Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Reaalsuseks saanud innovatsioon: Dell tutvustas värsket äriarvutite valikut märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 03.05.2018 12:58:32 Reaalsuseks saanud innovatsioon: Dell tutvustas värsket äriarvutite valikut vasta tsitaadiga

PRESSITEADE - Üheks võtmeküsimuseks tänapäeva äris on see, kuidas hoida tasakaalus ettevõtte sujuvat toimimist ning kasutatava tehnikaga seotud turvariske. Samas on sooviks rakendada tänapäevaseid ressursinõudlikke tehnoloogiaid nagu masinõpe, tehisintellekt ja virtuaalreaalsus. Selleks toob Dell turule uued tooted firma äridele suunatud tootevalikusse, mille eesmärgiks on pakkuda võimsat tehnoloogiat, säilitades sealjuures olulise turvalisuselemendi.


Dell Precision tööarvutid
Viie filmi eriefektid seitsmest filmist, mis sel aastal Oscari pälvisid, olid tehtud Precision tööarvutitega, sealhulgas võitnud linateos „Bladerunner 2049“. Uued Precision tööarvutid on tehtud kergemaks ja õhemaks kui kunagi varem, seega on tegu võimekate seadmetega, mida on samas mugav transportida. Dell Precision 7730 ja 7530 on esimesed „Ready for VR“ virtuaalreaalsuse jaoks valmis tööarvutid. Jõudluse pakkumiseks on seadmete sees Inteli kaheksanda põlvkonna Core ja Xeon protsessorid ning Nvidia Quadro graafikasüsteem professionaalidele. Lisaks leiab seadmete seest valdkonna tippu kuuluva 3200MHz SuperSpeed mälu ning ka tööarvutite puhul suurima mälumahu 128 gigabaidi juures. Mõlemad seadmed on loodud komplekssete ülesannete lahendamiseks nagu videotöötlus, eriefektide loomine ja masinõppe ning tehisintellektidega töötamine. Salvestusruumi on seadmetel kuni 8 terabaiti.


Dell Precision 7530 on valdkonna esimene virtuaalreaalsuse jaoks valmis „Ready for VR“ tööarvuti. Lisaks sellele on arvuti varustatud uusima PCIe SSD mäluga, mida saab 15-tollisele arvutile lisada kuni 6 terabaidi jagu.
Lisaks toob Dell turule maailma väikseima 15-tollise kaks ühes äridele suunatud töösülearvuti Dell Precision 5530, mis on varustatud sisuga videotöötluseks ja muu sisu loomiseks ning samas säilib õhuke disain. Süleri 360-kraadise raadiusega ekraan lubab seadet kasutada erinevates oludes ning ekraan toetab ka pliiatsi kasutamist. Lisaks sellele on seadme ekraan terav, 4K resolutsiooniga InfinityEdge.
Sisu poolest leiab seadmest kuni Nvidia Quadro P2000 graafikasüsteemi ning kuni 32 gigabaiti 2666MHz mälu. Protsessoriks saab seadmele valida Inteli kaheksanda põlvkonna Core või Xeon’i.


Kontor kõikjal: Dell Latitude kaks ühes sülerid
Delli uued Latitude sülearvutid on loodud inimestele, kes vajavad töötamiseks arvutit, mida on võimalik vajadusel mugavalt kaasas kanda. Selleks on Delli uued Latitude 5491 ja 5591 30 protsenti väiksemad võrreldes kolme varasema põlvkonnaga. Seadmed on varustatud 19 tundi kestva aku ning Inteli kaheksanda põlvkonna Core (i5/i7) vPro protsessoritega. Lisaks leiab seadmetest 2666MHz kiirusega kuni 32 gigabaidise muutmälu ja Nvidia graafikasüsteemi. Salvestusruumiks saab valida nii klassikalise kõvaketta kui ka SSD mälu.
Seadmed on osa Delli Legacy of Good programmist, mis tähendab, et iga sülearvuti sisaldab endas karbonfiibrit. Lisaks on arvutid paigutatud taaskasutatud materjalidest valmistatud pakenditesse. Sel viisil on Dell alates 2012. aastast taaskasutanud üle 22 miljoni tonni materjale.


Lauaarvutite taassünd
Rahvusvahelise uuringufirma IDC andmetel on saavad pooled sel aastal müüdavatest äriarvutitest olema lauaarvutid ning selle turuosa katmiseks toob Dell turule uue seeria OptiPlex kõik ühes (AIO – All In One) lauaarvuteid, milles peitub võimas sisu Dellile omase elegantse disainiga.


Seadmete seest leiab Inteli kaheksanda põlvkonna Core protsessorid ning kuni 64 gigabaiti DDR4 muutmälu. Soovi korral saab valida ka Inteli Optane mälu, et igapäevaseid programme ja rakendusi saaks käivitada eriti kiirelt.
Uues tootevalikus on OptiPlex 7760 AIO, OptiPlex 7460 AIO, OptiPlex 5260 AIO ja OptiPlex 3050 AIO.


Lisaks mainitud seadmetele toob Dell turule ka OptiPlex Tower, Small Form Factor ja Micro lauaarvutid, mille sees peituvad Inteli kaheksanda põlvkonna Core protsessorid ning kuni 64 gigabaiti DDR4 muutmälu. Nende toodete hulgas on OptiPlex XE3, mis on saadaval nii Tower kui ka Small Form Factor versioonina. OptiPlex 7060 ja 5060 on saadaval Tower, Small Form Factor ja Micro mudelitena. OptiPlex 3060 arvutit on võimalik soetada Tower, Small Form Factor ja Micro suurustes.

Muuda enda tööharjumusi: Delli P-seeria monitorid
Koos arvutitega toob Dell turule ka tööinimestele mõeldud P-seeria monitorid. USB-C liidesega üliõhukesed monitorid on lisaks kenale disainile ka praktilised ning varustatud Easy Arrange lahendusega, mis lubab kuvari kaableid lihtsalt organiseerida, et need laual liialt ette ei jääks.

Küberturvalisus tänapäeva töökohas
Tänasel päeval sõltub turvalisus toodetest, mida ärid kasutavad ning kõik Delli äriarvutid on varustatud spetsiaalse turvalahendusega. Seda nii arvutites peituva riistvara poolest kui ka põhjaliku tootmisvõrgustiku kaudu, kus iga arvuti osa jälgitakse alates selle tootmisest kuni selle arvutisse paigaldamiseni. Lisaks sellele on arvutites Dell Data Guardian ja Dell Encryption lahendused, mille eesmärgiks on hoida andmed kaitstuna.
Dell Data Guardian kaitseb kasutajate arvutites erinevaid failitüüpe, sealhulgas PDF, Office ning ka ettevõtte sees kasutatavaid spetsiifilisemaid formaate. Failidele saab mugavalt peale panna keelu, peale mida pääseb neile ligi vaid kindel inimene, kellele on selle kasutamiseks õigusi jagatud. Samuti saab selle abiga lisada failile vesimärke ehk watermark’e.
Paljude ettevõtete IT süsteemid kasutavad aga mitme erineva ettevõtte tooteid. Selle jaoks on mõeldud Dell Data Encryption, mis lubab erinevatel seadmetel krüpteerida nii eraldiseisvaid faile kui ka kõvakettaid.

Alates juulist võib tooteid leida Delli partnervõrgustikest.

Allikas: Dell

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Reaalsuseks saanud innovatsioon: Dell tutvustas värsket äriarvutite valikut
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.