Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Dell tõi turule laia valiku uusi arvuteid, sealhulgas ülivõimsa sülearvuti ettevõtetele märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.04.2018 13:04:48 Dell tõi turule laia valiku uusi arvuteid, sealhulgas ülivõimsa sülearvuti ettevõtetele vasta tsitaadiga

PRESSITEADE - Tehnikaseadmete tootja Dell tõi turule uue valiku kõik-ühes (All-in-One) lauaarvuteid, värskendatud XPS 15 sülearvuti ning kuus S seeria kuvarit.

Värske tootevalikuga soovib Dell suunata veelgi enam tähelepanud toodetele, mille juures on esikohal võimsus, stiilne disain ning head võimalused erinevat sorti sisu vaatamiseks seadme ekraanilt. Lisaks on tootevalikus võimekas äridele suunatud Vostro sülearvuti. „Me soovime enda toodete kasutajatele alati pakkuda kõige hiljutisemaid uuendusi tehnoloogiamaailmast,“ rääkis Delli tavakasutajate ja väiksemate äride tootekategooria asepresident Ray Wah. „Lisaks oleme uute toodetega suunanud veel enam tähelepanu disainile, et seadmed ei oleks lihtsalt võimsad, vaid näeksid ka head välja.“

Uued Inspiron ja XPS seadmed on varustatud Inteli 8-nda põlvkonna protsessoritega, et pakkuda midagi tehnikaentusiastidele või videotöötlejatele, kelle jaoks on kasutatava seadme võimsus oluline. Kuigi Inteli 8-nda põlvkonna protsessorid on üldiselt suunatud lauaarvutitele, siis nüüd on see sama võimekus saadaval ka sülearvutites.

Vastuseks trendile turul, kus inimesed otsivad aina enam seadmeid, mis on sobilikud videosisu nautimiseks arvuti ekraanilt, on Delli tavakasutajatele suunatud arvutid varustatud Dell Cinema funktsiooniga. See koosneb kolmes tarkvaralahendusest:
• CinemaColor: pakub vaatajale detailsemat ja eredamat pilti ning rohkem värve, et ekraanil olev sisu saaks olla reaalsusele võimalikult vastav.
• CinemaSound: helilahendus, mille eesmärgiks on pakkuda korralikku audiolahendust
• CinemaStream: lahendus, mille on välja töötanud Dell koostöös Rivet Networksiga. Tegu on tarkvaraga, mis optimeerib voogedastuse kaudu vaadatavat videot ning vähendab seeläbi ooteaega, mis võib tekkida aeglasemast internetiühendusest


Uuendused XPS seerias
Delli lipulaevarvuti, XPS 15, saab võimsust juurde Inteli värskete 8-nda põlvkonna protsessoritega ning võimsamaid mudeleid on võimalik soetada isegi Nvidia GeForce GTX 1050Ti graafikakaardiga. Lisaks sellele on XPS 15 ümbritsetud uue hõbedase korpusega. Delli kõige võimsam XPS sülearvuti ekraaniks on 4K Ultra HD resolutsiooniga 15,6-tolline InfinityEdge ekraan, mis sobib enda pakutava terava pildi poolest hästi nii sisu loomiseks kui ka selle vaatamiseks ekraani abiga.


Lisaks sellele hakkab Dell XPS seerias pakkuma uut XPS 15 kaks ühes sülearvutit, mis on ettevõtte võimekas 15-tolline kaks ühes sülearvuti, mis on samuti varustatud Delli 4K resolutsiooni pakkuva InfinityEdge ekraaniga. Lisaks sellele on arvuti õhuke, paksuseks vaid 16 millimeetrit.

Kõik Ühes (AIO) seadmed – Inspiron AIO seeria
Delli Inspiron kõik ühes lauaarvutid on sisuliselt ekraanid, mille sisse on ehitatud ka arvuti. Seega kasutamiseks tuleb see sisuliselt vaid voolupistikusse pista. Uued Inspiron AIO arvutid on suunatud inimestele, kes otsivad lihtsasti kasutatavaid seadmeid. Lisaks on lauaarvutitel olemas eelnevalt mainitud Dell Cinema funktsioon paremaks videosisu vaatamise kogemuseks.


