Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Bolti ja taksonduse teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 232, 233, 234  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.06.2018 22:21:21 vasta tsitaadiga

Eile avas https://hope.taxi/ tellimise, sealt võib ka nüüd takso saada- Hinnad paistavad mõistlikud ja on ka läbipaistvad mitte nagu suva koefitsient mõnel muul äpil.
Proovisin järgi, toimib küll kuigi hetkel on seal juhte veel vähe
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mocc
Kreisi kasutaja
mocc

liitunud: 21.07.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.06.2018 14:25:14 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Eile avas https://hope.taxi/ tellimise, sealt võib ka nüüd takso saada- Hinnad paistavad mõistlikud ja on ka läbipaistvad mitte nagu suva koefitsient mõnel muul äpil.
Proovisin järgi, toimib küll kuigi hetkel on seal juhte veel vähe


Tere,
Juhte registreenunud palju juba aga osadel veel lepingud allkirjastamata.
Suuuure lisana on võimalik teha kellaajalisi tellimusi äpis endas. Eks katsetage ja vastukaja võite ka mulle privasse saata.
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 71
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hkurujo88r
HV Guru

liitunud: 25.02.2011




sõnum 11.06.2018 22:48:21 vasta tsitaadiga

Tartus muidu kasutasin elektritaksot, aga hakkasin ka taxifyd proovima siis. Hind tuleb päris soodne. Telefoniga maksmine ikka ülimugav. Oleks varem vaid üle läinud icon_lol.gif

viimati muutis hkurujo88r 11.06.2018 23:56:08, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 11.06.2018 23:38:34 vasta tsitaadiga

Nii, teema lõpuks splititud, orjade teema asub siin: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=735762

Siia rangelt vaid taksondusega seoduv, kõik muu mujale.

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
tanel98
HV kasutaja
tanel98

liitunud: 04.03.2006




sõnum 13.06.2018 12:45:28 vasta tsitaadiga

Hope icon_smile.gif

Veebilehe ja äppi ikooni puhul küll seda profesionaalseks tegevuseks ei saaks pidada.
Puhtalt enese piinamise huvist laadisin alla, et vaadata seda värki siis.

See on näide kui "taksojuhid" hakkavad asju mõtlema.

1) Hope Klient ja spõbralikum taksoäpp Euroopas aga äpp avaneb inglise keelsena.
2) Miks ma peaks takso äppi oma fotot tahtma panna?
3) Log out icon_smile.gif kui ma telefoni numbri valideerin koodiga siis ma ei teagi, et ma oleks sisse loginud.
4) ormi võiks taustal salvestada. Kui välja login ja uuesti alustan võiks nimi jms olla täidetud kui enne nii jäi.
5) Kaardi vaates hambuerger jookseb süsteemi ikoonidele sisse.
6) Üldiselt onboardingu vormi kasutajalidiese disain on viisakas aga tänu sellele, et see on mingile freimworkile vist loodud. Kohe kui "Choose service" vaade ette lööb saab ikka eriti jõhkrat segadust näha.
7) Choose service - tõlked segamini.
8) Fares on nagu bulgaaria restorani menüü. Õppige Yandexilt või Überilt. Näed ära sõidu hinna see on üldiselt kasutajatele selgem. Jah kordajad jms on probleem, et enne valikut ei tea palju maksad. Samas see pikk segane hinnakiri on ka FEIL ruudus. Kohe nt tekib küsimus, et kui RL 22.58 tellin takso kas siis maksan 6€ või 9€. Muidugi suurepärane on see, et Yandexiga sõites ei tule 3€ isegi kokku. Üldiselt oma peas võibolla olete selge hinnakirja teinud aga ma oleks kasutajana küll üsna häiritud kui ükspäev sõidan koju 5€+nt mingi summa ja teisel päeval on see 9€ + kõik hinnad kõrgemad.
Ehk need hinnad võivad kirjas olla aga kas see hinnakiri ka läbipaistev on ei oska öelda. Lisaks ikkagi mingi ajatariif ja km hind. Ja mis on üldse flag down fee on? Millal see tekib kas see lisandub miinimum hinnale jne. Tundub kokkuvõttes hullem taksomaffia. Aga ei loogiline see appi ikoon on nagu ehtne meenutus korralikust täis ehtes "tiblataksost"
9) Taksosid pole ka.
10) Terminal cash valikud pole intuitiivsed ja pole selge mis kohe täpselt on valitud.
11) Bookingus saab jaburaid asukohti valida. No
12) Kogu protsess tundub tülikas
13) Peksab mingeid suvalisi teateid. Taksojuhid võtavad tuleviku tellimusi vastu? icon_rolleyes.gif Siis canceldavad ära ilma mingi tagasisideta. Tellimusest loobumisel polnud valikus vist võimalust valida, et takso pole kohal.

