Blackrock studio poolt uus mäng. Nende põhitoodang siiamaani on olnud ATV mängud, tuntuim neist näiteks "Pure".
tsitaat:
Split/Second is an intense action racing game set within a reality television show. Competitors will vie to be the first to the finish line in a made-for-TV city set rigged to blow with the ultimate goal of becoming the season champion. Players in Split/Second don t just collide with other vehicles to knock them from the track, but can also trigger devastating events that drastically alter the dynamics of the race. Players must use pinpoint timing to obliterate huge structures and towering TV set pieces to tactically alter the track or create entirely new routes. A City Rigged For Destruction - Trigger explosive, devastating events lined Throughout the track that drastically alter the dynamics of the race. Every Lap Is Different - Use pinpoint timing to obliterate huge structures and towering TV set pieces to tactically alter the track or create entirely new routes. Intense Multiplayer - Compete in a variety of game modes in 2-player split screen or take the action online in races for up to 8 players.
tsitaat:
Recommended System Requirements
Operating System: Microsoft Windows 7 / Vista SP2 / XP SP3
Processor: 3.0 GHz Intel Core2 Duo processor or 2.4 GHz AMD Athlon 64 X2 or equivalent processor
Memory: 2.5 GB RAM (Windows 7 / Vista) / 2.0 GB RAM (Windows XP)
Hard Drive: 6.5 GB uncompressed hard drive space
Video Card (graphics): 512 MB DirectX 9.0c-compatible, 3D video card supporting Shaders 3.0 (NVIDIA GeForce 8800GT or better, ATI Radeon HD3870 or better)
Sound Card: 16-bit DirectX 9.0c-compatible sound card
DirectX: DirectX 9.0c (included)
8x DVD-ROM drive
no seda saab kahekesi ka mängida split screen olemas jne
ps3 peal demo proovisin kuigi seal oli aint üks rada ja üks auto ja no suurt mingit elamust ei saanud
tundub et praegu on jube pop see ralli mängudes teiste autode õhku laskmine jne
nfs world-s on mingid kilbid jne millest ma üldiselt aru ei saanud kui seda betat tegin
samas nädala või kahe pärast tuleb välja Blur activisioni poolt mis tundub olevat asjalikum kui see split second, vähemalt on seal reaalsed autod mitte nagu selles kokku pakitud erinevad autod
loodetavasti saab bluris ka visuaalselt autosi tuunida mitte ainult kleepeka maania mis praegu ka jube pop on sest on ju lihtsam kleepse teha kui välja mõelda mingeid spoila ringe
FPS limit on 30 peal :/ kui sellest kuidagi lahti saaks oleks päris hea mängida. Muidu jookseb max seadetega koguaeg piirajas.
Split screen on isegi PC mängul olemas, mis on väga
FPS limit on 30 peal :/ kui sellest kuidagi lahti saaks oleks päris hea mängida. Muidu jookseb max seadetega koguaeg piirajas.
Split screen on isegi PC mängul olemas, mis on väga
minu configa 1680x1050 , veryhigh oli fps 9-10 , 1920x1080 ei hakanud proovimagi
ei tea mul 1400x1050 peal veryhigh ei ole kurta midagi
aga see mäng on suht ulme ikka ... season 2 peal mingi kõige parempoolne sõit on selline kus annad minna 3 ringi järjest ja esimesele vennale järgi ei jõua ja talle seda matsu teemat peale panna ka ei saa
ühtegi autot pole mis nii kiiresti sõidaks et sellele järgi jõuaks ... sain teiseks seal ja jäin 3 sekundit maha esimesest kohast
väga absurdne teema on küll ... ma saan aru et peab olema raskus tase et oleks huvitav aga võiks ikka olla vastased samas klassis mitte kümma klassi kõrgemad kellel kiirused põhjas jne ja lihtsalt kui ei jõua niipaljugi järgi et talle selle matsu korraltada siis on ikka suht mööda
see küljelt vaade on mängul küll suht mõttetu ja suht närvidele käib kui seda rcrtl vajutada et esimestele vendadele matsu korraltada ja siis viskab külg vaatesse ja paned ise ka matsu kuna ei saa aru kuhu sõita ja ei leia seda õiget nuppu üles millega pildi normaalseks saada kiirelt
lopes39, Mul oli selle sõiduga sama teema, esimeseks suht raske ikka saada, kaotasin ka mingi ~3 sekundiga.
Ning vastased ei taha maha ka mitte kuidagi jääda, algul lasen kõigist rahulikult mööda ja siis kui mõne vea teen on terve kamp minust paari sekundiga möödas. Kuigi olen liidrikohal juba mitu ringi sõitnud ja vahe peaks päris suur olema.
Ise muutsin controli ja shifti vasakule poole, nii veidi mugavam. Praegu pole pulti ka endakäes, sellega oleks kindlasti mugavam.
