Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  UFO: Afterlight märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
mutabor
HV veteran
mutabor

sõnum 14.12.2005 10:48:09 UFO: Afterlight vasta tsitaadiga

link :: link

et siis järgmine osa UFO seeriast on tulekul.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 14.12.2005 10:50:38 vasta tsitaadiga

ja ma pole veel aftershock'igi saanud mängida veel.
paistab et poistel müügiedu on ikka piisavalt et saavad muudkui sequele välja luristada.
tore!
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 14.12.2005 11:59:46 vasta tsitaadiga

mõned räägiksid midagi rohkem unfinished mängudest ja patchimisest kui sequelist...
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.12.2005 13:28:27 vasta tsitaadiga

Ehh sõna otseses mõttes paska toodavad.Peale enemy unknown'i ja TFTD pole ühtegi head X-COM'i olnud.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 14.12.2005 14:21:57 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Ehh sõna otseses mõttes paska toodavad.Peale enemy unknown'i ja TFTD pole ühtegi head X-COM'i olnud.

das is not X-Com, mees icon_smile.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.12.2005 14:56:08 vasta tsitaadiga

Paganarh kirjutas:
Auron kirjutas:

Just nii.

Muideks kes veel ei tea siis on olemas tore multiplayer mänguke nimega ufo2000 kus saab võrgus/netis/hotseat mängida taktikalist osa teiste inimeste vastu. Oodates mõne paljudest xcomi järgedest valmis saamist on see suht hea meelelahutus.

Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
EvilKatarn
diivanilill
EvilKatarn

sõnum 14.12.2005 17:10:56 vasta tsitaadiga

oototoot?? on see UFO verk RPG või Strateegia icon_confused.gif
Kommentaarid: 109 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 80
tagasi üles
Ohohh
Kreisi kasutaja
Ohohh

sõnum 14.12.2005 18:45:19 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
Paganarh kirjutas:
Auron kirjutas:

Just nii.

Muideks kes veel ei tea siis on olemas tore multiplayer mänguke nimega ufo2000 kus saab võrgus/netis/hotseat mängida taktikalist osa teiste inimeste vastu. Oodates mõne paljudest xcomi järgedest valmis saamist on see suht hea meelelahutus.

Mulle meeldis X-Comist just see baaside aretamise osa. Rünnakud on uuema tehnoloogia hankimiseks
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 14.12.2005 18:53:19 vasta tsitaadiga

MMO versioon koos strateegilise osaga on ette nähtud Ufo2000 kaugesse tulevikku, võibolla mõne aasta pärast hakatakse asja arendama. Vähemalt selline oli olukord kui ma selle maililistis umbes aasta tagasi olin, võibolla on olukord hetkel muutunud.
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 14.12.2005 22:56:21 vasta tsitaadiga

amddude kirjutas:
oototoot?? on see UFO verk RPG või Strateegia icon_confused.gif

nõka mõlemit icon_smile.gif
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 06.11.2006 19:50:03 vasta tsitaadiga

link :: Ametlik teadaanne (pdf)

Vahepeal on ilmunud kodukale uudis et mängule on määratud ametlik release date, see on siis 9 veebruar 2007

[edit]
Kas viga on minus või see foorum ei toeta tühikuid URL'is? Vähemalt ei õnnestunud mul seda linki käsitsi panna URL tagide vahele

tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 28.02.2007 19:40:19 vasta tsitaadiga

Nüüd siis demo juba tiba üle nädala väljas - http://www.gamershell.com/download_17362.shtml
Praegu pole eriti aega endal utsitada aga umbes 10 min vaatluse järel - suhteliselt asjalik asi (loe: mäng) paistab tulevat. Kuigi mängusüsteem paistis esmapilgul küll tiba ülekomplitseeritud olevat. Tahab päris tugevat keskendumist.
UFO: Extraterrestrials oma isomeetrilise graafikaga meeldib ikka rohkem. Vähemalt visuaalselt.

Edit: Nüüd kus sai seda Afterlight'i demo natuke kauem näpitud, peab ütlema et strateegiliste missioonide puhul on asi kohati väga vilets.
Sai oma mõrtsukate kambaga mindud kaevandust kaitsma. Tuli välja, et enamus tulnuk-elukaid olid roninud kaevandusmasinasse.
Nüüd kui mu kamp sinna ronis siis said nad liikuda ainult riburadapidi, ainult üksteise selja taga. Ei märganud tulnukaid läbi reelingute ega saanud neid ka lasta reelingute vahelt. Päris suur miinus. Peale selle lipendas kaamera eriti paganama ebamugavalt, millegipärast tahtis ühte kindlat vaatenurka võtta, kuigi mulle too ei meeldinud ning üritasin ükskõik millist muud nurka leida, kuhu kaamera püsima jääks. Eriti see ei õnnestunud, kuna siis liikus 'vabatahtlikult' lihtsalt paar 'layerit' allapoole.

