Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Tanel
HV Guru

|
27.02.2012 18:36:14
HTC tutvustas uusi One seeria nutitelefone |
|
|
link :: HTC
HTC tutvustas nädalavahetusel toimunud Mobile World Congress’il (MWC) uut One seeriat, mis on varustatud Android 4.0 operatsioonisüsteemiga ning HTC Sense 4 kasutajaliidesega, millel on esmakordselt ka HTC ImageSense.
Kaamera
ImageSense’ga varustatud HTC One pakub konkurentsi traditsionaalsetele digikaameratele ning on täiustanud kaamera igat osa: läätse, sensorit ja tarkvara – varustuses on ka uus HTC ImageChip.
Kiirus – Ainult 0,7 sekundiga on võimalik teha pilt ja kaameral on ka uus 0,2-sekundiline autofookus.
Suurepärane kvaliteet halbades tingimustes – f/2.0 lääts HTC One X ja HTC One S’i puhul pakub oma klassis parimat tulemust ning püüab 40% rohkem valgust kui f/2.4 läätsed, millega on varustatud teised kõrgkvaliteedilised telefonid. HTC One on kõrgdünaamilise ulatusega (HDR), mis võimaldab teha suurepäraseid pilte ja ruumis, kus valguse eredus varieerub.
Video Pic – uue Video Pic’iga on võimalik pildistada ja filmida samaaegselt. Nüüd , kui sa salvestad HD videot, on vaja vaid vajutada katikule ja kaamera teeb kõrgresolutsioonilise pildi samal ajal kui videot ikka veel salvestatakse. Lisaks on võimalus teha pilti ka juba eelnevalt salvestatud video kaadritest.
Dropbox – HTC One pakub võimalust salvestada ning jagada pilte ja videoid. HTC on integreerinud Dropbox’i HTC Sense 4 ning tänu sellele on HTC One klientidel võimalik saada 25 GB vaba Dropbox’i ruumi kaheks aastaks, millest piisab rohkem kui 10 000 kõrgkvaliteedilise pildi jaoks. Dropbox on integreeritud läbi kogu HTC Sense 4 kasutajaliidese, et oleks kergem redigeerida, salvestada ja jagada oma dokumente ja teisi faile.
Piltide jagamine – HTC One pakub kasutajale uusi võimalusi oma piltide ja videote jagamiseks. Ühendades HTC juhtmeta Media Link HD lisaseadme oma televiisori HDMI porti, saab jagada pilte, videoid või ükskõik mida muud telefonilt sõprade, pere ja kolleegidega.
Heli
Beats By Dr.Dre Audio on HTC One puhul esmakordselt saadaval üle kogu telefoni, pakkudes autentset heli muusika kuulamiseks, YouTube’st videote vaatamiseks ja isegi mängude mängimiseks. HTC Sync Manager muudab lihtsamaks ka muusika allalaadimise oma arvutist.
Tänapäeval kasutavad vähesed inimesed oma telefone lihtsalt laulude kuulamiseks, palju kasutatakse ka streaming teenust ja kuulatakse interneti raadiot – HTC One on sellega arvestanud ning laseb kasutajal kohandada uue Music Hub’i oma lemmikteenustega ja muusika aplikatsioonidega.
HTC One seeria nutitelefonidega on mugav kuulata muusikat oma telefonist kõikjal – ka autos. HTC Car Stereo Clip’iga saab mobiilse muusika oma auto helisüsteemiga hõlpsasti ühendada, lisaks saab läbi oma auto kõlari mängida muusikat ükskõik millisest teenusest või aplikatsioonist.
HTC One X
HTC One X nutitelefonil on oskuslikult kujundatud polükarbonaat unibody korpus, mis on välimuselt metallile omaste tunnustega ning kaalult ülikerge – vaid 130g (koos akuga). HTC One X on varustatud 1,5 GHz neljatuumalise Tegra 3protsessoriga, mis pakub selget graafikat, kiiremaid aplikatsioone ning kestvamat aku eluiga. HTC One X nutitelefonil on 4,7-tolline 720p HD puutetundlik ekraan, mis on valmistatud vastupidavast Corning Gorilla Glass klaasist. HTC One X’l on 1GB operatiivmälu ning 8 megapiksline kaamera taga ning 1,3 megapiksline kaamera videokõnedeks ees.
HTC One X saab olema saadaval valitud 4G LTE turgudel koos LTE võimalusega 1,5 GHz kahetuumalise Qualcomm Snapdragon S4 protsessoriga.
