Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  ASUS tutvustas esimest mängurite nutitelefoni ja uut tootevalikut märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.06.2018 11:39:42 ASUS tutvustas esimest mängurite nutitelefoni ja uut tootevalikut vasta tsitaadiga

PRESSITEADE - ASUS Republic of Gamers tutvustas Computex 2018 messil uut ROG Phone nutitelefoni, millel on 3D aurukamber. Lisaks tutvustati maailma esimest kolmeribalist 802.11ax ruuterit ROG Rapture GT-AX11000, mille WiFi kiirused ületavad 10 000 Mbps, ning teisigi tooteid nagu ROG Ryujin ja ROG Ryuo CPU jahuteid, ROG Thor 1200W Platinum toiteplokki, ROG Delta mängurite kõrvaklappe ja ROG Strix SCAR II ja ROG Strix Hero II mängurite sülearvuteid.


ROG Phone nutitelefon
• Võimas jõudlus: Maailma kiireim 2.96GHz Qualcomm Snapdragon 845, Qualcomm Adreno 630 ja GameCool aurukambriga jahutussüsteem.
• Ületamatu graafika: 90Hz AMOLED HDR ekraan 1ms reaktsiooniajaga, mis tagab sujuva ja selge kuvandiga mänguelamuse ning ergast ja realistlikku elamust pakkuv 108% DCI-P3 värvigamma.
• Täielik kontroll: Mugavaks mängimiseks loodud disain, mis hõlmab ainulaadset külje pealt kinnituvat porti, programmeeritavaid ultraheli AirTrigger sensoreid ja võimsat füüsilise tagasiside süsteemi.
• Lõputult võimalusi: Täiustatud mänguelamused tänu lisaseadmetele nagu TwinView Dock ja Mobile Desktop Dock ning WiGig Docki toetavale Gamevice puldile.



6-tolline nutitelefon ROG Phone on loodud spetsiaalselt kõrge jõudlusega mobiilsetele mängudele. ROG Phone on varustatud maailma kiireima 2.96GHz kaheksatuumalise Qualcomm Snapdragon 845 mobiilse platvormiga ning mängimiseks optimeeritud Qualcomm Adreno 630 graafikakiirendiga. Telefoni ainulaande GameCool aurukambriga jahutussüsteem on varustatud eemaldatava AeroActive jahutiga, mis pakub 16 korda suuremat pindala kuumuse hajutamiseks kui standardsed soojustorudega jahutussüsteemid. See võimaldab keset mängulahingut säilitada selge pildi kõrge kaadrisagedusega. Telefoni AMOLED ekraanis on ühendatud 90Hz värskendussagedus ja 1ms reaktsiooniaeg koos kaunite HDR visuaalidega.
ROG Phone nutitelefoni mugavasse disaini kuuluvad ainulaadsed küljel paiknevad pordid ning täiustatud ja ülitundlikud juhtimisseaded, sh kaks programmeeritavat AirTrigger sensorit ja kõrgtasemel füüsilise tagasiside süsteem. Need võimaldavad kasutajal keskenduda oma mänguoskustele ja annavad neile eelise teiste mängijate ees, kuna lisaks pöialdele saab mugavalt mängida veel kahe sõrmega.
ROG Phone’il on horisontaalpaigutuseks optimeeritud ekraaniasetus. Lisaks on telefonil olemas külje pealt kinnitatav USB-C pistmik, mis toetab otse laadimist, HDMI väljundit, gigabit LANi ja kõrvaklappe. Kui AeroActive Cooler jahuti on käivitatud, võimaldab pistmik kasutada ka küljel asuvat USB-C porti ja 3,5mm kõrvaklapipistikut segamatuks mänguelamuseks. Küljekonnektorit saab kasutada ka eksklusiivsete lisaseadmetega: Mobile Desktop Dock lauaarvuti stiilis mängimiseks, TwinView Dock topeltekraani vaate kasutamiseks käsirežiimis, WiGig Docki toetav ja 60GHz Wi-Fit kasutav Gamevice pult suurel ekraanil mängimiseks.
ROG Phone’il on olemas ka ASUS Aura RGB valgustussüsteem, Aura Sync tugi ja ASUS HyperCharge otselaadimistehnoloogia, mis võimaldab akut kiiremini, turvalisemalt ja madalamal temperatuuril laadida.

