Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 980, 981, 982  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Anti
 

liitunud: 11.05.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.10.2009 23:30:52 vasta tsitaadiga

Mis sa arvasid misasi snitsel siis on? Mingi iphoni lisajupp või?
Kommentaarid: 313 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

liitunud: 30.07.2002




sõnum 05.10.2009 23:32:01 vasta tsitaadiga

a karbonaad on siis lihtsalt hautatud filee?
_________________
People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
M00t
HV Guru
M00t

liitunud: 05.12.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.10.2009 23:33:14 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
Mis sa arvasid misasi snitsel siis on? Mingi iphoni lisajupp või?

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=5390701#5390701
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

liitunud: 30.07.2002




sõnum 05.10.2009 23:34:17 vasta tsitaadiga

Sain teada väärt foorumist: http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?f=11&t=136080&a=2

tsitaat:
Karbonaad on lihatüki liik nagu on ka kints, tagatükk, aba, filee jne. Karbonaade on veel kahte liiki, selja ja kaelakarbonaad. Seljakarbonaad kasvab seal seljas ja on koos kondi, pekiriba ja kamaraga. Vastavalt soovile võid kamara ja kondi ka toiduvalmistamisel eemaldada.
Kaelakarbonaad on looma kael, mida müüakse ilma kamara ja kondita. Miks teda karbonaadiks nimetatakse, seda ma ei tea.
Kui Sa võtat suvalise tüki liha, paneerid ja praed, siis saad snitsli. Kui teed seda karbonaadist, siis saad karbonaadi. Võid ka terve tüki ahju pista või suitsutada, kuidas iganes soovid, siis lihtsalt tuleb ahjukarbonaad või suitsukarbonaad. Kui teda keeta peaks tulema keedukarbonaad.

_________________
People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.10.2009 23:37:29 vasta tsitaadiga

kaspar00 kirjutas:
see viimane pilt näeb maitsev välja icon_biggrin.gif

seda vaadates tunnen juba kuidas sooned lupjuvad. oi jube icon_lol.gif

_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
anduke88
Kreisi kasutaja
anduke88

liitunud: 03.07.2007



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.10.2009 23:39:51 vasta tsitaadiga

Muu
Kõige parem burger on see, mida saab ise teha. Igaüks laob vahele asju vastavalt sellele, mis meeldib. Aga saiaks sobib see nt Selverites olev suur (4tk pakis) burgerisai (ei mäleta enam nime). Ning pole probleemi ka teha hot-dogi.
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 44
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Oliverk
HV veteran

liitunud: 31.12.2003




sõnum 05.10.2009 23:41:01 vasta tsitaadiga

Calgoni tablett keele alla ja läheb.

Ahjaa btw kus saab HOT Dogi saiu? Soovitatavalt neid Statoili taolisi. French Hot Dog niemks vist?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Duckhead
HV veteran
Duckhead

liitunud: 07.02.2003




sõnum 05.10.2009 23:41:21 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
a karbonaad on siis lihtsalt hautatud filee?

traditsiooniline karbokas on kondi, pekiriba ja kamaraga, samamoodi panneeritud, nigu snitsel. Süüakse koos praeleeme ja hapukapsaga. Enamasti matusetoit icon_lol.gif

_________________
ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!!
Kommentaarid: 74 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jules
HV veteran
jules

liitunud: 04.10.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.10.2009 08:20:23 vasta tsitaadiga

Oliverk kirjutas:


Ahjaa btw kus saab HOT Dogi saiu? Soovitatavalt neid Statoili taolisi. French Hot Dog niemks vist?


french'e on näiteks prismas külmletis sügavkülmutatud. tavalisi (mida pead ise lõikama) on leivatoodete letis.
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 71
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ollaz
HV veteran
Ollaz

liitunud: 04.01.2008




sõnum 06.10.2009 21:19:00 vasta tsitaadiga

Duckhead kirjutas:
carlking kirjutas:
a karbonaad on siis lihtsalt hautatud filee?

traditsiooniline karbokas on kondi, pekiriba ja kamaraga, samamoodi panneeritud, nigu snitsel. Süüakse koos praeleeme ja hapukapsaga. Enamasti matusetoit icon_lol.gif

Mis matusetoit.. ega Leedus palavate suveilmadega ei julgegi muud süüa ju.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anti
 

liitunud: 11.05.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.10.2009 21:27:41 vasta tsitaadiga

palavate ilmadega küll mingeid lihavaid karbonaade ei tarvitaks ju icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 313 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ollaz
HV veteran
Ollaz

liitunud: 04.01.2008




sõnum 06.10.2009 21:29:16 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
palavate ilmadega küll mingeid lihavaid karbonaade ei tarvitaks ju icon_rolleyes.gif

Ega maksa süüa ei ole eriti parem mõte ning muud seal eriti ei pakutud. Šašlõkk läks ka tegelt.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anti
 

liitunud: 11.05.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.10.2009 21:32:03 vasta tsitaadiga

maks ja maksakaste on ilmselt kõige räigemad asjad maailmas thumbs_down.gif
Kommentaarid: 313 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 17.09.2008




sõnum 06.10.2009 21:33:53 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
maks ja maksakaste on ilmselt kõige räigemad asjad maailmas thumbs_down.gif


Mereannid (kalmaarid, teod, jne. 2 kohal) on räigemad asjad. Hiinlaste poolt siis elavad/praetud tõugud mida süüakse nagu krõpsu või kommi kõrvale (1 kohal).

