Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
Anti
liitunud: 11.05.2004
|
05.10.2009 23:30:52
|
|
|
Mis sa arvasid misasi snitsel siis on? Mingi iphoni lisajupp või?
|
|
Kommentaarid: 313 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
|
Sold OUT
Aeg maha 1p
liitunud: 30.07.2002
|
05.10.2009 23:32:01
|
|
|
a karbonaad on siis lihtsalt hautatud filee?
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
|
M00t
HV Guru
liitunud: 05.12.2006
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
|
Sold OUT
Aeg maha 1p
liitunud: 30.07.2002
|
05.10.2009 23:34:17
|
|
|
Sain teada väärt foorumist: http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?f=11&t=136080&a=2
tsitaat: |
Karbonaad on lihatüki liik nagu on ka kints, tagatükk, aba, filee jne. Karbonaade on veel kahte liiki, selja ja kaelakarbonaad. Seljakarbonaad kasvab seal seljas ja on koos kondi, pekiriba ja kamaraga. Vastavalt soovile võid kamara ja kondi ka toiduvalmistamisel eemaldada.
Kaelakarbonaad on looma kael, mida müüakse ilma kamara ja kondita. Miks teda karbonaadiks nimetatakse, seda ma ei tea.
Kui Sa võtat suvalise tüki liha, paneerid ja praed, siis saad snitsli. Kui teed seda karbonaadist, siis saad karbonaadi. Võid ka terve tüki ahju pista või suitsutada, kuidas iganes soovid, siis lihtsalt tuleb ahjukarbonaad või suitsukarbonaad. Kui teda keeta peaks tulema keedukarbonaad. |
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
liitunud: 27.01.2003
|
05.10.2009 23:37:29
|
|
|
kaspar00 kirjutas: |
see viimane pilt näeb maitsev välja |
seda vaadates tunnen juba kuidas sooned lupjuvad. oi jube
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
|
anduke88
Kreisi kasutaja
liitunud: 03.07.2007
|
05.10.2009 23:39:51
|
|
|
Muu
Kõige parem burger on see, mida saab ise teha. Igaüks laob vahele asju vastavalt sellele, mis meeldib. Aga saiaks sobib see nt Selverites olev suur (4tk pakis) burgerisai (ei mäleta enam nime). Ning pole probleemi ka teha hot-dogi.
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
44 |
|
tagasi üles |
|
|
Oliverk
HV veteran
liitunud: 31.12.2003
|
05.10.2009 23:41:01
|
|
|
Calgoni tablett keele alla ja läheb.
Ahjaa btw kus saab HOT Dogi saiu? Soovitatavalt neid Statoili taolisi. French Hot Dog niemks vist?
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
|
Duckhead
HV veteran
liitunud: 07.02.2003
|
05.10.2009 23:41:21
|
|
|
carlking kirjutas: |
a karbonaad on siis lihtsalt hautatud filee? |
traditsiooniline karbokas on kondi, pekiriba ja kamaraga, samamoodi panneeritud, nigu snitsel. Süüakse koos praeleeme ja hapukapsaga. Enamasti matusetoit
_________________ ÄRA KOORMA PENSIONIKASSAT, SURE ÕIGEAEGSELT!!! |
|
Kommentaarid: 74 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
0 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
|
jules
HV veteran
liitunud: 04.10.2004
|
06.10.2009 08:20:23
|
|
|
Oliverk kirjutas: |
Ahjaa btw kus saab HOT Dogi saiu? Soovitatavalt neid Statoili taolisi. French Hot Dog niemks vist? |
french'e on näiteks prismas külmletis sügavkülmutatud. tavalisi (mida pead ise lõikama) on leivatoodete letis.
|
|
Kommentaarid: 84 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
71 |
|
tagasi üles |
|
|
Ollaz
HV veteran
liitunud: 04.01.2008
|
06.10.2009 21:19:00
|
|
|
Duckhead kirjutas: |
carlking kirjutas: |
a karbonaad on siis lihtsalt hautatud filee? |
traditsiooniline karbokas on kondi, pekiriba ja kamaraga, samamoodi panneeritud, nigu snitsel. Süüakse koos praeleeme ja hapukapsaga. Enamasti matusetoit |
Mis matusetoit.. ega Leedus palavate suveilmadega ei julgegi muud süüa ju.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
|
Anti
liitunud: 11.05.2004
|
06.10.2009 21:27:41
|
|
|
palavate ilmadega küll mingeid lihavaid karbonaade ei tarvitaks ju
|
|
Kommentaarid: 313 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
|
Ollaz
HV veteran
liitunud: 04.01.2008
|
06.10.2009 21:29:16
|
|
|
Anti kirjutas: |
palavate ilmadega küll mingeid lihavaid karbonaade ei tarvitaks ju |
Ega maksa süüa ei ole eriti parem mõte ning muud seal eriti ei pakutud. Šašlõkk läks ka tegelt.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
|
Anti
liitunud: 11.05.2004
|
06.10.2009 21:32:03
|
|
|
maks ja maksakaste on ilmselt kõige räigemad asjad maailmas
|
|
Kommentaarid: 313 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
|
Absona
Lõuapoolik
liitunud: 17.09.2008
|
06.10.2009 21:33:53
|
|
|
Anti kirjutas: |
maks ja maksakaste on ilmselt kõige räigemad asjad maailmas |
Mereannid (kalmaarid, teod, jne. 2 kohal) on räigemad asjad. Hiinlaste poolt siis elavad/praetud tõugud mida süüakse nagu krõpsu või kommi kõrvale (1 kohal).