HTC One S
HTC One S on inimestele, kes vajavad kõrgkvaliteedilist nutitelefoni kompaktsemas suuruses. HTC One S on vaid 7,9 mm „paksune“ ning seega HTC telefonidest seni kõige peenikesem. One S telefoni ekraan on 4,3-tolline ning samuti vastupidava Corning Gorilla Glass klaasiga. HTC One S’ile pakub võimsust kuni 1,5 GHz Qualcomm Snapdragon S4 kahetuumaline protsessor. HTC One S’il on 1GB operatiivmälu, 8 megapiksline kaamera taga ning 1,3 megapiksline kaamera videokõnedeks telefoni esiküljel.
HTC One S’i teeb eriliseks veel matt must Ceramic Metal pealispind, mis on saavutatud läbi erilisele protsessi (microarc oxidation – MAO), mis esialgselt töötati välja satelliitidel kasutamiseks. See muudab alumiiniumist unibody korpuse keraamiliseks super-tihedaks kristalseks struktuuriks, mis on 4 korda tugevam kui anodiseeritud (anodized) alumiinium – mis lubab HTC One S’il oma kaunist välimust säilitada ka aja möödudes.
HTC One V
HTC One seeria kõige lihtsam telefon, mis on kvaliteetne ning ilus. HTC One V näol on tegu kõrgkvaliteedilise telefoniga, mis on suurepärase kaameraga, pakub autentset helikogemust ning kõik see on pakitud alumiiniumist unibody korpusesse. HTC One V’l on 512 MB operatiivmälu ning 5-megapiksline kaamera.
HTC
HTC Corporation (HTC) on üks kiiremini arenevaid mobiilitootjaid maailmas. Juhtiva uuringufirma International Data Corporation (IDC) viimastel andmetel on HTC maailmas juhtiv Androidi seadmete tootja (allikas: IDC Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker, 05.08.2010). HTC loob uuenduslikke nutitelefone, mille eesmärgiks on vastata aina paremini inimeste elule ja vajadustele, sest ettevõtte kõigi tegevuste keskmes on inimene. Ettevõte on noteeritud Taiwani börsil, aktsiasümboliga 2498. Täpsema info saamiseks külastage kodulehte www.htc.com
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
27.02.2012 18:45:16
|
|
|
Kõik on nii imeline ja supper ja oivaline ...
Aku peab ainult täie kasutamise juures vastu raudselt max 6-7h
|
|
Kommentaarid: 96 loe/lisa |
   |
3 :: |
1 :: |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
27.02.2012 18:56:06
|
|
|
Enamus nutikaid on täiesti mõttetu solk ja. Aku kõneaeg peaks olema ikka 10h ja rohkem, et asja mobiiliks nimetada...
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
Kommentaarid: 370 loe/lisa |
   |
0 :: |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
27.02.2012 19:07:39
|
|
|
Noname kirjutas: |
Enamus nutikaid on täiesti mõttetu solk ja. Aku kõneaeg peaks olema ikka 10h ja rohkem, et asja mobiiliks nimetada... |
Seda minagi,hetkel loobunud nuti telefonist,kuna pole võimalik ringi käia ning 24h laadijat kasutada.Selle kõige vinge ,oivalise,ÜÜBER kõrval nad võiks hakata korralike akusid tootma,mida on võimalik la liht inimesel osta.
Mulle väga meeldivad need HTC,mitmeid kordi etemad kui mingid nokia N või Iphone-id .. aga ikkagi võiks pannad nad rohkem rõhku akudele kui Dualcore prosedele.
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
27.02.2012 19:10:22
|
|
|
Mis teil taskus koguaeg mõni video jookseb ning samal ajal uploadib midagi internetti ning taustal veel angry birds lahti?
Praktiliselt iga smartphone saab vähemalt kaheööpäevaseks mõistliku kasutamisega (funktsionaalsuses eriti kaotamata)
Kui mõnikord pikemat akukestvust taga ajada ning loobuda funktsionaalsusest, siis saab ilusti ka 5+ ööpäeva kätte.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
27.02.2012 19:20:37
|
|
|
carlking kirjutas: |
Mis teil taskus koguaeg mõni video jookseb ning samal ajal uploadib midagi internetti ning taustal veel angry birds lahti?
Praktiliselt iga smartphone saab vähemalt kaheööpäevaseks mõistliku kasutamisega (funktsionaalsuses eriti kaotamata)
Kui mõnikord pikemat akukestvust taga ajada ning loobuda funktsionaalsusest, siis saab ilusti ka 5+ ööpäeva kätte. |
mingit vana Samsungi nutikat kasutad,et 2 päeva vastu peab ?.. mul olnud HTC wildfire,Samsung galaxy ACE,SE x8 ning natuke kaamerat,helistamised,natuke netti.aku peab 1päev vastu,ning järgmiseks päevaks mingi 15% alles..
