ME2 lõpus näidatud laevastiku vastu pole (teadaolevat) sõjalist jõudu...
tsitaat:
It is believed that 37 million years ago, an unknown spacefaring race fired a mass accelerator round of incredible speed and power at the Reaper, which hit and disabled it. The round continued moving, eventually impacting the planet Klendagon and creating the Great Rift Valley there. This Reaper's death was likely the unknown race's last act of defiance before their imposed extinction.
paistab lihtsalt, et paljudel pole meeles vestlused, sündmused jms., mängust.
Samas vb mõnel kehvem mälu või kes teeb quickruni ning kes lihtsalt mängib nii palju mänge, et järje hoidmine on raske
Pea aasta on juba möödas ka mängu mängimisest. Vahepeal on tõesti suurtes kogustes muid mänge mängitud.
Ja ka päriselus on vaja vestluseid, sündmuseid jms. meeles pidada. Kõige jaoks pole lihtsalt ruumi.
Eks peab nüüd uuesti kõik läbi tegema, et meenutada toimunut ja teha just need valikud, mida ME3 üle viia.
Aga nii on ju igavam, et mõtled ME3 peale ja viid valikud üle
Ise olen (kahjuks/õnneks) mõjutatud küll enne ME3 väljatulekut-mängimist..
nimelt pani HDD crashi ja 1 ja 2 mängu savefailid läksid.. (+kadunud on need ka väliselt kõvakettalt, ebaõnn!!)
+ muude mängude savefailid. + muu väga väärtuslik ja rariteet mu jaoks (pildid, videod mu elust jms. )
Ei mõtle ME3 peale valikuid tehes.
Valikud teen ma selle järgi, mis ma ise oleksin valinud, kui oleksin olnud seal.
Praegu on kõik läbisegi, sest tahtsin näha kõikide valikute tulemusi.
Ise olen (kahjuks/õnneks) mõjutatud küll enne ME3 väljatulekut-mängimist..
nimelt pani HDD crashi ja 1 ja 2 mängu savefailid läksid.. (+kadunud on need ka väliselt kõvakettalt, ebaõnn!!)
Ise kustutasin enda omad ära, aga nüüd ME3 puhul lasen ME1+2 uuesti peale ja mängin uuesti läbi.
tomorrow - HV Mass Effect loremaster
Raamatud loetud?
Oi oi ammu juba .Ka kõik koomiksid nähtud mis välja on tulnud ja päris palju häid lugusid soundtrackilt istub kah kettal nii esimesest, kui ka teisest osast
Võik öelda, et ma olen Mass Fan of Mass Effect
Raamatud loetud?
Oi oi ammu juba .Ka kõik koomiksid nähtud mis välja on tulnud ja päris palju häid lugusid soundtrackilt istub kah kettal nii esimesest, kui ka teisest osast
Kuule, Mass Fan, ma pikemalt olen mõelnud sult küsida, aga ei tea, kas on viisakas sult aega röövida nii..
Igatahes oleks soov teada, missuguses järjekorras oleks kõige mõttekam ME2 DLC'si mängida? Peale mis missiooni jne, sest teemast mäletan, et mõned asjad oleks näiteks enne viimast missiooni parem ära teha vms..
Raamatud loetud?
Kuule, Mass Fan, ma pikemalt olen mõelnud sult küsida, aga ei tea, kas on viisakas sult aega röövida nii..
Igatahes oleks soov teada, missuguses järjekorras oleks kõige mõttekam ME2 DLC'si mängida? Peale mis missiooni jne, sest teemast mäletan, et mõned asjad oleks näiteks enne viimast missiooni parem ära teha vms..
Relvad ja Armorid võiks kohe muidugi kasutusele võtta, sest need annavad def relvadega võrreldes kena eelise kohati.
Gameplay osas suuremad on siis:
Zaeed - The Price of Revenge - Soovitan kohe alguses ära võtta selle tegelase.Lojaalsusmissioon tuleb hiljem niikuinii.
Normandy Crash Site - Mõned teevad selle alguses kohe läbi.Nö mõttelise järjena sissejuhatusvideole.Teised teevad selle pärast lõpumissiooni läbi.Nö originaal Normandy mälestusena(You have been avenged ).Ise teen seda alati enne lõppmissiooni, sest see ajab mu nii vihaseks Collectorite peale
Firewalker Pack - Võiks enne lõppmissiooni ära teha aga pole oluline, kuna asi on üsna igav
Kasumi - Stolen Memory - Sama jutt mis Zaeedi puhul
Overlord - Võiks teha enne Legioni lojaalsusmissiooni.Vastasel korral tekib vasturääkivus, et Hereticud on ka hävitatud või ümberprogrammeeritud ja siin ma võitlen jälle Gethide vastu.
Lair of the Shadow Broker - Kindlasti pärast lõppmissiooni.Enne teed, siis ei tundu nii hea.
hea küsimus ja hea vastus.
Ise pole ühtegi DLC laksu mänginud.
Kunagi enne ME3 ehk võiks läbi teha ME1 ja ME2 (ehk tulevad mõned DLC'd veel ja küllap küsin siis ise järjekorra:P)
Mina olen teinud DLC missioone enamasti selles järjekorras:
Zaeed peale mõnda Omegal tehtud missiooni.
Kasumi peale esimest käiku Citadelile
Overlord
Normandy kui satun sinna kanti.
Firewalker kui satun nende ligidale.
relvade DLCd üritan nii kiirelt kätte saada kui võimalik, sest enamus neist on räigelt head relvad:)
tomorrow, Overlordi kohta ei teki tegelt erilis vastu rääkivusi kui oled ära teinud legioni lojaalus missiooni. nagu ta ise ütleb et Gethid saavad uuendusi läbi kommunikatsiooni boide kaudu ja et nad kõik ei ole alati nendega ühenduses. niiet isegi kui sa selle baasi õhku lased, ei tohiks kõik ära "surra" sest kõik hereticud ei pruugi seal hetkel olla. niiet need kes alles jäävad võitlevad edasi.
jne _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
tomorrow, Overlordi kohta ei teki tegelt erilis vastu rääkivusi kui oled ära teinud legioni lojaalus missiooni. nagu ta ise ütleb et Gethid saavad uuendusi läbi kommunikatsiooni boide kaudu ja et nad kõik ei ole alati nendega ühenduses. niiet isegi kui sa selle baasi õhku lased, ei tohiks kõik ära "surra" sest kõik hereticud ei pruugi seal hetkel olla. niiet need kes alles jäävad võitlevad edasi.
jne
ainuke jama on see et nüüd tuleb aasta aega ilastada iga info tüki peale, enne kui mängida saab. kui ME2 kätte sain... ei maganud ma praktiliselt üldse mingi 2 päeva vist (olin puhkusel ka) _________________ PC: Planetside 2, Warframe
xbox tag: Plat0nius
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.