16.06.2009 23:21:32
HV Cojones del Monito GP 2009, FK Keskus, 9.august
Cojones del Monito GP
on HV hobikardivõistlus, mis on mõeldud eeskätt neile, kes ei saa osaleda selleaastasel HV&Arvutikeskus Cup sarivõistlusel.
Ainsaks nõudmiseks võistlejale on HV kasutaja olemasolu.
Kõik huvilised on teretulnud võistlema
Korraldajaklubi liikmed saavad osaleda viimases järjekorras, kui jääb üle vabu stardikohti.
ämber on siinkohal erandiks, sest ka tema ei mahtunud selle aasta sarja reeglitesse.
Kõik ülejäänud saavad samuti koheselt registreeruda!
Palume soovijatel eelregistreerida ennast järgneval registreerimisvormil, et korraldajal oleks ülevaade osalejate ligikaudsest hulgast:
9.augustil 2009a. Start kl 13.00
Osalustasu suurus 350.-
Loodame näha palju uusi kardihuvilisi!
Kolmele parimale medalid.
Küsimustele vastame siin teemas.
Lisainfo on tulekul!
Kõigil osalejatel palume lugeda läbi järgnevad HV kardisarja reeglid, millest oleme senistel võistlustel juhindunud: _________________ HAKKA KARDIKOOLI FÄNNIKS!
viimati muutis Andre 12.10.2009 19:48:33, muudetud 17 korda
ämber, mis mõttes ei võta osa?
Seal on tulemas korralikke konkurente.
Asi toimub FK-s Õismäel. Pealkirjas on kirjas. Kohe lisan ka esimesse posti. _________________ HAKKA KARDIKOOLI FÄNNIKS!
viimati muutis Andre 17.06.2009 22:14:36, muudetud 1 kord
Aga sa proovi millegi muu arvelt kokku hoida! Jäta näiteks mõni raamat lugemata!
Äkki läheb sõit trenni eest kirja isegi? _________________ HAKKA KARDIKOOLI FÄNNIKS!
Üritaks kohale vedada ennast. Nadi see, et minu kardisõidud piirduvaad paari tunniga vembutembumaal ja suure SimRacingu kogemusega. Eks näib kas, sest kasu on.
kiiver küll hinnaalandust ei tee. Lihtsalt saad enda puhta kiivriga sõita, mitte sealsega, mis higine ja seest haiseb _________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€
millal registreerimine kinni läheb? ei ole eriti kogenud ennustaja, et nii varakult registreerida aga huvi on olemas
oma kiivriga võib sõita?kiivri olemasolul hinnast alla ei saa? :twisted:
See ongi eelregistreerimine, et huviliste arvust pilti ette saada.
Viikingi sarvedega ja õllepurgihoidjaga kiivrid ei ole sallitud! _________________ HAKKA KARDIKOOLI FÄNNIKS!
Selline küsimus, et kui mul on plaan osaleda ka HV kardisarjas 12.juulil Põltsamaal, kas siis on mul võimalik osaleda ka selles uustulnukate sõidus, kuna siiani ei ole HV kardisõidust osa võtnud.
Selline küsimus, et kui mul on plaan osaleda ka HV kardisarjas 12.juulil Põltsamaal, kas siis on mul võimalik osaleda ka selles uustulnukate sõidus, kuna siiani ei ole HV kardisõidust osa võtnud.
Sellisega nüüd hea sõita küll ei ole. Tuul puhub näkku + eessõitja rataste alt lendab vahest ka kiviklibu näkku. _________________ There is no place like 127.0.0.1
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.