Halb üldiselt. Tõsiselt imestaks kui sellisel kujul see asi käima hakkab. Kasutajad on väga mugavad ja harjunud Taxify jms mugavate platvormidega. Kindlasti on neid kes protesteerivad ja ajavad oma mingit jonni ning tahavad nö "punkarid" olla ja kõige normaalse ja tavalise peale sülitada aga sügavalt kahtlen, et sellel asjal pikka tulevikku on.

_________________
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.06.2018 14:11:13 vasta tsitaadiga

tanel98, su mured on vist suuremas osas seotud sellega, et oled mõne muu äpiga harjunud. Mul küll esimesel kasutamisel mingeid suuremaid muresid polnud, mõned kommentaarid kasutajale mocc privasse panin, aga ükski neist pole nüüd selline, et nende pärast kindel no-go oleks.
Enda pildi äppi lisamise võimalust ei märganud, järelikult kui see ka on, siis mitte nii et seda poolvägisi peale surutakse. Aga võibolla on asjal isegi jumet, et juht su üles leiaks kui takso mõnda rahvarohkesse kohta tellid. Kui see on vabatahtlik ja igal käivitamisel küsimus, et võibolla ikka lisaks pildi näkku ei karga, siis pole ju probleemi. Siis on natuke HV foorumi avatar - kas tahab see paneb, kes ei taha ei pane ja neile kes seda panna ei soovi, see mingit ebamugavust ei tekita.

Hindade osas ei oskagi seisukohta võtta. Ühest küljest on hinnad läbipaistvad ja ei saa tulla üllatust 4x koefitsendi näol kui ise piisavalt tähelepanelik ei ole. Teistpidi olen muidugi sellega nõus, et neid erinevaid hindu on seal võibolla liiga palju ja raske on orienteeruda kui tõesti iga senti loed.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tanel98
HV kasutaja
tanel98

liitunud: 04.03.2006




sõnum 13.06.2018 14:44:49 vasta tsitaadiga

Mu mured on vb selles, et ma tean disainist ja kasutusmugavusest üht ja teist rohkem kui tava tarbija.

Kasutus mustrid, intuitiivsus, visuaal mis aitab kasutajal kiiremini jõuda lõpptulemuseni.
Naeruväärne arvata, et disain poleks oluline. Ja tänases maailmas jura visuaaliga välja tulev ettevõtmine garanteerin v1) Kas sureb välja kiirelt v2) Kohaneb ja hakkab tähelepanu pöörama kasutusmugavusele.

Hetkel ma ei näe, et nad teeksid midagi teenuse juures selgemaks, paremaks või lihtsamaks.
Usun, et ka HV foorum pole hea koht kust nö kasutus teste tellida. Kui siinsel seltskonnal peaks suured mured tekkima äppi kasutamisega siis võib kindel olla, et 70% kasutajatest ei saa asjaga üldse hakkama.

Taxify auto valiku kaotamine võib siin küll kisa tõstatada, sest üksikud autohuvilised ei saa soovitud margiga sõita. Või siis peavad silmad häbi täis Opeliga sõitma. Üldine mass pakun puusalt huvitub taksot tellides kättesaadavusest, hinnast ja tellimis mugavusest. Ehk kui sul on touch tellimine versus mitme väljaga vorm kus valid autot jne siis lõpuks esimene on parem kui teine. Lisaks ma eeldan, et taxify teeb selliseid asju kasutaja testidega. Kuigi ma Taxify visuaali ka ei kiida. Samas on nad niivõrd tegijad, et mul on endal üks prantsuse klient tellinud äppi disaini ja toonud ilusatest äppidest välja just Taxify. Jättes Kremmli nuhkide ja vene foobiad kõrvale ma ütlen isiklikult, et Yandex on täitsa mugav ja hea visuaal.

