Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas oleksid nõus windows 10-t teenusena ostma ehk iga kuu kasutamise eest maksma? |
Kindlasti mitte |
|
65% |
[ 374 ] |
Pigem ei |
|
27% |
[ 155 ] |
Pigem jah |
|
5% |
[ 32 ] |
Kindlasti jah |
|
1% |
[ 8 ] |
|
hääli kokku : 569 |
|
autor |
sõnum |
|
Betamax
HV Guru
|
08.08.2018 09:19:17
|
|
|
Vana asi ja probleem lahendatud, aga kinnisest pakendist võetud SSD, mis polnud kordagi RAIDi näinud. Muudest failisüsteemidest rääkimata. Seega RAIDi probleem on kindlasti välistatud.
Dellil enda BIOSis oli samuti algusest alates AHCI peal, sest eelnevalt oli HDD sees ja mingeid seadistusi selle eemaldamisel ei muudetud..
|
|
tagasi üles |
|
|
tahanteada
Lõuapoolik
|
08.08.2018 09:21:34
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Mnator kirjutas: |
Betamax kirjutas: |
Mnator kirjutas: |
Betamax, ma pidasin silmas momenti, kus installikas ei näinud ketast, mis sel ajal bios asjast arvas? |
BIOS nägi SSD-d kogu aja. Proovisin nii Legacy't kui ka UEFI'd. Kummagagi ei leidnud 10 installikas ketast üles. Pärast formatti polnud mingit probleemi. Jätsin Legacy peale, konfisin Windowsi ära, antiviirus, LibreOffice peale ja läks eile uuele omanikule netiarvutiks. Ketas on täiesti korras Kingstoni SSD Tooli andmetel ja sama ütleb ka Inteli tarkvara arvutis.
... |
Sel juhul on tõesti kentsakas käitumine. Hästi ei mäleta, liiga palju aastaid möödas, aga mul varemalt on sellist eelformaatimise vajadust olnud vist ainult ketta mahu barjääri aegadel.
Minu silmis viitab see probleemidele raua äratundmisel. |
Üks võimalus on veel, kui ketas on olnud RAIDis, siis Windowsi setup võib seda ketast installeerimisel ignoreerida. RAIDi conf tuleb ära kusututada enne siis. |
Hoopis SSD ning emaplaadi enda vaheline suhtluse konflikt on.
Olen ise ka sama keissi kohanud kus ühes enda Delli läpparis on osade uhiuute SSD-dega samasugune käitumine.
Siis kui avastasin, siis lõppes sellega, et Delli sai ostetud teise firma SSD (SanDisk), sellega oli kõik OK.
Ning "kummalise käitumisega" SSD liikus hoopis teise läpparisse ning seal polnud mingeid probleeme olemas. Kui õigesti meeles, siis liikus Samsungi läpparisse.
|
|
tagasi üles |
|
|
Betamax
HV Guru
|
24.08.2018 13:43:07
|
|
|
Kuidas neid Desktopi ikoone selliselt lukustada, et kahe välise ekraani pealt läpaka enda ekraani peale lülitudes ei viskaks neid segamini?
Mäletan, et oli mingi nipp ilma lisatarkvara kasutamata, aga ei tule enam meelde ja netist kah ei leia - kõik soovitavad mingit tarkvara installida.
|
|
tagasi üles |
|
|
bladerunner
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
|
rmc
Aeg Maha 2n
|
|
tagasi üles |
|
|
kussu
HV veteran
|
24.08.2018 21:01:43
|
|
|
Prooviks sai võetud win10 tahvel, oi see ekrääni klaver on neil ikka puhta PUPU võrreldes Androidiga, jah ta töötab kuid enamus inputte on ikka cräpp.
Osades programmides ei tööta üldse!!! ( Näiteks: Chrome Hangouts Extension jne.) Samuti vanemate programmidega on "OnScreen" kasutusmugavus täitsa 0.
Eile maadlesin 2 tundi ühe vprogrammiga pis pirtsutas Visual Studio 2013 res. Peale, Ok lõpuks sain tööle, tegemist oli 64b vs. 32b kalaga.
