaatori poolt uploaditud klient, mille download link on katki.
Kas keegi saaks oma mängu kataloogi ära rarrida ja kusagile (nt upload.ee) üles lasta?
ksoniks ole sa tänatud ja saagu sind palju. sain ka beta võtme. eks millalgi muljetan.
Edit: Ei saa mängu. Klient tõmmatud, installitud, aga käima ei lähe. Kodukalt lugesin, et t ka osadel teistel kasutajatel see probleem. Lahenduseks on mängu moderaatori poolt uploaditud klient, mille download link on katki.
Kas keegi saaks oma mängu kataloogi ära rarrida ja kusagile (nt upload.ee) üles lasta?
Nüüd ~päeva jooksul mõned korrad proovitud ja väga asjalik mäng tundub. Tootjate poolt on replay väärtuse suhtes päris hästi läbi mõeldud. Lisaks tegelase levelile ja paremale varustusele, saad arendada oma lossi, lossi kaitset ja rüüstada teiste mängijate losse.
Küsimus mängijatele: kuidas oma maksimaalset kullakogust suurendada saab? Kuidas lossile ruume juurde ehitada saab?
pigem torchlight,dungeonkeeper,facebook games combined.
Dungeon keeper ja torchlight/diablo kindlasti. Kohati meenutab ka dungeonlandi.
Mida facebook games all silmas pead?
tsitaat:
Jun
19
2013
Massive batch of keys and Open House
243
Salutations to you all, builders and looters!
As you surely know, The Mighty Quest for Epic Loot has officially entered its beta phase since the 10th of June.
The whole Ubisoft Mighty Quest Team wants to thank you for the support and enthusiasm that you showed during the Alpha phase, and for the feedback you provided that helped shape the game and will continue to do so.
In order to show our gratitude to our earlier fans, we just proceeded to a send a massive batch of keys that will reach everybody that registered on the website during our Alpha phase - before our appearance at E3 on the 10th of June.
This means that 40000 of you guys will receive a Beta key and a download link via the email they registered with on the website!
So what about those that registered after E3?
We have something for you as well! Those who registered from the 10th of June as well as those registering from today until the 28th will be able to take part in our Open House event that will take place from July 2nd to July 5th. This event will let you try The Mighty Quest for Epic Loot during 4 days without a key! Register here: https://www.themightyquest.com/en/signup
There will also be Beta keys and Mighty Quest T-shirts to be won!
To conclude, we would like to send you off to your newly acquired castle with this typically Opulencian proverb:
Ma eeldan, et ta peab selle facebooki mängude all seda silmas et kui sa midagi upgraded pead ootama paar tunnikest või siis maksad päris raha ja upgraded insta. _________________ Origin: Qufi
19 olen vist ja loss(lvl 15) näeb välja hea keegi pole siiamaani jagu saanud, vähemalt mitte nii et õigel ajal kastideni jõuaks aga jah suht tüütu on see upgrademine, pean 8h ootama iga upgrade jaoks
Nick on mul Qufi nii et kui julgete tulge rünnake
Edit: Suht närvi ajavad need high level vennad... Hetkel käis mingi lvl 19 mu lossi vägistamas...
Ise olen sellles level 5-9 alles ja pole praegu viimast draakonit mätasse löönud. Varustuse mõttes saaks vist jagu. Küsimus targematele, kas on mõtet jääda oma tegelasega level 9ks ja passida sellles alast?
Mõtlesin, et praegu mitte-edasi liikumisel oleks pluss see, et
saan lossi rahus uuendada ja endale korraliku varustuse selga osta. enam ei leidu mängijaid, kes mu lossist läbi saaks eriti. Alguses olin ii, etk ui tulin sinna alale, siis pidevalt mingid tüübid käisid raha varastams jms
Kardan, et kui uuele alale lähen, siis kohe taovad kõik m iära ja tassivad kulla laiali.
No mul on hetkel nii et istun koguaeg max raha ja life force peal 35k on mõlema cap ja lihtsalt ootan kuni upgraded valmis saavad, enamus neist on 8-12h pikad.
Ja isegi siis kui mul on max raha ja life ei taha keegi väga rünnata :/
Ma soovitaks sul ikka edasi minna, mis seal low leveli peal ikka oled, igav hakkab ju?
Imo on just fun kui inimesed koguaeg ründavad sind, kui kardad raha pärast siis seal on shield ju mis kestab 12h kui sinu leveli vend sind ründab. _________________ Origin: Qufi
Mõtlesin ise ka seda mängu proovima hakata, aga nähes mida viimane patch teinud oli, siis oli täielik turn off, mäng otseses mõttes keerati täiega nüüd P2W peale, oeh, kurb...
