Meie 2011 aasta kardisarja VIII etapp toimub Türi-Alliku Veskisilla kardirajal 18.septembril.
Koguneme 12.30
Esimene start kl 13.00
OOTAME STARTI KÕIKI SENISEID JA UUSI KARDISÕIDUHUVILISI!
Tuletame meelde veel, et hooaja lõpus loosime välja eriauhinna 130 EUR väärtuses kõigi võistlejate vahel, kes on saanud tulemuse vähemalt kolmel etapil.
Eriauhinna loosimises ei osale võistlejad, kes omavad või on omanud Eesti Kardispordiliidu võistlejalitsentsi. Eriauhinna loosimises ei osale üldjärjestuse kolm parimat.
Seni olen olnud viimase mohikaanlase rollis, kes on osalenud KÕIKIDEL HV Cupi etappidel kolme hooaja vältel.
Võib juhtuda, et nüüd tekib olukord, kus ma ei jõua starti, kuna olen samal ajal seotud ühe teise kardiürituse korraldamisega, mille nimi on "Megastarter"!
On olemas õhkõrn võimalus, et jõuan kohale ja alustan B-finaali viimasest stardiruudust. Seda muidugi juhul kui see kvalis vabaks jääb.
Ja maksan sel juhul muidugi kohapeal.
_________________ TULE KARTI SÕITMA!
Transporti mulle? _________________ Teie küsimused on vastatavad, kuid meie vastused on küsitavad.
IT uudissõnad. Pihuarvuti - pihkar, pihuarvuti kasutaja - pihkur.
Registreeruge julgemalt Türi etapile.
Hetkel kirjas seitse sõitjat, mis tähendab, et vähemalt 10 punkti on maas ripakil.
Lisaks segab vett raja enda tehnilisus, mis annab võimaluse ka debüütvõistlust tegevale sõitjale head tulemust teha.
Eriti kasvab võimalus üllatustulemusteks vihmase ilma korral. _________________ Starte Kardisarjas 19+2 (441 punkti)
Võite 12+2
Poodiumikohti 18+2
organiseerisin end ümber ewerk7 auto peale. Taneli autopeal seega üks koht vaba _________________ Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida
jkddp, ärge nüüd päris ära kaduge ja alt vedage, paari inimesega mul pole mõtet oma liikuriga tulla
Tingimus oli, et oma auto ajan välja kui saame rahva kokku.
Loodame, et ka lõpuks ülejäänud seltskond ärkab ja ennast võistlusele kirja paneb! Tahaks ikka suuremat seltskonda, muidu ei tulegi b-finaali. See oleks natuke jama! Nii, et rahvas ärkame ja hakkame registreerima!
stack, see naisterahvas (pead silmas ilmselt Veronikat) oli registreerunud HinnaVaatlusse juba 2010 aasta alguses.
Andmebaaside ühtlustamise tõttu läks aga vana konto kaduma ja tegi nüüd uue konto.
HV kardisarja administratsioon on sellest teadlik ja langetas otsuste, et lubada ta võistlema.
Algselt oli minu auto peal koha broneerinud HDvurle, jkddp, Hessu, PlatoonSgtElias, kellest kõik peale HDvurle ära langesid.
Kuna rahvast on autos vähe ja nii väikese rahvahulgaga lähevad sõidukulud kalliks, saatsin juba Veronika kirja, et läheksime tema diisel Pologa.
Kui sa aga nüüd 100% oleksid tulemas, ja saame kütusekulu jagatud, siis võime transpordi ümber mängida, et ikka läheme minu autoga.
Algselt oli minu auto peal koha broneerinud HDvurle, jkddp, Hessu, PlatoonSgtElias, kellest kõik peale HDvurle ära langesid.
Kuna rahvast on autos vähe ja nii väikese rahvahulgaga lähevad sõidukulud kalliks, saatsin juba Veronika kirja, et läheksime tema diisel Pologa.
Kui sa aga nüüd 100% oleksid tulemas, ja saame kütusekulu jagatud, siis võime transpordi ümber mängida, et ikka läheme minu autoga.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.