28.03.2013 00:23:14
HV 2013 kardisarja VII etapp, FK Keskus, 11. august kell 12
Meie põnev kardihooaeg jätkub 7. etapiga FK Keskuse Õismäe kardirajal - kusjuures seekord sõidame tavapärasele vastupidises suunas!
Koguneme 11. augustil kl 12.00!
Laitses üllatas kõiki peale väheste jkddp, kes võttis oma esimese võidu meie sarjas!
Kes meist ikka kehvem tegija on - loe reeglid läbi ja tule starti:)
Osaleda võivad kõik vähemalt 16 aastased HV kasutajad.
Osalemistasu 25 EUR saab tasuda kuni 9. augustini (kell 17.00)
TANEL RAUD 221026099748 või http://pangalink.hinnavaatlus.ee/
Kohapeal on etapitasu sularahas 30 EUR!
No jah, vaadates kalendrit, siis olen see ja järgmine etapp jälle kas metsas või väljamaal
Alles FK kestvussõit saan rajale. _________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€
Loputatud kardid võistlussituatsiooni. FK-l tuleb tegus kuu.
Eks ma siis ootan peale võistlust kardimuljed ära, ehk vuran ka siis mõne ringi. Teoorias on mul see päev vaba, et ehk tulen tšekkan üle, mis aegasid FK-s sõidetakse. Osalejatele igaljuhul pöidlad pihku, varbad rulli jm head sõnad. _________________ ----
aka Kamikaze
Einoh, mis, mõned banaanid, ning rada sama libe, kui talve ajal.. Aga, igaljuhul kui te sellise raja suudate teha, kus miilitsa eest pidevalt vurada saab, siis olen käpp..
No kui mind tabab miskisugune Zeusi välk, siis vean end ka rivvi.
Vihmasõitu ei tahaks isegi maha magada.
Peaks just kui leib olema. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
paistab, et tuleb huvitav võistlus!
terve laupäeva lubati vihma... äkki sulatab raja ka laiemaks _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
Mismõttes nagu 9 võistlejat
Eelmisel etapil oli igati soliidselt osalejaid.
Esimesel väliraja sõidul on tavaliselt olnud väga suur osalejahuvi.
Magate veel või?
Võistlus on juba mõne päeva pärast. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Täna tabas mind valus (sõnaotseses mõttes) tagasilöök... ja ma ei ole kindlasti kohe kardisõidu konditsioonis... kuid loodan, et pühapäevaks olen siiski (taga)rivis _________________ Честных психов можно не лечить...
a) Uutel tulijatel võimalus võita iga etapp 50 EUR väärtuses Arvutikeskuse kinkekaart.
b) Igal tulemuse kirja saanud kasutajal on õigus iga etapi eest saada 10 EUR väärtuses HV-krediiti ja 2 EUR väärtuses HV-OT teenust. Seega etapp läheb rahaliselt maksma vaid 13 EUR
Kokku siis uutel tulijatel 9 etapi eest on võimalik 558 EUR eest võimalus võita kinkekaarte ja teenuseid
Pagan, kahju kiire elutempo tõttu ei ole ma saanud kahel esimesel etapil osaleda. Kui vaatasin, et nüüd uuesti etapp, siis lootsin, et ehk laupäeval. Kahjuks pühapäev mulle ei sobi ja järjekordselt ei saa osa võtta
Epic fail.
Tahtsin kiiver näpus seltsi tulla pakkuma pühapäeval, aga töökohustused tulid ette.
Aga ehk õnnestub DD2 ka ära proovida.
Mine sa isane tea.
Teile head kimamist. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
kardikooli lehekülg teatab, et üleujutuse tõttu jääb trenn ära.
Võistlus ikka toimub? _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
Seis on selline, et homme hommikul ei saa kindlasti võistelda. Küll aga pidi olema teoreetiline võimalus, et hiljem päeva jooksul siiski saab. Homme ~10:30 helistan FK-sse ja saan värsket infot.
Küsisin kohapealt üle - hetkel jah raja asemel järv, kuid tegeleti kiirete ehitustöödega, et olukorda leevendada. Väideti, et kui öösel juurde ei voola, siis saab sõita küll.
Eile oli küll mõnus rada, veerand asfaldist küll suurte lumehunnikutega kaetud, aga ideaaljoon oli pool kuiv. Nii oleks kindlasti isegi huvitavam olnud sõita kui niisama üleni märjal rajal.
mingi päev sai kardikoolis käidud ja raha oli jumalast sõidetav. oli 2 loiku millest ühest kannatas mööda sõita.
