Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Cat phones toob turule uue lipulaeva Cat S61 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.02.2018 19:51:06 Cat phones toob turule uue lipulaeva Cat S61 vasta tsitaadiga


PRESSITEADE – Cat phones teatas, et toob turule uue lipulaeva Cat S61. See on Cat S60 edasiarendus, millel on tõhustatud FLIR®-termograafiafunktsioon, sisseehitatud laseriga kaugusmõõdik ja siseõhu kvaliteedi andur. Cat S61 on praeguse seisuga kõige edumeelsem vahend, mille abil tööd teha.

Cat S61 hiilgab integreeritud FLIR-termokaameraga, millel on täiustatud tarkvara suurema pildikontrastsusega, Celsiuse skaalal 400 kraadini laiendatud temperatuurivahemik ja VGA asemel kõrglahutusega kaamerapilt, mis pakub konkurentsitult parimat pildi optimeerimist FLIRi MSX®-tehnoloogia abil.

Tänu neile uutele võimalustele ja täiustustele saab seadet kasutada sellistel puhkudel, kui on vaja teisaldatavust, ühenduvust ja paremat pildikvaliteeti. Cat S61 võimaldab nüüd ka sõidukite diagnostikat, asfaldiseiret ja kõrgema temperatuuriga seadmete järelevalvet lisaks mitmetele traditsioonilistele kasutusaladele, mis hõlmavad soojuskadude tuvastamist akende ja uste ümbruses, niiskuse ja puuduliku isolatsiooni avastamist, ülekuumenenud elektriseadmete ja ülekoormatud vooluahelate kindlakstegemist ja nägemist täielikus pimeduses või nähtavust halvendavates tingimustes, näiteks kerges udus või suitsus.

MyFlir®-i rakendust on Cat S61 puhul samuti täiustatud. Uued kauaoodatud funktsioonid, sealhulgas termopiltide voogedastus reaalajas, nipid ja nõuanded otse seadmes ja kogukondlik foorum aitavad S61 termograafiavõimalusi maksimaalselt ära kasutada.

Cat S61 on varustatud ka Sensirioni siseõhu kvaliteedi anduriga, mis hoiatab kasutajat ruumiõhu saasteainete (lenduvad orgaanilised ühendid ehk VOCd) kõrgest tasemest töökeskkonnas. Lenduvate orgaaniliste ühendite põhilisteks allikateks on värvid, lahustid, vaibad, mööbel ja puhastusvahendid, mis kõik on Cati telefonide kasutajaid ümbritsevas keskkonnas vägagi tavalised. Cat S61 hoiab silma peal siseõhu kvaliteedil ja teavitab kasutajat ebatervisliku keskkonna tuvastamisel, võimaldades teha õigeaegseid otsuseid, näiteks avada tuulutamiseks akna või veidi puhata. Andur võib näidata ka õhuniiskust ja temperatuuri.

Lisaks on mudelil Cat S61 ka laseriga kauguse mõõtmise funktsioon, mis võimaldab mõõta nii meeter- kui mittemeetermõõdustikus punktide vahelist kaugust kuni 10 m piires ja arvutada pindala. Kõik andmed salvestatakse pildile, nii et on võimalik teha alternatiivseid mõõtmisprognoose või kohandusi, ilma et tarvitseks objektile tagasi pöörduda.

Cati telefonide kasutajad hindavad seda funktsioonide kombinatsiooni väga kõrgelt. Näiteks elektrikud saavad termograafia abil analüüsida kaitsmekarpi või juhtmestikku ja laserkaugusmõõtja funktsiooniga kindlaks teha, kui palju kaablit on vaja. Samuti saavad nad edastada tulemused reaalajas baasi, kui on vaja küsida nõu kolleegilt.

