Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 551, 552, 553 ... 984, 985, 986  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.09.2017 14:48:03 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:
Betamax kirjutas:
Täna siin viimast päeva ja tagasi tulla ei plaani.

Lasnamäel või Eestis?

Jutt käib ikka Lasnamäest. Püsi ree peal!
Winterwind kirjutas:
Betamax, on ikka tõeline lumehelbeke

Kuidas see nüüd pizza ja üleüldse toiduga seondub? icon_eek.gif
Kommentaarid: 691 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 533
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

liitunud: 23.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.09.2017 13:17:06 vasta tsitaadiga

käisin Magicu soovitusel seenel ja tegin seeneseljankat, mis maitseb, nigu rassolnik. icon_lol.gif
_________________
Hapud viinamarjad
Kommentaarid: 646 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 503
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Magic
HV Guru
Magic

liitunud: 28.12.2001




sõnum 13.09.2017 17:33:28 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
käisin Magicu soovitusel seenel ja tegin seeneseljankat, mis maitseb, nigu rassolnik. icon_lol.gif

No vot tasus saata icon_razz.gif
Ma sunnitud 12h tööl passima ja nii telliti toit tööle...huvipärast siis sellest uuest pagulasrestoranist - täissaast kebab 9.- eest.
Kõige hullem "toiduelamus" thumbs_down.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sooty
HV veteran

liitunud: 12.06.2004




sõnum 13.09.2017 18:43:38 vasta tsitaadiga

Tulin toidu kohta lugema ja sain hoopis kausitäie rassismi. Sööd ja kiidad, ei käi sedasi, et ütled mida mõtled. thumbs_down.gif Tegin õhtuks praetud makaroni tükeldatud vorsti ja ketšupiga. Kõht täis klassikaliselt. Aga reedel teen vist jaapanipärast karrit.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Porno Parm
mugavuspagulane
Porno Parm

liitunud: 30.11.2003




sõnum 13.09.2017 18:44:42 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Aga reedel teen vist jaapanipärast karrit.

ja neljapäeval paastud...
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 6 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sooty
HV veteran

liitunud: 12.06.2004




sõnum 13.09.2017 18:48:51 vasta tsitaadiga

Küll ma midagi välja mõtlen. Neljapäev on mõttetu päev. Tähistan nimelise roaga nädala keskpaika ja lõppu.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Magic
HV Guru
Magic

liitunud: 28.12.2001




sõnum 13.09.2017 21:02:44 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:
Tulin toidu kohta lugema ja sain hoopis kausitäie rassismi. Sööd ja kiidad, ei käi sedasi, et ütled mida mõtled. thumbs_down.gif Tegin õhtuks praetud makaroni tükeldatud vorsti ja ketšupiga. Kõht täis klassikaliselt. Aga reedel teen vist jaapanipärast karrit.

9.- eest oleks pidanud kiitma jah. Neile pidi teine kokk ka Egiptusest tulema...ehk see parem icon_razz.gif
Promo oli kõva, aga söök saast.
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
olavsu1
külaline






sõnum 17.09.2017 01:58:58 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 17.09.2017 02:16:10 vasta tsitaadiga

Tegin eile öösel sous-vide kanafileed. Nii mahlast kana pole ma varem söönud. Lahti lõigates voolas lihamahl välja. 65,5 kraadi ja 2h.
Eelmine nädal tegin ka 1,5kg kaelakarbonaadi, 56h ja 75 kraadi. Raske oli seda liigutada, tahtis laguneda. Õnneks sain suuremate kadudeta ära pruunistada. icon_biggrin.gif Täitsa hästi maitses.
2 ööpäeva marinaadis veetnud sea sisefileed tegin ka eelmisel nädalal. Seda peab veel harjutama, ei olnud nii hea kui ma oleksin tahtnud.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

liitunud: 23.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.09.2017 08:09:33 vasta tsitaadiga

koogid
_________________
Hapud viinamarjad
Kommentaarid: 646 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 503
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bladerunner
HV Guru

liitunud: 17.01.2002



Online

sõnum 17.09.2017 14:45:08 vasta tsitaadiga

raxz, millega sa seal temperatuuri tegemisel teguleerid? Ostsid masina?
Mõtlen et kas viitsin ise midagi kiirelt Arduinoga kokku visata või mitte... Jupid kodus kõik selleks olemas.

