Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  ASUS tutvustas uusi ZenBook Pro seeria sülearvuteid märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.06.2018 16:42:56 ASUS tutvustas uusi ZenBook Pro seeria sülearvuteid vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - ASUS tutvustas uusi ZenBook Pro seeria sülearvuteid UX580 ja UX480, millel on sisse ehitatud uus ASUS ScreenPad, mis muudab seda, kuidas kasutajad oma sülearvutiga töötavad ja seda kasutavad.

• Puuduta tulevikku: ScreenPadis on ühendatud peene eraldusvõimega väike puutetundlik ekraan ning puuteplaat, mis võimaldab sülearvutiga täiesti uuel viisil töötada
• Sujuv jõudlus: Kuni kaheksanda põlvkonna Intel Core i9 protsessorid, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti ja 1TB PCIe x4 SSD
• Inspireeriv disain: Õhuke ja elegantne täisalumiiniumist Deep Dive Blue sinine unibody korpus Rose Gold roosakaskuldsete detailide ning ZenBookidele omase metallist ringidega viimistlusega
• Laiahaardeline ühenduvus: Kuni 802.11ac gigabit-klassi WiFi, Thunderbolt 3 toega teise põlvkonna tüüp-C USB 3.1, tüüp-A USB ja standardsed HDMI pordid

Uue ZenBook Pro seeria sülearvutitel on olemas näotuvastustehnoloogia ning sisseehitatud Amazon Alexa tugi häälkäsklustega töötamiseks, mis võimaldavad kasutajatel oma sülearvutitega täiesti uudsel viisil töötada. Näiteks saavad kasutajad sisse logida oma näoga läbi Windows Hello või kasutada Alexa häältuvastust käed-vabad tegutsemiseks: ilmateate ja muusika kuulamiseks, kohtumiste kalendrisse lisamiseks jne. ZenBook Pro seeria on loodud professionaalsetele kunstnikele, disaineritele, programmeerijatele ja kõikidele teistele loovalade inimestele, kes on huvitatud uuest tehnoloogiast.

ScreenPad

ScreenPad puuteplaadis on ühendatud Windows Precision Touchpad (PTP) puuteplaat ning interaktiivne 5,5-tolline puutetundlik FHD ekraan. ScreenPadil on mitmed kasulikud funktsioonid, mis kohanevad intelligentselt kasutaja tegevustele, võimaldades nii lihtsamalt ja kiiremini multitegumtöid teostada. Selleks, et minna puutetundlikult ekraanilt puuteplaadi režiimi või vastupidi, on vaja vaid klõpsata F6 funktsiooniklahvi.



ScreenPadi saab kasutada mitmel eri viisil. Spetsiaalsed ScreenPadi rakendused kalkulaator, muusikamängija, NumKey ja launcher töötavad ScreenPadi-siseselt. Launcheriga saab avada arvutirakendusi ning nende vahel liikuda, kasutades selleks kasutaja poolt kohandatavaid otseteid. NumKey muudab ScreenPadi klassikaliseks numbriklaviatuuriks, millega on mugavam näiteks numbrilisi andmeid arvutisse sisestada. Ekraanilaiendi režiim teeb ScreenPadist peaekraani laienduse, tänu millele on kasutajal võimalik produktiivsemalt töötada.

Valitud arvutirakendused töötavad ScreenPadiga integreeritult, pakkudes kasutajale kohanevaid menüüsid ja redigeerimistööriistu, mis muutuvad automaatselt vastavalt aktiivsele rakendusele ning teostatavale toimingule. Hetkel on selliselt integreeritud Microsofti kontoritarkvara rakendused Word, Excel ja Powerpoint, ent tulevikus lisanduvad veel mitmed populaarsed rakendused. Lisaks pakub ScreenPad kohandatavat integreeritust veebilehitseja laiendustega. Näide sellest on ScreenPad YouTube Player Google Chrome’ile, mis toob YouTube’i videote taasesitusnupud mugavalt kasutaja sõrmeotste alla.

Tänu reaalajas uuendustele töötab ScreenPad alati uusima versiooniga. Uusi rakendusi ScreenPadile saab alla laadida Microsoft Store’ist. Arendajatele, kes soovivad luua ScreenPadile uusi rakendusi ning avastada selle võimalusi, on olemas ScreenPad SDK.

ZenBook Pro 15 (UX580)

ScreenPadiga ZenBook Pro 15 on selle seeria esimene ScreenPadiga töötav mudel. Arvuti töötab kõige uuema kaheksanda põlvkona Intel Core i9 kaheksatuumalise protsessoriga, sellel on kuni 16GB suure jõudlusega 2400Hz DDR4 RAM ning kuni 1TB PCIe 3.0 x4 SSD, tänu millele käivitub ZenBook Pro 15 hetkega ning avab rakendusi ülikiirelt.

