Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 276, 277, 278  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
yerba
HV Guru
yerba

liitunud: 12.11.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.04.2018 22:31:21 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
madmanmud, unusta ära sellise "oraakli" leidmise mõte. ei ole sellist tegelast olemas ei meil ega kuskil mujal laias maailmas. st. kindlasti on teatud isikud, kes ühtteist teavad, aga nad ei käi kuskil foorumites või üleüldiselt meedias oma "ennustusi" või soovitusi jagamas! või kui käivad siis nad jagavad selliseid soovitusi, mis aitavad NEIL raha teenida...mitte sinul, minul või 3 miljonil muul niisama poldil.
isegi kui juhuste kokkulangemise tõttu mingil hetkel võib tunduda, et mingi tegelane ehk tõesti oskab ennustada ja on paar korda järjest täppi pannud mõne väiksema või suurema liikumisega siis järgmised 5 korda võib see tüüp täpselt samasuure tõenäosusega panna täielikult puusse icon_lol.gif

ainuke asi, mida see viimatine "meeletu ost" näites ongi minumeelest see, et turgu reguleeritakse praegu väga väga selgelt teatud konkreetsete tegelaste poolt, ja ilmselt tegelikult on seda tehtud ka varem ning tehakse hiljem. lihtsalt praegu on see NII päevselgelt näha, et isegi viimane loll peaks nägema ja aru saama mis toimub. samas see efekt, et kui nüüd tõesti iga viimane kui loll saabki aru...see võib vabalt tähendada ka krüpto sisulist surma lähiajal. ja ma ei ole kindel, kas sellest surmast enam niiväga lihtsalt üles tõusta siis õnnestuks. kiiresti vist küll mitte. aga kui päris ära ei sure ja senistest madalamatest madalkohtadest enam allapoole ei lange siiski mõne aja jooksul siis on küll pikas perspektiivis taastumislootust. samas need jutud, et aasta lõpuks btc mingi 50k, eth 3k ja misiganes mula siin mõned oraaklid on välja pakkunud. no lubage naerda, kas täpselt need hinnad enam sellisele kõrgusele viiks...araablased või? icon_lol.gif


Aga äkki viivadki? Ei saa selles ka 100% surmkindel olla.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.04.2018 23:20:56 vasta tsitaadiga

Wiltz kirjutas:
ainuke asi, mida see viimatine "meeletu ost" näites ongi minumeelest see, et turgu reguleeritakse praegu väga väga selgelt teatud konkreetsete tegelaste poolt, ja ilmselt tegelikult on seda tehtud ka varem ning tehakse hiljem. lihtsalt praegu on see NII päevselgelt näha, et isegi viimane loll peaks nägema ja aru saama mis toimub.


Ma olen vist päevselgelt loll et sellest aru ei saa. Ei panustaks eriti vandenõuteooriatele kellegi kõrgema kohta kes hinda kontrollib. Kui kuskil tekib huvi suuremas koguses ükskõik mis münti omastada siis mis muud võimalust seal ikka on kui ostetaksegi orderbookid tühjaks oma taluvuspiirini. Ja selle käigus on paratamatu et hind tõuseb. Ja et ühes sellega tõuseb ka marketcap kasvõi 100x võimendusega pole ka midagi imelikku, see võimenduse suhe lasebki hinnata milline osa mündist on likviidsena turult saadaval.

_________________
Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

liitunud: 28.01.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 12.04.2018 23:51:01 vasta tsitaadiga

ei saa nüüd küll aru, kust otsast see vandenõuteooria siin mängu toodi. see ei ole minumeelest mingi vandenõu kui keegi omab selliseid suuri võimalusi millegi (kokku)ostmiseks. miks või mille või kelle huvides sead täpselt tehakse ei oma ka otseselt mingit suurt tähtsust..aga pole mingisugust kahtlustki, et selline asi nagu sealt graafikult näha oli see pole mingi "juhuslikult hakkasid igasugused väiksed kalad järsku üksteise võidu bitcoini ostma".

