Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Uudised »  Varia »  Facebookis kogub menu Keskerakonna-vastane kommuun märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 19.04.2010 19:00:04 Facebookis kogub menu Keskerakonna-vastane kommuun vasta tsitaadiga

link :: Postimees

Menukas suhtlusportaalis Facebook on praeguseks juba üle tuhande liikme kogunud reedel asutatud kogukond, mis kutsub üles mitte hääletama riigikogu valimistel Keskerakonna poolt. Täna kella 14.44 seisuga oli grupil täpselt 1100 liiget.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Pihlakas
HV kasutaja
Pihlakas

sõnum 19.04.2010 19:25:33 vasta tsitaadiga

Üle 3000 juba thumbs_up.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tiim
HV veteran
Tiim

sõnum 19.04.2010 19:30:30 vasta tsitaadiga

huvitav miks icon_biggrin.gif icon_cool.gif
WäntWõll
make.believe
WäntWõll

sõnum 19.04.2010 19:30:34 vasta tsitaadiga

Tublid thumbs_up.gif
Kommentaarid: 374 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 300
tagasi üles
HighEnd
HV veteran
HighEnd

sõnum 19.04.2010 19:55:23 vasta tsitaadiga

Orkutis on ka mingi kommuun Savisaare vastu vist.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 19.04.2010 19:56:05 vasta tsitaadiga

Teisisõnu: "antge omad ääled oravadele"?
Kas või Assbooki tehku oma oravapesa/kogukond, oravad jäävad ikka oravateks...
Kaks saabast, üks paar, oravad on süüdimatud optimistid, kesikud süüdimatud pessimistid.
vastutustundetu optimism on rahva viinud meeleheiteni, huvitav, mida vastutustundetu pessimism teeb?
Prooviks järele või? icon_biggrin.gif
Sitemaks pole vist enam kuhugi minna.

DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 19.04.2010 19:56:07 vasta tsitaadiga

... las ma arvan, varsti on samasugune kommuun oravate vastu icon_lol.gif
laurx
HV Guru
laurx

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.04.2010 20:14:06 vasta tsitaadiga

tsitaat:

vastutustundetu optimism on rahva viinud meeleheiteni,

millise rahva? selle, kes tahab eurotv eest maksumaksja raha või selle rahva, kes tahab seda lisa 1000krooni saada iga l aastal?

kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 19.04.2010 20:34:43 vasta tsitaadiga

chihuahuad võivad viuksuda, sarvik läeb ikka edasi.
iga antireklaam on samuti reklaam ja kui vanalinna kõrgmägedes valimiste ohjamisega miskit ette ei võeta (huvitav, kes? ), pole ka lootust, et asi paraneb
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 19.04.2010 20:37:05 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
tsitaat:

vastutustundetu optimism on rahva viinud meeleheiteni,

millise rahva? selle, kes tahab eurotv eest maksumaksja raha või selle rahva, kes tahab seda lisa 1000krooni saada iga l aastal?

Tavalise, eesti rahva... kujuta ette, väljaspool Tallinna elab ka selliseid. Nendele on igasugune poliitiline jura võõras. Nemad tahavad lihtsalt elada ilma et mingid käbinärijad seadusi oma leivaisade soovi järgi ja valikuliselt muudaks... tuleta meelde kas või tööseadust.
Ilma et mingid rõivase või michali sugused tattnokad neile avalikult näkku irvitataks.
Aga jah, vanasavi ja tema punt on ju täna see, kellega lapsi voodisse hirmutatakse... aga ansip ja inglid on IN. Nemad on ju eksimatud ja ainsad. Täna vähemalt.
Homme kraaksutakse kiidulaulu JUBA kellelegi teisele.
Sinule tundmatu eesti rahvas aga peab ise hakkama saama ja oma turjal vedama ka neid, siniseid, punaseid või rohelisi. oleneb aastaajast.

laurx
HV Guru
laurx

sõnum 19.04.2010 20:41:05 vasta tsitaadiga

kas tallinnas elamine teeb mu kohe nii eriliseks, et mulle mu oma türil elavaid sugulasi ja tuttavaid sellisena ette söötma peab hakkama? see, et sina ja sinu tuttavad enam soomes ehitada ei saa, on teie probleem. valitsus selles süüdi pole. teise laulu teema üldiselt.
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 19.04.2010 20:51:25 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
kas tallinnas elamine teeb mu kohe nii eriliseks, et mulle mu oma türil elavaid sugulasi ja tuttavaid sellisena ette söötma peab hakkama? see, et sina ja sinu tuttavad enam soomes ehitada ei saa, on teie probleem. valitsus selles süüdi pole. teise laulu teema üldiselt.

Sinu arust on siis eesti rahvas väljaspool Türit ja Tallinnat puha persekukkunud ehitajad... mida oligi tarvis tõestada. Tubli. thumbs_up.gif

Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 19.04.2010 20:53:35 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Kaks saabast, üks paar, oravad on süüdimatud optimistid, kesikud süüdimatud pessimistid.