ZenBook Pro 15-l on kuni kõige uuem mänguriklassi NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti graafikakiirendi, mis võimaldab ligi kaks korda kiiremat graafikajõudlust kui GeForce GTX 960M. See DirectX 12-ga ühilduv kiirendi pakub jõudlust, mis tuleb toime ka kõige intensiivsemate graafiliste ülesannetega nagu 3D renderdamised, 4K UHD videoesitused või sujuvate mänguvisuaalide esitamine.

Disaini osas on ZenBook Pro 15-l stiilne Deep Dive Blue sinine ja Rose Gold rooskuldne värviskeem, mida täiendab kuldne taustavalgustus klaviatuuril ja kaanelogol. Arvuti 15-tolline üliõhukeste ääristega NanoEdge 4K UHD puutetundlik ekraan suudab esitada erksaid värve ja üliteravat detaili võimalikult elutruu visuaali edastamiseks. Õhuke äär aga võimaldab suurimat võimalikku ekraani väikseimal võimalikul pinnal, mistõttu on ZenBook Pro 15 oma suuruse poolest võrreldav mitmete 14-tolliste sülearvutitega.

ZenBook Pro 15 sobib eriti hästi graafikaga töötavatele inimestele, kuna sellel on ka Pantone poolt valideeritud värvirenderdus, sisseehitatud ASUSe kalibratsioonitehnoloogia mugavaks värvide kalibreerimiseks ning madal Delta-E väärtus võimalikult korrektsete värvide näitamiseks, mida kõike saab soovi korral kombineerida ka ASUSe puutetundliku pliiatsiga.

Arvutil on olemas ka laiahaardeline ühenduvus, mis hõlmab näiteks kaht Thunderbolt 3 toega USB-C porti, kaht teise põlvkonna USB 3.1 tüüp-A porti ja HDMI porti, mis võimaldavad ZenBook Pro 15 kasutada mugavalt nii kontoris kui ka liikvel olles. Lisaks on sellega võimalik vabalt striimida 4K UHD videosid tänu integreeritud kaheribalisele 802.11ac gigabit-klassi WiFile, mis pakub kaabelühendusest suuremaid kiiruseid: kuni 1734Mbps, mis on 12 korda kiirem kui 802.11n puhul. See tagab stabiilsemad võrguühendused laiemas levialas.

ZenBook Pro 14 (UX480)

2018. aasta teises pooles liitub ZenBook Pro perekonnaga ka ZenBook Pro 14, millel on olemas ASUS ErgoLift mehhanism, mis kallutab arvuti klaviatuuri automaatselt mugavamaks tippimiseks. ZenBook Pro 14-l on kõige uuem Intel Core i7 protsessor, 16GB RAM ja NVIDIA GeForce GTX 1050 MAX-Q graafikakaart. Ühtlasi on arvutil ka Intel Optane mälu tugi, FHD NanoEdge ekraan, infrapunakaamera näotuvastuseks ning sisseehitatud Amazon Alexa häälkäsklusteenuste tugi.

ASUS ZenBook Pro 15 veebileht: https://www.asus.com/Laptops/ASUS-ZenBook-Pro-15-UX580GE/
ASUS ZenBook Pro 14 veebileht: https://www.asus.com/Laptops/ASUS-ZenBook-Pro-14-UX480FD/
ASUS ZenBook Pro 15 tootevideo: https://youtu.be/xUYClPbddeU
ASUS ScreenPad õppevideod: http://www.asus.com/ScreenPad-Tutorial/
ASUS Global pressiteated: http://press.asus.com
ASUS Global Facebook: http://www.facebook.com/asus
ASUS Global Twitter: http://www.twitter.com/asus

ASUS on ajakirja Fortune järgi üks maailma kõige hinnatumatest ettevõtetest, mis on pühendunud nutimaailma toodete loomisele nii täna kui tulevikus. ASUSe laia tooteportfelli kuuluvad Zenbo, ZenFone, ZenBook ning mitmed erinevad IT seadmed ja komponendid, sh AR, VR ja IoT. ASUS pakub tööd enam kui 16 000 inimesele ning üle 5500 teadus- ja arendustegevuse tippspetsialistile. Ettevõte, mida ajendab innovatsiooni poole pürgimine ning pühendumus kvaliteedile, võitis 2017. aastal 4511 auhinda ning teenis ligi 11 miljardit eurot kasumit.

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  ASUS tutvustas uusi ZenBook Pro seeria sülearvuteid
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.