Tahaks ka ära proovida, mõned räägivad, et F2P, aga tegelikult see maksab?
Hetkel on closed beta, kes ei kannata oodata saavad osta early access ja saavad mingit lisa nänni kah.
M3rcury kirjutas:
Mõtlesin ise ka seda mängu proovima hakata, aga nähes mida viimane patch teinud oli, siis oli täielik turn off, mäng otseses mõttes keerati täiega nüüd P2W peale, oeh, kurb...
Loodan, et sellest siiski loobutakse, siis vähemalt tekiks isu mängu uuesti proovida.
Not sure if trolling or retarded.
Mis kuradi mõttes pay to win? Sa saad absoluutselt kõike, välja arvatud boost packe, osta ingame currency eest, kust otsast on see pay to win? Kas sa üldse tead mida pay to win tähendab? Mis järgmiseks Guild Wars 2 ja Diablo 3 on ka pay to win kuna seal saab ka mängu geari osta nii ingame currency kui real money eest?
Kui sa saad kõike ABSULL kõike raha eest osta, siis ta on Pay 2 Win, arendad oma lossi nagu jumal juhatab, karakter on level 1 loss on sul level 50 (Ma ei tea kas see on muidu võimalik, kuna ma mängu pole mänginud) ja istud lihtsalt vaatad kuidas sul mäng areneb ilma lillegi liigutamata naerdes ainult, et ahaa noobid teil polnud 500€ et selline loss ehitada nagu mul hahaa...
Aga kuna sa mainisid Diablot - siis too ei ole Pay 2 Win, sa võid ju raha eest Geari osta, aga kui sinu ostetud stuff ei mõjuta mingil moel teiste mängu, siis ta ei saa ju kuidagi Pay 2 Win olla (kuigi mingil moel ta ikkagi on) _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
See TB on mongol ma imestan, et inimesed ikka vaatavad ta kanalit. Seal mängus ei ole raha/life probleem vaid pigem on probleem see, et sa pead ootama kuni asjad upgradevad, nagu enne ütlesin siis kõike mida saab päris raha eest osta saab ka osta ingame currency eest...
Ma saaks aru kui päris raha eest saad osta midagi mida ingame currency eest ei saa ja pealegi okey ta teeb 1 päevaga oma lossi max level ja paneb mängu alla mingi 1000 eur, mis see talle siis annab? Ta loss ei ole tugevam kui teiste max level loss kuna tal ei ole mitte mingisugust eelist mobide suhtes, see vend kes on grindinud on saanud sama lossi aga mitte raha kulutades vaid mängu mängides.
Näiteks hetkel on mu hero lvl 19 ja loss lvl 15, selleks, et ma saaks "selle hirm kalli nagu TB oma videos ütleb" bossi nimega durr osta on mul vaja 10k life ja selle saan ma max 2 dungeon raidiga minu leveli juures mis võtab mu elust aega max 15 min.
Diablo koha pealt, et see mis sa ostad ei mõjuta teisi mängijaid siis kuidas on seal pvp-ga? Saad osta parima geari ja kohe PvP-ma.
Ma ütleks, et see on Pay2Skip ehk siis kui sa ei taha 90% mändust nautida ja tahad kohe lategame minna siis sa saad, tho sa pead oma hero ikka grindima max level.
viimati muutis Qufi 18.07.2013 21:25:40, muudetud 1 kord
Esimene lühike gameplay video on youtube poole täna teel Seal natuke seletan kuidas mängida aga saate kindlasti hakkama kui lihtsalt mängu alustate. Mingi ülevaate moodi asja toon ka ilmselt.
Ahjaa, peitsin terve video sisse ära viie steam mängukoodid nii, et kes teravama silmaga märkab koode ja jõuab need esimesena aktiveerida saab omale steamist tasuta mängud _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Biscuiti videodel on tihti point olemas. Ka viimases antud mängu käsitlevas videos oli oma tõde peidus, samas arvan, et antud video puhul, keeras tüüp vindi natuke üle. Siin on siiski see teema, et tegemist on väga a-kategooria mänguga, mis on tasuta ja kuigi raha eest saab asjad kiiremini kätte, ei ole mina hetkel ühtegi asja mängus kohanud, mida ilma raha panemata kätte ei saaks.
See TB on mongol ma imestan, et inimesed ikka vaatavad ta kanalit. Seal mängus ei ole raha/life probleem vaid pigem on probleem see, et sa pead ootama kuni asjad upgradevad, nagu enne ütlesin siis kõike mida saab päris raha eest osta saab ka osta ingame currency eest...
