Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  levikom.ee märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 45, 46, 47  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
maxman321
Kreisi kasutaja
maxman321

liitunud: 14.11.2006




sõnum 22.11.2017 13:07:49 vasta tsitaadiga

RCC kirjutas:
telia on kirjas siin - https://www.telia.ee/era/kodu/internet/ - sinna sisestan aadressi ja saan - soovitame 20/5 - tahad kiiremat ühendust? = koli minema.
kusjuures 200 st pole isegi ärikliendile vaja, rääkimata tavast.

Jabur seisukoht, et ärikliendil pole 200-st neti vaja.
Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RCC
HV Guru
RCC

liitunud: 03.12.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.11.2017 13:27:07 vasta tsitaadiga

et mis firma see selline on, kus tööajal kuulatakse sinatoru, raadiot, vahitakse ilmselt mingeid videosid jne jne? pluss siis 24h muudkui pelatakse ka veel? või oli see peletamine? sel juhul peab firmal ikka jube hästi minema. mul on 10 hetkel testis megane link, sellega pelab, vaatab 1080 mmet (isegi 2x) jne jne
geanti võrgus vbl tõesti keevitatakse igapäev mingeid arvutusi teha, tavaettevõte ei vaja et 200mbs oleks koguaeg kurguni täis. karta on, et see kiiruse vajadus tuleneb hoopiski arvuti järjest kasvavast aeglusest - nimelt enamik surub suure hurraaga selga suurima bloatware nimega win-10, mille alt tõesti ei ole isegi 10 gigase netiga enam võimalik midagi vaadata. sama asi kohitsemata 7
firefox vahemikus 50-57 on ka üks hunnik stta, mis tegeleb ainult arvuti koormamisega.

_________________
piirkonnas on tõrge - turutõrge. mullnett, 1ns , 870M iops, 1tb/s
Kommentaarid: 183 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 8 :: 1 :: 146
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Maldur
HV veteran

liitunud: 02.02.2007




sõnum 22.11.2017 18:19:59 vasta tsitaadiga

tsitaat:
Kus see Telia kirjas oli? Telia ei paku ju õhulinke.
Tavaline klient tellib selle air fiber kuni 200Mbit/s ühenduse?
Rõhk oli teemal, et uudisnuppudes olevad numbrid muutuvad liiga palju.

Seltsimees ei saa aru et Teliat tohib kõnetada ja võrdluseks tuua ka muudes teemades peale Telia omade. Ning see et Telia ei paku õhulinke on demagoogia - pakub fix4G ühendust just püsiühenduse pähe kui meenutada selle reklaame. Lisaks on need ka geolokaalsed, nagu ka Levikomil, teleteenusega nagu Levikomil. Kas parandan lähtudes HV teemadest tavalise kliendi keskmise Telia fix4G järgi icon_razz1.gif ?

Inimest kes kasutab internetti ja on selle kiirusega rahul, ei huvita ja ei peagi huvitama mis tehnilise lahenduse abil see nett temani jõuab. Ja see annab põhjuse ka võrrelda näiteks Telia pakutavaga - eriti kui enne on kõneleja just Telia (mitteametlik) esindaja.

Kui inimene ei ole rahul, soovib paremat/kiiremat ühendust, siis tuleb endale selgeks teha millise tehnoloogiaga on parem resultaat võimalik. Ja siin on hea näha et näiteks 40/10 pealt on võimalik minna üle teenusepakkujat vahetades kuni 200Mbits kiiruseni ILMA ERILAHENDUSTETA.

Kui kellelgi on mingi reegel välja panna mille järgi mõne numbri muutumine kvalifitseerub "liiga paljuks", siis palun.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

liitunud: 14.11.2004




sõnum 22.11.2017 20:03:44 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler


Jah aga selle juures on mitu aga, sa ise ju ei tea Levikomist ja sellest teenusest midagi, paistab, et ka Telia teenustest suurt midagi ei tea, mis puudutab õhku.
Väga lihtne on siin kommenteerida lihtsalt nimesid, Levikom ja Telia. Lugeda kommentaare, teha sellest omad järeldused ja siis veel tuld anda.

Olen ise käinud nö metsatukas ühes talus millest üle tee oli Levikomi paigaldus. Paar puud jäi ette ja spetsialistid laiutasid käsi ning läksid minema.
Samal ajal sai naaber oma 20/5 kätte koos telekaga ja on rahul.