Iroonia on üks lahe asi - kes oli sinu arvates see, kes aastal 2007 "pessimistina" tahtis ametnikele 25 000 EEK palka ja reservid laiaks lüüa ja veel laenugi võtta icon_question.gif icon_biggrin.gif

Vihje peitub spoileris
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 19.04.2010 20:54:39 vasta tsitaadiga

See teema haiseb poliitiliselt, siin pole midagi tegemist "Varia ja kurioosumid" asjadega, pigem Keskerakonna vastaste kampaaniaga. Ise hääletasin eelmistel valimistel Reformierakonna poolt, kahetsen, Keskerakonna poolt pole kunagi valinud ega vali ka tulevikus
Antud teema sobiks pigem Vaba Mikrofon foorumi

marko
HV Guru
marko

sõnum 19.04.2010 20:57:00 vasta tsitaadiga

kännuämmelg kirjutas:
chihuahuad võivad viuksuda, sarvik läeb ikka edasi.
iga antireklaam on samuti reklaam ja kui vanalinna kõrgmägedes valimiste ohjamisega miskit ette ei võeta (huvitav, kes? ), pole ka lootust, et asi paraneb

huvitav jah milline protsent KE valijaid siis FB's figureerib? Need kes seal liituvad nagunii ei hääletaks KE poolt, seega kokkuvõtteks ainult reklaamiga vist ongi tegu või? Postimees/Delfi/jne saavad korra kirjutada väikese mõttetu artikli... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 159
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 19.04.2010 20:57:48 vasta tsitaadiga

Ilmselt see Facebook leht loodi vastuseks KE hiljutisele "valimiskampaania reklaamile" icon_biggrin.gif
Aga ega see Edgarit heiduta, nagu ei kõigutanud teda ka paari aasta tagune üle 100 000 allkirja kogumine tema vastu icon_biggrin.gif

tagasi üles
meybo
Kreisi kasutaja
meybo

sõnum 19.04.2010 21:00:04 vasta tsitaadiga

Liitusin samuti kommuuniga.
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 19.04.2010 21:00:51 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
tsitaat:

Iroonia on üks lahe asi - kes oli sinu arvates see, kes aastal 2007 "pessimistina" tahtis ametnikele 25 000 EEK palka ja reservid laiaks lüüa ja veel laenugi võtta icon_question.gif icon_biggrin.gif

Vihje peitub spoileris
Spoiler Spoiler Spoiler

Sama hea sõnademulin, kui viie riigi rikkama hulka ja keskmine palk kui suureks?
Huvitav on see, et irooniat kogu poliitmülka (ka kesikute) pihta võetakse kui rünnakut oravatele... kohe saabel välja ja kaitsma! Oravaid. icon_biggrin.gif

Jaanster01
HV kasutaja
Jaanster01

sõnum 19.04.2010 21:01:41 vasta tsitaadiga

Sry kui OT: kuid vondur sa demagoogiaga oled tuttav, nt Savisaare partei poolt lubatud 500kr pensionäridele? Lubas ta ju neile iga kuu 500 eeku anda, millest? Õhust armastusest?, Igastahes väga tervitatav, et eestlased tunnevad et neil ka ikka poliitikas sõna sekka öelda ja hakatakse häält ka selles suunas liigutama.

Vondur : mina lihtsameelne suutsin leida sinu 1-est reast rohkem meedia ja demagoogia näiteid, kui koolist meelde oli jäänud, tänud põhjuse eest need meelde tuletada.( http://et.wikipedia.org/wiki/Demagoogia )
Nt:
*viitamine enamuse arvamusele, üldistele hoiakutele, eelarvamustele, stereotüüpidele.Järgmiste võtete puhul oodatakse emotsionaalset reaktsiooni, mille puhul inimene leiab, et tal on meeldivam ja lihtsam uskuda seda, mida räägitakse, isegi, kui see tõde ei ole.
*valede, ebaõigete või ebatäpsete andmete esitamine, faktide sihipärane moonutamine või faktide ebaaus valik.
*unustatakse juba toimunud vestluse komponente ja muudetakse selle sisu, mängitakse vastase puuduliku mälu peale või teeseldakse puudulikku mälu.
*võetakse arvesse ainult osa argumente või tehakse infokaoga üldistus, mida hiljem eelistatakse selle alusinfole. Esitatakse väide ilma erandite, piirangute, kitsenduste ja ebatäpsuste mainimiseta.

