Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
Sold OUT
Aeg maha 1p
liitunud: 30.07.2002
|
31.12.2017 20:55:24
|
|
|
Jaa, hea party. Viin omatehtud pirukat janei ütle, et seal nisujahu ja muna
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
|
sooty
HV veteran
liitunud: 12.06.2004
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
|
Max Powers
liitunud: 21.03.2003
|
31.12.2017 21:46:06
|
|
|
Jah, hea pidu
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
|
Magic
HV Guru
liitunud: 28.12.2001
|
31.12.2017 21:53:49
|
|
|
Jäin kala ja salati peale.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
|
Winterwind
One
liitunud: 19.05.2002
|
31.12.2017 22:01:34
|
|
|
Pange siis ilusasti riidesse, Ossinovski pidi ka tulema ja kontrollima ega keegi (läti)alkot tarbi.
|
|
Kommentaarid: 1007 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
1 :: |
727 |
|
tagasi üles |
|
|
Magic
HV Guru
liitunud: 28.12.2001
|
31.12.2017 22:18:56
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
Pange siis ilusasti riidesse, Ossinovski pidi ka tulema ja kontrollima ega keegi (läti)alkot tarbi. |
Pähklipureja õlu, mingi kohalik vein ja martini.
Ossi pärast seda küll ei tee. Lihtsalt katteallikad on vajalikud ja kui kohalik aktsiis vaeseks teeb, siis õige aeg joomine maha jätta.
Mingite sommide moodi alkot tassima küll ei hakka
Siis pigem jätaks joomise ja sööks selle raha ikka ära
E: vegan kraamiks on: kurk, õun, tomat, paprika .
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
200 |
|
tagasi üles |
|
|
raxz
HV Guru
liitunud: 27.07.2003
|
05.01.2018 19:21:57
|
|
|
Proovisin esimest korda Beef Wellingtoni teha. Järgmine kord targem ja paremini.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
|
Max Powers
liitunud: 21.03.2003
|
05.01.2018 19:55:09
|
|
|
Liha küpsetamine on nii 2017
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
liitunud: 14.04.2003
|
05.01.2018 19:55:46
|
|
|
raxz, tahaks ka.....aga sinu oma on toores
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
|
Max Powers
liitunud: 21.03.2003
|
05.01.2018 19:57:19
|
|
|
toores lihapirukas
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
liitunud: 14.04.2003
|
05.01.2018 19:59:46
|
|
|
raxz kirjutas: |
Proovisin esimest korda Beef Wellingtoni teha. Järgmine kord targem ja paremini.
Spoiler
|
vs
Spoiler
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
|
Max Powers
liitunud: 21.03.2003
|
05.01.2018 20:00:34
|
|
|
jeesus188, no esimest korda tegi. Algaja värk, et unustas ahju panna
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
|
Winterwind
One
liitunud: 19.05.2002
|
05.01.2018 20:12:19
|
|
|
Toores on jah aga muidu on see ikka väga hea küll
|
|
Kommentaarid: 1007 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
1 :: |
727 |
|
tagasi üles |
|
|
salatoimik
HV Guru
liitunud: 08.08.2006
|
05.01.2018 20:15:01
|
|
|
Allan Oolo ütleks kindlasti, et sedasi ongi kõige parem ja tervislikum
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
35 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
liitunud: 14.04.2003
|
05.01.2018 20:21:51
|
|
|
tegin ahjulõhet tuli küpse
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
|
raxz
HV Guru
liitunud: 27.07.2003
|
05.01.2018 20:27:55
|
|
|
54 kraadi medium rare ei ole toores. Saage üle sellest, et valmis liha on rõvehall. Ei ole.