Täna öösel sadas nõmmel padukat. kui juhtub, et täna ööse ei saja siis vast võib homme õnneks minna! _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
Nii... nüüd on selge, olgu ilm milline tahes mina ei ole võimeline homme kardiroolis võinmema
Lähen tõmman ennast nimekirjast maha. _________________ Честных психов можно не лечить...
Kui teil sõit toimub aga hilisemal ajal, ehk helistab keegi mulle ja annab teada, siis oskan vaatama tullagi kui mahti. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
Kuna võistluse toimumine ei ole hetkel kindel, siis on ka minu osalusel kriips peal.
Saaksin starti tulla vaid juhul, kui võistluse algusaeg nihkub kella 17 juurde või hilisemaks.
Sel juhul võiks keegi samuti mulle kõne teha lootuses, et ma seda Rotaxi mootori taustal kuulen. _________________ TULE KARTI SÕITMA!
Mul oleks ka oluline teada saada, kas on mõtet Tallinna poole tulema hakata. Ning et õigeaegselt kohale jõuaks, peaksin lähema poole tunni jooksul liikuma hakkama.
Esimene kvali kart 9, ei midagi erilist ja katsetasin veel erinevaid sõidujooni
Teine kvali kart 1, liikus paremini kuigi oli veits lohakama juhtivatusega. Leidsin head jooned ja tuli parim aeg mitte-kart-12-sõitjatest
Finaalis kart 10, mis ennem polnud hiilanud kuid märkasin, et esirehvidel oli juba riie väljas, niiet rajale läksin kahe uue rehviga, aga ei usu, et see nüüd nii suure edu andis.
2. stardikoht oli täpselt esimese kõrval ja väliskurvis + sain hästi kohapealt minema niiet peale esimest S-i olin esimene ja jätsin ülejäänud taha võitlema.
Täna oli enneolematu pidamine rajal - kuigi oli täiesti märg, ei töötanud väljast minemine üldse nii hästi kui tavaliselt. Muidugi rajaääred olid lumised ja päris läbimärg rada polnud,
kuid ideaalsed olid põhiliselt kuiva ilma jooned. DE küsis kuidas ma nii kiiresti sõitsin eks ma siis üritan kurvid üle käia:
Boksikurv üritasin pidurdamise sirgelt ära teha, enne kurvi teravalt ära keerata ja siis kurvi teise osa sirgelt lasta.
Esimene pikk vasak kurv keerasin kaugelt sisse ja lasin korraks gaasi lahti, et liiga välja kart ei libiseks. Sai ka täisgaasiga lasta, aga siis läks hoogu raisku.
Esimene sikaan pidurdasin väga varakult, panin juba enne kurvi algust kardi 45se kraadi alla ja võimalikult seest ja sujuvalt, teise osa samamoodi kuivajoonega ja täisgaasiga.
Tagasipöördes sai kvalis kõige kiiremini väljast, kuid arvatavasti lume puuduse tõttu hakkas enne kuivama sisekurv, niiet nii seest pidurdades kui kurvi seest võttes sai palju kiiremini.
Kiire vasak parema sain täisgaasiga - väljast tulles kerge libisemisega sõitsin kurvi nii otseks kui võimalik, väljusin enamvähem tee keskele.
Puukurvi sisenesin nii, et vähemalt paremad rattad oleks tumedama asfaldi peal, mudast sõitsin julgelt läbi, esimese kurvi osa hästi tihkelt, siis kerge poognaga otse üle teise osa tumeda asfaldi. Tavaliselt seal pidamist pole aga täna oli.
Teine kiire S sama lugu mis esimeses kiires S´is - varakult pidurit, sujuvalt väikese nurga all sisse ja enne kurvi kätte jõudmist juba alustasin kiirendamisega.
Tulemuseks kiireim ring ja esikoht pika maaga, päris rahul!
Kahju tõesti, et just seekord fotograafi ega isegi aega grupipildiks polnud, aga pole ise kunagi hea kaotaja olnud, niiet ju siis väike karma.
... et asjad oleks balansis, tuli eilse „Meistrite Sõidu“ võidu vastukaaluks tänane väga korralik tagasilöök üle-eelviimase koha näol.
Märja raja sõidus on eelmisest aastast mõned positiivsemad mälestused (eriti just „Venus Challengerilt“), aga üldjuhul on see mu jaoks must maa.
See-eest sai tänasel sõidul tehtud nii enda jaoks kui ka HV-kardisarjas ajalugu,
kui finaalis VIIMASES kurvis kart välja suri ning ma selle joostes finišijooneni lükkasin ning enne joont rooli hüppasin ja vaikselt veeredes finišeerusin.
*Kaotuseks oli B-finaali kolmas koht ja võiduks „mitte-viimane-koht“.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.