Cat S61 suurt 5,2-tollist FHD-ekraani kaitseb Gorilla Glass 5 ja see on optimeeritud välitingimustes kasutamiseks. Ühtlasi on sellel eeskujulikud vastupidavuse näitajad. See on IP68 kohaselt tolmukindel ning veekindel 1 tund kuni 3 meetri sügavuseni. Samuti vastab see MIL Spec 810G nõuetele ja katsete kohaselt talub korduvat mahapillamist betoonile 1,8 m kõrguselt. Kõik need funktsioonid on olulised Cati telefonide omanikele, kes kasutavad oma telefoni sageli arvete ja plaanide lugemiseks ning vormindamiseks tööplatsil.

Caterpillari ülemaailmse mobiilseadmete litsentsi valdaja Bullitt Groupi tegevjuht Peter Stephens sõnas:
„Me teame, et 60% Cat S60 klientidest kasutab integreeritud termokaamerat vähemalt kord nädalas ning tänu uue Cat S61 täiustatud temperatuuri ja lahutusvõime näitajatele avaneb termopildistamise maailm nüüd ka paljudele teistele kasutajatele ja kasutusaladele. Et S61 sisaldab endas veelgi rohkem tõeliselt kasulikke töövahendeid, ei suuda ükski teine nutitelefon pakutavate võimaluste poolest sellega konkureerida. Oleme selle üle ääretult uhked.“

FLIRi tööstusliku äriüksuse juht Frank Pennisi ütles: „Oleme põnevil, et saame oma partnerprogrammiga Thermal by FLIR toetada Bullitt Groupi ja integreerida meie termopildistamise mikrokaamera järgmise põlvkonna telefoni Cat S61. Cat S60 aitas termograafia eeliseid inimestele tõhusalt tutvustada ja loodetavasti jätkab ka Cat S61 sama rada.“

Cat S61 tuuakse avalikkuse ette kongressil Mobile World (stend CS78). Müügile jõuab see 2. kvartalis soovitusliku jaehinnaga 899€ ja seda saab tellida aadressilt www.catphones.com ning valitud jaemüüjatelt ja operaatoritelt üle maailma.

Cat S61 põhiomadused:
• Parimad vastupidavuse näitajad
o Alumiiniumist sarrustusega survevaluraam
o MIL Spec 810G
o Katsete kohaselt talub korduvat kukkumist betoonile 1,8 m kõrguselt
o IP68 nõuete kohaselt tolmukindel ja veekindel, katsetatud 1 tund kuni 3 m sügavuses vees
o Ekraani kaitseb uusim Corning® Gorilla® Glass 5
• FLIR termokaamera: Lepton
o Suurem temperatuuri mõõtevahemik –20 °C kuni 400 °C
o Täiustatud MyFLIR-rakendus termopiltide otseülekandega
o Parem FLIR MSX pildi lahutusvõime
• Laseriga ruumala ja kauguse mõõtmine, kuni 10 m
• VOC siseõhu kvaliteedi mõõdik ja niiskusandur
• Android™ Oreo (uuendatav versioonile P)
• 5,2" ere FHD-ekraan, optimeeritud õues kasutamiseks
o Puuteekraani saab kasutada ka kinnastega või märgade sõrmedega
• Suure mahtuvusega 4500 mAh aku, QC4.0-ga ühilduv
• 16 MP tagumine kaamera, 8 MP eesmine kaamera, 4K video
• 4 GB RAM, 64 GB ROM (laiendatav MicroSD-kaardiga)
• 2,2 GHz Octa-core protsessor (Qualcomm Snapdragon 630)
• LTE Cat 13, VoLTE, VoWiFi
• Tõhustatud GPS, BT5.0, NFC, kaherealine WiFi (2,4 GHz / 5 GHz)
• Kureeritud rakenduste kataloog vastupidavate seadmete kasutajatele


Pildid: http://bit.ly/2svRW1r

Cati seadmed ja tarvikud:
Cati kaubamärk tähendab usaldusväärsust, vastupidavust, töökindlust ja kvaliteeti. Cati DNA on esindatud kõigis Bullitt Mobile Ltd. valikusse kuuluvates Cati mobiiltelefonides ja tarvikutes ning pakub piiramatuid elamusi mobiilse töökindluse vallas. Uue toote loomisel peeti silmas juhtmevaba sidet, kasutades uusimat tehnoloogiat, et see tuleks toime kõikvõimalike kiire eluga kaasnevate vajadustega ega veaks teid alt.

