netcat, kas siin ei või olla natuke see klassikaline dilemma, et müüja jaoks on asjal teine väärtus kui ostja jaoks. Et noh, müüja vaatab et 10 aastat mind juba tublilt teeninud ja ilmselt teeniks teise 10 veel, ikkagi oma ja armas ning ostJA vaatab, et näh, 75% uue hinnast küsib kuigi ei pruugi samu kategooriaid vaadata ehk sina pakud prremium asja ja ostja vaatab poes kõige odavama hinda?
Kui ei lähe a'la osta.ee-s õiglase hinnaga kaubaks, siis ilmselt ei lähe ka seal poes. Niššikaubaga on natuke teine teema, aga seda peab siis ilmselt pakkuma ka kuskil mujal.
5 sendi oksjon on tegelikult päris hea kui mingi niššikaup pole, mida enamik nagunii hinnata ei oska. Ütled lihtsalt, et ostja viib sulle sobival ajal ise minema ja nii ongi, pakutakse siis mis pakutakse.
Aga üks asi hakkas veel kripeldama. Mida AHV-d arvavad paberkottidest? Iseenesest ju loodussõbralikum kuigi ega mulle see ei istu, et nende pärast rohkem metsa maha võetakse. Aga pigem mõteln selle nurga alt, et prügikotina kehv valik, kui natuke niiskust saab on puruks. Tavalist kilekotti võib kasutada prügikotina või siis poodi minnes tasku panna ja kaupade koju toomiseks taaskasutada. Paberkotiga pole nagu suurt miskit muud teha kui seda paberikonteinerisse mineva kraami jaoks taaskasutada. Kas on ikka väga keskkonnasõbralik eriti kui arvestada, et kui mingi <piix> otsustab paberikonteinerisse muud sodi panna, siis ilmelt läheb kogu konteineritäis olmeprügisse.
Mida AHV-d arvavad paberkottidest? Iseenesest ju loodussõbralikum kuigi ega mulle see ei istu, et nende pärast rohkem metsa maha võetakse.
oled sa kindel? Kas ei ole see taaskäideldud materjalidest paber?
Vist Rimi koti peal oli kiri, et 50% taaskasutatud paberist. Teiste peal pole näinud(mis ei tähenda muidugi, et need pole).
Samuti ei tea ma väga täpselt, mida see paberi taaskasutus tähendab ehk kui palju ressurssi sellest uue paberi loomiseks kulub. Võib-olla on lihtalt rohepesu. Aga ei tea. Selleks küsisingi mis teised arvavad.
Paberkoti tootmine ei ole loodussõbralikum kui kilekotil, vastupidi on. See-eest hävitamine on loodussõbralikum.
Eelistan korduvkasutatavat kotti, kuid kui pole kotti kaasas, eelistan paberkotti kuna seda on lihtsalt mugavam kasutada. Sel on oma vorm ja kuju, seega on sinna asju parem asetada nii et need jäävad oma kohale. Selle sangad ei sooni sama hullusti kätte. Selle saab käest maha panna niiet see ei vaju laiali. Kuna askeldan sageli maa ja linna vahet, siis on samuti mugav sinna sorteerida kaasa võetavaid asju. Ei kujuta ette et peaks mingite kilekompsudega selle asemel pusserdama. Ja pärast läheb see koos vanapaberi või papiga vastavasse konteinerisse, väga mugav.
Põhjendusest, et paberikonteinerisse pole loodussõbralik midagi panna, sest äkki keegi paneb sinna midagi muud, ei saa aru. Kuhu ma veel peaks majapidamises tekkiva rämpspaberi ja papist pakendid siis panema, kui mitte paberi- ja papikonteineritesse? Ja kui ma sinna juba midagi panen, siis on see loogiline sinna viia paberist kotiga, ega ma ometi kõiki neid eraldi põske ei topi nagu hamster või ükshaaval ei hakka välja õngitsema mingist teisest materjalist koti seest. Kaas üles, paberiga täidetud kott sisse, valmis. Kui lähebki kogu konteineri sisu olmeprügisse, siis ometigi on nii ladustamisel kui põletamisel paber üks hõlpsamini ja vähima saastega hävivaid asju.