_________________
Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid.


viimati muutis Absona 06.10.2009 21:36:32, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Anti
 

liitunud: 11.05.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.10.2009 21:35:38 vasta tsitaadiga

need ka jah.
Kommentaarid: 313 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Max Powers
 

liitunud: 21.03.2003




sõnum 06.10.2009 21:41:44 vasta tsitaadiga

Mõned teod on päris head.

Kuidas teha sellist (või siis 2x paksemat) beefsteaki?

Spoiler Spoiler Spoiler

Olen kodus üritanud, aga pole restorani variandile ligilähedalegi saanud icon_confused.gif
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anti
 

liitunud: 11.05.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.10.2009 21:43:38 vasta tsitaadiga

päris paks tükk, seda tuleb küll mingi 2 tundi küpsetada 100C juures icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 313 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 17.09.2008




sõnum 06.10.2009 21:46:10 vasta tsitaadiga

Max Powers kirjutas:
Mõned teod on päris head.

Kuidas teha sellist (või siis 2x paksemat) beefsteaki?

Spoiler Spoiler Spoiler

Olen kodus üritanud, aga pole restorani variandile ligilähedalegi saanud icon_confused.gif


Tuleb korralikult läbi tampida. Ja kusagil panni peal (kui vingem ahi, siis ikka ahjus teha) ikka koguaeg keerata, mitte ei tohi jätta ühele küljele kõrbema/kuivama.

_________________
Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Max Powers
 

liitunud: 21.03.2003




sõnum 06.10.2009 21:46:45 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
päris paks tükk, seda tuleb küll mingi 2 tundi küpsetada 100C juures icon_biggrin.gif


Ei, seal on mingi lühiajalise praadimise ja ahju kombinatsioon.
Kuskil 20 minutit peaks maksimaalselt minema.

Üle "mediumi" vast ei ole mõtet lastagi. Rare ka hea.
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anti
 

liitunud: 11.05.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.10.2009 21:48:00 vasta tsitaadiga

Absona, kui sa ta ära tambid siis ei ole enam tegu sama asjaga...
Kommentaarid: 313 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Absona
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 17.09.2008




sõnum 06.10.2009 21:48:51 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
Absona, kui sa ta ära tambid siis ei ole enam tegu sama asjaga...


Ma hakkasin ka mõtlema seda.. icon_biggrin.gif

_________________
Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Ollaz
HV veteran
Ollaz

liitunud: 04.01.2008




sõnum 06.10.2009 21:50:17 vasta tsitaadiga

Absona kirjutas:
Tuleb korralikult läbi tampida. Ja kusagil panni peal (kui vingem ahi, siis ikka ahjus teha) ikka koguaeg keerata, mitte ei tohi jätta ühele küljele kõrbema/kuivama.

Eksid. Kui liha pidevalt keerata, siis jääb liha kuivaks, vedelik tilgub mõlemalt poolt välja ja siis koguaeg keerad ning kuivatad neid pooli.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
M00t
HV Guru
M00t

liitunud: 05.12.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.10.2009 21:51:15 vasta tsitaadiga

Sushi ftw!

Lõhe nigiri wasabiga on mu lemmik.
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 68
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
peab meeldima.
Kreisi kasutaja
peab meeldima.

liitunud: 02.08.2005




sõnum 06.10.2009 21:52:15 vasta tsitaadiga

Keerata just ei tohi. Ainult 1-2 korda max. Nagu grill-lihagi icon_wink.gif
_________________
Arbeit macht frei.
Kommentaarid: 63 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 61
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
IceUul
Sinu Ema
IceUul

liitunud: 14.11.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 07.10.2009 15:22:30 vasta tsitaadiga

Kui tahad sellist liha, mis seest toorem, pealt küpsem ja mahlane ja pehme on. Siis tuleks teha suure kuumusega (grill või pann või ahi), väike aeg (5-10 minutit) ja keerata max 1-2x.
Õhukesed lõigud peavad olema, mida paksem lõik, seda kauem tahab saada, muidu jääb keskelt tooreks. Enne kuivab väljast ära, kui seest ära küpseb, kui lõik/tükk liiga suur on.

Ma ise teen nii, et ostan poest sea või looma fileed, pann täiesti kuumaks, 5 minutit praadimist ilma õlita ja ongi hea mahlane ja pehme, seest toorem väljast küpsem liha käes.
Vastavalt soovile võib siis enne kerges marinaadis hoida või kastmeid lisada.
Kommentaarid: 211 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 182
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5 ... 980, 981, 982  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.