ROG Rapture GT-AX11000
ROG Rapture GT-AX11000 on maailma esimene 10-gigabitine WiFi ruuter. Uusima 802.11ax WiFi standardi toega GT-AX11000 suudab pakkuda 2,53 korda suuremat andmekiirust kui ükski 802.11ac 4x4 ruuter. 802.11ax WiFi standardi OFDMA tugi lubab igasse kanalisse kokku panna mitu seadet, mis tagab neli korda parema võrgutõhususe ning vähendab latentsust.
ROG Rapture GT-AX11000 pakub kolmetasandilist mängukiirendust, et parendada liiklust seadmest mänguserverisse. 2,5 GB mänguport prioritiseerib sellesse ühendatud seadet 2,5 korda kiirema edastuskiirusega, mistõttu sobib see suurepäraselt kokku 5 GB LAN-iga emaplaatidega. Gamers Private Network (mängurite privaatvõrk GPN) tugi võimaldab luua lühima ühendusteekonna kasutaja koduvõrgus ja mänguserveri vahel ning tagab madalaima pingi ja latentsuse.

ROG Ryujin 360/240
ROG Ryujin on esimene ROG AIO jahuti ning samas ka maailma esimene OLED ekraaniga varustatud jahuti. 1,77-tolline LiveDash Color OLED ekraan kuvab reaalajas süsteemiandmeid ning isiklikustatud pilte ja GIFe. Sisseehitatud mikroventilaator pakub täiendavat jahutust CPU pesa läheduses asuvale VRM-ile ja M.2 SSD-le, mis vähendab temperatuure kuni 20°C võrra. Noctua IndustrialPPC radiaatoriventilaatorid parendavad õhu liikumist vähema müraga. ROG Ryujinil on lisaks sisseehitatud Aura RGB välimuse tuunimiseks ning tugevdatud torustik tagamaks paremat vastupidavust.

ROG Ryuo 240/120
Kompaktseteks ja keskmise suurusega mänguarvutite jaoks loodud ROG Ryuo seeria on saadaval 120mm ja 240mm radiaatoritega. Sellel on ROG poolt disainitud radiaatorventilaatorid, mis optimeerivad õhuvoolu ja staatilist rõhku. Seadmel on lisaks 1,77-tolline LiveDash Color OLED ekraan, mis näitab reaalajas süsteemiandmeid, ning Aura Sync RGB tugi vabaks välimuse kohandamiseks.

ROG Thor 1200W Platinum
ROG Thor 1200W Platinum on esimene ROG toiteplokk, millel on IP5X sertifikaadiga 135mm tiib-labadega ventilaator, OLED ekraan ning 100% jaapani kondensaatorid. 1200-vatisel toiteplokil on täinedavalt 80 PLUS Platinum sertifikaat tunnustamaks selle tõhusust, 10-aastane garantii ning Aura Sync, mis võimaldab sünkroniseerida seadme valgustust Aura ökosüsteemiga.

ROG Strix SCAR II ja Hero II
ROG Strix SCAR II Edition on uhiuus versioon edukast FPS mängude jaoks loodud e-spordi sülearvutist ning ROG Strix Hero II Edition on uus versioon MOBA mängude jaoks loodud e-spordi sülearvutist. Mõlema arvuti disainis on kasutatud kontrastseid viimistlusi kaanel ja nende esipaneelile on lisatud valgusriba, mis töötab Aura Sync valgustussüsteemiga. Ka klaviatuuri on täiendatud - SCAR II mudelil on kevlarist inspireeritud sümbolid ning Hero II puhul küberpunki stiilis sümbolid.
ROG Strix SCAR II ja Hero II sülearvutitel on maailmas esimesed 144Hz üliõhukese äärega ekraanid, millel on ülikiire 3ms hallreaktsiooni (GTG) aeg, HyperStrike Pro mänguriklaviatuurid paremaks kontrolliks, ja HyperCool Pro tehnoloogia, mis jahutab arvutite kõrge jõudlusega CPU-d ja GPU-d. Ühtlasi on arvutitel esimesena maailmas mitme antenniga WiFi paremaks ühenduvuseks.

ROG Delta
ROG Delta mänguri kõrvaklappidel on Hi-Fi tasemel ESS Quad DAC helikiip ülimalt selge ja elutruu mänguheli edasiandmiseks. Kõrvaklapid on varustatud ka õhukindla kambriga ning ASUS Essence helisignaali ümbersuunamistehnoloogiaga draiveritega, et helikvaliteet oleks veelgi parem. Kõrvaklappidega tulevad kaasa kerged D-kujulised kõrvapadjad, mis sobituvad kandmiseks paremini kui traditsioonilised kõrvapadjad. Nii on kõrvaklappe mugavam kasutada ning nad ei väsita kõrvu ka pikema kandmise ajal. Tänu USB-C ühendusele sobivad ROG Delta kõrvaklapid suurepäraselt kasutamiseks ka ROG Phone’iga.