See võib olla üht või teistpidi aga TEEMAKS OLI IKKAGI SEE miks 500/500 muutus äkki 200/200ks ja miks tehakse suuri reklaame kui tegusid pole.
Saaks aru kui teema kihaks IT meestest kes kommenteerivad, sain oma maakodusse kiire interneti lõpuks, ilma fiibrit ehitamata.
Ei ole kahjuks sellised postitusi. On ainult postitused, et Telia ei tee midagi ja Levikom reklaamib...

Sellepärast tunnengi muret, et Levikomi teemat pole mõtet Teliaga solkida sest see ei puutu ei raadiolinkidesse ega Levikomi teenustesse endisse.
Cut off.
Kommentaarid: 253 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 223
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Maldur
HV veteran

liitunud: 02.02.2007




sõnum 22.11.2017 21:11:49 vasta tsitaadiga

Esiteks, seltsimees arvab et oleme koos karjas käinud - aga ei ole, nii et "sina" peal ei saa olla.

Lisaks arvab seltismees et ma ei tea Levikom'ist midagi, kuid jälle eksib, ma olen Levikomi kasutaja juba enne kui see suur reklaamimöll peale hakkas. Ma testisin seltsimeeste 20/5 teenust eelnevalt mitu kuud, seejärel ehitasin välja vastuvõtulahenduse Levikomi jaoks Mikrotiki baasil, kontrollisin levi ja takistused, siis alles helistasin nendele sooviga saada teenust, kirjeldasin olukorda ja levitugevusi, sain kiita hea kodutöö eest. Järgmisel päeval tuli tehnik, konstanteeris et tema niisuguses olukorras poleks klienti välja ehitanud, konfigureeris silla, andis vajalikud IPd minu ruuterile ja vormistasime mõned allkirjad, vestlesime netindusest veel mitmed tunnid kohvitassi kõrval ja olemas - suur tänu tehnik Ivo thumbs_up.gif .
Teenus vastab tellitule, tõsi viimasel suvel esines paar probleemi mastis, mille koos tehnikuga defekteerisime ja mis on lahendatud paari päevaga. Olen ka paketti vahetanud, jällegi toimis kõik paremini kui kellavärk, aja lähenedes helistati ise ja teenus avati varem kui kokku leppisime, tehnilistele lisaküsimustele vastati kohe teenindaja poolt ja keerutamata. Viis pluss thumbs_up.gif .

Aga kui ma pean meenutama kuidas oli suhtlus Teliaga, kuidas (ka siin) hakkas jutt lahtistest juhtmetest kiiktooli jala all, reptiilidest ja et klient on ALATI lammas jms. siis tõesti, ei taha Teliaga positiivset teemat solkida. Seltsimees, ärge teie ka solkige, sest kuigi te võite sisendada endale et olete siin eraisikuna töövälisel ajal, nagu kommud jäävad kommudeks ka saunas, nii jääte teie ikka Telia suuvoodriks, tahate või ei taha.

Niisiis, ma tunnen muret et konkureeriva firma arvamusliider käib teiste firmade teemades ja üritab käituda nagu moderaator, suunata kasutajaid mida nad teemades räägivad või mitte. Vabandust, seltsimees, see siin pole parteikoosolek ja teie pole mingi õhtujuht, et peate tingimata kohal olema.

Cut off, fly away või mis paremini sobib...
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

liitunud: 14.11.2004




sõnum 22.11.2017 21:33:13 vasta tsitaadiga

Maldur, no selles suhtes pole mina Levikomi teema moderaator, kui siin eelistatakse rääkida Teliast, siis miks mitte.
seega võib siin avaldada ka vastu argumente, et levikomi teenusele jäi põõsas ette ja tuli paratamatult tarbida Telia teenuseid.

huvitav, et hindadest väga sõna ei võeta, tavaliselt on iga sent arvel ja lausa tuuakse euroopa operaatorite hindu taustaks.
Kommentaarid: 253 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 223
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Maldur
HV veteran

liitunud: 02.02.2007




sõnum 22.11.2017 22:43:40 vasta tsitaadiga

tsitaat:
võib siin avaldada ka vastu argumente, et levikomi teenusele jäi põõsas ette ja

Loomulikult on selliseid juhtumeid palju ja ka esiti õnnestunud ühendused võivad põõsa taha jääda, näiteks minu enda ühendus teeb seda lähema kahe aasta jooksul üsna kindlasti. Kuid siis tuleb seda põõsast piirata, leida antennile parem/kõrgem koht vms.

