Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 491, 492, 493 ... 980, 981, 982  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Anti
 

liitunud: 11.05.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.06.2016 19:56:23 vasta tsitaadiga

hdtanel tarvitab kanafileed toorelt
Kommentaarid: 313 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.06.2016 20:04:18 vasta tsitaadiga

Kanarinnafilee küpsetamine tundub hullem raketiteadus mõne jaoks olema.

Tegin eelnevalt ise cajun marinaadi oliivõliga ja küpsetasin kaane all madalal kuumusel ~10 min. Nii jääb parim.

_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

liitunud: 23.03.2002




sõnum 15.06.2016 12:45:03 vasta tsitaadiga

woo456 kirjutas:
Rääkige, kuidas kõige parem veise sisefileed valmistada oleks. Internet annab kohati suhteliselt vastukäivat infot. Mõned soovitavad enne ahjus tegemist panni peal natuke pruuniks lasta, samas olen näinud ka, et tehakse seda pärast ahjust välja võtmist. Kas üldse vaja on? Siis maitsestamise suhtes, kas piisab soolast, piprast või peaks muud kraami ka kasutama? Edasi temperatuur, mille juures see ahju pista võiks nagu ka oluline olla. Jällegi, kohati tehakse 200 C juures, mõni teeb samas jälle palju madalamaga. Oma loogika ütleks, et pigem võiks temperatuur madalam olla, aga samas pole just eriline kokk ka.
Ehk siis, kas on kellelgi soovitusi?

250.C 10 min ahjus. Peaks valmis olema.

_________________
Hapud viinamarjad
Kommentaarid: 645 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 502
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 15.06.2016 13:06:23 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
woo456 kirjutas:
Rääkige, kuidas kõige parem veise sisefileed valmistada oleks. Internet annab kohati suhteliselt vastukäivat infot. Mõned soovitavad enne ahjus tegemist panni peal natuke pruuniks lasta, samas olen näinud ka, et tehakse seda pärast ahjust välja võtmist. Kas üldse vaja on? Siis maitsestamise suhtes, kas piisab soolast, piprast või peaks muud kraami ka kasutama? Edasi temperatuur, mille juures see ahju pista võiks nagu ka oluline olla. Jällegi, kohati tehakse 200 C juures, mõni teeb samas jälle palju madalamaga. Oma loogika ütleks, et pigem võiks temperatuur madalam olla, aga samas pole just eriline kokk ka.
Ehk siis, kas on kellelgi soovitusi?

250.C 10 min ahjus. Peaks valmis olema.
250 kraadi on jah okei. Nii kaua, kuni lihatermomeeter näitab sisetemperatuuriks 60 kraadi.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

liitunud: 30.07.2002




sõnum 15.06.2016 19:46:20 vasta tsitaadiga

soojendasin eilset lõhefileed. kes mu instat jälgivad, nägid eile
_________________
People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

liitunud: 14.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.06.2016 19:51:24 vasta tsitaadiga

Pühapäeval sai hapuoblikasuppi tehtud. Kuna vihma pole olnud ja keegi seal ei kastnud, siis suht jäänused olid põllul. Oleks võinud natuke rohkem oblikaid olla.
Täna frikadellisupp

_________________
This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV icon_wink.gif Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

liitunud: 30.07.2002




sõnum 15.06.2016 19:51:56 vasta tsitaadiga

Mul on suppide vastu allergia
_________________
People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

liitunud: 14.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.06.2016 19:54:09 vasta tsitaadiga

Super AMOLED kirjutas:
Mul on suppide vastu allergia

Anna andeks, sa pole instas seda ära märkinud, ei teadnud

_________________
This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV icon_wink.gif Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Winterwind
One
Winterwind

liitunud: 19.05.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 15.06.2016 19:59:00 vasta tsitaadiga

Ma ei saa ka reeglina supist kõhtu täis..
Kuigi korralik seljanka, bors jne on über head.
Kommentaarid: 1007 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 1 :: 727
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
p2ep
HV veteran

liitunud: 13.12.2003




sõnum 20.06.2016 07:06:09 vasta tsitaadiga

Winterwind kirjutas:
Ma ei saa ka reeglina supist kõhtu täis..
Kuigi korralik seljanka, bors jne on über head.