Seega kui ta mul koppa ette viskab võib prükkarist saadaval olla või läheb lapsele mängimiseks ja lõhkumiseks!
|
|
tagasi üles |
|
|
kjaups
MeesKesTuliMetsast
|
|
tagasi üles |
|
|
d3t
HV Guru
|
27.08.2018 10:10:32
|
|
|
kjaups, mängimist mitte, aga in overal on iga spectrega seotud uuendus pannud korraliku põntsu performancile. Eelmine aasta jooksutasin pubg ja hyper-v hosti samaaegselt ilma fpsi probleemideta, täna enam mitte. Hetkel nii, et sisuliselt kui intentsiivne rakendus või mäng, siis singletasking. Streaming jätab nüüd juba kaadreid vahele. Ehk jah, vana Inteli raud kannatab päris korralikult nende turvaaukude tõttu oma performancis.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Lecktor - 3D printerid ja lisatarvikud, Voron, Prusa jne |
|
tagasi üles |
|
|
laurx
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
|
salatoimik
HV Guru
|
27.08.2018 20:34:48
|
|
|
kussu kirjutas: |
Prooviks sai võetud win10 tahvel, oi see ekrääni klaver on neil ikka puhta PUPU võrreldes Androidiga, jah ta töötab kuid enamus inputte on ikka cräpp.
Osades programmides ei tööta üldse!!! ( Näiteks: Chrome Hangouts Extension jne.) Samuti vanemate programmidega on "OnScreen" kasutusmugavus täitsa 0.
Eile maadlesin 2 tundi ühe vprogrammiga pis pirtsutas Visual Studio 2013 res. Peale, Ok lõpuks sain tööle, tegemist oli 64b vs. 32b kalaga.
Seega kui ta mul koppa ette viskab võib prükkarist saadaval olla või läheb lapsele mängimiseks ja lõhkumiseks! |
Heh, mul ka win8+android tahvel olemas. Puhas hiinakas. Noh, windows iseenesest toimib ja cs 1.6 isegi evdas hea 30 fps välja aga krt see kasutusmugavus on androidil lihtsalt niipalju parem sellisel seadmel, et win näpib vaid siis kui on vaja midagi jooksutada mis vaid seal jookseb, ehk siis üliharva Aku peab ka android all paremini vastu
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
tagasi üles |
|
|
laurx
HV Guru
|
27.08.2018 21:44:44
|
|
|
ühesõnaga: w10 laeb nii palju üles, et kursor tekib musta tausta taha. poleks ta pakkunud id kaardi tarkvara uuendamist, poleks arvanudki, et masin nii üleval on. task managerist firefox köima, sellega adwcleaner alla ja scan, midagi ei leidnud aga pakkus lõpus "basic repairi" peale mida töölaud taastus...
_________________ Hooldatud (puhastatud, installitud) sülearvutid - https://www.yaga.ee/mox-fulder
https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856/ värskeim loetelu. Võimalusel konfin ka. |
|
tagasi üles |
|
|
londiste
HV Guru
|
28.08.2018 06:58:46
|
|
|
kui logitechi wireless hiir küljes on, kisu tagant ära.
seni kõik update/upgraded on olnud sellist musta kursoriga pilti võimelised näitama logitechi hiirega.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
tagasi üles |
|
|
Betamax
HV Guru
|
28.08.2018 07:53:48
|
|
|
Täiesti võimalik. Logitechi nanosaatja on paaril korral takistanud ka Windows 7 bootimist. Lihtsalt must ekraan lehviva Windows 7 logo asemel.
|
|
tagasi üles |
|
|
tahanteada
Lõuapoolik
|
02.09.2018 07:35:32
|
|
|
Nüüd on siis üsnagi kindel, et jörgmine, väga suur uuendus tuleb välja: oktoober, 2018.
Nimeks siis:
Redstone 5 või siis ka "October 2018 Update".
PS: Prooviversioonid näitavad, et võib tulla siis selline versioon kus taas tervet rida vanemaid arvuteid "enam ära ei tunta".
Sellisel juhul soovitan hoida mõne teise ketta peal koopia / kloon kuskohast siis töötavat vanemat versiooni taastada.
|
|
tagasi üles |
|
|
harakas
Kreisi kasutaja
|
02.09.2018 09:44:50
|
|
|
tahanteada kirjutas: |
Nüüd on siis üsnagi kindel, et jörgmine, väga suur uuendus tuleb välja: oktoober, 2018.
Nimeks siis:
Redstone 5 või siis ka "October 2018 Update".
PS: Prooviversioonid näitavad, et võib tulla siis selline versioon kus taas tervet rida vanemaid arvuteid "enam ära ei tunta".