tuleb ikka osata vahet teha, et misasi on "ükskõik mis münt" ja misasi on bitcoin. selle viimase kokku ostmiseks sellises mahus on vaja natuke rohkemat kui et kuskil kuuri taga kellelgi tekkis mingisugune huvi, rääkis 3 sõbrale ka, pandi viinarahad kokku ja osteti orderbookid tühjaks.
aga ühesõnaga, kui kuskil sellise suurem huvi suuremas koguses seda münti järsku kokku osta tekkis siis sellel saab ju olla tegelikult 2 võimalikku põhjust. variant 1, et kellelgi on üsna kindlalt infot headest uudistest ja hinnatõusust pikemas perspektiivis. variant 2, et see oli "manööver" panemaks hinna ülespoole liikuma ja andmaks tõuget sisseostmiseks (et siis natuke hiljem tõenäoliselt ise vaikselt väljuda). variant 1 puhul ei ole tegu iseenesest kontrollimisega. variant 2 puhul aga põhimõtteliselt on sest ilmselgelt on see üsna piiratud kaader, kel on võimalik selliseid manipulatsiooni toime panna.

või usud siiski, et selline ostmine ongi juhuslike väikeste ostjate juhuslik osturalli? mis täiesti juhuslikul hetkel aga väga konkreetselt defineeritult algas ja sama juhuslikul hetkel aga täpselt sama defineeritult lõppes? kui nii tõesti oli, siis olen järelikult hoopis mina see päevselge loll. muidugi ma ei ole mingi kogenud kaubitseja ka, nii et äkki tõesti..

_________________
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madmanmud
HV veteran

liitunud: 22.05.2005




sõnum 13.04.2018 00:04:28 vasta tsitaadiga

Ma arvan ka ,et ei ole seal kapis seda kolli ja see ei ole mingi reptiilolend kellel igas taskus vabad miljardid lehvimas ning kes seda salakavalalt kontrollib nii...
kui kes iganes ostab suure hunniku BTC-d korraga kokku siis see mõjutabki turgu ju nii või naai - ilma turgu mõjutamata ei saagi osta / müüa.
Siin käib pigem võitlus erinevate meelsuste vahel, mille taga on mõlemas leeris mõjukaid tegelasi. Pigem püütakse kontrollida kallutatud uudistega ja seaduste sätestamisega ning miks mitte ka "seaduste ostmisega".
Matemaatiliselt tundub suht utoopiline ka ,et keegi seda kontrollib kelle käes on enamik "aktsiaid" - kui see oleks nii olnud siis seda poleks põhja lastud vaid oleks talle vaba tee antud ja 1 BTC oleks mcafee ennustuse järgi miljon usd maksnud juba varsti.
Üdini pettus see crypto turg olla ei saa ja järelikult selleks ,et BTC hinda nii kontrollida peab sinna ka reaalselt raha sisse laduma ja mitte vähe - mitte ainult cash outi tegema.
Samuti arvan ikka ,et Pump dumbid on kolinud väiksema market cap coinide peale üle. Neid skeeme kui saabki siis ei ole BTC puhul nii lihtne korraldada. Kui neid siiski suudetakse korraldada siis seda võiks nimetada ajutiseks mõjutamiseks mitte turu kontrollimiseks.

See point ka ,et kuna BTC sees on palju õhku ja puusalt tulistades oletan ,et võimendatud on ta ca 50x siis selles mõttes on võibolla lootust neid pumd dump teemasid ka btc-ga ellu viia küll.
Aga see on samas teise nurga alt jällegi hea uudis ,sest see tagab selle ,et reaalne ca 1 miljardine investeering tõstaks BTC hinda ca 50 miljardit, sellega jääks BTC tõus 30% kanti mis teeks BTC hinnaks siis taas ca 10K $

_________________
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2018 00:05:10 vasta tsitaadiga

Ma pole öelnud et väiksete ostjate.
Mis vahe siis on ükskõik mis mündil ja bitcoinil peale volumi? Kõiki neid saab soetada samadel alustel samasuguste tagajärgedega. Mida suurem osa total marketkäpist seda rohkem mõjutab ka teisi münte, kogu vahe.
Pumpndump no ei usu, kui kõigutad oma rahaga turuhinna üles siis on sellel pointi ainult siis kui saad sama koguse "vaikselt" maha müüa ilma et hind maha kukuks.

