Must Leib on Eesti suurim gild 40 kohaga, pidevalt täis, aga üldiselt on meil selline poliitika, et aktiivsetele mängijatele tehakse mitteaktiivsete arvelt ruumi - üle poole tavaliselt korraga aktiivsed pole. Viska sõnum @SevenInchShoe või @Piiskop
Sellega seoses siis ka, et kui keegi aktiveerub ja avastab, et on gildist välja kukkunud, siis sama poliitikaga teeme uuesti ruumi. Selline lahendus on hetkel parim, kui annetuste pealt mingi 8eur kanti punkte kokku ei tule, mille eest 10 kohta juurde võtta saaks.
Paari 3-4-mehe eesti gildi tean ka, aga need tunduvad olema sõpruskonnad, kes omaette hoiavad.
edit: lisatud info Eesti gildi kohta. Timberg
viimati muutis Scart 03.11.2013 22:18:52, muudetud 3 korda
Production value tundub olevat juba midagi sellist, mis võib Diablo III-le konkurentsi veidi pakkuda. Graafika on tegelikult ju suhteliselt kena ning gameplay vana hea hack-n-slash. Gemide süsteem tundub ka huvitav ja omapärane.
Loodab, et nad Diabloga nüüd päris samal ajal välja ei tule. Loodetavasti saavad nad aasta alguseks mänguga ühele poole, siis oleks tegevust DIII-ni.
Eks ta suht kloon ole, kuid tundub, et seevastu väga hästi tehtud kloon.
Titan Questi tegijad ? Minu maitsele liiga kakapruun aga noh tundub äge. Hästi kirjutatud kah Scart. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ei saa paraku viis korda kasutada. "Please do not share your account. In the future, we'll periodically allow you to invite some friends to play with."
See on ju passive skilltree? _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
minu tähelepanekud loosimiste kohapealt, vähemalt need korrad kui jälginud olen:
1. väga tihti võidavad inimesed kellel pole foorumi postitusi(bug süsteemis või siis lihtsalt kokkusattumused)
2. alatihti saab inimene key kellel on z täht nimes.
ise hiilisin google tõlkega soomlaste key teemasse, hetkel vist olen 9 inimene järjekorras:D _________________ Trying is the first step towards failure!
minu tähelepanekud loosimiste kohapealt, vähemalt need korrad kui jälginud olen:
1. väga tihti võidavad inimesed kellel pole foorumi postitusi(bug süsteemis või siis lihtsalt kokkusattumused)
2. alatihti saab inimene key kellel on z täht nimes.
ise hiilisin google tõlkega soomlaste key teemasse, hetkel vist olen 9 inimene järjekorras:D
No mina olen päris palju jälginud viimasel ajal ja märganud, et kõik kes 1,5 , 2 või rohkem kuud tagasi reganud saavad.
sel juhul peaks mul 2 keyd olema. Ootan veebruarist _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Mängiks heameelega. Kahjuks pole beta key loteriis veel jopanud. Igatahes, mäng peaks välja tulema varem, kui D3. Seega saab end sellega "soojaks mängida"
Ma sügavalt kahtlen, et ma üldse D3 poole vaatan, kui selleks ajaks juba PoE käes.
Kolm aastat beta testimist, eks ikka siis, kui huvi raugeb juba inimestel. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Kolm aastat beta testimist, eks ikka siis, kui huvi raugeb juba inimestel.
Kui mäng on hea, siis mis vahet sel on, kaua testimine käib?
Ilmselt ei olegi. Ma lihtsalt väljendasin seda, mida kasutaja minu arvates mõtles, et teistel selgusetuks ei jääks.
Mäng tuleb ilmselt hea, aga mitte eriline sensatsioon. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
Mäng tuleb ilmselt hea, aga mitte eriline sensatsioon.
Eks see ole muidugi maitse asi.
Ma olen kindel, et eks ka sellel mängul ole omad vead ja probleemid, nagu igal teiselgi, kuid vähemalt minu silmis on PoE kõvasti parem, kui D3. See nägemus on kujunenud väljastatud info ja gameplay videote põhjal, kuna pole kumbagi veel ise proovida saanud.
Edit:
Siin üks paari nädala tagune intervjuu PoE produtsendiga:
LightsabeR, ma olen nende poolel, kes tahavad loota ikkagi võimalikult head asja mängust. Võiks küll ju? _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.