See on loomulik et loodus kasvab, sellega tuleb arvestada ja hea tehnik ka viitab kliendile kui ta näeb niisugust võimalust et hetke lahendus võib kinni kasvada, arutab selle läbi juba eelnevalt et kliendile see võimalus üllatuseks ei tuleks. Kui klient kategooriliselt on vastu puudega tegelemisele, või ei saa juriidiselt seda teha kuna puud asuvad hoopis naabri või riigi krundil, siis paraku pole muud kui kõrgusesse minna, kui klient sellega päri on või jääb asi katki. Siis jääb järele F4G ja ootus et sm.palo ümber mõtleks icon_wink.gif .

Kas seda pidada nüüd vastuargumendiks, et loodus kasvab, ma ei ütleks. Samamoodi võib ülemüüdud F4G olla vastuargument, kõik sõltub mispidi vaadata. Pole olemas asja millel poleks mingit miinust, ka optikal on miinus et paigaldus on arulagedalt kallis ja olgu põõsas või mitte, seda saab vaatamata kallile hinnale ikka vähestes kohtades.

Hinnad on alati kõrged, ehk et alati võiks vähem maksta. Küsimus on alternatiivides, minu puhul on hind kõrgem kui VDSL ühendusel kuid mul pole alternatiivi kui tahan talus elada. Ja olles kasutanud aastaid ka VDSL'i, ei tunne küll et ma vähem saaks.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

liitunud: 12.06.2005




sõnum 23.11.2017 06:40:35 vasta tsitaadiga

Tahate rääkida hindadest - no räägime hindadest.

Telia Internet 12M/1M (maksab 21 eurot) + TeliaTV põhipakett maksab 5€ , mis sisaldab 25 kanalit + lisa kanalipakett mis maksab veel teist samapalju= 33 eurot
Levikom Kiirus 30/10 Mbit/s + Levi TV Hõbe (46 kanalit) = 33 eurot

Et kui ma saan parema teenuse sama raha eest, et miks siis vähemaga leppida? icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

liitunud: 14.11.2004




sõnum 23.11.2017 07:35:09 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
Tahate rääkida hindadest - no räägime hindadest.

Telia Internet 12M/1M (maksab 21 eurot) + TeliaTV põhipakett maksab 5€ , mis sisaldab 25 kanalit + lisa kanalipakett mis maksab veel teist samapalju= 33 eurot
Levikom Kiirus 30/10 Mbit/s + Levi TV Hõbe (46 kanalit) = 33 eurot

Et kui ma saan parema teenuse sama raha eest, et miks siis vähemaga leppida? icon_rolleyes.gif


fiibrit võrdle fiibriga mitte 4G või adsl vdsliga.
mõlemad fiibrid levivad üle eesti nagu operaatorid seda reklaamivad.

Telia pakub 22€ eest 50/50 ja TV on juba ammu 6€, seega selgelt kallim kui Levikom. Viasati kanaleid ka põhipaketis pole. Muu sisu pole ka oluline. Tõsi, milleks maksta rohkem.
Kommentaarid: 253 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 223
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
antiz
HV vaatleja
antiz

liitunud: 21.11.2002




sõnum 23.11.2017 08:26:02 vasta tsitaadiga

olgu lisatud, et need kanalid sisaldavad 5 venekeelset, 7 lastekanalit ja 6 looduskaamerat....et siis telia 100/100 on 25euri+ põhipaketi kanalid (27 kanalit...6 euri)=31 euri

raske arvutada, aga tundub et levira on samamoodi nagu ka elisa ämbrisse pand oma arendustega (liitumistasudest ma parem ei räägi)

tundub, et neeger ei ole oma levikomihullusest ülesaand...alternatiiv on ju veel ka zuumtv (34 kanalit+30/5 internet ja seda aint 26 euroopa raha eest)


Goon kirjutas:
Tahate rääkida hindadest - no räägime hindadest.

Telia Internet 12M/1M (maksab 21 eurot) + TeliaTV põhipakett maksab 5€ , mis sisaldab 25 kanalit + lisa kanalipakett mis maksab veel teist samapalju= 33 eurot
Levikom Kiirus 30/10 Mbit/s + Levi TV Hõbe (46 kanalit) = 33 eurot

Et kui ma saan parema teenuse sama raha eest, et miks siis vähemaga leppida? icon_rolleyes.gif


viimati muutis antiz 23.11.2017 08:30:55, muudetud 1 kord
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maxman321
Kreisi kasutaja
maxman321

liitunud: 14.11.2006




sõnum 23.11.2017 08:29:52 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Goon kirjutas:
Tahate rääkida hindadest - no räägime hindadest.