_________________
Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
anubis
HV Guru
anubis

liitunud: 08.06.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2018 00:07:51 vasta tsitaadiga

Pumpad BTC hinna 10% üles, kõik mündid lähevad 10% üles, kuna hinnad on seotud temaga.

Müüd muud kraami vaikselt maha, siis dumpid BTC.

Profit?

Rinse'n'repeat.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madmanmud
HV veteran

liitunud: 22.05.2005




sõnum 13.04.2018 00:10:57 vasta tsitaadiga

ise mõtlesin ka ,et see oleks hea skeem aga siis oleks mõistlik BTC positsioon ka peale pumpa likvideerida ,sest selle pumpamiseks läks ikka väga suur hulk fiati
_________________
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
anubis
HV Guru
anubis

liitunud: 08.06.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2018 00:35:02 vasta tsitaadiga

...või mänguraha.

Märksõna USDT
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madmanmud
HV veteran

liitunud: 22.05.2005




sõnum 13.04.2018 03:54:57 vasta tsitaadiga

seda küll aga ka seda mänguraha peab fiati eest ostma. Muidugi kui siin mingit tetheri enda meeskonaga soetud suuremat petuskeemi ei ole.
Sellisel juhul tuleks need osalised kriminaalselt vastutusele võtta !!
Üks asi on see kui crypto mis on justkui virtuaalse dollarina end reklaaminud ja millel peaks olema dollari kate 1-1le kuid seda ei ole. No on nagu on sellega, tore kui on mõnikümmend protsenti tagatud - valetada ei ole ilus aga mis valuutal siin tänapäeval üldse peale suure pommi ja karvase rusika mingit erilist katet enam on...
tõsisem asi oleks eelkirjeldatud petuskeem. Emiteerin USDT, ostan selle eest BTC ja võtan kasumi välja USD. Ei neid regulatsioone ongi vaja ma ütlen mis sellised potentsiaalsed ahveristid vastutusele võtaks ! Samamoodi nende ICO-dega. neid tulebki reguleerida. selline anarhia ei saa jätkuda !
... selle peale proua Yellen muigab hommiku kohvi kõrvale ning laseb printeri käima ja emiteerib samamoodi neid päris USD icon_razz.gif

_________________
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kalakohad
HV vaatleja

liitunud: 11.02.2018




sõnum 13.04.2018 09:06:13 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:

Ma olen vist päevselgelt loll et sellest aru ei saa. Ei panustaks eriti vandenõuteooriatele kellegi kõrgema kohta kes hinda kontrollib. Kui kuskil tekib huvi suuremas koguses ükskõik mis münti omastada siis mis muud võimalust seal ikka on kui ostetaksegi orderbookid tühjaks oma taluvuspiirini. Ja selle käigus on paratamatu et hind tõuseb. Ja et ühes sellega tõuseb ka marketcap kasvõi 100x võimendusega pole ka midagi imelikku, see võimenduse suhe lasebki hinnata milline osa mündist on likviidsena turult saadaval.

Täitsa mitu võimalust on. Orderbooki tühjaks tegemine on hinna mõjutamise eesmärgil, eriti kui seda tehakse väga lühikese(1-2h) aja jooksul. Teine võimalus on pika aja peale(1+ päeva) ost laiali jaotada. See mõjutab ka hinda, kuid kõvasti väiksemal hulgal ja tasandatult. Kolmas variant on ise vastavad väikese suurusega orderid tekitada. Viimase mõju on suht minimaalne hinnale ja ressurss tuleb kõige odavamini kätte, kuid võib pikalt aega võtta.

Kuna kõik exhanged oma omavahel kuidagiviisi seotud, siis üsna raske on välja arvutada seda ressursi hulka mis tugevaks kõigutamiseks vaja läheks. Mida aktiivsem on turg, seda rohkem ressurssi vaja läheb. Enne seda 10% hüpet oli aktiivsus ülimadal, ~50% tavaliselt nädalasisesest mahust. Ehk siis "odav" hetk oli hinda muuta emmale kummale poole. Kesiganes seda tegi, sai igatahes hea testitulemuse.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

liitunud: 13.01.2010



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.04.2018 14:28:44 vasta tsitaadiga