Lisateavet Cati telefonide ja tarvikute täpsema ehituse kohta leiate aadressilt www.catphones.com

Bullitt Group
Bullitt Group võimaldab maailma juhtivatel kaubamärkidel vallutada kiire kasvuga laiatarbetehnoloogia kategooriaid, suurendades selle käigus kasutajaskonda ja luues uusi pikaajalisi tuluvooge. Alates oma tegevuse algusest 2009. aastal on Bullitt Group konstrueerinud, valmistanud ja turustanud miljoneid mobiiltelefone, audiotooteid, teisi ühendatud seadmeid ja seonduvaid välisseadmed rohkem kui 60 riigis üle maailma.

Bullittil on Cati (Caterpillar Inc.) ja Land Roveri ülemaailmne litsents mobiiltelefonide ja nendega seotud välisseadmete tootmiseks.

Bullitt Groupi peakontor asub Inglismaal Readingis. Ettevõttel on esindused ka Taipeis (Taiwan), Shenzhenis (Hiina) ja New Yorgis (USA).
www.bullitt-group.com
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
dex
HV veteran
dex

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.02.2018 21:23:33 vasta tsitaadiga

Päris huvitav asi, termoimage kaamera ja laser mõõdikud, lisaks vihane aku ja karm kest. Kui ise mingit päris tööd teeks, siis kindlasti kaaluks.
_________________
Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 80
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.02.2018 21:32:34 vasta tsitaadiga

Lisan siia ka sama Bullitt Grupi teise pressiteate Land Rover Explore telefoni kohta:

tsitaat:
Introducing Land Rover Explore, The Outdoor Phone

22nd February 2018: Land Rover and Bullitt Group have unveiled details of the Land Rover Explore Outdoor Phone. Designed for people who live for adventure and need a phone that can survive whatever it’s put through, the smartphone will be on show at Mobile World Congress 2018, Barcelona, 26th February to 1st March 2018.

At the heart of the Land Rover Explore is a powerful 4000mAh battery that gives two days of typical use, or a full day of activites, with constant GPS Navigation mapping activated on the 5” HD display. Battery life can also be doubled by adding the included Adventure Pack while on the go. Once added, it can replace the need for a separate GPS device with its GPS patch antenna that improves the reliability and accuracy of the GPS. It also adds additional 3600 mAh of battery power and premium topographic mapping with Skyline augmented reality, courtesy of ViewRanger.

Other hardware packs available include a large 4370mAh additional battery and a universal bike mount, all designed to enhance any adventure by enabling owners to go further, and stay out for longer.

The Land Rover Explore withstands everyday use outdoors with exceptional durability. It is drop tested to 1.8 metres with a factory fitted screen protector, it can survive underwater, including salt water complying to IP68 rating and can cope with extreme temperatures, thermal shock, humidity and vibration exposure. This level of protection ensures the device can survive heavy downpours or a muddy trail and will continue to work, keeping users connected at all times.

Designed in close collaboration with Land Rover, the smartphone takes subtle design cues from the unbeatably capable and versatile Land Rover Discovery. Taking inspiration from the front grille design through to the headlamp architecture and even the knurled finish of the interior dials, it elegantly reflects the essence of the Land Rover brand. It’s a durable smartphone in a stylish design that is suitable for the office or enjoying the great outdoors.

The home screen features a customisable Outdoor Dashboard for instant access to weather condition information and sensor data from the device. It can be set up to show the details most relevant to any activity at a glance. Separately, the Explore Hub is a curated app portal, with a content catalogue relevant to many outdoor activities, as well as the Land Rover InControl apps. Plus, small features like a handy SOS flashlight and a Night red filter mode to reduce screen glare, help to ensure the Land Rover Explore is perfect for everyone with a passion for the outdoors.