Jeesus, mul seeni oli vähe. Järgmine kord peab mingi kilo neid hankima.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
|
Sold OUT
Aeg maha 1p
liitunud: 30.07.2002
|
05.01.2018 20:28:46
|
|
|
Kiidan heaks. Ise teen ka viimasel ajal medium rare ja rare ka proovinud. Kõvasti oleneb lihatükist ikka. Mõni rare sulab suus ja on pehme, samas teine mefium on nagu tallanahk
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
|
Winterwind
One
liitunud: 19.05.2002
|
05.01.2018 20:32:31
|
|
|
raxz, liha-lihaks, taigen on ju selgelt toores, vahet pole mis Su kraad ka näitab
|
|
Kommentaarid: 1007 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
1 :: |
727 |
|
tagasi üles |
|
|
raxz
HV Guru
liitunud: 27.07.2003
|
05.01.2018 20:37:24
|
|
|
Winterwind kirjutas: |
raxz, liha-lihaks, taigen on ju selgelt toores, vahet pole mis Su kraad ka näitab |
Otse ahjust oli krõbe, aga lihamahlad vettisid alumise poole läbi. Muutus selliseks imelikuks.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
|
Max Powers
liitunud: 21.03.2003
|
05.01.2018 20:47:52
|
|
|
Blue rare on ainuke ōige.
|
|
Kommentaarid: 215 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
3 :: |
2 :: |
182 |
|
tagasi üles |
|
|
Märt.
HV Guru
liitunud: 17.01.2004
|
08.01.2018 11:35:12
|
|
|
raxz kirjutas: |
54 kraadi medium rare ei ole toores. Saage üle sellest, et valmis liha on rõvehall. Ei ole.
Jeesus, mul seeni oli vähe. Järgmine kord peab mingi kilo neid hankima. |
Kuidas sellis sooja veega midagi küpseks saab? Ma võin sellises vees oma käsi 12 tundi leotada.
Mis see "medium rare" tähendab?
Kui "rare" on niigi "pooltoores"?
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
|
Porno Parm
mugavuspagulane
liitunud: 30.11.2003
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
6 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
|
raxz
HV Guru
liitunud: 27.07.2003
|
08.01.2018 12:46:49
|
|
|
Märt. kirjutas: |
raxz kirjutas: |
54 kraadi medium rare ei ole toores. Saage üle sellest, et valmis liha on rõvehall. Ei ole.
Jeesus, mul seeni oli vähe. Järgmine kord peab mingi kilo neid hankima. |
Kuidas sellis sooja veega midagi küpseks saab? Ma võin sellises vees oma käsi 12 tundi leotada.
Mis see "medium rare" tähendab?
Kui "rare" on niigi "pooltoores"? |
Ükski liha ei vaja valmimiseks sadu kraade.
Su käsi sureb selle madala temperatuuriga ka ära. Ega ilmaasjata ei pea keha oma temperatuuri umbes kraaditäpsusega reguleerima.
Eile tegin kanatiibu. 65-kraadises veel 2h ja seejärel tempura taignasse ja kuuma õlivanni. Väga krõbe ja mahlane kanatiib sai.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
|
Märt.
HV Guru
liitunud: 17.01.2004
|
08.01.2018 13:31:19
|
|
|
See on meeldivalt kuumapoolne soe.
tsitaat: |
Mis see "medium rare" tähendab?
Kui "rare" on niigi "pooltoores"? |
_________________ Albert Einstein: "Vaid kaks asja on lõpmatud, universum ja inimlik rumalus, ja selles esimeses pole ma nii kindel." |
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
23 |
|
tagasi üles |
|
|
raxz
HV Guru
liitunud: 27.07.2003
|
08.01.2018 14:08:22
|
|
|
Märt. kirjutas: |
See on meeldivalt kuumapoolne soe.
tsitaat: |
Mis see "medium rare" tähendab?
Kui "rare" on niigi "pooltoores"? |
|
Tee video - hoia oma kätt 50-kraadises vees tund aega. Siis usun, et see on lihtsalt soe.
Lihal on küpsusastmed. Rare, medium rare, medium, medium well, well-done. Ja iga lihalõike jaoks kasutatakse erinevat temperatuuri. Mõni õrnem liha läheb vastikult sitkeks kui teda üle küpsetada. Näiteks hanger ja flank. Teine jälle ei lähe pehmeks kui ta piisavalt küpseks ei lähe. Brisket võiks olla see näide, mida kaua ja kõrgema temperatuuriga küpsetada võiks. 68 kraadi ja umbes 30h näiteks teeb selle tüki väga pehmeks ja samas säilitab maitsed.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
|
|