Telia Internet 12M/1M (maksab 21 eurot) + TeliaTV põhipakett maksab 5€ , mis sisaldab 25 kanalit + lisa kanalipakett mis maksab veel teist samapalju= 33 eurot
Levikom Kiirus 30/10 Mbit/s + Levi TV Hõbe (46 kanalit) = 33 eurot

Et kui ma saan parema teenuse sama raha eest, et miks siis vähemaga leppida? icon_rolleyes.gif


fiibrit võrdle fiibriga mitte 4G või adsl vdsliga.
mõlemad fiibrid levivad üle eesti nagu operaatorid seda reklaamivad.

Telia pakub 22€ eest 50/50 ja TV on juba ammu 6€, seega selgelt kallim kui Levikom. Viasati kanaleid ka põhipaketis pole. Muu sisu pole ka oluline. Tõsi, milleks maksta rohkem.


Vaatad ikka seda, mida soovitud aadressill saada on, olgu see siis vdsl, fiiber, 4g või muu.

Toon varasematest postides oma kulud välja, sedapuhku vähe paremal kujul ja kokkuvõtvamalt:
Endal oli tallinnas elades 100/100 nett, tv pakett + mõni lisa kanal - 31€.
Oma koju kolides, sai võetud fiibri puudumisel 4g "püsiühendus" icon_lol.gif 20/5? (reaalne oli 4-5 alla ja 1 üles, mitte mega byte vaid mega bit), samad kanalid ning lisandusid seadme üürid - 33€
Kuna aga telia ei suutnud "püsiühendust" (mida ma ka sellest 4g-st ei loodaks) tagada ei kiiruse ega stabiilsuse osas, läksin levikom-i teed: 50/20, TV jäi siiski telia minuTV ning seadmete hinnas: 44€ + minuTV 5€ ehk 49€.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
antiz
HV vaatleja
antiz

liitunud: 21.11.2002




sõnum 23.11.2017 08:32:39 vasta tsitaadiga

si** valik, mis seal ikka


maxman321 kirjutas:
indrekp kirjutas:
Goon kirjutas:
Tahate rääkida hindadest - no räägime hindadest.

Telia Internet 12M/1M (maksab 21 eurot) + TeliaTV põhipakett maksab 5€ , mis sisaldab 25 kanalit + lisa kanalipakett mis maksab veel teist samapalju= 33 eurot
Levikom Kiirus 30/10 Mbit/s + Levi TV Hõbe (46 kanalit) = 33 eurot

Et kui ma saan parema teenuse sama raha eest, et miks siis vähemaga leppida? icon_rolleyes.gif


fiibrit võrdle fiibriga mitte 4G või adsl vdsliga.
mõlemad fiibrid levivad üle eesti nagu operaatorid seda reklaamivad.

Telia pakub 22€ eest 50/50 ja TV on juba ammu 6€, seega selgelt kallim kui Levikom. Viasati kanaleid ka põhipaketis pole. Muu sisu pole ka oluline. Tõsi, milleks maksta rohkem.


Vaatad ikka seda, mida soovitud aadressill saada on, olgu see siis vdsl, fiiber, 4g või muu.

Toon varasematest postides oma kulud välja, sedapuhku vähe paremal kujul ja kokkuvõtvamalt:
Endal oli tallinnas elades 100/100 nett, tv pakett + mõni lisa kanal - 31€.
Oma koju kolides, sai võetud fiibri puudumisel 4g "püsiühendus" icon_lol.gif 20/5? (reaalne oli 4-5 alla ja 1 üles, mitte mega byte vaid mega bit), samad kanalid ning lisandusid seadme üürid - 33€
Kuna aga telia ei suutnud "püsiühendust" (mida ma ka sellest 4g-st ei loodaks) tagada ei kiiruse ega stabiilsuse osas, läksin levikom-i teed: 50/20, TV jäi siiski telia minuTV ning seadmete hinnas: 44€ + minuTV 5€ ehk 49€.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maxman321
Kreisi kasutaja
maxman321

liitunud: 14.11.2006




sõnum 23.11.2017 08:41:34 vasta tsitaadiga

No eks ta ole, ainus normaalne oleks olnud tele2 4g "püsiühendus" sest teiste pakkujate koormus / levi kvaliteet oli ja on kasin.