Aga üks asi hakkas veel kripeldama. Mida AHV-d arvavad paberkottidest? Iseenesest ju loodussõbralikum kuigi ega mulle see ei istu, et nende pärast rohkem metsa maha võetakse. Aga pigem mõteln selle nurga alt, et prügikotina kehv valik, kui natuke niiskust saab on puruks. Tavalist kilekotti võib kasutada prügikotina või siis poodi minnes tasku panna ja kaupade koju toomiseks taaskasutada. Paberkotiga pole nagu suurt miskit muud teha kui seda paberikonteinerisse mineva kraami jaoks taaskasutada. Kas on ikka väga keskkonnasõbralik eriti kui arvestada, et kui mingi <piix> otsustab paberikonteinerisse muud sodi panna, siis ilmelt läheb kogu konteineritäis olmeprügisse.
Ei pruugi olla loodussõbralikum kui ühekordne plastikkott või muud alternatiivid. On palju nüansse. Alates sellest, et plastikkotte saab taaskasutada prügikottidena ja selle tõttu pole vaja prügikotte nii palju osta. Paberkotid ei ole eriti vastupidavad ja prügikotina neid naljalt ei kasuta. Samuti võib paberkoti tootmine rohkem CO2 atmosfääri paisata kui alternatiivid.
Kui toidukuller paberkotis asju toob, siis on tore. Ise poes käies ikka kilekotiga nii kaua kuni veel saab. Lihtsalt nii palju tugevam, kui tahad kraami ühte kotti ära mahutada ja kaalub ehk rohkem kui võiks.
Riidest kott on ikka oluliselt tugevam kui kilekott.
Samamoodi ka (Selveri) paberkotti saan mina oluliselt rohkem ja raskemat kraami panna kui kilekotti. _________________ There is no place like 127.0.0.1
Riidest kott on ikka oluliselt tugevam kui kilekott.
Samamoodi ka (Selveri) paberkotti saan mina oluliselt rohkem ja raskemat kraami panna kui kilekotti.
Siin artiklis ulmelised numbrid. Päris kullana ei saa antud uuringut võtta.
An organic cotton tote needs to be used 20,000 times to offset its overall impact of production, according to a 2018 study by the Ministry of Environment and Food of Denmark. That equates to daily use for 54 years — for just one bag. According to that metric, if all 25 of her totes were organic, Ms. Berry would have to live for more than a thousand years to offset her current arsenal. (The study has not been peer-reviewed.) _________________ What does the dosimeter say?
Paberkotti ei osta.
Kasutan coup sinist, ostan korraga palju.
Vahel harva ostan kilekoti, kasutan hiljem mingi niiske asja jaoks nt. ujula asjad, kala jne.
Naisel käekotis mingi langevarju riidest kott mis käib pinksipalli suuruseks kokku.
Ainuüksi fotosi vaadates käis mõte peast läbi, kindlasti vene keelne mutt.
Eks tuleb elamisluba tühistada ja venemaale saata.
Riietus FUCK
Eelmisel kolmapäeval lähenes 41-aastane naine Tallinnas Rahumäe rongipeatuses perroonil rongi oodanud 32-aastasele naisele ja tema 3-aastasele lapsele ning tõukas naise perroonilt alla. Lääne-Harju jaoskonna juht Lea Bärenson ütles, et õnneks ei saabunud samal ajal peatusesse rongi, muidu oleks rünnak võinud palju kurvemalt lõppeda.
Perroonilt alla tõugatud naine võttis oma lapse sülle ja hakkas teda rahustama, kuid ründaja järgnes naisele ja lõi teda näkku. Peale seda sisenes 41-aastane naine Balti jaama suunas sõitvasse rongi ja lõi seal 80-aastast naist. Balti jaamas lahkus naine rongilt ja politseinikud pidasid ta laupäeval Kohtla-Järvel tema elukohas kinni.
Kohus tunnistas naise kiirmenetluses süüdi ja karistas teda aastase vangistusega, millest süüdistatav peab vanglas kohe ära kandma kolm kuud.
https://www.postimees.ee/7534207/kohus-moistis-tallinnas-rongipeatuses-inimest-runnanud-naisele-sokivangistuse
Juba nädalaid saab rahulikult seal ostlemas käia _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Võta ja proovi. Osa valikut on vist pidevas vahetuses.
Mina olen piima- ja pagaritoodetega siiani väga rahul olnud. Aeg-ajalt tulevad head värskete saaduste pakkumised ka. Ma käin muidugi nii nagu tuju on, igapäevased ostud teen ikkagi Selveris ja Rimis. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.