Notable features also include a bright 5-inch full HD screen that’s optimised for sunlight legibility, while the touchscreen can be controlled with wet fingers or while wearing gloves. Improved connectivity options are provided by a dual SIM feature, giving users the ability to connect to two networks.

Joe Sinclair, Director of Branded Goods and Licensing for Jaguar Land Rover said: "We are excited to be collaborating with Bullitt Group to create the smartphone that we’d all like to own. A perfect combination of design and functionality that embodies the Land Rover DNA and enables customers to be outdoors for longer, with the confidence to go further.”

Peter Stephens, CEO of Bullitt Group, global mobile licensee for Land Rover commented: “Building on our leadership in the rugged mobile market, we see the growing customer dissatisfaction with the fragility of their mobile phone and the poor battery life in particular, preventing them from using their mobile for key parts of their day to day life. The Land Rover Explore embodies everything we know to create a device perfectly suited to any outdoor activity, whilst retaining a sleek design.”

The Land Rover Explore launches with the Adventure Pack, bringing GPS handheld capabilities to the smartphone straight out of the box with an MSRP of €649 / £599. It will be available to order from April 2018 via www.landroverexplore.com and selected retailers and operators.

The Land Rover Explore will be on display at Mobile World Congress (stand CS78) followed by the Geneva Motor Show, 8th-18th March.

Key Specifications
• Huge battery (4000mAh) plus add-on Battery Packs
• IP68 Splash, Water and Dust resistance
• Drop-proof to 1.8 metres with factory fitted screen protector
• Premium grade, detailed off-road topographical mapping options from ViewRanger with Augmented Reality Skyline feature
o In-box premium off-road mapping voucher, giving a choice of country-wide or custom region topographical maps in many markets.
• Customisable Outdoor Dashboard to access to the most important weather information, sensor data, and on-device tools for your activity: eg weather, wind, tides, compass, SOS light, etc
• Android™ ‘Nougat’, with scheduled upgrade to ‘Oreo’
• 4GB RAM and 64GB ROM, expandable via microSD™
• Deca-core 2.6GHz 64 bit MTK Helio X27 chipset with Dual SIM functionality
• 16 MP Rear camera, 8MP front camera, 4 x digital zoom
• Bright 5 inch FHD display, Corning ® Gorilla® Glass 5 protected, optimised for outdoor use
o Touchscreen can be controlled with gloves on or with wet fingers
o Night red filter mode reduces screen glare, preserving natural vision in low light and at night
• LTE Cat 6
• Curated apps and content catalogue relevant to outdoor pursuits

Adventure Pack Specification
• 3600mAh additional battery
• 25 x 25mm Ceramic Patch GPS Antenna
• TPU Protective case
• Stainless Steel Carabiner with canvas strap
• IP68 and 1.8 metre drop tested

Bike Pack Specification
• Bike Mount and case for both stem and handlebar
• Tilt to adjust viewing angle or change device orientation

Battery Pack Specification
• Ultimate Battery Performance, additional 4370 mAh of battery capacity
• IP68 and 1.8 metre drop tested

-ENDS-

About Bullitt Group
Bullitt Group helps global brands extend their product portfolios into new categories, particularly in the connected devices market. We design, manufacture, market and sell products under license for our brand partners.
Since its formation in 2009, Bullitt Group has designed, manufactured and distributed millions of mobile phones, audio products, other connected devices and related peripherals to more than 60 countries across the globe.
Bullitt Group’s Head Office is in Reading, England with additional office locations in Taipei (Taiwan), Shenzhen (China), New York (USA)and Singapore.
www.bullitt-group.com