Ja muidugi parim
*Sildistamine: paari vastase argumendi põhjal liigitatakse vastane mõnda tuntud koolkonda ja käitutakse, nagu vastane esitaks ka muus selle koolkonna põhitõdesid (näiteks: A: "minu arvates on tootmine inimese jaoks hädavajalik", B: liigitab A ultraparempoolseks ja sellest tulenevalt üdini destruktiivseks ning ebaausaks inimeseks ja hakkab talle rääkima monopolidest, looduskaitsest ja maksusüsteemist, võib-olla veel üdini emotsionaalsel ja vihasel toonil, A: "ma tahan ainult öelda, et inimene peab sööma ja jooma ikkagi ju", B: jätkab oma teemat veel vihasemalt).
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 9
tagasi üles
upper
HV kasutaja

sõnum 19.04.2010 21:02:59 vasta tsitaadiga

ei ole mina ka mingi keskerakonna pooldaja,aga see kesikute ja savisaare mõnitamine käib juba üle mõistuse,pole kellelegi saladuseks,kes seda laimukampaaniat juhib,väga mage ja lame rahvas.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
iFlop
Kreisi kasutaja
iFlop

sõnum 19.04.2010 21:04:05 vasta tsitaadiga

tsitaat:
ME EI HÄÄLETA 2011 VALIMISTEL KESKERAKONNA POOLT!!!

Täpsem pealkiri peaks olema stiilis: "Me läheme valima ning me ei hääleta Keskerakonna poolt!"
Sest muidu võib üleskutset tõlgendada ka valimistele mitte minemisega..
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 19.04.2010 21:08:12 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Sama hea sõnademulin, kui viie riigi rikkama hulka ja keskmine palk kui suureks?

Viie rikkama Euroopa riigi hulka lubati 15 aasta jooksul, mis on nüüd majanduskriisi silmas pidades ilmselt võimatu, kui just meie võimalik majanduskasv võrreldes "konkurentriikidega" tunduvalt suuremaks ei kujune lähemate aastate jooksul. Nafta- ja globaalse majanduskriisi tingimustes ma arvan, et see on võimatu. Keskmist palka lubati vist viimati Kallase ajal ja 9000 kroonini, võin eksida.
Vähemalt ei olnud nende eesmärgiks reservide laiakslöömine ja laenu võtmine laste arvel.

Mõned vist ei teagi, kui suurde võlaorjusse Ungari sattus, kui tõstis avaliku sektori palgad ülikõrgeks, lootuses, et ka erasektor järgi tuleb.
Nüüd helbivad nad seda suppi pikka-pikka aega.

Aga nende valimislubaduste alusel mina oma poliitilisi valikuid ei tee, nagu ma pole ka oravate valija icon_cool.gif

tagasi üles
kännuämmelg
HV Guru
kännuämmelg

sõnum 19.04.2010 21:16:21 vasta tsitaadiga

Vondur, ehk Sul, kui suurepärasel Läbinägijal on mõni vihje?
Milline erakond toob roosamanna kõikide näljaste lauale, annab tööd ka neile, kes seda isegi surma ähvardusel teha ei tahaks ning asfalteeriks kõik sööti jäänud niidud?
Või on ehk mõni eriti kirev persoon Sul välja pakkuda, kelle suust voolab 10 aasta positiivse maiguga paikapidavaid tulevikuennustusi, kes sobibi oma natuuriga kõigile sotsiaalsetele gruppidele ning ajab eesti hiiest välja ikestajate vaimu?
Kommentaarid: 243 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 205
tagasi üles
Vondur
Kreisi kasutaja
Vondur

sõnum 19.04.2010 21:20:25 vasta tsitaadiga

Mnjah, asi kipub juba teaduslikuks.
Seda nüüd küll vaja pole, ka liigne võõraste teaduslike pärlitega hiilgamine on demagoogia.
Rahustuseks oravapoistele, oma häält pole ma kesikutele kunagi andnud ega ei anna ka tulevikus.
Aga igasugused rimi, statoili ja muude savisaarte vastased kogukonnad... see on juba kuidagi üheülbaliseks saanud. Rimiga õnnestus, see oli esimene, uudne ja erapooletu, edasi on juba kordussaade, mis jääb nagu jääb, seda enam, kesikutele ei tee see midagi... tõesti, need kes seal assbookis oma näpukesi vaevavad, ei hääleta niikuinii kesikute poolt. Kes hääletavad, ei pista oma nina sinna. Nii et lihtne tühikargamine.
Aga illusioon "rahvas ühineb" on ühinejatel täitsa olemas... asi seegi.

Päästke külmetavad pingviinid! icon_biggrin.gif

Reedikl
HV vaatleja
Reedikl

sõnum 19.04.2010 21:48:19 vasta tsitaadiga

Nii, oletame et ma olen loll ja ma pean valima minema. Eluaeg olen reklaamidest ja äraostmiskirjadest mööda vaadanud ja valinud Keskerakonda. Siiamaani olen poliitikast nii palju teadlik, et olen popimate erkondade programmid läbi lugenud ja minu jaoks vahet ei ole kes valitseb. Kelle ma peaksin siis pagan võtaks valima? Sest suure K mustlammas on Savisaar, aga mida halba ta ikka teha saab? Kui keegi annab mulle ühe põhjuse, miks ma peaks äkki kellegi teise poolt kui armsad Kohukesed hääletama, siis milline? Eesti poliitika on täpselt see paja ja katla jutlus minu arust. icon_rolleyes.gif

Peace(h)
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Uudised »  Varia »  Facebookis kogub menu Keskerakonna-vastane kommuun mine lehele 1, 2, 3  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.