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
27.02.2012 19:26:53
|
|
|
carlking kirjutas: |
Kui mõnikord pikemat akukestvust taga ajada ning loobuda funktsionaalsusest, siis saab ilusti ka 5+ ööpäeva kätte. |
Ei, ma kasutan telefoni helistamiseks. Minimum 100 kõnet päevas.
EDIT: Lisaks laetakse e-kirju telefoni. 3g-d sisse lülitada ei saa, kuna siis oleks poole päevaga aku läbi. Need androidikad sureksid vist paari tunniga ära....
Hetkel ainuke nutimobiil mida turult osta saab, E72 siis, ülejäänud on lauatelefonid mis peavad juhtmega seinas olema
_________________ "Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates |
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
27.02.2012 19:28:59
|
|
|
tsitaat: |
Ei, ma kasutan telefoni helistamiseks. Minimum 100 kõnet päevas.
|
No siis sul ei ole ju vaja suurt ekraani, kiiret mobiilset internetti, twitteri süncroniseerimist ja muud jama... saad 100 kõnet tehtud tavalise äriklassi telefoniga, näiteks Nokia E52...
tsitaat: |
mingit vana Samsungi nutikat kasutad,et 2 päeva vastu peab ?.. mul olnud HTC wildfire,Samsung galaxy ACE,SE x8 ning natuke kaamerat,helistamised,natuke netti.aku peab 1päev vastu,ning järgmiseks päevaks mingi 15% alles..
|
Jah, eelmise aasta mudelit... normaalse akukestvuse saavutamiseks ilmselt esimene samm on rom'i väljavahetamine ja muu pahna mahalaskmine... mina ei ole viimasel ajal alla 2 ööpäeva saanud. kasutan parkimist mis taustal jookseb, netti, e-mail jne... seega täiesti kasutajas ja tema harjumustes kinni.
End of OT.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
27.02.2012 19:31:12
|
|
|
Ei olegi vaja. Kasutangi e72-e. Selles ju point oligi, et need ei ole mobiiltelefonid, nendega ei saa 100+kõnet päevas teha + emailid.
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
27.02.2012 20:45:38
Re: HTC tutvustas uusi One seeria nutitelefone |
|
|
Tanel kirjutas: |
HTC tutvustas nädalavahetusel toimunud Mobile World Congress’il (MWC) ... |
oot-oot, mis nädalavahetusel toimunud ja millisel näitusel?
Täna alles algas ja 1 märtsil lõpeb mainitud üritus.
Miski trükisarviline on siin kallal käinud
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
27.02.2012 21:17:20
|
|
|
Mul peab HTC Desirel ka paar päeva ilusti vastu, mängin ja surfan ja kuulan muusikat jne, 3G nett on kakskendneliseitse sisse lülitatud.
|
|
Kommentaarid: 38 loe/lisa |
   |
14 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
27.02.2012 21:32:45
|
|
|
pkwild618 kirjutas: |
Mul peab HTC Desirel ka paar päeva ilusti vastu, mängin ja surfan ja kuulan muusikat jne, 3G nett on kakskendneliseitse sisse lülitatud. |
Ära aja lolli juttu mees!
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
striker13
HV Guru

|
27.02.2012 22:47:21
|
|
|
Mul peab HTC Desirel ka paar päeva ilusti vastu, mängin ja surfan ja kuulan muusikat jne, 3G nett on kakskendneliseitse sisse lülitatud. |
Hästi elame, mul ei pea vist suht niisama laua peal vedeledeski 2 päeva vastu, rääkimata normaalsest kasutamisest. Iga õhtu vaja ikka juhe sappa visata.
_________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
90 |
|
tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
27.02.2012 23:53:49
|
|
|
laulasmaa kirjutas: |
Ära aja lolli juttu mees! |
Ära hakka lahmima, mees?
Kui niisama laual vedeles ei pea paari päeva vastu, siis on ikka päris palju background kammajaad taha visatud. Mäletan, et voolutarbimiseks näitas kunagi ühe widgetiga 3mAh standbys (ehk siis tavaolekus), seega kergelt paar nädalat võiks ta seal vedeleda.
Hetkel on mul 16h 20m sees olnud ning phone idle moodustab 8% tarbimisest. Kõige suuremad tarbijad display (50%) ning kõned+nett (10+10+10 ehk 30%), esile on toonud rakendustest veel brauseri, mapsi (gps), duraka ning bluetoothi (kokku 11%, aga display võtab nende tarbimise ajal rohkem akut, kui rakendus ise). Täna olen ekstra palju kasutanud (nt gps-i ma igapäevaselt ei kasuta) ning akumeeter on veel roheline (hetkel 40-50%, tavaliselt viskab pildi tasku paar tundi peale kahte päeva, kui gpsi ei kasuta ning display peale kasutamise lõpetamist välja lülitan, mida ma viimasel ajal enam väga teha ei viitsi).