About Land Rover
Since 1948 Land Rover has been manufacturing authentic 4x4s that represent true ‘breadth of capability’ across the model range. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar and Range Rover Evoque each defines the world’s SUV sectors, with 80 per cent of this model range exported to over 100 countries.
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
sooty
HV veteran

liitunud: 12.06.2004




sõnum 28.02.2018 22:37:14 vasta tsitaadiga

Loen selle Land Roveri ülevaateid ja jääb arusaamatuks, miks igasugu branded föönid või läpparid alati juustud on?
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
est11
Mees metsast

liitunud: 20.01.2012



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.02.2018 23:26:16 vasta tsitaadiga

pakun puusalt et dell või lenovo ei taha teha tipptasemel masinat kus nende oma logo peal ei ole. Apple kohe kindlasti mitte
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

liitunud: 04.04.2003




sõnum 01.03.2018 13:18:00 vasta tsitaadiga

est11 kirjutas:
pakun puusalt et dell või lenovo ei taha teha tipptasemel masinat kus nende oma logo peal ei ole. Apple kohe kindlasti mitte

Ainult Apple käest ei saa Sa juurde osta Apple nimelist traktorit. icon_cool.gif
Küll saad CAT-telefoni kõrvale osta CAT-nime kandva traktori.

Olen CAT-telefoni omanik ning sisselülitades - väljalülitades teeb täiesti korralikult "traktori käimamineku häält". icon_cool.gif
--------------
Ja mis sellesse infrapunakaamerasse puutub, siis ei ole see ainult abivahend ehituses, näiteks. Samamoodi on see abiks ka põllumehel, metsamehel, et temperatuure mõõta.
Kommentaarid: 284 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 11 :: 211
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
joulukas
Kreisi kasutaja
joulukas

liitunud: 02.12.2001




sõnum 01.03.2018 17:57:11 vasta tsitaadiga

See on hea uudis klubides kaaslasi otsijatele! Kui seni pidid joogi ja libeda jutuga üritama, et õhtuks kaaslane leida ning tõenäosus ebaõnnestuda oli märkimisväärne, siis nüüd hea, vaatad läbi termokaamera, kellel kõige rohkem kipitab ja saad oluliselt ärarääkimise võimalusi tõsta! icon_biggrin.gif
_________________
HinnaVaatlus liituja nr. 285
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 14
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Auron
HV Guru
Auron

liitunud: 19.08.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 01.03.2018 23:28:53 vasta tsitaadiga

Soome küprokimeeste uus telefon icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 150 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 127
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HA
HV Guru
HA

liitunud: 02.05.2005



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.03.2018 23:58:47 vasta tsitaadiga

tsitaat:
kaherealine WiFi
icon_lol.gif
Kommentaarid: 141 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 119
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tiidu93
HV vaatleja

liitunud: 28.06.2008




sõnum 04.03.2018 19:54:19 vasta tsitaadiga

Endal on ca 3 kuud CAT S60 olnud ja liiga vara ostsin selle. S61 tundub väga ahvatlev icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mobileman
Kreisi kasutaja

liitunud: 20.04.2005




sõnum 31.08.2018 13:27:57 vasta tsitaadiga

S60 kohta on kuulda olnud probleeme kokkujooksmistega ja uimasusega, ei tea kas S61 on reaalselt oma hinda väärt? Seda nüüd ei mäleta enam kumma kohta jutt käis kas S60 või S61, ühel neist mudelitest pidavat vahel olema ka termokaameraga tehtud piltidel objekti ümber "halo".
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
S.I.L.L.U
HV veteran


liitunud: 26.06.2003




sõnum 31.08.2018 13:35:31 vasta tsitaadiga

Loodetavasti see mudel pole nii probleemne kui S60 (sõbral hakkas ka kokkujooksma/uimama suht esimestel nädalatel, Telia andis uue ja kuu hiljem hakkas ka see jurama, asendati Samsungiga).
Kommentaarid: 90 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 84
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mobileman
Kreisi kasutaja

liitunud: 20.04.2005




sõnum 23.09.2018 22:20:51 vasta tsitaadiga

Otsustasin veidi teistsuguse valiku kasuks ehk "tavaline" telefon + telefoni külge ühendatav termokaamera. icon_smile.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 41
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Cat phones toob turule uue lipulaeva Cat S61
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.