Sellisel juhul soovitan hoida mõne teise ketta peal koopia / kloon kuskohast siis töötavat vanemat versiooni taastada. |
Mul insider preview 1809 (OS Build 17751.1) 7 a tagasi ostetud HP ProBook 4530 peal ja ei kurda.
|
|
tagasi üles |
|
|
laurx
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
|
Muhekas
HV Guru
|
02.09.2018 21:21:54
|
|
|
win10 on see teema, et kui uuendus saadaval ja mängu mängid siis mäng hakkab läägama õrnalt.
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
tagasi üles |
|
|
olafsand
HV Guru
|
04.09.2018 08:10:44
|
|
|
Pahandus80, eks seetõttu, et taustal tiritakse ja installitakse uuendused ära ja siis masin jääb restardi ootele.
|
|
tagasi üles |
|
|
DVDRW
HV Guru
|
04.09.2018 11:38:46
|
|
|
Restardi ootel olekus hakkab igast erinevaid imelike asju juhtuma.
Viimati oli, et exploreris faile hiirega valida ei saa, aga lohistada sai.
Tüüpiline on lihtsalt uimerdamine, aga ressursid kõik ~0%
Võrk kaob ka tihti.
|
|
tagasi üles |
|
|
napoleon
Unknown virus
|
04.09.2018 14:15:48
|
|
|
Kui ressursi kasutus on 0 ja midagi ei toimu, siis on kas deadlock või ootab mingi protsessi taga, mis on zombistunud ja ei vasta.
|
|
tagasi üles |
|
|
DVDRW
HV Guru
|
04.09.2018 15:30:56
|
|
|
Viimasel ajal on sellist asja väga tihti (~400 arvuti haldamine)
Kõik ressursid 0 aga arvuti nii koomas, et task manager ei tule lahtigi.
Mis point siis üldse paremal riistvaral on kui rändom hetkedel ikka aeglane nagu tigu
Tuleb minna tagasi 10a vana arvuti juurde ja XP, siis sellist asja küll polnud
|
|
tagasi üles |
|
|
napoleon
Unknown virus
|
04.09.2018 15:42:09
|
|
|
DVDRW, kui mingi kolmanda osapoole antiviirus kasutusel on, proovi see välja lülitada ja vaata kas saab parem. Kui masinad on domeenis(eriti veel roaming profiili puhul) või on map-tud võrgukettaid, siis võib muidugi ka see olla, et tunneb mõnest võrgus olevast masinast puudust, aga võrk on juba maha võetud. Mul on win 10(ptüi-ptüi-ptüi) suht muretult töötanud, kui sul 400 arvutiga kõigil sama jama on, siis mingi ühine joon peaks välja tulema mis seda põhjustab.
|
|
tagasi üles |
|
|
Märt.
HV Guru
|
04.09.2018 18:46:24
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
Võrk kaob ka tihti. |
Mul kaob wifi ära ja enne tagasi ei saa, kui taaskäivitus tehtud.
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
tagasi üles |
|
|
napoleon
Unknown virus
|
04.09.2018 18:52:46
|
|
|
Märt. kirjutas: |
DVDRW kirjutas: |
Võrk kaob ka tihti. |
Mul kaob wifi ära ja enne tagasi ei saa, kui taaskäivitus tehtud. |
On vahel juhtunud, et wifi ära kaob. Aga kuna restarti eriti teha ei viitsi, siis korra wifi adapterile disable ja uuesti enable teha on ka siiani probleemi lahendanud.
|
|
tagasi üles |
|
|
DVDRW
HV Guru
|
04.09.2018 18:55:25
|
|
|
napoleon kirjutas: |
DVDRW, kui mingi kolmanda osapoole antiviirus kasutusel on, proovi see välja lülitada ja vaata kas saab parem. Kui masinad on domeenis(eriti veel roaming profiili puhul) või on map-tud võrgukettaid, siis võib muidugi ka see olla, et tunneb mõnest võrgus olevast masinast puudust, aga võrk on juba maha võetud. Mul on win 10(ptüi-ptüi-ptüi) suht muretult töötanud, kui sul 400 arvutiga kõigil sama jama on, siis mingi ühine joon peaks välja tulema mis seda põhjustab. |
Tavaliselt on aitanud kui kõik windowsi uuendused peale panna sh fakulatiivsed tuleb panna, muidu ei aita
Samas oli mul ühe arvutiga ikkagi jama kuigi kõik olid peal.
Ja siis on see tore "uuenduste installimisel ilmnes tõrge" vahest.
400st mõnekümnel on olnud.
|
|
tagasi üles |
|
|
|