Sama siin.
Hea seljanka on OK, aga tunni pärast tahaks süüa saada.
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 28
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jaank
HV veteran

liitunud: 14.01.2007




sõnum 21.06.2016 18:10:12 vasta tsitaadiga

Minge proovige Drinki seljankat ja siis näeb kes mida süüa tahab pärast.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 55
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

liitunud: 04.11.2001




sõnum 21.06.2016 22:07:44 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
woo456 kirjutas:
Rääkige, kuidas kõige parem veise sisefileed valmistada oleks. Internet annab kohati suhteliselt vastukäivat infot. Mõned soovitavad enne ahjus tegemist panni peal natuke pruuniks lasta, samas olen näinud ka, et tehakse seda pärast ahjust välja võtmist. Kas üldse vaja on? Siis maitsestamise suhtes, kas piisab soolast, piprast või peaks muud kraami ka kasutama? Edasi temperatuur, mille juures see ahju pista võiks nagu ka oluline olla. Jällegi, kohati tehakse 200 C juures, mõni teeb samas jälle palju madalamaga. Oma loogika ütleks, et pigem võiks temperatuur madalam olla, aga samas pole just eriline kokk ka.
Ehk siis, kas on kellelgi soovitusi?

250.C 10 min ahjus. Peaks valmis olema.
ma olen 162C juures küpsetanud, madalamat mu vana gaasiahi ei hoia, see on siis kõige lahjem püsiv leek.
termomeetriga olen lasknud umbes 51-53C sisetemperatuurini, hiina termomeeter, kuid pigem nõrgem, kui kangem temp
ning alles hiljem õlis tugeva kuumusega kesta ära põletanud
sel moodusel olen saanud parima tulemuse

olen märganud, et lihaveise tükid vajavad vähem kuuma, kui tavalised veiselihatükid, kuid kõik sõltub tüki kvaliteedist ja loomulikult suurusest
ma olen teinud mingeid 300g-400g tükke, mida too hilisem praadimine veel lisaks läbi tõmbab.
kui sul mingi 10cm diameetriga kilone tükk, siis medium-rare jaoks kannatab vast vabalt 57C lasta ja hiljem korraks tuld näidata

tegin võikusid
gourmet clubi kadakamarja leib, selverist värske leiva letist (eelpakendatud variandis olen rohkem kadakamarju kohanud ja veidi vängem, kuid ei ole just eriti pehme)
gourmet clubi karulauguvõi
Negranello salaami selveri lihaletist
mingi tomat, pigem nõrgemamaitseline hollandi oma
jääsalat

taimed on mahlasuse andmiseks ning vorsti peab olema nii, et karulaugu maitsest kergelt üle käib
kadakamarjaleib annab mekki eelkõige siis, kui mõni mari hamba alla satub thumbs_up.gif

_________________
☠
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sooty
HV veteran

liitunud: 12.06.2004




sõnum 24.06.2016 22:40:50 vasta tsitaadiga

Balsnack on lisaks tšilli piraadile ka hapukoore-sibula oma tegema hakanud. Kodumaine krõpsuvalik minu maitse jaoks complete thumbs_up.gif Ja A le Coq on hakanud müüma Kane's limonaadi, mis maitseb suht baikali moodi, aga ei ole tiblastanis tehtud. Ühe päeva kohta päris palju avastusi.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
libe
kvaliteetne mees
libe

liitunud: 04.11.2001




sõnum 24.06.2016 23:28:45 vasta tsitaadiga

limonaad ja krõpsud? järgmiseks kurdad, et palav on?
_________________
☠
Kommentaarid: 82 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 70
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sooty
HV veteran

liitunud: 12.06.2004




sõnum 25.06.2016 01:18:04 vasta tsitaadiga

just kurtsin icon_lol.gif

are you a wizard?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KrikU
HV veteran
KrikU

liitunud: 14.12.2001




sõnum 26.06.2016 19:51:07 vasta tsitaadiga

Kui juba palava ilma toitude jutuks läks siis tegin kiire otsingu ja mida ma näen - korralikku jäätisevaatlust ei olegi tehtud icon_idea.gif

Paneme siis oma arvamused jäätiste kohta kirja. Igatahes minu kõige lemmikuks see aasta on Balbiino Onu Eskimo 480G plastik karbis puhas valge vanilliplombiir jäätis. Väga mõnus koorene ja no lihtsalt ei ole paremat leidnud. Kahjuks Balbiino lehel pole selle konkreetse toote kohta ka infot, link viib banaani versiooni lehele.