Avataari küsimine. Foorum vs takso app pole päris võrreldavad. Foorumis annab unikaalne avatar kasutaja kohta infot ja lisaks aitab tema postitusi listist leida. Seda avatari võiks nt võrrelda T-särgiga. Enamik ju valivad t-särgid mis neile ikka meeldivad ja näitavad sellega mingisugust isikliku arvamust. (jalka särgid, bandi särgid, surfi särgid, polo särgid). Takso appis kahtlustan, et portree foto taksojuhil ming kuskilt lauluväljaku peavärava juurest ülese leida väga ei aita. Pigem ikka kasutaja auto margi ja numbrimärgi järgi leiab takso või siis suheldakse nö telefoni teel. Peale seda otseselt ei surutud aga pigem on küsimus, et miks? Nt mina olen oma Taxify kontoga ka sõpradele taksot tellinud. Väga ei tahaks isegi olukorda kus mõni sõbranna nt läheb ja ütleb, et Taneli nimele ja taksojuht vaatab pilti ning keeldub sõitmast. Ehk, et minu poolt ongi küsimus, miks see on vajalik? Võibolla on. Ja pigem ma ise olen osades mobiiliappides ka nö astmelise onboardingu poolt. Esimesel korral küsitakse minimaalne mis on vaja. Ja siis nt teisel külastusel või külastuse lõpus saab äpp küsida lisa asju ning pakkuda ka selgitust, miks see on vajalik.

Hinnad 4x koefitsendi üllatust ei saa tulla samas saab tulla üllatus, et näed me saime endale palju kasutajaid ja nüüd tõstsime sõidu hinnad lakke. Yandex nt teeb seda arvatavasti kui neil on suur osa kasutajaid käes. Samas Yandexi + on jälle see, et nad näitavad ka läbikriipsutatud hinda, ehk mul on selge nö siht mis see teenus muidu võiks maksta.


Lisaks
Tahtsin veel ära märkida, et vist ei saa lisada nö maksekaarti, et tasumine toimuks automaatselt.
+ osalt on see mõistlik. Siin paljud kardavad, et kremml saab Yandexist nende info kätte. Mina jälle kardan, et kui on sega pudru äpp mis visuaalselt koosneb mitmest erinevast tükist siis on see ka koodi poolelt paras pudru ja kapsad. Seega nt Yandexile ma usaldaks oma andmed siia äppi võibolla pigem ei. (st mul on eraldi virtuaalne kaart selliste asjade jaoks ja väga ei huvita kuhu ja kellega ma neid andmeid jagan tegelt aga ostukoha usaldusväärsus ja ühtusus on praegusel ajal väga suur mõjutaja kuidas kasutajad internetist ostavad.)

_________________
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.06.2018 15:25:02 vasta tsitaadiga

tanel98, arvesta et Hope näol on tegemist vähem kui nädal tagasi turule tulnud äpiga. Anna neile aega atra seada, küll kasutajate tagasiside põhjal teevad jõudumööda asju ka paremaks.
Vähemalt kaart neil töötab icon_smile.gif Näiteks taxify-ga on seal kohati mingi ikaldus. Kui sisestan käsitsi aadressi, siis paneb kaardil markeri vale maja juurde. Kui lohistan kaardil markeri paika, siis näitab jälle vale aadressi. Häda on siin selles, et juhid jagunevad seal laias laastus kaheks - mõni vaatab aadressi mis äpp näitab ja sõidab sinna. Mõni jälle vaatab kaardil markerit ja sõidab sinna. Nokk kinni saba lahti, kumbki variant aadressi määramiseks pole lollikindel.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Muhekas
HV Guru
Muhekas

liitunud: 29.10.2011




sõnum 13.06.2018 19:54:51 vasta tsitaadiga

Milline takso rakendus praegu telefonis koige ok-m on?
_________________
#Olen küberkiusamise vastu!
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Etz
HV Guru
Etz

liitunud: 27.01.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.06.2018 20:01:41 vasta tsitaadiga

Pahandus80 kirjutas:
Milline takso rakendus praegu telefonis koige ok-m on?


Link icon_rolleyes.gif

_________________
...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Kommentaarid: 223 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 192
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mocc
Kreisi kasutaja
mocc

liitunud: 21.07.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.06.2018 20:07:37 vasta tsitaadiga

Pahandus80 kirjutas:
Milline takso rakendus praegu telefonis koige ok-m on?