Üritan veel maadelda selle mänguga. Ositi päris lahe aga ei paista varasema X-Com'i seeria järjeks küll eriti hästi sobivat.
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
Paganarh
Kreisi kasutaja
Paganarh

sõnum 01.03.2007 10:16:03 vasta tsitaadiga

Olen fulli juba jupp aega mänginud. Suht vastandlikke emotsioone tekitab.

Strateegiapoolne osa on suht sama nagu alati, ainult mõneti lihtsustatud ja mõneti keerulisemaks tehtud- igaljuhul täiesti normaalne (ning ära on võetud see support liinide vedamine nagu Aftershock'is oli).
Inimressursi majandamine mulle meeldib. Nende tõstmine ühest kohast teise, vahepealsed õppeperioodid jne, minuarust väga vahva. Vahepeal saadad mingi teadlasetölli missioonile- ei oska ta midagi teha, koperdab sõduritel jalus ning mökitab aga expi tuleb icon_smile.gif
Techtree on suht arusaamatu nagu alati, seda nad ei saa vist üheski "Afteris" korda. Täiesti lambist researchid midagi, äkki õnnestub ja saab miskit kasulikku.

Taktikaline osa jätab soovida- nagu siin enne juba pajatati, teeb kaamera igatsugu trikke- vahest on kohutavalt raske ühte konkreetset punkti vaadata. Vähemalt kui objekt on lähedal siis võib võtta kaamera mis läbi inimese silmade näitab- see on nii abiks kui ka muidu väga mõnus feature icon_smile.gif
Kaardid on üheülbalised ja kurvad. Õnneks pärast seda kui terraforminguga alustad, hakkab mängukaartidele tekkima ka rohelust ning muid kaktusi ning enviromental hostility tase langeb - teinekord kui sõdur skafandrisse augu saab siis vähemalt ei hakka tal elu nii kiirelt maha jooksma.

Misveel... graafiliselt on täiesti talutav, kuigi mulle isiklikult ei meeldi need multikalikud tegelased, tekitab kuidagi mingi lastemängu atmosfääri... ei ole tõsine nagu. Anoh, see vb minu probleem.
Heliliselt on kõik paigas. Muusika on norm (loe: ei häiri) ning relvade helieffektid on täitsa head (eriti meeldib kui valangu minigun'ist lajatad).

Üleüldiselt siis, kellele eelmised "Afterid" meeldisid, julgen neil soovitada ära proovida - siiski päris lõbus ajaviide, kuid kahjuks midagi erilist selles mängus ei ole.
Mulle jäi kõige rohkem meeldima kogu sellest sarjast esimene, Aftermath. Ilmselt sellepärast et see oli kõige rohkem "post-apo" icon_biggrin.gif

ahjah
TanElofJ kirjutas:
Üritan veel maadelda selle mänguga. Ositi päris lahe aga ei paista varasema X-Com'i seeria järjeks küll eriti hästi sobivat.

ei peagi, see ei ole X-COM vaid UFO - paluks mitte segi ajada icon_razz.gif
tagasi üles
Dumbass
HV kasutaja
Dumbass

sõnum 08.03.2007 23:27:41 vasta tsitaadiga

Minuarust oli täiesti kena mäng ainult lõpp vajus ära... mõned rünnakud mu kinnisvarale pakkusid kah rohkem pinget kui lõpumissioon. Ei need matriarchid gatlinggunnerite vastu saa (kahel inimesel kaks ja droid nelja gatlinggunniga). Ahjaa see lasermõõk oli kah päris efektiivne. Marslased olid ammu enne lõppu välja suretatud, reticulanid kah lännu aga imelikul kombel jäi ekspeditsioon veel sinna kuigi nende ülesanne oli juba täidetud.
Selle auto camera koha peal veel niipalju, et seda saab lihtsalt ära vahetada, vahepeal sai see liigagi segavaks faktoriks. Üleüldiselt jäin mina küll Afterlightiga rahule kuna tegu poile eelmise osa modifitseeritud koopiaga, vaid on suudetud luua täiesti uus tunnetus.

7,5/10 Soovitan!