Onu Eskimo jäätiste kohta leidsin lingi, isegi pilte on raske leida kuid Googeldades annab, kahjuks ma ei tea mis aastal see uudis tehtud on: http://toidutare.ee/toidust/uudised/19330/

Muide väga väärikas eas härra Evald Rooma ehk Onu Eskimo isiklikult - kes selle jäätise retsepti ka kasutusele võttis, on meie seas 6. juulil saamas 105 aastaseks icon_cool.gif

Ostnud olen teda Maximast kus muidu maksis 2.99 aga täna oli soodukaga ja 2.39 thumbs_up.gif
Netist vaadates peaks samas sarjas olema veel ka maitsejäätised (banaani jms), kuid samas pole ma ka seda vanilli oma kusagil mujal poodides veel näinud müügil icon_confused.gif

Veel pakuks konkurentsi Premia "Eriti rammus" ja "Vau" jäätiste sarjad. nende puhul on alati see, et erinevate maitse seeriate puhul on kooresus ka erinev - mõnikord väga mahe ja mõnus koorene kuni siis teralise variandini välja (nt. sidrunimaitseline).
Kommentaarid: 129 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 119
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
beastbeats
HV Guru
beastbeats

liitunud: 26.12.2006




sõnum 26.06.2016 19:53:23 vasta tsitaadiga

KrikU, kiidan su jäätisevalikut thumbs_up.gif
_________________
Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Kommentaarid: 360 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 277
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.06.2016 20:05:13 vasta tsitaadiga

Vanilje froyo šoksikastmes is da best.
_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Smati
HV kasutaja

liitunud: 12.12.2006




sõnum 26.06.2016 20:44:21 vasta tsitaadiga

Vanilla Ninja pulgajäätis thumbs_up.gif thumbs_up.gif
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Black66
HV Guru
Black66

liitunud: 17.11.2005




sõnum 26.06.2016 20:53:12 vasta tsitaadiga

Niipalju kui ma seda Onu Eskimo sarja ostnud olen, siis küll eriline vesi. Kooresest asi kaugel.

Viimasel ajal ostan Nopri Talupoest nende enda jäätisemasinaga tehtud jäätist. Ja vot see on tõesti midagi muud, kui need lurrid poeomad. Vahvlituutuse lastakse masinast värskest lehmapiimast tehtud jäätis, maksab 1,5€ üks tuutu. Üldiselt jäätisest väga lugu ei pea, aga pärast seda jäätist ma üldiselt poest enam jäätiseid ei osta.
Kommentaarid: 411 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 344
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.06.2016 23:51:53 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Vanilje froyo šoksikastmes is da best.

Spoiler Spoiler Spoiler

_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

liitunud: 14.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.06.2016 23:56:40 vasta tsitaadiga

Milleks jäätisele veel mingisugust siirupit /šokolaadi vaja peale valada? icon_confused.gif
_________________
This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV icon_wink.gif Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Porno Parm
mugavuspagulane
Porno Parm

liitunud: 30.11.2003




sõnum 27.06.2016 00:02:29 vasta tsitaadiga

et maitseelamus kahekordistuks
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 6 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sooty
HV veteran

liitunud: 12.06.2004




sõnum 27.06.2016 00:02:46 vasta tsitaadiga

Eriti veel nende keemiliste siirupitega. Võtaks siis vahtrasiirupi või segaks golden syrup + kakaoga ise "chocolate" kokku. icon_neutral.gif

viimati muutis sooty 27.06.2016 00:03:01, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 27.06.2016 00:02:54 vasta tsitaadiga

Rikaste värk.
_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 491, 492, 493 ... 980, 981, 982  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.