kalakohad kirjutas:
Hetkeseisuga ma pigem panustan sujuvat kukkumist kuhugi 5700-5500€ peale tagasi. 2 nädalat on seda 5400-6100€ vahemikku hoitud tugevalt, ma pakun et 1-2 nädalat veel. Siis peaks enamus lotomängijaid oma panustest ilma olema. Peale seda ehk lubatakse 8k$ pealt ka üle minna. Ennustasin ennegi, et 10k$ läheb tagasi. Mõjutuste mahtu vaadates, ressurssi on vast isegi 15k$ peale tirida. Seda siis kui mingi vaikiv kokkulepe tekib. Üksikud tehingud annavad asjale suuna ja neid on üsna raske ette ennustada.


Peavalu tekitamise täitsa uus meetod: räägime ühes postituses vaheldumisi € ja $ hindadest.
Hetkeseisuga paistab igatahes, et kesiganes seda turgu manipuleerib, nad ootasid sinu panuse ära ja tegid risti vastupidi. Jõudsalt tõusis üle 8K$ ja on suutnud seda ka päev läbi hoida. Mis nädalavahetusel saab, tont seda teab.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kalakohad
HV vaatleja

liitunud: 11.02.2018




sõnum 13.04.2018 15:35:38 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
Peavalu tekitamise täitsa uus meetod: räägime ühes postituses vaheldumisi € ja $ hindadest.

Vabandan, 8k$ ehk ~ 6,5k € on selline väga ümmargune koht kus olla. Ma ise jälgin asja € suhtes, $ teisena kõrval.

Kuigi ma ei välista et hinna alla peksmist enam ei toimu, kuid nädalavahetuses on see ebatõenäoline. Kui siis esmaspäeva hommiku kella 9-13 paiku, kui aktiivsus on madal. Samahästi võib sel hetkel ka üles peksta või vähemalt tõusu tekitada. 8k$ pealt üle lubamine on tugev märk küll et alla väga ei taheta enam hoida.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madmanmud
HV veteran

liitunud: 22.05.2005




sõnum 13.04.2018 22:05:11 vasta tsitaadiga

kalakohad, Sinu jutu järgi tradeb BTC-d üks enamus portfelli omav karvane onu ja tema tuhat sabarakku kellel vaid portfeili põhi ja sendid kolisevad taskus. Selline mõtlemine võib lõppeda seinakontaktidest lutikate otsimisega...
Mul ei ole midagi sinu arvamuse vastu kuid selline suhtumine ,et kõike kontrollitakse peletab pigem turgudelt eemale ja proovin siinkohal BTC turu head mainet päästa icon_smile.gif
Kuigi teen seda kiirelt ja mõõdaminnes ei lahmi ma siin niisama ,et maakera on lame vaid loogiliselt arutledes tulid vähemalt kaks mõtet esile miks ei saa see nii olla:

1* Isegi kui see on üks big daddy kes seda kontrollib siis kuidas ta saab kasu teenida hinna kukkumisest, arvestades seda ,et hinna tõstmiseks pidi ta omandama tõeliselt suure osa portfellist ning seda ,et suur osa BTC kauplemiskohtade instrumente ei toeta shortimist.
võlts ordereid võib teha igaüks. ja neid turult ära korjata - selleks ,et hind liikuma hakkaks peavad orderid ka reaalselt täidetud saama. Või omab see tegelane maagilisi võimeid ,et tema võltsorderid jäävad rohkem silma kui teiste orderid (ja võltsorderid), tekitades veel mingit psühoosi laadset olekut traderis ning kui tema otsustab oma orderid ära korjata siis teeb ta voodood ja kõik teised korjavad ka oma orderid ära ?

2* see ei saa olla nii ,sest - toon siinkohal sellise äärmuslikku näite:
maailma elanikond 7 000 000 000, kui multimiljonärid kes raha lugemise asemel seda kaaluvad oleks neist vaid 0.01% siis oleks meil kokku 7 000 000 rikast investorit. Maailmas ca 5% inimesi on tradenud cryptoga ( käis selline arv läbi ja ilmselgelt ei ole need 5% näljahädalised nigeeriast. See ,et china ban on ei sega ühte rikast hiina investorit, kes osta soovib, seda ostmast ) seega rikkaid investoreid on cryptos 350 000 sellise arvutuskäigu järgi... kellest osad omakorda sedavõrd rohkem alla pannud ,et suudavad rohkem manipuleerida kui natuke õhema rahakotiga tegelased.

