Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Dell EMC lõi väikeste ja kesmise suurusega ettevõtetele uued andmetalletussüsteemid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.10.2018 16:33:31 Dell EMC lõi väikeste ja kesmise suurusega ettevõtetele uued andmetalletussüsteemid vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Dell EMC tõi turule uued PowerVault ME4 andmetalletussüsteemid väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele. Tegu on lahendusega, mis pakuvad rohkelt funktsioone ja võimekust, kuid on sealjuures sobiliku hinnaga just väiksemate ettevõtete jaoks, kes peavad pakkuma suurte konkurentidega võrdväärset teenust, kuid kellel ei pruugi alati olla piisavalt tehnilisi ressursse.

Samuti on andmelahendust lihtne paigaldada, mis tähendab, et firmad ei pea ka sellesse liialt raha ja aega panustama.

”Aasta alguses seadsime me oma eesmärgiks andmelahenduste portfeli kitsendamise, mis muudab klientide jaoks valiku lihtsamaks,” ütles Dell EMC andmesalvestusosakonna juht Jeff Boudreau. ”Uued PowerVault ME4 süsteemid on üks osa sellest – pakkudes taskukohaseid, kuid sealjuures vajalike funktsioonidega varustatud lahendust.”

Uuringufirma IDC andmetel kuulub Dell EMC-le 31,6 protsenti lihtsamate väliste andmetalletussüsteemide turust (External Entry Storage segment) ja firma on paigaldanud maailmas üle 400 000 PowerVault süsteemi. Sellega on Dell EMC turuosa antud segmendis suurem kui järgmise kuue konkurendi oma kokku.

Uutel PowerVault ME4 andmesüsteemidel on märksa rohkem võimsust võrreldes varasemate mudelitega. Näiteks 75 protsenti rohkem andmekettaid, mis tõstab seadme salvestusruumi 122 protsendi võrra. Samuti suudavad uued seadmed teha andmelugemise poolest 4 korda rohkem (4 korda enam operatsioone sekundis ehk IOPS).

Süsteemide paigaldamine on samuti tehtud kasutaja jaoks võimalikult mugavaks. Klient saab selle ise paigaldada 15 minutiga ning seadmete seadistamine võtab lisaks veel vaid 15 minutit. Seejärel on juba võimalik tööle hakata ning andmeid salvestada. Lisaks on PowerVault ME4 varustatud HTML5 kasutajaliidesega, mis lubab seadet kontrolliga läbi veebibrauseri asukohast sõltumata.

Dell EMC PowerVault ME4 seeria mudelite hinnad algavad 13 000 dollarist.

Allikas: DELL

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Dell EMC lõi väikeste ja kesmise suurusega ettevõtetele uued andmetalletussüsteemid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.