1200 icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 71
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Muhekas
HV Guru
Muhekas

liitunud: 29.10.2011




sõnum 13.06.2018 20:14:10 vasta tsitaadiga

Humoristid
_________________
#Olen küberkiusamise vastu!
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mocc
Kreisi kasutaja
mocc

liitunud: 21.07.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.06.2018 20:27:34 vasta tsitaadiga

Ei tegelt, kliendina HOPE peale veel väga ei loodaks kuna juhte vähe. Eks nädalavahetuseks tehakse jõupingutusi, et juhte juurde saada (loe fy'st ära meelitada). Kliendina valiks ilmselt taxofoni või taxigo. Tulevikus kindlasti HOPE.
Sanas kui vajad praegu autot võid vabalt proovida HOPE äppi.
Kommentaarid: 80 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 71
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Muhekas
HV Guru
Muhekas

liitunud: 29.10.2011




sõnum 13.06.2018 20:51:25 vasta tsitaadiga

mocc kirjutas:
Ei tegelt, kliendina HOPE peale veel väga ei loodaks kuna juhte vähe. Eks nädalavahetuseks tehakse jõupingutusi, et juhte juurde saada (loe fy'st ära meelitada). Kliendina valiks ilmselt taxofoni või taxigo. Tulevikus kindlasti HOPE.
Sanas kui vajad praegu autot võid vabalt proovida HOPE äppi.


Proovisin taxify appi ja seal valitses tühjus, seal kus ma elan. Üks firma vist oli saadaval. Proovisin ka sinu pakutud rakendusi ja samamoodi null tulemust kuid tänud beer_yum.gif

_________________
#Olen küberkiusamise vastu!
Kommentaarid: 20 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 17
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ViskeRelv
HV Guru
ViskeRelv

liitunud: 24.02.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2018 05:48:50 vasta tsitaadiga

Palju võib umbkaudselt maksta taksosõit A-terminalist 40km Tallinnast välja? link
Ning milline takso see kõige soodsam võiks olla?
Kommentaarid: 187 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 167
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2018 06:04:34 vasta tsitaadiga

Eks sa arvuta näiteks https://bongo.ee bongo on taksodest üks odavamaid. Taxify ja hope äpis saab ka mingi price estimate arvutada.
40km linnast välja sõitmisest juht muidugi tõenäoliselt väga vaimustuses ei ole ehk soovitan selle otsa eest juhile ikka natuke tippi ka jätta.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jkddp
HV veteran
jkddp

liitunud: 22.12.2004




sõnum 22.06.2018 12:15:35 vasta tsitaadiga

reeglina kokkuleppe hind aitab
_________________
Kui vaja joonistada/saagida/hööveldada midagi, võib alati küsida thumbs_up.gif
Kommentaarid: 64 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 62
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
_marek
HV Guru
_marek

liitunud: 31.12.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2018 12:24:45 vasta tsitaadiga

Sõitsin Taxifyga 21km Sauele ja nurin oli päris vali thumbs_up.gif
Kommentaarid: 130 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 118
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pots4t4j4
HV Guru

liitunud: 14.09.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2018 13:21:26 vasta tsitaadiga

Taksojuhi töö on sõita mida ta seal nurises?
Kommentaarid: 486 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 394
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

liitunud: 14.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2018 13:54:46 vasta tsitaadiga

Neile vist kasulik 100m sõite teha icon_lol.gif
_________________
This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV icon_wink.gif Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ViskeRelv
HV Guru
ViskeRelv

liitunud: 24.02.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2018 13:57:28 vasta tsitaadiga

Viskasin taksojuhile 35euri näppu ja oli ülimalt rahul. Ei mingit virisemist. thumbs_up.gif
Kommentaarid: 187 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 167
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hippokrates
HV kasutaja

liitunud: 13.12.2012




sõnum 22.06.2018 15:12:34 vasta tsitaadiga

ViskeRelv kirjutas:
Viskasin taksojuhile 35euri näppu ja oli ülimalt rahul. Ei mingit virisemist. thumbs_up.gif

Mis takso(firma)ga tegu?
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 20
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2018 16:01:43 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
Taksojuhi töö on sõita mida ta seal nurises?


Linnast välja sõites peab juht väga suure tõenäosusega sealt tühjalt tagasi sõitma, sellest ka nurin
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ViskeRelv
HV Guru
ViskeRelv

liitunud: 24.02.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2018 17:45:39 vasta tsitaadiga

hippokrates, bongo oli vist.
Kommentaarid: 187 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 167
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2018 17:59:18 vasta tsitaadiga

Kui bongo juhile 35€ viskasid, siis muidugi oli rahul.... taksomeeter näitas tõenäoliselt midagi 20 ja 25€ vahele icon_wink.gif
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Bolti ja taksonduse teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 232, 233, 234  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.