Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Pressiteade: WaveCom avab Tallinnas innovaatilise andmekeskuse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.06.2018 07:54:48 Pressiteade: WaveCom avab Tallinnas innovaatilise andmekeskuse vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Serveri- ja pilveteenuste osutaja WaveCom AS ehitas Tallinnasse uue põlvkonna innovaatilise andmekeskuse – ehitise, mida ei morjenda elektrikatkestused, kus pole tolmu ja mille turvasüsteem ütleb näotuvastuse ning sõrmeveenide järgi ära, kellega on tegemist.

Turvasüsteem nagu Ameerika põnevusfilmis
Keskuses on ultramoodne ligipääsusüsteem, mida oleme siiani näinud pigem filmides: sellel on olemas nii sõrmejälje, näpu veenivõrgustiku kui ka näotuvastusvõime. Digitaal-, mikrolaine- ja infrapunaanduritega on kaetud iga viimane kui nurk ning moodne süsteem jälgib näotuvastuse abil, et majas olijad liiguks ainult neile lubatud perimeetris. Kasutusse võetud turvasüsteemil on FBI sertifikaat. Kasutusel on kaasaegne inimestele ning ka serveritele ohutu gaasikustutus.

Elektrikatkestused pole enam probleem
“Serverimajutuses ja pilveteenuste osutamisel ei tohi kvaliteedis järele anda – kliendil peab oma andmetele alati ligipääs tagatud olema. Seetõttu garanteerime uues majas energia kahe eraldiasetseva UPS’i ja elektriruumi kaudu, mis on ühendatud kahe erineva alajaamaga. Ühe alajaama rikkel lülitab automaatika ümber teisele jaamale. Mõlema rikke puhul käivitub koheselt generaator,” selgitas AS WaveComi tegevjuht Kristian Liivak.
Moodne lahendus võimaldab serverimajutuse ja privaatserveri klientidel juhtida iseteeninduses toidet ning näha oma voolutarbimist.

Innovatiivne ja keskkonnasõbralik keskus
Serveriruumid vajavad palju jahutamist. Uues majas on võetud kasutusele uudne, mitmekordselt dubleeritud Schneideri süsteem, mis tsirkuleerib jahutuseks vett, mida omakorda jahutatakse välistemperatuuri abil. „Vähemalt millekski on Eesti jahe kliima hea,“ tõdes Liivak. Ainult Schneider Electric/APC tehnikast koosnev seadmepark on ainulaadne Eestis, sest ühtegi teist Schneideri tehnika baasil andmekeskust siinmail pole.
„Parima saadaoleva tehnika kasutamine teeb meie haldustöö lihtsamaks. Serverikeskust saab hallata isegi nutitelefonist. 3D visualiseeritud monitooring ja modelleerimine aitavad meil võimalikke probleeme ennetada. Nii on tagatud, et kogu süsteem töötab kooskõlas nagu kellavärk. See tähendab ka kliendile suuremat meelerahu,“ ütles Liivak.

Konkurentsitu andmeside võimekus
Andmekeskusest läheb Eesti oluliste sidekeskusteni kolm erinevat teed kulgevat valgus kaablit, mis pakuvad sidevõimekust 60 Gbit/s. Optilisi kaableid dubleerib igaks juhuks ka ülikiire raadiolingi võrgustik. Minimaalseks kliendi pordi kiiruseks on 1 Gbit/s. Kuid enamus teenustele nagu veebimajutus ja VMware vCloud on klientidel juba vaikimisi 10Gb ühenduvus hinnas.
Maja, kus pole tolmu

Serverikeskus peab alati olema puhas nagu prillikivi. Et vältida tolmu sissehiilimist, võib keskusse siseneda vaid riietuses, kus ei haaku tolm. Sisenemisel katab spetsiaalne masin jalanõud tugeva kilega. “Maja siseviimistlus käib käsikäes meie tehniliste uuendustega – andmekeskus on futuristlikus stiilis, särav-läikiv valge ja karge. Uue keskuse valmimisega soovime oma klientidele pakkuda valdkonna parimat kvaliteeti ja tõeliselt kaasaegset teenust ning näidata, et seda kõike on võimalik teha seni kehtinud hinnakirju muutmata," lisas Liivak.

AS WaveCom on juhtiv pilve ja serveriteenuste operaator, kelle eesmärk on pakkuda laias valikus kvaliteetseid ja samas soodsaid serveri-, andmemajutuse- ja telefoniteenuseid nii era- kui ka ärikliendile nii Eestis kui ka välismaal.
AS WaveCom on loodud 2001. aastal. Aktsiakapital põhineb 100% eesti kapitalil. AS WaveCom 2018 aasta krediidireiting oli AAA (Suurepäärane).

Allkas: www.wavecom.ee

Lisainfo ja originaalpildid https://www.wavecom.ee/serverikeskus-ja-sidevork

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Pressiteade: WaveCom avab Tallinnas innovaatilise andmekeskuse
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.