Räägitakse vastupidi ,et BTC turg on ammu väga kontrollimatu asi ja meenutatakse vanu häid aegu kui BTC ei maksnud midagi ja seal sai skeeme korraldatud nagu praguses mudaliigas tehakse.
seekord olid peamiseks mõjutajaks regulatsioonid ja BAN-id mis tekitasid teadmatust, hirmu ja paanikat. Sel ajal koos hinna kukkumisega kukkus ka usk cryptosse ja ei õnnestunus pikalt supporte pidama saada vaid erimeelsustest tekkis kaootiline tõmblemine mille võitsid BANdega seotud cash oudid. Olukorda arvestades see pidigi nii minema. Cash oudid said tehtud ja hind leidis lõpuks oma suht loogilise põhja ning tugeva suppordi. Seda supporti oli juba mingi aeg nähagi ja seal võis märgata erinevust eelmiste suppordi ehitada püüdvate levelitega võrreldes. Või olin ma ainus loll kes 4 päeva tagasi sisenes ja pole väljunud ???
Ka loogiliselt mõeldes pidi põhi suhtleliselt käes olema PoW tööliste vaatevinklist. kui korra oleks veel natuke allapoole kukkunud siis sellest poleks mingit erilist vahet pikaajalisel sisenemisel enam olnud ,sest üles ronib ta naguinii kui ta pole just hukule määratud.
Seega usk ja lootus on taastuma hakanud, ning tõusu katalüsaatoriks sai paar head uudist. Siinkohal ei pea enam rõhku panema uute madalate supportide pidavusele vaid see mis toimus oli minumeelest nn paradigma muutus ning langus üritab tõusuks minna katsetades uusi resistance piire murda.

Igastahes praegu lühikeseks müüja - tahaks näha meest skeptikute seast kes reaalselt julgeks nüüd seda teha !! arvan ,et see oleks viimane lollus vs ostmine!! kolmas võimalus on edasi passida ja oodata totaalset crashi aga kui seda ei tule siis on rong läinud. Kui tuleb ja 1K mehed end sisse ostavad siis võivad sellestki ilma jääda kuna crash on turu totaalselt hävitanud.
ehk saabub nüüd järjekorde nädalavahetuse verelaskmine siis võib olla viimane hetk alt siseneda arvan...

olen aru saanud ka oma enda vigade pealt õppides ,et trademises edukas olla ei tohi teistele järgi joosta vaid tuleb ise mõelda ja kaalutletud, tihti peale suht radikaalseid otsuseid teha...
järgijooksjale jääb vaid täitumata unistus ja tühjad taskud...

alles see oli kui kõik karjusid ,et HODL ja et kohe läheb hind kuule ja rohkemgi veel. Paljud vaatasid seal aasta lõpus silmad punnis ,et vat kus teenib cryptoga ja astusid mõtlemata paati. Enamus neist said väga valusalt kõrvetada seda jama kuulates ja rongile järgi joosta üritades. Tegelikult oli tendents juba muutunud või muutumas sellist järsku up peaki vaadates aga pimestatud kari jooksis ikka ahnusest ja inertsist kaasa....
nüüd on minumeelest sama asi just juhtunud aga teises suunas. elame näeme... kari karjub inertsist ikka edasi ,et läheb põhja see laev - või käib seal 4k peal ära ja ootavad seda hetke. kuni ükskord avasatavad ,et suured kasumid on teenimata jäänud. Olles kõrvetada saanud julgevad kui üldse siis alles järgmise tõusu tipus tagasi peale hüpata ja kõik kordub taas icon_biggrin.gif
see on puhtalt minu arvamus mitte mingi tõde mida kuulama peaks ja ma ei üritagi siin mingit nõu anda ega ütle ,et kõik oma säästud nüüd alla peaks panema ( nagu eelmise aasta lõpus osad tegid , võtsid võlgu veel ka... ) aga gamblinguks on päris tore instrument see ja aeg vast on sobiv.
Neile vendadele ka respect kes pole tõmblejad ning pole paanikaga kahjumiga maha müünud vaid näitavad mune ja on HODL edasi. Teie tugevus võib teid rikkaks teha - või vähemalt teeb au teile icon_biggrin.gif

_________________
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.04.2018 10:33:28 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
Pumpad BTC hinna 10% üles, kõik mündid lähevad 10% üles, kuna hinnad on seotud temaga.

