During the press conference at the gamescom 2010 in Cologne, Germany, Deep Silver confirmed officially that Piranha Bytes and Deep Silver are currently working on "Risen 2". Daniel Oberlerchner, brand manager of Deep Silver, also reported this in our forum.
While this is no big surprise for most people, it should discard any speculations and rumours about other projects (i.e. Gothic 5) currently developed by Piranha Bytes. The next game will definitely be a successor to Risen.
Winterwind, raskemat??? ma ei saand esimese osa iisiga ja suht alguses ka eriti hakkama killimisega, nüüd veel raskemat vaja? _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
raskemat jah.. st mitte otseselt raskemat vaid pigem pikemat ja raskemat
mu arust oli ka alguses väga raske aga tiba mängides läks juba suht kergeks see värk.
a'la, et valid maagi, teed endale luukere kaaslaseks ja ise eemalt pommitad.
sai suht alguses juba enamus elukatele kenasti vastu.
Oli juba hea meel, et saaks üle tüki aja ka normaalset RPGd mängida, aga piraadid ja püstolid?WTF!?Vist siis ei jää muud üle kui loota, et Withcher 2 ära ei rikuta.
Oli juba hea meel, et saaks üle tüki aja ka normaalset RPGd mängida, aga piraadid ja püstolid?WTF!?Vist siis ei jää muud üle kui loota, et Withcher 2 ära ei rikuta.
Sul on ikka jube kole eelarvamus
Vist oled põhimõtteline püstolite ja piraatide vastane RPGdes?
Ma usun, et nad oskavad väga hästi need kaks komponenti mängu lisada.
Mul endal mingit wowwow'd pole püstolite suhtes, aga huvitav oleks teada, kuidas nad selle sinna lisavad.
Nad ei hakka seda ju ometi niisama sisse toppima - riskile minek, kui just nad endas kindlad pole
Igatahes ootan.
Polegi vaja ju kaht Witcher 2t, ongi lahe, kui RPGd erinevad on (eeldusel, et nad on head).
musketid. ühelasulised junnid mille laadimiseks kulus tublisti üle 30 sekundi.. karja vastaste ette võtmiseks ei sobinud aga 1-2 vastasega tegelemiseks oli sobiv - ühe lasid maha ja teise torkasid läbi.
kui püssirohi ja kahurid sisse tuuakse siis kindlasti peavad ka väikesed tulirelvad sisse tulema, eriti kui piraadid mängus on.
Tundub täiega huvitav. Nagu mainiti siis tulirelvade kasutamine RPG-des midagi ennekuulmatut küll ei ole. Kui Devid veidi pead vaevavad siis usun, et suudavad väga hästi selle mängu sisse panna.
Ning piraadid ja muu selline tundub väga lahe. Sellist kraami võikski rohkem olla. Kujutaks ette mingit Ship to Ship combatit. Merel keset tormi võitlemine laeval. Relvad vbl nagu abilityd kui tegemist nende ühelasulistega. Ehk muidu lased mõõgaga jms, ning vahepeal võtad püstoli tõmbad kellelegi kümpi ning lased mõõgaga edasi. Või noh, eks variante ole mitmeid. Et sul on näiteks mitu relva ja kui kõik tühjaks lased siis pead leidma vaiksema koha, et kõik ära laadida uuesti.
Nii ka vanast ju tehti, et omati mitut relva, kui mitu vastast ründas siis laadimiseks aega ei olnud. Kuul kerre, relv eemale, uus relv välja jne.
Can't wait. RPG-dest lähiajal küll puudust ei paista tulevad, mis on ainult hea. Tegemist nagu heade raamatutega millest saad rohkem naudingut kui 10hlisest shooterist, mis story poolest ammendab ennast 5 minutiga
Huvitav kuidas see laevaga liiklemine reaalselt välja saab nägema... s.t. kas sa oled lihtsalt mõni meeskonna liige seal pardal või antakse sulle ka veidi laiemad võimalused tema tüürimiseks.
Vinge ja vägagi ambitsioonikas suund igatajes. Loodetavasti Piranha mehed liiga suurt tükki ei hammustanud.
Senikaua kui mäng valmib chillin ma aga vannis edasi...
mis püstolitel häda, ega nad vibudest/spellidest ju väga erine.
Mulle peamiselt temaatika asi. Sama hästi võiksin ma öelda, et mis vahet on mõõgal ja kumminuial mõlemail ju enam-vähem sama otstarve ja kasutusviis.