ROG Balteus Qi
ROG Balteus Qi on RGB mänguri hiirepadi, milles kohtuvad jõudluspind ja mugav juhtmevaba Qi laadimine. 370x320 mm vertikaalpaigutusega pind pakub piisavalt ruumi, et üheaegselt hiirt laadida ja sellega mängida. Selle mikrotekstuuriga kõva pind suudab hiire asukoha muutumist määrata piksli täpsusega. Hiirepadjal on olemas ka 15 eraldi kohandatavat Aura Sync RGB valgustusala seadme isikustamiseks, padjapealne valgustusrežiimi nupp käigu pealt tehtavateks kohandusteks ning arvutiga ühenduv USB 2.0 port mugavaks ühendamiseks. Lisaks ROG Balteus Qile tuleb turule ka selle sõsarseade Balteus, mis on suunatud nendele mänguritele, kes tahavad oma komplekti lisada värvi ja elegantsi, ent ei vaja juhtmevaba laadimisfunktsiooni.

ROG Gladius II Wireless
ROG Gladius II Wireless on optiline mängurihiir, mis pakub juhtmega mängimise jõudlust juhtmevabas seadmes. Kahte erinevat juhtmevaba ühendusviisi pakkuval hiirel on stabiilne signaal ning tänu selle liigutusi jälgivale 16000 DPI sensorile jõuavad need kõik ekraanile täiuslikult ülikiire 1ms 2,4GHz või madala latentsusega Bluetooth juhtmevabade ühenduste kaudu. Hiirel on ergonoomiline disain ning eksklusiivne ROG pistikudisain, mis võimaldab kergelt vahetada hiirenuppe vastavalt sellele, millist klõpsamistugevust mängija oma mängus parajasti kasutada soovib. Tänu Aura Sync RGB valgustusele sobib Gladius II Wireless kokku iga mängurikomplektiga.

ROG Strix mängurikorpus
ROG Strix Chassis arvutikorpus, mis on disainitud alumiiniumist ja suitsuklaasist ning millel on AURA Sync valgustustehnoloogia, viib mängusüsteemide disaini uuele tasandile. Selle ergonoomiline käepide võimaldab korpust kergemini transportida. Korpusesse sobib ideaalselt EATX emaplaat ning sellele on võimalik lisada vesijahutussüsteem, millel on 360mm topeltradiaatorid korpuse peal ja ees. ROG Strix mängurikorpusega tulevad kaasa magnetlaagritega PWM 140mm ventilaatorid. Lisaks on korpusel olemas Quick Charge 3.0 kiirlaadimisport, USB 3.1 Gen 2 tüüp C port, kruvideta ROG SSD adapter, magnetiline tolmufilter ning vertikaalne graafikakaardi pesa parimaks mänguelamuseks ja selgejoonelise mänguriarvuti komplekteerimiseks.

Galerii piltidega uutest ROG toodetest asub siin.
ROG Phone nutitelefoni tehnilised andmed on manuses.

ROG Facebook: http://www.facebook.com/asusrog
ROG Twitter: http://www.twitter.com/asus_rog
ASUS Eesti Facebook: https://www.facebook.com/asus.ee
ASUS Global Press Room: http://press.asus.com
ASUS Global Facebook: http://www.facebook.com/asus
ASUS Global Twitter: http://www.twitter.com/asus

Republic of Gamers (ROG) on ASUSe kaubamärk, mis on pühendunud maailma parima mänguririistvara ja -tarkvara loomisele. 2006. aastal loodud ROG pakub kasutajatele terviklikku valikut innovatiivseid tooteid, sh emaplaate, graafikakaarte, sülearvuteid, lauaarvuteid, monitore, heliseadmeid, ruutereid ja lisaseadmeid, mis on tuntud oma jõudluse ja kvaliteedi poolest. ROG seadmeid on kasutatud sadade rekodite saavutamiseks ning nad on jätkuvalt nii mängurite kui entusiastide poolt eelistatud kogu maailmas. Meistrite poolt eelistatud seadmetega saad lähemalt tutvuda aadressil rog.asus.com

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
lopes39
HV Guru
lopes39

liitunud: 08.11.2004




sõnum 12.06.2018 15:45:03 vasta tsitaadiga

Pole esimene mänguri telefon.
Pealkirjas võiks olla esimene asuse mänguri telefon.