Müüd muud kraami vaikselt maha, siis dumpid BTC.

Profit?

Rinse'n'repeat.


Võiks ehk naatuke justkui töötada kui muud kraami oleks võimalik meeletus koguses otse fiatiks vahetada. Kui selliste kabekäikudega saaks plussi jääda siis saaks raha kiirelt süsteemist otsa.

Pigem meenutab see skeemide välja mõtlemine igiliikuri leiutamist kus masina töös hoidmiseks tuleb reaalsuses pidevalt energiat (fiat) juurde anda sest tähelepanuta jääb hõõrdumine (feed) ja muud energiakaod (daytraderid ja pikad orderid ).

_________________
Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
madmanmud
HV veteran

liitunud: 22.05.2005




sõnum 15.04.2018 00:04:07 vasta tsitaadiga

elukaz, 100% nõus. Tahtsin ise ka seda just kirjutada ,et süsteemist väheneks FIAT iga sellise skeemiga ja kogu süsteem oleks ilmselt kokku kukkunud juba ammu ,sest keegi poleks nõus olnud seda nii pikalt subsideerima ja enamusi withdrawaleid täita poleks ilmselt ammu võimalik...
_________________
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
anubis
HV Guru
anubis

liitunud: 08.06.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.04.2018 08:39:01 vasta tsitaadiga

Miks te arvate, et raha välja võetakse? Investorite enamus HODLib ju, kuna loodetakse kuule sõitu (ja püütakse kehvast investeeringust taastuda), sest see peaks kohe-kohe algama.

Probleem tulebki siis kui kriitiline mass hakkab raha välja võtma, siis võib selguda, et exchangedel pole selle katteks fiati, lihtsalt.

Praegu on jätkuvalt "tavaline aasta alguse langus" nagu püütakse HODLi põhjendamiseks pidevalt korrates ennast õigustada. Nõrgemad käed foldisid veebruar-märts, jah, kuid paljudel on ikka jätkuvalt 2-2,5x rahaline kaotus investeeringu all. Kaevandajate seltskonnast müüvad kaarte praegu need, kes liiga kallilt ostsid või need, kellel enam küttekehasid vaja pole. Nii või teisiti, erinevalt puhtalt fiat->münt investoritest saavad nemad oma alginvesteeringust vähemalt suurema osa tagasi (kaevuri alghind-müügihind-kaevatud münt)
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Catfish
HV kasutaja
Catfish

liitunud: 01.11.2009




sõnum 15.04.2018 22:30:42 vasta tsitaadiga

Ostmisega on vist asi ühelpool selleks korraks... või on veel mõni potentsiaaliga coin/token mis pole korralikku jõnksu üles teinud?

Täna lendasid Zero ja Spectre + 30-40% üles... saab näha, kas suudetakse seda hinnataset pikemalt ka hoida.
Veel ei julge midagi müüa: pärast kitku omal ahastusest pea karvadest tühjaks icon_lol.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Wiltz
HV Guru

liitunud: 28.01.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.04.2018 00:40:08 vasta tsitaadiga

miks ühelpool? minumeelest osta on mõistlik siis kui on võimalik ära tunda pikemaajalist tõusutrendi (ideaalis siis sellest kõige madalamast põhjast võetuna), mitte lihtsalt mingit hetkelist ülespoole sähvatust.
muidugi ma räägin nende vähe stabiilsemate coinide ostust. väikeste altcoinide strateegiatest ma suurt ei tea. võibolla need on jah juba nii meeletult tõusnud, et enam pole midagi osta, ei saa enam 1000x tõusu, ainult 10x icon_lol.gif kuigi minumeelest osta on mõtet alati kui annab prognoosida üsna kindlat edasist tõusu. lambomehed on nii ehk naa lotomängijad. tõsisem teema käib siiski investeerimisega, kus teenistused ei ole ehk mingi 100000 kordsed aga riskid ei ole ka sellised, et 100 lambavennast 99 jääb kõigest ilma