_________________
Experience is what you get when you don't get what you want.
Kommentaarid: 163 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 152
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 17.09.2017 14:52:47 vasta tsitaadiga

Ostsin Anova. Sellega ülimugav. Arduinoga ei viitsiks hakata jebima. Keeduspiraali temperatuurianduri järgi muidu lihtne juhtida. Mingi propeller ka vett liigutama ja saaks teha küll.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

liitunud: 04.11.2001




sõnum 17.09.2017 16:15:26 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
Tegin eile öösel sous-vide kanafileed. Nii mahlast kana pole ma varem söönud. Lahti lõigates voolas lihamahl välja. 65,5 kraadi ja 2h.
Eelmine nädal tegin ka 1,5kg kaelakarbonaadi, 56h ja 75 kraadi. Raske oli seda liigutada, tahtis laguneda. Õnneks sain suuremate kadudeta ära pruunistada. icon_biggrin.gif Täitsa hästi maitses.
2 ööpäeva marinaadis veetnud sea sisefileed tegin ka eelmisel nädalal. Seda peab veel harjutama, ei olnud nii hea kui ma oleksin tahtnud.
sisefilleed marineerida, napakas või?
marineerimine on vajalik, et liha pehmeks saada, sea sisefileest pehmemat tükki annab leida - kana kintsuliha ehk on pehmem

_________________
☠
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 17.09.2017 19:33:39 vasta tsitaadiga

Oijah, napakas. Marinaade on erinevaid. Marinaadiga võib vabalt ka liha ainult maitsestada. Happelise marinaadiga saab lihale kiirelt hapuka maitse, aga liiga pikalt hoides teeb see liha just nätskemaks ja tugevamaks. Kui aga kasutada marineerimisel piimatooteid, siis nendes esinev kaltsium aktiveerib lihas ensüümid, mis lagundavad proteiine ja seejärel liha pehmendub. Laagerdamisel toimub sama protsess - ensüümid lagundavad proteiine, mis liha tugevana hoiavad. Puuviljad nagu ananass ja kivi aitavad lagundada lihaskiudusid ja kollageeni.
Niiet alati tuleb mõelda, mida ja mille jaoks kasutada.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ajuNolk
HV veteran
ajuNolk

liitunud: 10.07.2003




sõnum 17.09.2017 19:40:04 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Tellisin (vist) paberitega pitsameistrilt pitsa
Hind suht kallis, aga pitsa kohta ütleks nagu Villu, et pole paha thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

http://virumaateataja.postimees.ee/4227835/tapal-keerlevad-itaalia-pitsad
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

Proovisin ka Mario pitsa ära.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

liitunud: 14.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.09.2017 19:51:24 vasta tsitaadiga

ajuNolk, ja kuda mekkis?
_________________
This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV icon_wink.gif Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ajuNolk
HV veteran
ajuNolk

liitunud: 10.07.2003




sõnum 17.09.2017 20:19:46 vasta tsitaadiga

Mekkis hästi, tomatikaste hea, juust hea, pepperoni hea, kõik kokku maitsev ja mahlane. Hind siuke nii ja naa, 9 pigem keskmisest kallim aga noh, seina peal ilutses itaaliakeelne tunnistus ja puha icon_biggrin.gif .

Võrdluseks võin tuua paari nädala taguse pitsa Itaaliast Bergamo vanalinnast, mis maksis samuti 9 aga ausaltöeldes maitses peaaegu nagu kräpp icon_rolleyes.gif kuna tegu oli suupistetele ja joogile keskendunud kohaga, siis paari pitsa valik menüüs oli lollikestelt raha kätte saamiseks.
Spoiler Spoiler Spoiler

Küll aga on all linnas õiged pizzeriad, kus saab päris head kraami. Üheks parimaks Pronto pizza. Hind samuti mitteturistikas. Pitsa + väike purgiõll 6 eur midagi
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 125 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 121
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Winterwind
One
Winterwind

liitunud: 19.05.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.09.2017 10:35:31 vasta tsitaadiga

ajuNolk kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

see näeb ikka küll rõlge välja icon_lol.gif
Kommentaarid: 1007 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 727
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Magic
HV Guru
Magic

liitunud: 28.12.2001




sõnum 18.09.2017 12:53:05 vasta tsitaadiga

See kuressaare tankla burksikoht on väga hea. Mingi Viking burgeri võtsin thumbs_up.gif
Kommentaarid: 234 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 200
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sukelduja
HV Guru
sukelduja