Ma ei ütle, et püssidel RPG-des midagi viga oleks nt.Fallout on väga super,lihtsalt Risen II tüürib(punintended) oma piraatide ja püssidega enda eelkäijatest Risen I ja Gothicu maailmadest üpris kaugele. Minu arvates oleks nad võinud siis juba uue IP teha, antud juhul võib tekkida olukord, kus inimene loodab mängu ostes saada Risen I'te uue "stooriga" aga saab hoopis miskit muud.
Aga njah, mis parata. Tore vähemalt, et kunsti stiil ikka risenile/gothicule sarnaneb ja ehk suudab elukas kuidagi meeldivalt üllatada kui käed külge saab, elame näeme.
veidike kirjandust ning 11 pilti ka, tundub sama mootor olevat, mis esimesel
Seda juttu seal lugedes tuleb selline pisike elevus sisse, et mäng võib tulla Gothic 1 ja 2 sarnane...
Vääääga hea... Pole ammu midagi nii väga oodanud
In semi related news: PB ütles intervjuus, et Gothicu IP oli neil ajalise piiranguga välja renditud JoWood-ile ning, et peale Risen 2 valmimist saaksid nad teha järgmise Gothicu. Kas nad seda teevad ning kas niimoodi vägistatud IP-d annab ennam ülestöötada, seda ei tea. Kuid jah, PB saab teha uue Gothicu, kui soovib _________________ Avatar by Flacko
In semi related news: PB ütles intervjuus, et Gothicu IP oli neil ajalise piiranguga välja renditud JoWood-ile ning, et peale Risen 2 valmimist saaksid nad teha järgmise Gothicu. Kas nad seda teevad ning kas niimoodi vägistatud IP-d annab ennam ülestöötada, seda ei tea. Kuid jah, PB saab teha uue Gothicu, kui soovib
Great news! Loodetavasti saab see ka teoks ja story jätkub sealt kust kolmas osa pooleli jäi. Huvitav kas peategelane ongi see ühe silmaga mantlis vend treileris?
Tra see tõotab midagi väga eepilist tulema. Risen 1 oli sitaks võimas mäng ja PB suutis üllatada, niiet jääb Risen 2 ootama. See atmosfäär ja kõik tundub väga win olevat.
pani natukene muretsema lause, et hakati algusest peale konsooli versiooni arendama. Trend on küll peamiselt nüüd konsoolidele keskendumine, kuid ei tahaks et ära rikutakse see mäng sellega. _________________ Ärgake lapsed, maailm on hädaohus
Windows keskkond on nagu li*s - kõik teda ke*ivad aga keegi teda ei armasta!
Ma sain asjast nii aru, et seekord tehakse konsooli ja pc oma korraga mitte, et algul pc oma ja siis kiiruga konsoolidele port.
Ei usu, et miskit ära rikkuda annab, asi suhtkoht Risen 1 moodi.
G3-ega ei anna asja võrrelda.
Too täitsa uus mäng võrreldes G2-ga.
Lisaks pole enam ka Jowoodi kes kiirustab ja käsib pooliku asja välja lasta.
Patchidega on G3 ikka väga viisakas ajaviide.
Paistab mingi korraliku captain Sparrow-Blackbeard mõjutustega maailm. Öised shotid ning põlevad linnad jätsid muidugi omaltpoolt sellise veidi tumedama varjundi. Püssid-kahurid tunduvad ideaalselt sobivat keskkonda . _________________ Avatar by Flacko
See jutt seal videos on huvitav. Ma varem ei olnud nagu sotti saanud, et kas on ikka sama tegelane, aga on küll. Ta otsustas inkvisitsiooniga liituda ja neid titaane jahtida, aga mingil põhjusel hakkas jooma (teriler ka viitab sellele) ja asi läks käest ära. Kuid siis kohtub ta jälle Patty'ga (tsikk esimeses Risen'is) ning too väidab et piraatidel on mingi ulmerelv titaanide vastu ja lisaks sellele teavat nad ka Patty isa kohta midagi. Ja siis tegelane hakkabki piraatide jälgedes käima, tehes seda incognito ning jättes seetõttu kogu oma varustuse maha -- muidu ta ei sulanduks sisse. _________________ It is easier to imagine the end of the world than the end of capitalism. -- nüüd saadaval ka eesti keeles
Uut infi..
A'la, et saad rahva pikali lüüa ja riided ära varastada.
Samuti saab endale ahvi välja õpetada ja siis selleks digimuunduda ning asju varastada või
lihtsalt puu otsast inimesi kookospähklitega loopida.
Mingi launch date öeldi ka välja.. first half 2012
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.