_________________
"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Marec
HV kasutaja
Marec

liitunud: 06.09.2006



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 16.04.2018 10:35:04 vasta tsitaadiga

Marec kirjutas:
Viskan siia väkse vihje - kel huvi, aega ja tahtmist võib uurida CSC kohta. Vana münt (aastast 2013) aga eelmise aasta keskel võttis juhtimise enda kätte seltskond kes aitasid omal ajal PokerStarsi üles ehitada. Novembris (nov-veeb) oli coinswap (litecoin fork>Ripple fork) ning selle käigus suurendati ka kogust (40M>40 Miljardit), et sobituda paremini online-gaming turu suurusega. Tähtis veel mainida, et nad ei ole korraldanud ega ka korralda ico'd. Foundation kes münti arendab ja suppordib omab litsentsi nii Maltal kui ka IOM. edit: esimese kvartali kokkuvõte ja vaade teise kvartalisse https://casinocoin.org/casinocoins-first-quarter-successes-and-second-quarter-excitement-in-2018/


Keegi siinsetest on CasinoCoin Discord chat'iga liitunud? Vajadusel saab seal Eestikeelse kanali tekitada kui on rohkem huvilisi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DVDRW
HV Guru
DVDRW

liitunud: 13.10.2003




sõnum 16.04.2018 16:41:04 vasta tsitaadiga

Tundub, et mullike sai nüüdseks läbi.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Catfish
HV kasutaja
Catfish

liitunud: 01.11.2009




sõnum 17.04.2018 09:40:12 vasta tsitaadiga

Mis läbi icon_lol.gif jälgin hetkel pingsalt Zero tõusu - ilmselt läheb müüki, vähemalt osa thumbs_up.gif

Wiltz, Ma ei panusta 10000 X tõusude peale...
vaatasin just, et selle tsükli (2017/18) rekord on olnud +760%
Ilmselt ma teen midagi väga valesti ja erinevalt HD-vennast, pole mul asja lambo rooli icon_lol.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DVDRW
HV Guru
DVDRW

liitunud: 13.10.2003




sõnum 18.04.2018 10:41:05 vasta tsitaadiga

Ma mängisin pimesi läbi 4EMA joonte järgi + 1,5% stop lossiga.
17 nov 2017 - 17 dets 2017 raha kasv oleks olnud ~90% (HODL-imisega 130%)
17 dets 2017 - 15 aprill 2018 kasv ~47% (~10% kuus) (HODL-imsega oleks kaotus 2,6x)
Ei pea midagi närveldama ja kindel kasum icon_eek.gif

Kuigi jah paari aasta pärast on 1BTC ~150 000€ anyway icon_razz1.gif

EDIT:
Ma vaatan, et iga hommik ~10:00 on mingi bull run. Araablased?
Samas öeldakse: "if you think you are starting to see a pattern then you start loosening money"
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

liitunud: 13.01.2010



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.04.2018 14:52:24 vasta tsitaadiga

Olen ka tähele pannud, et selle pumba järgi saab varsti kella õigeks panna.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DVDRW
HV Guru
DVDRW

liitunud: 13.10.2003




sõnum 18.04.2018 16:42:01 vasta tsitaadiga

Homme on järelikult vastupidi icon_razz1.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
posthuman
HV Guru
posthuman

liitunud: 15.06.2002




sõnum 18.04.2018 17:28:06 vasta tsitaadiga

Huvitav on see, et kui varemalt BTC tõusuga tulid teised suht nadilt järele, siis seekord on asjad vastupidi. BTC 7 päeva tõus on 17%, kui teistel enamustel on see tõus 7 päeva kohta 30-60%. Stellaril lausa 72%. icon_rolleyes.gif
Ve
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Spekulandid (krüptoturul spekulatsioonide teostamine ja seonduv - mida osta-hoida-müüa-vahetada) NB! Pole finantsnõu! mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 90, 91, 92 ... 276, 277, 278  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.