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid.
viimati muutis Absona 06.10.2009 21:36:32, muudetud 2 korda |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
|
Anti
liitunud: 11.05.2004
|
06.10.2009 21:35:38
|
|
|
need ka jah.
|
|
Kommentaarid: 313 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
|
Max Powers
liitunud: 21.03.2003
|
06.10.2009 21:41:44
|
|
|
Mõned teod on päris head.
Kuidas teha sellist (või siis 2x paksemat) beefsteaki?
Spoiler
Olen kodus üritanud, aga pole restorani variandile ligilähedalegi saanud
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
|
Anti
liitunud: 11.05.2004
|
06.10.2009 21:43:38
|
|
|
päris paks tükk, seda tuleb küll mingi 2 tundi küpsetada 100C juures
|
|
Kommentaarid: 313 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
|
Absona
Lõuapoolik
liitunud: 17.09.2008
|
06.10.2009 21:46:10
|
|
|
Max Powers kirjutas: |
Mõned teod on päris head.
Kuidas teha sellist (või siis 2x paksemat) beefsteaki?
Spoiler
Olen kodus üritanud, aga pole restorani variandile ligilähedalegi saanud |
Tuleb korralikult läbi tampida. Ja kusagil panni peal (kui vingem ahi, siis ikka ahjus teha) ikka koguaeg keerata, mitte ei tohi jätta ühele küljele kõrbema/kuivama.
_________________ Veebilehed, veebiprogrammeerimine, veebilahendused
Erinevad rakendused ja skriptid. |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
|
Max Powers
liitunud: 21.03.2003
|
06.10.2009 21:46:45
|
|
|
Anti kirjutas: |
päris paks tükk, seda tuleb küll mingi 2 tundi küpsetada 100C juures |
Ei, seal on mingi lühiajalise praadimise ja ahju kombinatsioon.
Kuskil 20 minutit peaks maksimaalselt minema.
Üle "mediumi" vast ei ole mõtet lastagi. Rare ka hea.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
|
Anti
liitunud: 11.05.2004
|
06.10.2009 21:48:00
|
|
|
Absona, kui sa ta ära tambid siis ei ole enam tegu sama asjaga...
|
|
Kommentaarid: 313 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
|
Absona
Lõuapoolik
liitunud: 17.09.2008
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
2 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
|
Ollaz
HV veteran
liitunud: 04.01.2008
|
06.10.2009 21:50:17
|
|
|
Absona kirjutas: |
Tuleb korralikult läbi tampida. Ja kusagil panni peal (kui vingem ahi, siis ikka ahjus teha) ikka koguaeg keerata, mitte ei tohi jätta ühele küljele kõrbema/kuivama. |
Eksid. Kui liha pidevalt keerata, siis jääb liha kuivaks, vedelik tilgub mõlemalt poolt välja ja siis koguaeg keerad ning kuivatad neid pooli.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
57 |
|
tagasi üles |
|
|
M00t
HV Guru
liitunud: 05.12.2006
|
06.10.2009 21:51:15
|
|
|
Sushi ftw!
Lõhe nigiri wasabiga on mu lemmik.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
68 |
|
tagasi üles |
|
|
peab meeldima.
Kreisi kasutaja
liitunud: 02.08.2005
|
06.10.2009 21:52:15
|
|
|
Keerata just ei tohi. Ainult 1-2 korda max. Nagu grill-lihagi
_________________ Arbeit macht frei. |
|
Kommentaarid: 63 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
|
IceUul
Sinu Ema
liitunud: 14.11.2001
|
07.10.2009 15:22:30
|
|
|
Kui tahad sellist liha, mis seest toorem, pealt küpsem ja mahlane ja pehme on. Siis tuleks teha suure kuumusega (grill või pann või ahi), väike aeg (5-10 minutit) ja keerata max 1-2x.
Õhukesed lõigud peavad olema, mida paksem lõik, seda kauem tahab saada, muidu jääb keskelt tooreks. Enne kuivab väljast ära, kui seest ära küpseb, kui lõik/tükk liiga suur on.
Ma ise teen nii, et ostan poest sea või looma fileed, pann täiesti kuumaks, 5 minutit praadimist ilma õlita ja ongi hea mahlane ja pehme, seest toorem väljast küpsem liha käes.
Vastavalt soovile võib siis enne kerges marinaadis hoida või kastmeid lisada.
|
|
Kommentaarid: 211 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
4 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
|
|