Täna on reso 1280x800, aga kuna sa vaatad seda läbi luubi, siis on tunne nagu oleks 680x460...
See on puhtalt reso vaates, kõik efektid jne tulevad ikka läbi. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Aeron, ehk siis suht saast eks arenemisruumi alles on, ennast väga huvitav kvaliteet ehk siis pixlid, et neid lugeda ei saaks ja need näkku ei kargaks.
No kui paned pähe, siis saad aru, et nii saast ei olegi...
Mis on kõige olulisem on see, et pixlid on kõige viimane probleem, mis lahendub lähiaastatel - ilmselt näeme mingil ülejärgmisel versioonil juba 4k reso.
Oluline on see, et kõik muu töötab. Hz peaks tõstma 120 peale ka... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
See saast ongi mõeldud ainult dev-idele, et nad saaksid hakata contenti looma, et jumbudel oleks mida mängida kui consumer versioon välja tuleb.
Kuna consumer kit-i soovitakse hoida ka ca 300 euri ringis siis tuleb natuke veel oodata kuni ekraani hinnad kukuvad. Minu poolest võiksid nad juba praegu mingi 700 eurise versiooni välja lasta. Tuleks kõvasti parem ja odavam produkt kui praegune sony hmz-t2.
Nad võiks teha ühe kiivri kus kõik sees on - Oculus Rift, 7.1 heli ja siis brainwave lugeja (http://www.emotiv.com/) _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
Lecktor - 3D printerid ja lisatarvikud, Voron, Prusa jne
Pigem tuleks lasta kaks erinvat verisiooni välja odavam on juhtmetega ja madalama resoga ekraaniga, näiteks 1080p. Ja kallim 4k + wireless. Odavam 300€ tk., kallim 700€. tk, igaüks leiab oma rahakotile vastava. Unistada muidugi võib aga vaevalt nad nii teevad.
Kahtlused kahjulikus mõjus tasakaalule on minu meelest asjatud - pigem võib see anda hoopis vastupidise efekti - võime kiiremini sisekõrva tunde ja silmadega nähtava vahel vahet teha ja valeinfot ignoreerida, nagu seda teevad igasugused muud sisekõrva "lolliksajamised" - alates merel paadis loksumisest ja lõpetades tsentrifuugide ja "oksekomeediga".
On teatav hulk inimesi, kellel see võime on kaasasündinud ja suuremal osal annab see treenida. Hoopis parem on merehaigusele kalduval inimesel see kodus Riftiga välja harjutada ja oma merehaigus kodus läbi põdeda kui lennukis kotti või paadis üle parda ropsida. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
rmc, Juhtmeta on tore and all aga kui ma pean seal mingeid patakaid vahetama hakkama iga 4 tunni tagant siis lasen maha ennast parem. Juhe võiks lihtsalt hästi pikk olla, hetkel on ta kole lühike.. dev kit jah aga ikkagi, palju see ekstra meeter neile maksma läinud oleks ja meile? _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
HDTanel, ma ise ka ei armasta patareisid. ainuke patakate peal olev arvuti agregaat on logitechi juhtmeta klaviatuur teleka taha. selle patakaid ei ole ma veel vahetanud. 2. aasta läheb
juhtme kohapealt NÕUS. 3M on okei. _________________
BF3 on Vorpix'i toega ja seega seda proovida ei saa. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Huvitav, kas selle mõne rahuliku simulaatoriga ka ära ühendada saab? Näiteks Euro Truck Simulator 2, siis oleks koos rooliga juba täitsa huvitav ning reaalne, oledki nagu päris veoautojuht Lisaks aitab natukene liiklust õppida(neile, kes nt lube tegema hakkavad vms)
Huvitav, kas selle mõne rahuliku simulaatoriga ka ära ühendada saab? Näiteks Euro Truck Simulator 2, siis oleks koos rooliga juba täitsa huvitav ning reaalne, oledki nagu päris veoautojuht Lisaks aitab natukene liiklust õppida(neile, kes nt lube tegema hakkavad vms)
euro truck simulaatorile tuleb OR support. Developerid praegu tegelevad sellega. Ei tea ainult millal releasitakse.
Panen ka märgi maha, kavas ka endale soetada kui päris versioon välja tuleb . Ma juba lugesin kusagilt et 2014 aasta esimesel poolel on plaan välja lasta ja tõesti umbes 300 dollari kanti hinnaks. Eks vaatab kui tõsi see on.
Väga tore. Mitmes mõttes tundub Riftist etem olema - 2 ekraani nurga all - rohkem perifeerset nägemisvälja on kaetud, kasutavad õhukesi ja kergeid fresneli läätsesid. Ma just Rifti kohta esimest korda lugedes mõtlesin, et miks nad fresneli läätsesid ei kasuta, need ei kaalu ju tavaläätsedega võrreldes midagi, mõni gramm. Ehk võtab Rift ka eeskuju ja vähendab kaalu selle arvelt. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
Väga tore. Mitmes mõttes tundub Riftist etem olema - 2 ekraani nurga all - rohkem perifeerset nägemisvälja on kaetud, kasutavad õhukesi ja kergeid fresneli läätsesid. Ma just Rifti kohta esimest korda lugedes mõtlesin, et miks nad fresneli läätsesid ei kasuta, need ei kaalu ju tavaläätsedega võrreldes midagi, mõni gramm. Ehk võtab Rift ka eeskuju ja vähendab kaalu selle arvelt.
No tegelt mõlemad tooted on prototüüp/beta faasides et kõik võib veel muutuda. Küll aga on huvitav see vaatenurga asi ja reso, niipalju kui ma uurinud olen, on Riftil ikka tegelt näha neid rõngaid ehk nägemisväli pole ikkatäiesti kaetud ning täppe piltides (jah, lõpp versioon tuleb vähemalt FHD aga 2x FHD on kõvasti ahvatlevam). Samas lahe oleks kui need samade mängude/asjade peal tööle hakkavad, siis sunnib mõlemaid kõvasti arenema.
Rift on ühe ekraaniga. See on kahe ekraaniga. Rift ei taha kahte ekraani panna kuna nii on palju keerulisem stereo pilti ideaalselt sünkroonis hoida. Samuti läheks hind kallimaks kuna ekraan on hetkel HMD kõige kalleim komponent. Eks nad on kavalad sest ei ole mõtet R&D kahe keraani versiooni peale kulutada kui lähitulevikus tulevad meil sellised "painduvad" ekraanid turule millega saaks ideaalselt 210 kraadist FoV-i tekitada.
Kui läätseteemal veidi jätkata, siis painduval ekraanil oleks klassikalisi läätsi juba päris raske kasutada - siis on fresneli kasutamine juba vältimatu. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.