eeldan, et marmorribid saab samast poest, mida reklaamitakse vms
marinaad ja kogu maitsestamine paistis minu jaoks absoluutne overkill, aga maitsestamata liha küpsetamine 4h sarnast tulemust ei anna?
viskoossuse mõttes? _________________ ☠
ma siis juba pigem murraks tüki kalevi tumedat vaarikatega, võtaks kapist röstsaia, rebiks tükkideks, viskaks koos šoksiga kruusi, kallaks tilga piima ka peale et suitsuandurit mitte ärritada ja paneks mikrouuni paarikümneks sekundiks.
või kui eriti gurmee tuju on siis supilusikatäis jahu, üks muna, niipalju piima et hapukoore konsistentsi saavutaks, ja siis kas kakaopulbrit või šokolaadipuru või nutellat või kasvõi toorest maksa for all i care mikros kuumutada badabim-padabum tauni tassi muhv
võtsin hiljuti selle. https://www.euronics.ee/tooted/s/586/p/69_3754
Põhiliselt teen jäätisekoksi lastele. Suurus on paras.
Kaalukeeleks sai põhiliselt võimsuse ja hinna suhe. _________________ Hapud viinamarjad
See on mul olemas. Preili valis välja.
Muidu hea aga müra teeb jube palju. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, lahedad kingitused jpm vajalikku hea peo korraldamiseks!
eeldan, et marmorribid saab samast poest, mida reklaamitakse vms
marinaad ja kogu maitsestamine paistis minu jaoks absoluutne overkill, aga maitsestamata liha küpsetamine 4h sarnast tulemust ei anna?
viskoossuse mõttes?
Jah seda ribi saab sealt poest mida videos reklaamitakse.
Olen nõus selle liha jaoks ei ole jah nii palju maitsestamisega vaeava näha.
OT: See retsept on Grillfesti searibi vooru jaoks tegelikult tehtud kus ta ka paremini töötab.
Tegelt kont tuleb juba ilusti väljapärast 2,5h küpsetamist fooliumis 150C (venidga).
Ja noh parima tulemuse saab BBQ ahjus või grilli.
Tegin vasikamaksa. Tegelikult läksin Balta turule muud lihakraami ostma, aga üks seal just uuris müüjalt ja ostis seda ning tuli endal ka isu peal. Tükkideks, soola ja pipart peale ja koos sibuliga kuumale pannile võisse. Kiire praadimine ja sai väga mõnus. _________________ verba volant, scripta manent Hoiatus! Olen sinu postituses olevate lolluste ja nõmeduste vastu allergiline. Lolluste ilmnemisel võib kaasneda raskekujuline sarkastiline reaktsioon.
Kilekotis toimub rohkem märglaagerdumine. Ei usu, et sealt peale mingit aega head nahka saab - kuivlaagerdumisega peaks saama vedelik kuhugi ära tilkuda ning pealispimd kuivada. Kilekotis tuleb bueno kasvukeskkond bakteritele, mis võib suht halvasti lõppeda. Samas äkki mingid spetskotid töötavad ka. Kenji räägib pärisbpikalt sellest https://www.seriouseats.com/2013/03/the-food-lab-complete-guide-to-dry-aging-beef-at-home.html
Kilekotis toimub rohkem märglaagerdumine. Ei usu, et sealt peale mingit aega head nahka saab - kuivlaagerdumisega peaks saama vedelik kuhugi ära tilkuda ning pealispimd kuivada. Kilekotis tuleb bueno kasvukeskkond bakteritele, mis võib suht halvasti lõppeda. Samas äkki mingid spetskotid töötavad ka. Kenji räägib pärisbpikalt sellest https://www.seriouseats.com/2013/03/the-food-lab-complete-guide-to-dry-aging-beef-at-home.html
Mul ongi spetskotid. Wealdi toode, eBayst sain. Liivimaa Lihaveise asutaja ja veisekasvataja Airi Külvetiga rääkisin sel teemal. Ta proovis, töötas küll. Nüüd proovin ise.
Kenji on veidi ajast maas.
raxz, loll küsimus, aga kuhu sul see kaal kaob kui sa hoiad seda vaakumis? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Väga huvitav vaakumkott.... mu loogika ütleb, et see pole vaakumkott _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Väga huvitav vaakumkott.... mu loogika ütleb, et see pole vaakumkott
Vaakumisse peab ta ikka tõmbama. Niiet on ikka küll vaakumkott.
Nojah, aga kui sealt vedelik/niiskus eemaldub pärast......siis nagu pole vaakum? _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Laagerdudes läheb liha maitse tugevamaks, tekstuur pehmemaks jne. Kaotab kõvasti kaalus ka.
Aga muutus on reaalne. Maitsevahe on tuntav.
lase liha mädaks ja kõik loetletud omadused kaasnevad!
rimist ostsin mingi laagerdatud antrekooditüki - nägi kaunis sarnane sellele kuivlaagerdatule.
pakist väljavõttes arvasin, et asi on lappama läinud - peale küpsetamist, oli endiselt imelik. polnud varem söönud, arvasin, et oli okei.
kui kaks tükki veel olin teinud (erinevad tooted), siis alles mõistsin, et see laagerdunud tükk oli lihtsalt roiskunud tükk - olgu või kuivlaagerdatud _________________ ☠
viimati muutis libe 22.10.2018 22:45:25, muudetud 1 kord
libe, ju siis said roiskunud liha. Kuivlaagerdunud steiki olen Goodwinis söönud. Ei ole mingit roiskunud maitset. Kuivlaagerdunud liha ei ole märg nagu need Rimi pakutavad...
jeesus188 kirjutas:
raxz kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
Väga huvitav vaakumkott.... mu loogika ütleb, et see pole vaakumkott
Vaakumisse peab ta ikka tõmbama. Niiet on ikka küll vaakumkott.
Nojah, aga kui sealt vedelik/niiskus eemaldub pärast......siis nagu pole vaakum?
raxz, libe üleval lahkas teadust.....ma üldiselt jõudsin suht samasse kohta _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.