Kui Wheel of Time oli jõukohane ja Witcheri teema meeldib, siis võid rahulikult antud raamatut lugeda - lugemiselamuses ei tule pettuda. Minu jaoks on tegemist ühega mu lemmikutest autoritest. Kahjuks pole praeguseks rohkem kui esimene novellikogumik veel meie keelde tõlgitud.
Mis märulisse puutub, siis lugu ise ei ole üldsegi üks lõputu andmine ning mulle isiklikult ei paku mingit pinget action mängud või filmid. Siit ka põhjus, miks mul Witcherid mängimata on. See teema pakkus huvi vaid tänu kirjandusele. Sellegi poolest tuleb vist seda see kord proovida. Olustik ja atmosfäär, selline sombune ja soine ida-euroopalik loodus jms tunduvad väga paigas olevat. Eks saab seda hack-n-slashi kah kuidagi välja kannatatud.
Kõlab loogiliselt. DRM on tõesti ainult piin ausale kasutajale. Kes tahab pirada, pirab igal juhul. Nagu ta ütles, enamikel mängudel on day 1 crackid olemas. Ning sageli on crackiga isegi vähem jebimist mängu nautimiseks, kui ametliku DRM-ga.
Õige ongi nii, et mängu mängimiseks, nautimiseks pole mingit mõttetut DRM'i vaja, küll aga võiks seeriakoodi/online DRM alusel saada näiteks erinevat lisa-nänni, mis mängudega kaasas käib. Füüsiliste koopiatega korralikult karbid, kaardid jms. Ning digitaal-versioonidega igasugu soundtrackid, in-game making-of videod, vms stuff. Põhimõtteliselt asjad mida aus maksev mängija oskab nautida ja on nõus maksma nii selle nänni eest, kui ka selliste korralikke devide toetuseks.
Loota võib, et asi pole ainult selles, et "next gen" konsoolid on juustud. Sihuke mulje jääb, et tehti super ilusad mängud ( Watch Dogs ) valmis ja siis saadi teada, et next gen konsoolid on juustud ning hakati rassima, et neil asi jooksma saaks. Räägiti siin suuri jutte alguses, et next gen konsoolid jookutavad kõike 60fpsi ( Watch Dogs 1080p on PS4, 960p on Xbox One (both 30 FPS). ) Kindlasti tuleb sama laks ka Witcher 3-e puhul. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ilmselt enamik modeleid valmis tehtud ja need juba 4K valmidusega + lisaks see arvuti poolt random loodav osa. Sellist nalja vast nagu BF3 ja Call od Duty puhul ei tule, et osa asju räme plastiliin...
Olles mänginud witcher 2-te 1440p, siis juba see näeb väga ilus välja
Pole kahju oodata. Viimistlegu, tehku paremaks iga nurga alt. Ning arvestades, kui kõva masinat Witcher 2 vajas, et uber sätetel jooksutada (mis oli seda ka väärt), siis miks mitte anda võimalus rohkematel inimestel uuemat riistvara hankida, et siis mängumootori võimalusi paremini ära kasutada. Selles suhtes, et graafiline ilu enam nii meeletu kiirusega ei hüppa, et paar kuud edasilükkamist midagi muudaks, küll aga on pigem inimestel endil vaja raha koguda uuemate monitoride jaoks ning paremate graafikakaartide tarvis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.