Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  HBO sarjad saavutasid eestlaste seas kiiresti suure populaarsuse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 15.10.2018 12:49:30 HBO sarjad saavutasid eestlaste seas kiiresti suure populaarsuse vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - 1. septembril Telia TV-sse jõudnud HBO programmivalik on osutunud vaatajate seas tõeliselt populaarseks ning igal nädalal vaatava kliendid kümnete tuhandete episoodide kaupa erinevaid sarju.

HBO teenuse vahendusel on Telia kliendid tänaseks vaadanud erinevaid filme ja sarjade episoode kokku enam kui 200 000 korral ning see tulemus ületab ka kõige optimistlikumad prognoosid.

„HBO lisandumine Telia TV valikusse on end lühikese ajaga õigustanud ning meil on väga hea meel, et kliendid on uue teenuse sedavõrd positiivselt vastu võtnud,“ märkis Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuht Birjo Kiik.

Tema kinnitusel jagub vaatajaid kõigile sarjadele ja filmidele ning HBO teenuse senise populaarsuse üheks võtmesõnaks on kindlasti see, et kogu sisu jõuab klientideni eestikeelsete subtiitrite või venekeelse pealelugemisega, vastavalt kliendi enda soovile.

Konkurentsitult kõige enam on vaatamisi kogunud „Troonide mängu“ esimese hooaja esimene osa. Sellele järgneb minisarja „Vaiksel ookeanil“ („The Pacific“) esimene osa ning sarja „Pallurid“ („Ballers“) esimese hooaja esimene osa.

Birjo Kiik märkis, et sarjade arvestuses ongi „Troonide mäng“ vaatamiste arvult kindel liider ning paljud kliendid on asunud hittsarja vaatama algusest peale - kõige enam vaatamisi on kogunud sarja esimene hooaeg. Sarjade arvestuses järgneb „Läänemaailm“ („Westworld“) ning minisari „Vaiksel ookeanil“.

HBO pakutavat sisu saavad Telia TV kliendid nautida kahel moel: tellides endale Telia TV Lisakanalite paketi või tellides eraldi HBO teenuse. Need Telia kliendid, kellel on täna juba Lisakanalite pakett tellitud, leiavad HBO sisuteenuse TV menüüvalikust. Ühtekokku sisaldab HBO pakutav sisu rohkem kui 1300 tundi põnevat meelelahutust

Allikas: www.telia.ee

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 15.01.2019 11:27:34 vasta tsitaadiga

tsitaat:
TELIA EESTI PRESSITEADE 15.01.2019

„Troonide mängu“ viimase hooaja avaosa jõuab Eestisse 15. aprillil

HBO avaldas„Troonide mäng“/“Game of Thrones“ uut hooaega tutvustava klipi. Kaheksanda ja sarja viimase hooaja esimene osa jõuab HBO striiming-teenuse vahendusel Telia TV eetrisse esmaspäeval, 15. aprillil.

Hooaega tutvustava klipi režissööriks on 2015. aastal sarja viienda hooaja viimase osa („Mother’s Mercy”) eest Emmy võitnud David Nutter. Muusika autoriks on Ramin Djawadi, kes pälvis Emmy 2018. aastal seitsmenda hooaja lõpuosa eest („The Dragon and the Wolf”).

Troonide mäng | 8. hooaeg | Ametlik tiiser: “Crypts of Winterfell” (HBO):

Link

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
indrpo
HV Guru

liitunud: 14.11.2004




sõnum 16.01.2019 08:36:51 vasta tsitaadiga

Algas ka uus True Detective hooaeg HBOs:
https://diktor.geenius.ee/rubriik/uudis/juba-tana-saab-eestis-vaadata-krimiseriaali-true-detectivei-kolmandat-hooaega/

Link
Kommentaarid: 253 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 223
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 15.04.2019 12:31:21 vasta tsitaadiga

tsitaat:
TELIA EESTI PRESSITEADE
15.04.2019


„Troonide mängu“ viimase hooaja avaosa saab juba Eestis vaadata

Eile esilinastus USA-s maailmakuulsa põnevussarja „Troonide mäng“ viimase ehk 8. hooaja esimene episood, mida saab alates täna (15.04) hommikust vaadata ka Telia TV HBO keskkonna vahendusel.

Selleks, et Telia TV-s hittsarjale kaasa elada, peab kliendil olema tellitud Lisakanalite pakett, mis sisaldab ka HBO keskkonda. Teine variant on tellida endale eraldi HBO keskkond.

HBO toodetaval hittsarjal „Troonide mäng“ on Eestis hulgaliselt andunud fänne, kes on valmistunud sarja viimase hooaja tulekuks aktiivselt. Nimelt on sarja austajad selle varasemaid hooaegu ja episoode järelvaadanud kümneid tuhandeid kordi.

Alates eelmise aasta septembrist, mil HBO sarjade ja filmide keskkond Eestisse jõudis, on ainuüksi „Troonide mängu“ esimese hooaja esimest episoodi vaadatud ligi 10 000 korda. Sellele järgnevad siis juba kõik teised episoodid erinevate hooaegade kaupa.

Telia Eesti televisiooni ja multimeedia valdkonna sisujuht Birjo Kiik tunnistas, et sedavõrd suur huvi ühe sarja ning eriti selle varasemate osade vastu tuli meeldiva üllatusena.

„Kuigi Telia TV HBO keskkonnas on üleval lai valik erinevaid sarju, filme ja dokumentaale, on „Troonide mäng“ neist vaieldamatult kõige populaarsem. Meil on väga hea meel selle üle, et paljud sarja austajad on eelnenud hooaegu ja episoode järelvaadates asunud värskendama oma mälu, et võtta peagi algavast viimasest hooajast maksimum,“ ütles Kiik.

Lisaks „Troonide mängule“ saab Telia TV HBO keskkonna vahendusel kaasa elada paljudele erinevatele sarjadele, nagu näiteks „Sünge juhtum“ („True Detective“), „Läänemaailm“ („Westworld“), „Asepresident“ („Veep“), „Sõdalane“ („Warrior“) jpt. Kogu pakutava HBO sisuga saab tutvuda SIIN.

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  HBO sarjad saavutasid eestlaste seas kiiresti suure populaarsuse
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.