Ma saaks aru kui päris raha eest saad osta midagi mida ingame currency eest ei saa ja pealegi okey ta teeb 1 päevaga oma lossi max level ja paneb mängu alla mingi 1000 eur, mis see talle siis annab? Ta loss ei ole tugevam kui teiste max level loss kuna tal ei ole mitte mingisugust eelist mobide suhtes, see vend kes on grindinud on saanud sama lossi aga mitte raha kulutades vaid mängu mängides.
Näiteks hetkel on mu hero lvl 19 ja loss lvl 15, selleks, et ma saaks "selle hirm kalli nagu TB oma videos ütleb" bossi nimega durr osta on mul vaja 10k life ja selle saan ma max 2 dungeon raidiga minu leveli juures mis võtab mu elust aega max 15 min.
Diablo koha pealt, et see mis sa ostad ei mõjuta teisi mängijaid siis kuidas on seal pvp-ga? Saad osta parima geari ja kohe PvP-ma.
Ma ütleks, et see on Pay2Skip ehk siis kui sa ei taha 90% mändust nautida ja tahad kohe lategame minna siis sa saad, tho sa pead oma hero ikka grindima max level.
Asi pole pigem selles, et seda tehakse, asi on pigem selles, et seda üldse teha saab mul pole kahe FTP mudeli vastu mitte midagi Osta booste, et kiirendada oma arengut või osta Kosmeetilist stuffi, et näha teistsugune välja kui teised. Osta puhast powerit, et olla teistest parem on vale tee FTP-l. See mis enne oli, et sai osta päris raha eest mõned asjad, et ennast kaasa aidata oli veel enam vähem, sest mängu pidid sa ikka mängima, et midagi edasi juhtuks, aga nüüd võid julgelt papi alla lükata ja vaadata kuidas sa edetabelis ette lähed.
Diablo koha pealt ma ei teadnud, et PvP nüüd olemas on, siis võin julgelt öelda, et tõesti P2W stiil seal, mina lõpetasin suht natuke pärast real money oksjonit mängimise ära, sest mäng läks lihtsalt tuimaks ja igavaks ja kuna mulle ei istu osta powerit, siis polnud isu ka grindima hakata. _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
Panen linki ära siia, video peaks valmis saama uploadi enne 01 ööse, veidi processi peale ja valmis.
Videos olen ära peitnud 5 steami mängu võtit, head otsimist
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
minu arusaamade järgi on pay2win miski, mis annab sulle raha eest eeliseid ja hetkega oma stattide max saamisega on see kohe kindlasti eelis. see, et ka mängu mängides on võimalik statid max saada, pole siinkohal oluline...kosmeetiline nänn jällegi ei tee sind vastasmängijatest kuidagi tugevamaks/paremaks
digitaalsed mängud ja terminid nagu "paytowin" on võrdlemisi uued nähtused. ei ole ühtset definitsiooni näiteks selllele, mida tähendab "paytowin", seega selle üle vaidlemine vast kusagile ei vii. samas antud mängu puhul on selge, et kui paned raha mängu, saad eeliseid (mis on kättesaadavad ka ilma rahata, aga aeglasemalt).
samas... on siiski tegu väga kuradi hea mänguga ärge kuulake nutvate naiste karja, proovige ise mängu ja otsustage selle järgi, kas meeldib.
minu arusaamade järgi on pay2win miski, mis annab sulle raha eest eeliseid ja hetkega oma stattide max saamisega on see kohe kindlasti eelis. see, et ka mängu mängides on võimalik statid max saada, pole siinkohal oluline...kosmeetiline nänn jällegi ei tee sind vastasmängijatest kuidagi tugevamaks/paremaks
Mis eeliseid sa saad? Kas mingeid level 1 tegelasi sunnitakse sinu max level lossis mängima?
Pay2Win on küllaltki vana termin aga tänapäeval üritatakse seda igale mängule külge kleepida. Eve online, TF2 ja isegi Battlefield 3 on mõnel P2W..
See termin ise ütleb ka selgelt mida ta tähendab. Pay to win - maksa et võita, kui ei maksa siis maksvad mängijad omavad su ära.
UD Annab sellise vaste Pay To Win kohta.
"Games that let you buy better gear or allow you to make better items then everyone else at a faster rate and then makes the game largely unbalanced even for people who have skill in the game without paying."
Ostsin ise ka selle pela siis ära...
Aga kas seda kuidagi uPlaysse ei saa?
Peaks ju ka ubi pela olema.
Ja nimeks seal Roadblock kui keegi addida tahab:P _________________ Aita suve, söö lund!
Kes veel koodi ei saanud siis teisipäeval väljastan uue video mängust ja peidan sinna sarnaselt eelnevale videole mängu võtmed sisse ära! Seekord aga The Mighty Questi closed beta võtmed!
Mängu loojad siis jagasid mulle viis võtit, et jagada fännidele https://www.facebook.com/TheMightyQuestForEpicLoot
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.