antiz kirjutas:
si** valik, mis seal ikka

Spoiler Spoiler Spoiler
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
RCC
HV Guru
RCC

liitunud: 03.12.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 23.11.2017 09:02:55 vasta tsitaadiga

antiz kirjutas:

tundub, et neeger ei ole oma levikomihullusest ülesaand...alternatiiv on ju veel ka zuumtv (34 kanalit+30/5 internet ja seda aint 26 euroopa raha eest)



ei ole mingeid hullusi, alternatiivid SELGELT puuduvad. tegelikult. telia väidab vist et fiiber levib neil kõikjal. mnjah kaarte lapates, siis ühes asulas on see vaid 5+ inimesel. ülejäänud mitukümmend tuhat ei saa endale seda tõenäoliselt iialgi. üle õhu levikomilt samuti mitte, kuna HIND saaks olema selline, et isegi riigikogu liige ei saaks seda kuludesse kanda - arvuta oma tulumaksuvabastust kuidas tahad
sama asi elisa kohta. 10 mega ligemale 70 eurot! väikesed tegijad nokitsevad omaette.

_________________
piirkonnas on tõrge - turutõrge. mullnett, 1ns , 870M iops, 1tb/s
Kommentaarid: 183 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 8 :: 1 :: 146
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Maldur
HV veteran

liitunud: 02.02.2007




sõnum 23.11.2017 12:18:47 vasta tsitaadiga

tsitaat:
fiibrit võrdle fiibriga mitte 4G või adsl vdsliga.
mõlemad fiibrid levivad üle eesti nagu operaatorid seda reklaamivad.


Seltsimehe hommikune itt on taas tasemel demagoogia, huvitav mida neile seal Telias söödetakse, mingeid lillasid pille vist et ajab pidevalt itti välja...

Öeldakse et ei ole vahet mis värvi on kass - peaasi et ta hiiri püüab. Seetõttu pole inimesel vahet mis tehnoloogial talle internet saabub, kui ta saab sellega oma soovitud asjad tehtud, teenused kätte.

Esiteks, toote kaubanimi ja andmeside tehnolooga ei ole ja ei peagi olema üks ja sama. Seega on lollus rääkida tehnikainimesel et võrrelge fiibrit fiibriga - olukorras kus üks ei ole fiiber ja see mis on fiiber ei levi eriti kuskil. Ja olukorras kus LKi ei väidagi et tegu on fiibriga.

Teiseks, ma pole veel kohanud et keegi viriseks UBNT tootenimetuse juures et "ostsin mingi fiibri aga krt fiibrit ei olegi, on ainult air" - https://www.ubnt.com/airfiber/airfiber/

Kolmandaks, hulluneegritõbine pakkus et alternatiiv võrdluseks oleks ka zuumtv - nagu see üldse leviks interneti kaasabil? Enne kästi ainult fiibrit võrrelda, nüüd räägime alternatiivina DVB-T levist??

Kuidagi ebakindla konsistentsiga on teie väited, või argumendid kui soovite, näib et teil on väga raske leppida et keegi siiski midagi veel peale lillapilli meeste teeb.
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

liitunud: 14.11.2004




sõnum 23.11.2017 15:04:21 vasta tsitaadiga

Maldur, see leppimine on justkui sinul keeruline, võitled tuuleveskitega.
minu esimesi samme siin teemas loed siis saad aru, et mulle raadiolingiga pakutav teenus meeldib, lingin isegi netti paaris kohas.

Levikomi link on suurepärane lahendus kasutajale kellel seda vaja on. Ma kordan veel, kahjuks on reklaamid suuremad kui teod ja seda on kliendid ning ka soovijad siin teemas kirjeldanud. Küll ei paista mast ja kui paistab siis öeldakse, et saad kuni 50/10Mbit/s

Mida me siin üldse võrdleme, kellel on pikem, suurem, kiirem või soodsam.
tihti tuleb kliendil lihtsalt maal leida parim lahendus ja komplekt ning mõelda, mida on vaja saavutada.
Kommentaarid: 253 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 223
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maxman321
Kreisi kasutaja
maxman321

liitunud: 14.11.2006




sõnum 23.11.2017 16:06:15 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
... Küll ei paista mast ja kui paistab siis öeldakse, et saad kuni 50/10Mbit/s.