Esimene mänguri telefon on mingi razor ja teine mänguri telefon tuli Xiaomi-lt ja kolmandana on Asus
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Reaper
Kreisi kasutaja
Reaper

liitunud: 29.08.2005




sõnum 12.06.2018 15:50:04 vasta tsitaadiga

Oli ju ka veel Nokia N-Gage...
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
The_Boss
HV Guru
The_Boss

liitunud: 13.01.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.06.2018 16:14:06 vasta tsitaadiga

lopes39, alustad arvestust valest kohast icon_biggrin.gif endal näiteks meeles xperia play.

Tõenäoliselt mõeldi ikkagi "ASUS tutvustas esimest (enda) mängurite nutitelefoni".

_________________
Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kommentaarid: 345 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 274
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dijital
HV Guru
Dijital

liitunud: 09.06.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.06.2018 16:50:16 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Tõenäoliselt mõeldi ikkagi "ASUS tutvustas esimest (enda) mängurite nutitelefoni".

Aga see ju ei müüks ja seepärast oli vaja midagi pealkirjast ära jätta icon_biggrin.gif

_________________
Kommentaarid: 40 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 31
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
hkurujo88r
HV Guru

liitunud: 25.02.2011




sõnum 12.06.2018 16:55:08 vasta tsitaadiga

Igastahes vinge telefon, ostaks küll thumbs_up.gif
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lopes39
HV Guru
lopes39

liitunud: 08.11.2004




sõnum 12.06.2018 17:38:29 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
lopes39, alustad arvestust valest kohast icon_biggrin.gif endal näiteks meeles xperia play.

Tõenäoliselt mõeldi ikkagi "ASUS tutvustas esimest (enda) mängurite nutitelefoni".


No neid play nimedega on ka teistel. Aga andmete poolest pole need olnud midagi nii mänguri omad. Razor telefon oli esimene 120Hz ekraaniga
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
hkurujo88r
HV Guru

liitunud: 25.02.2011




sõnum 12.06.2018 18:12:04 vasta tsitaadiga

Xperia Play oli ikka kõvem mängu telefon. PsP moodi nupud ka. Oli endalgi. Sellel ajal oli piisavalt mänguri oma.

Aga see asus nüüd normaalse hinnaga (~700euri) ja kaamera ka kannatab siis peab küll mõtlema.
Kommentaarid: 116 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 112
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
The_Boss
HV Guru
The_Boss

liitunud: 13.01.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.06.2018 18:23:47 vasta tsitaadiga

lopes39 kirjutas:
The_Boss kirjutas:
lopes39, alustad arvestust valest kohast icon_biggrin.gif endal näiteks meeles xperia play.

Tõenäoliselt mõeldi ikkagi "ASUS tutvustas esimest (enda) mängurite nutitelefoni".


No neid play nimedega on ka teistel. Aga andmete poolest pole need olnud midagi nii mänguri omad. Razor telefon oli esimene 120Hz ekraaniga


No kuidas kellelegi. Minu jaoks on sadu kordi parem mängida telefoniga, millel on mugav sisendivõimalus olemas, mitte 120Hz ekraan, mida keskmine inimene ei pruugi märgatagi. Seega 7 aastat vana xperia play on sellest RazEri telefonist ikkagi etem. Ainuke probleem oli tolle telefoni puhul see, et ta oli oma ajast liiga palju ette jõudnud. Praegu oleks sarnasest telefonist palju rohkem kasu.

_________________
Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Kommentaarid: 345 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 274
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lopes39
HV Guru
lopes39

liitunud: 08.11.2004




sõnum 12.06.2018 18:43:04 vasta tsitaadiga

The_Boss, Eks kindlasti. Mind lihtsalt väga ei huvita need mänguri telefonid. Ma ise ei mängi mänge telefonil, kuna pole leidnud piisavalt huvitavat mängu mis samas oleks ka lihtne mängida ilma füüsiliste nuppudetta.

Ja no ma pole ka leidnud põhjust milleks mul vaja kallimat telefoni kui 250 euro ja isegi see 250 on minujaoks kallis. Mu vajadused katab ära ka 100 euro telefon.
Mu eelmine telefon oli 92 euro kuid tal oli mõni viga mis tegi kasutamise ebamugavaks ja seepärast ostsin endale pisut kallima. 172 euro-ga Xiaomi telefoni.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 7
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
psydeblo
HV Guru
psydeblo

liitunud: 08.11.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.06.2018 18:53:53 vasta tsitaadiga

Pealkiri on eksitav küll. Lugesin ja mõtlesin, et krt Razeril oli ju 2017 aastal gamerite telefon ja see aasta oli Xiaomil, et kuidas nüüd Asus järsku esimene on...
Kommentaarid: 146 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 133
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  ASUS tutvustas esimest mängurite nutitelefoni ja uut tootevalikut
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.