Inspiron 22 ja 24 3000 arvutid on suunatud kasutajatele, kes otsivad lisaks võimekale seadmele ka paindlikku hinda. Seadmed tulevad kuni 7-nda põlvkonna Inteli protsessoritega, kuni 16 gigabaidi salvestusruumi ning DDR4 muutmäluga. Sisu vaatamiseks on neil 21,5 või 23,8-tolline FHD IPS ekraan. Lisaks on olemas ka mainitud Dell CinemaStream ja CinemaSound funktsioonid.


Uus Inspiron 24 5000 on suunatud inimestele, kes otsivad võimsamaid seadmeid. Arvuti seest leiab Inteli 8-nda põlvkonna protsessori, Nvidia GTX 1050 mängimiseks mõeldud graafikakaardi DDR4 muutmälu ja kuni 1 terabaidise kõvaketta ning 256 gigabaidise SSD. Ekraan on arvutil 27-tolline, kuni 4K resolutsiooniga. Võimalusel saab arvutit soetada ka infrapunakaameraga, et mugavalt Windows Hello ja Cortana funktsioonide abiga sisse logida.


Viimaks Inspiron 27 7000, mille seest leiab samuti Inteli uued 8-nda põlvkonna protsessorid, Nvidia GTX 1050 graafikakaardi, DDR4 muutmälu ja kuni 1 terabaidise kõvaketta koos 256 gigabaidise SSD-ga. Ekraaniks on arvutil 27-tolline, kuni 4K resolutsiooniga InfinityEdge ekraan. Lisaks sellele toetab seade HDR pilti ning sobib hästi ka virtuaalreaalsusseadmete kasutamiseks.


Vostro sülearvuti
Äriklassile tõi Dell välja uue ülivõimsa Vostro 15 7000 sülearvuti, mis on võimsa sisuga ning suunatud just tööinimestele. Seade on varustatud Inteli 8-nda põlvkonna protsessoritega, Nvidia GeForce GTX 1060 graafikakaardiga ja kuni 32 gigabaidi DDR4 muutmäluga. Salvestusruumiks on arvutil kuni terabaidine kõvaketas koos 512 gigabaidise NVMe SSD-ga.
Disaini poolest on arvutit võimalik muretseda hõbedases ja metalses sinises värvitoonis. Turvalisuse jaoks on seadmel sõrmejäljelugeja ja Windowsi TPM 2.0 tehnoloogia, mis salvestab endas äridele sobilikke krüptovõtmeid, et vale inimene seadet kunagi kasutada ei saaks.


Lisaks kõigele sellele tutvustas Dell ka uusi S seeria monitore peredele. Ekraane saab valida 23-, 24-. ja 27-tollistes suurustes ning neil on sisse ehitatud ka Waves MaxxAudio tehnoloogiat kasutavad kõlarid.

Alates juunist on Delli partnervõrgustike kaudu saadaval järgmised tooted:
• Dell XPS 15 2-in-1 sülearvuti.
• Dell XPS 15 2-in-1 sülearvuti.
• Inspiron 22 3000 AIO ja 24,300 AIO, Inspiron 27 7000 AIO ja Inspiron 24 5000 AIO seeriad.
• Dell S monitor peredele.
• Vostro 15 7000 sülearvuti.
• Uus XPS 15 sülearvuti.

Allikas: Dell

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
486
HV Guru

liitunud: 19.04.2004




sõnum 23.04.2018 13:23:34 vasta tsitaadiga

Kas 14" läpakad ka on? Ja kas monitor on tochscreen?
_________________
zero
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Dell tõi turule laia valiku uusi arvuteid, sealhulgas ülivõimsa sülearvuti ettevõtetele
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.