EDIT:Mulle meeldis kah Aftermath oma õhkkonna poolest kuid eelistasin Aftershocki mängitavuse pärast...

tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 08.03.2007 23:33:16 vasta tsitaadiga

Olen seda läbi Cedega natuke mängida saanud. Hetkel küll neljandast missioonist pole kaugemale jõudnud kuid siiani tundub üsna huvitav olevat. Selle ajaga pole ka erilist uurimustööd-baasiehitust-maadevallutust teha saanud kuid tundub et potentsiaali on. Eks loodan parimat ning jätkan Cedega ja Winega häkkimist icon_smile.gif
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 18.12.2008 00:51:47 vasta tsitaadiga

tahaks teada milline neist uuematest on kõige parema gameplay/sisu/graafika suhtega?
tekkis isu mingit head squad based tactical combat värki pelada. igivanu DOS asju ei soovi hauast üles kaevata.
eelmisel sajandil sai küll ufo enemy unknown proovitud aga siis ei saanud asjale pihta eriti.
Kommentaarid: 144 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 136
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 18.12.2008 02:15:14 vasta tsitaadiga

krt mäletan seda esimest ufot mis tuli, sjupper lihtsalt, mitu kuud mängisin, kuu aega võttis aega et kõigest mängust aru saada, olid ajad olid mängud icon_exclaim.gif need viimased ufod pole küll erilist emotsiooni tekitabud, natuke proovitud on aga ei lähe enam see teema
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 18.12.2008 02:52:50 vasta tsitaadiga

kiskusin ja proovisin UFOAI, see tasuta värk. 5 min oli aega tsekkida... asi jookseb mingi Q2/Q3 taolisel mootoril ma vaatan icon_smile.gif
peab hakkama maadlema asjaga et aru saada kuidas see värk üldse käib
http://www.ufoai.sourceforge.net
tagasi üles
aivo80
HV veteran
aivo80

sõnum 18.12.2008 09:38:15 vasta tsitaadiga

Kui ma nüüd õieti mäletan, siis see esimene UFO, mis 90. lõpus ilmus oli nii UFO, kui ka XCOM. Euroopa ja USA turu jaoks erinevad nimed...Ja 2 esimest mängu on ikka klassika! Samuti meeldis mulle 3. osa. Aga ülejäänud on ikka täielikud soperdised.

PS. Kui Microprose hingusele läks, kas ei olnud mitte EA see, kes ta endale krahmas?
Kommentaarid: 31 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 29
tagasi üles
DeTHiCa.
HV Guru
DeTHiCa.

sõnum 18.12.2008 09:49:24 vasta tsitaadiga

http://en.wikipedia.org/wiki/X-COM

siin kirjas et hasbro, siis atari ja siis take-two interactive
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 18.12.2008 10:07:03 vasta tsitaadiga

IMHO UFO: Extraterrestrials on siiamaani kõige parem nö. originaalilähedane isend.
tagasi üles
aivo80
HV veteran
aivo80

sõnum 18.12.2008 10:11:23 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
IMHO UFO: Extraterrestrials on siiamaani kõige parem nö. originaalilähedane isend.

Kas see mäng mingi jube bugine ei olnud, kui välja tuli? Või on nüüd ära parandatud?
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 18.12.2008 10:13:40 vasta tsitaadiga

Ise mängisin niivõrd kuivõrd suht väljatulemise alguses ja ei mäleta, et mingeid buge otseselt oleks olnud icon_confused.gif Mingi patch oli juba siis olemas ja praeguseks ma arvan, et kõvasti kindlasti parandatud.
tagasi üles
Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 18.12.2008 10:49:05 vasta tsitaadiga

DeTHiCa. kirjutas:
tekkis isu mingit head squad based tactical combat värki pelada. igivanu DOS asju ei soovi hauast üles kaevata.
eelmisel sajandil sai küll ufo enemy unknown proovitud aga siis ei saanud asjale pihta eriti.
Sinu kaotus, originaal X-Com on ikka üks parimaid icon_smile.gif
Muidugi ega ka Jagged Alliance väga palju maha ei jäänud squad taktika poolest, kuigi seal oli pigem suuremad probleemid majanduse korda saamisel, Ufo's oli asi suts lihtsam icon_smile.gif
DeTHiCa. kirjutas:
kiskusin ja proovisin UFOAI, see tasuta värk. 5 min oli aega tsekkida... asi jookseb mingi Q2/Q3 taolisel mootoril ma vaatan icon_smile.gif
Q2 mootoril
tagasi üles
aivo80
HV veteran
aivo80

sõnum 18.12.2008 11:12:24 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
DeTHiCa. kirjutas:
Sinu kaotus, originaal X-Com on ikka üks parimaid icon_smile.gif
Muidugi ega ka Jagged Alliance väga palju maha ei jäänud squad taktika poolest, kuigi seal oli pigem suuremad probleemid majanduse korda saamisel, Ufo's oli asi suts lihtsam icon_smile.gif
DeTHiCa. kirjutas:
Q2 mootoril

XCOMI majandus oli väga lihtne...tootsid plasma riflesid ja siis müüsid maha ja kui jõudsid miski armouri tootmiseni, siis sai toda veel parema kasuga müüa...
Apocalypses oli juba asi nutusem...mida rohkem sama asja müüsid, seda odavamaks müügihind muutus...aga elas ka üle icon_smile.gif
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  UFO: Afterlight mine lehele 1, 2  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.