Et te ei saa mängust aru, siis on fuhh pähh?
Anyway - mis seal aru saada? Arkaad racing mäng kus sul on võimalus rada moondada/plahvatustega vastaseid välja noppida.
ega jah see mäng on suht ulme ja ja vajaks mingit patchi
vahetasin nupud ära ja nüüd pole seda enam esinend et pilt küleje peale viskaks aga on oopis midagi hullemat .. nilet aegajalt shifti vajutades kaotab auto juhitavuse ehk siis sõidab otse ainult , paremale või vasakule ei pööra jne
teine laks on see kuus peab sõitma mingit rada ja kopter tulistab sind ja siis vahepeal saab vastu ka tulistada aga sellega on lood nii et koguaeg jään viimasele kohale sest seda kopterit ei saa maha ja kui see kopter mind tulistab või siis neid kohti mis teele tekkivad siis need saab puhtalt läbi sõidetud
üldjuhul see mäng on ikka rets ... see blur on ka samasugune mis 25 mai välja tuleb ja lootsin et saab tuunida aga ei saa seal ka midagi peale kleepeka maania
ma lihtsalt ei saa aru kas tõesti on raske kasutada kasvõi kõiki autode juppe nagu iga auto peal lihtsalt pisut ümber muudetud ja oleks ka juba normaalne aga no meil praegu mingi kleepsu pedetsemis aeg jne ei saa ju tuuningu mängu teha
lopes39, halloo, igale ühele oma. ei meeldi? ära mängi! on ju teisi mänge kus pole kleepsutuuningut.
ja see et sul shifti all hoides osad klahvikombinatsioonid enam ei tööta pole mingi uudis, see on kahjuks paljudes mängudes ja paljude klaviatuuridega nii.
lopes39, halloo, igale ühele oma. ei meeldi? ära mängi! on ju teisi mänge kus pole kleepsutuuningut.
ja see et sul shifti all hoides osad klahvikombinatsioonid enam ei tööta pole mingi uudis, see on kahjuks paljudes mängudes ja paljude klaviatuuridega nii.
mis ajast ? aastas läheb mul klaviatuur ja mul pole ühegi mänguga sellist probleemi olnud, et mängudes ei tööta:D
ega see, et asi porditud on ei tee temast halba mängu..
juba siin teemas olev esimene video näitab millega tegu..
selliseid mänge tehti 10a tagasi, too ikka nii arkaad kui annab olla,
lisaks veel "vinged" efektid jne
sai lannis tavalist race kahekesi pelada ja üldiselt fun aga rajad on nagu väga suured aga neid lõkse vms polegi pms , mingi pauk käib küljepeal ära ja ajab naerma ainult , nagu naerugaas oleks välja lastud
mõnikord libised driftides külg ees seina ja wrecked nagu cmon :S
Fun pela
Onlines on palju mõnusam mängida kui cheativa AI vastu... Eriti need rajad, kus mingid järsud kurvid on, AI sõidab need alati puhtalt läbi, ise aga ilma külg libisemiseta ei saa lihtsalt...
Need 3-manda leveli combod on ikka lahedad, eriti need kus mingi pool rada õhku lased vms Vahest on hea, oled mingi taga, osad tüübid ees, lased pool rada õhku, tüübid jäävad kõik varingu alla ja siis saad hea koha peale
Autod võiksid olla reaalsed margid ja võiks olla ka visuaalne kahjustus, kui ikka vastu seina jms käid aga need asjad ei sega. Fun fun ja veel kord fun on põhiline _________________ Bawse
Mafia, kas "online" all leiab mõne mängu kah sul ? kasutaja sain tehtud aga ühtegi mängu ei leia ja ei viitsi ootama kah jääda, et äkki keegi satub minu mängu.
eile mängisime juba 4kesi lannis ja ikka väga pingeline oli. seadistamis võimalusi võiks rohkem olla mitu ringi jne... radu võiks kah rohkem olla . SP's olen 4nda episoodis paar sõitu teinud.
Mafia, kas "online" all leiab mõne mängu kah sul ? kasutaja sain tehtud aga ühtegi mängu ei leia ja ei viitsi ootama kah jääda, et äkki keegi satub minu mängu.
eile mängisime juba 4kesi lannis ja ikka väga pingeline oli. seadistamis võimalusi võiks rohkem olla mitu ringi jne... radu võiks kah rohkem olla . SP's olen 4nda episoodis paar sõitu teinud.
Leiab küll, kui mõnda aega proovida...
Matchmaking on katki neil suht aga proovimisega, leiab lõpuks mängu ka ülesse Satud tühja serveri siis paned esc ja proovid uuesti, kuni lõpuks näkab kuskil _________________ Bawse
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.