Üldiselt üks must be liigutus peaks Desire omanikel olema 2.3.3 peale lükkamine developer sectionist. Puha official ning tegi nii mõneski valdkonnas imesid.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
laulasmaa
HV veteran
|
28.02.2012 00:02:07
|
|
|
laulasmaa kirjutas: |
Ära aja lolli juttu mees! |
Ära hakka lahmima, mees?
Kui niisama laual vedeles ei pea paari päeva vastu, siis on ikka päris palju background kammajaad taha visatud. Mäletan, et voolutarbimiseks näitas kunagi ühe widgetiga 3mAh standbys (ehk siis tavaolekus), seega kergelt paar nädalat võiks ta seal vedeleda.
Hetkel on mul 16h 20m sees olnud ning phone idle moodustab 8% tarbimisest. Kõige suuremad tarbijad display (50%) ning kõned+nett (10+10+10 ehk 30%), esile on toonud rakendustest veel brauseri, mapsi (gps), duraka ning bluetoothi (kokku 11%, aga display võtab nende tarbimise ajal rohkem akut, kui rakendus ise). Täna olen ekstra palju kasutanud (nt gps-i ma igapäevaselt ei kasuta) ning akumeeter on veel roheline (hetkel 40-50%, tavaliselt viskab pildi tasku paar tundi peale kahte päeva, kui gpsi ei kasuta ning display peale kasutamise lõpetamist välja lülitan, mida ma viimasel ajal enam väga teha ei viitsi).
Üldiselt üks must be liigutus peaks Desire omanikel olema 2.3.3 peale lükkamine developer sectionist. Puha official ning tegi nii mõneski valdkonnas imesid. |
Sa oled ainuke kes seda kõike usub siin!Ma ei viitsi seda lugedagi mis kirjutasid.
|
|
   |
87 |
|
tagasi üles |
|
 |
pkwild618
Lõuapoolik

|
28.02.2012 00:31:45
|
|
|
Ega ma sinu eksistentsi ka väga ei usu. Samas jällegi öeldakse, et looduses on kõik tasakaalus. Keegi peab ju Einsteini suguseid ka tasakaalustama. Ma ei vihja otseselt Sinule, aga sellist jama, et "ma ei viitsi lugedagi, keegi niikuinii seda ei usu" ei ole mõtet hakata ajama. Kõva meest võid mängida seal, kus kehtib rusikareegel, siin ei tee nendega midagi.
|
|
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
28.02.2012 01:01:52
|
|
|
vahet pole, kui nad helistamisele vastu ei pea on tegemist mõttetu rämpsuga
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
28.02.2012 08:23:04
|
|
|
vahet pole, kui nad helistamisele vastu ei pea on tegemist mõttetu rämpsuga  |
Kestvus androidis ikka kinni... mul 3 päeva kestnud ja iga päev kusagil tund rääkimist.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
tagasi üles |
|
 |
entr0cks
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
28.02.2012 12:41:12
|
|
|
Paar motorolat on jah vist esimesed mida saab mobiiltelefoniks nimetada, 2000+ mah akuga
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
entr0cks
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
28.02.2012 13:26:00
|
|
|
Paar motorolat on jah vist esimesed mida saab mobiiltelefoniks nimetada, 2000+ mah akuga |
Milleks mobiiltelefonile sellist akut, tahad kaks kuud ilma laadimata kõrbes kasutada või?
Nutitelefonist siin ikka jutt, millel helistamise funktsioon on üks võimalustest ainult.
tähenärija
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Noname
HV Guru

|
28.02.2012 14:57:53
|
|
|
jägaja kirjutas: |
Paar motorolat on jah vist esimesed mida saab mobiiltelefoniks nimetada, 2000+ mah akuga |
Milleks mobiiltelefonile sellist akut, tahad kaks kuud ilma laadimata kõrbes kasutada või?
Nutitelefonist siin ikka jutt, millel helistamise funktsioon on üks võimalustest ainult.
tähenärija  |
Helistamiseks ikka ennekõike ja siis ülejäänud funktsioonid. Loe terve teema läbi. Praegustega helistada ei saa.
|
   |
320 |
|
tagasi üles |
|
 |
martin366
HV Guru

|
28.02.2012 15:09:48
|
|
|
Mul peab 3G-ga 2 päeva vastu, 2G-ga 3 päeva. Telefoniks X10i.
Kui korralik ROM ja korralik Kernel ning prosel mõistlikud kellad, siis peab vabalt
|
|
Kommentaarid: 185 loe/lisa |
   |
172 |
|
tagasi üles |
|