liitunud: 14.06.2007




sõnum 18.09.2017 13:29:23 vasta tsitaadiga

libe kirjutas:
raxz kirjutas:
Tegin eile öösel sous-vide kanafileed. Nii mahlast kana pole ma varem söönud. Lahti lõigates voolas lihamahl välja. 65,5 kraadi ja 2h.
Eelmine nädal tegin ka 1,5kg kaelakarbonaadi, 56h ja 75 kraadi. Raske oli seda liigutada, tahtis laguneda. Õnneks sain suuremate kadudeta ära pruunistada. icon_biggrin.gif Täitsa hästi maitses.
2 ööpäeva marinaadis veetnud sea sisefileed tegin ka eelmisel nädalal. Seda peab veel harjutama, ei olnud nii hea kui ma oleksin tahtnud.
sisefilleed marineerida, napakas või?
marineerimine on vajalik, et liha pehmeks saada, sea sisefileest pehmemat tükki annab leida - kana kintsuliha ehk on pehmem

Ilmaasjata sõimad, marineerimine on eelkõige maitse lisamiseks. Ilma marineerimata pole sea sisefilee eriti mingit maitset.
Kommentaarid: 22 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 22
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.09.2017 19:10:09 vasta tsitaadiga

Kukeseenekaste peekoni ja sulatatud juustu ning spagettidega.
Kommentaarid: 691 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 533
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

liitunud: 20.05.2003




sõnum 18.09.2017 21:10:14 vasta tsitaadiga

Magic kirjutas:
See kuressaare tankla burksikoht on väga hea. Mingi Viking burgeri võtsin thumbs_up.gif

sellest lausest jääb mulje justkui meil üks tankla olekski icon_razz.gif
ilmselt siis jutt Roonimäe tanklast.
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

liitunud: 04.11.2001




sõnum 18.09.2017 22:12:38 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
libe kirjutas:
raxz kirjutas:
Tegin eile öösel sous-vide kanafileed. Nii mahlast kana pole ma varem söönud. Lahti lõigates voolas lihamahl välja. 65,5 kraadi ja 2h.
Eelmine nädal tegin ka 1,5kg kaelakarbonaadi, 56h ja 75 kraadi. Raske oli seda liigutada, tahtis laguneda. Õnneks sain suuremate kadudeta ära pruunistada. icon_biggrin.gif Täitsa hästi maitses.
2 ööpäeva marinaadis veetnud sea sisefileed tegin ka eelmisel nädalal. Seda peab veel harjutama, ei olnud nii hea kui ma oleksin tahtnud.
sisefilleed marineerida, napakas või?
marineerimine on vajalik, et liha pehmeks saada, sea sisefileest pehmemat tükki annab leida - kana kintsuliha ehk on pehmem

Ilmaasjata sõimad, marineerimine on eelkõige maitse lisamiseks. Ilma marineerimata pole sea sisefilee eriti mingit maitset.
minu mõistmine ongi siinkohal erinev
seasisefileel on seasisefilee ja lihamahlade maitse, õrn, kuid maitse endiselt
ülejäänud maitsed peavad tulema kastmetest

veiseliha samuti maitsestan vaid õrnalt, kui üldse ja pigem puhtalt ning kastmed, millega saab erinevaid maitseid hiljem kombineerida
lihale sundmaitse külge, siis pärast on vaid ikaldus

mulle meeldivad õrna maitsega toidud, kunagi müüdi selveris artishoki pestot, mis oli suht maitsetu ja lääge, kuid kui suutäis võtta ja kaasa mõelda ja nautida, siis see oli elamus ja hõrk.
kahjuks seda enam meile maale ei tooda thumbs_down.gif icon_cry.gif

_________________
☠
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Porno Parm
mugavuspagulane
Porno Parm

liitunud: 30.11.2003




sõnum 18.09.2017 22:16:21 vasta tsitaadiga

kuskil dippe ka müüakse , krõpsude jaoks,
meil siin ainult pakis pulber mida peab hapukoorega kokku segama, ise küll ei viitsi teha igatahes,
et oleks mingi toosis nt , ala guacamole UKs müügil on
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 6 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
Aeg maha 1p
Sold OUT

liitunud: 30.07.2002




sõnum 18.09.2017 22:17:53 vasta tsitaadiga

Tere omad on ju

Dipp topsid

näiteks http://www.tere.eu/et/tooted/tere?view=product&id=2889

_________________
People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 551, 552, 553 ... 984, 985, 986  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.