Vabandus kui tähti närin, aga tegu siiski 50/20.
Aga jah, kui mast paistab ja võsa vahel segamas ei ole, tuleb kenasit 50/20+ ära. Eks oleneb masti kaugusest ja nähtavusest, et mis kiirust lõpuks saab. Kui just LK enda vahepealsed ühendused kuskil maal ei piira.
Mul paigaldamas käidi siis 200-ne ühendus tuli kenasti ära, aga kuna tellitud 50/20 siis sellele sai piiratud millel on 5min 100-ne boost.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

liitunud: 12.06.2005




sõnum 23.11.2017 18:53:14 vasta tsitaadiga

indrekp kirjutas:
Goon kirjutas:
Tahate rääkida hindadest - no räägime hindadest.

Telia Internet 12M/1M (maksab 21 eurot) + TeliaTV põhipakett maksab 5€ , mis sisaldab 25 kanalit + lisa kanalipakett mis maksab veel teist samapalju= 33 eurot
Levikom Kiirus 30/10 Mbit/s + Levi TV Hõbe (46 kanalit) = 33 eurot

Et kui ma saan parema teenuse sama raha eest, et miks siis vähemaga leppida? icon_rolleyes.gif


fiibrit võrdle fiibriga mitte 4G või adsl vdsliga.
mõlemad fiibrid levivad üle eesti nagu operaatorid seda reklaamivad.


Telia pakub 22€ eest 50/50 ja TV on juba ammu 6€, seega selgelt kallim kui Levikom. Viasati kanaleid ka põhipaketis pole. Muu sisu pole ka oluline. Tõsi, milleks maksta rohkem.


EI ma võrdlen seda mis Telia konkreetselt minu aadressil pakub. ja valikud on sellised
Spoiler Spoiler Spoiler

Rääkimata sellest et ping läheb vahepeal üle 100 või kukub täiesti maha ühendus
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

liitunud: 14.11.2004




sõnum 23.11.2017 19:13:02 vasta tsitaadiga

Goon, siis võid ju nimekirja pikendada kõikide operaatoritega ja kiirustega mida sinu aadressil pakutakse. lihtne vastus on, et sa leidsid omale parima mida sinu aadressil pakutakse ja ongi punkt loole.
Kommentaarid: 253 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 223
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Maldur
HV veteran

liitunud: 02.02.2007




sõnum 23.11.2017 19:25:11 vasta tsitaadiga

Seltsimehel on põnevad kujutelmad, küll ei tea kliendid midagi oma ostetavast teenusest (nagu telias), siis genereerib ise pakette, küll kujutleb mingeid võitluseid tuuleveskitega või leppimisi ei tea millega teistele pähe, täitsa kirev pilt.

Mulle ei ole ükski tuuleveski midagi teinud et nendega peaksin võitlema, niisamuti pole mul leppida ka millegagi, sest nagu ütlesin, kommu jääb kommuks ka saunas ja sellega ma olen juba ammuammu leppinud icon_wink.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

liitunud: 12.06.2005




sõnum 24.11.2017 00:40:50 vasta tsitaadiga

Eks elab me näeme. Olen üsna kindel et levikomi ühendus on kiirem ja väiksema latensusega kui see praegune Telia oma. Eks postitan mõlemad kiiruse testid siia - et siis on näha mis on reaalsus ja mis lihtsalt küla jutt.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
indrpo
HV Guru

liitunud: 14.11.2004




sõnum 24.11.2017 08:02:16 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
Eks elab me näeme. Olen üsna kindel et levikomi ühendus on kiirem ja väiksema latensusega kui see praegune Telia oma. Eks postitan mõlemad kiiruse testid siia - et siis on näha mis on reaalsus ja mis lihtsalt küla jutt.


kui raadiolink on hea leviga ning tugijaamal suurt koormust pole on ping sarnane fiibriga kui link on ühendatud ka masti all fiibriga. tegemist wlan võrgu pikendusega internetiühenduseni.
seega ping on sama mis telia v elisa võ kelle iganes fiibril või eth ühendusel.
muud tehnoloogiad pole taas võrreldavad juhul kui eelmainitud raadiolink pole muidugi lingitud läbi mitmete mastide viimasesse masti.
Kommentaarid: 253 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 223
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
H_K
Aeg Maha 2n
H_K

liitunud: 09.01.2002




sõnum 24.11.2017 08:38:09 vasta tsitaadiga

Loen siin ja tasapisi seda häirivat-küsitavat infot koguneb, tõepoolest ka mulle jäi silma Levikomi reklaamid, kui sõõm värskendavat õhku, kas tõesti on võimalik üle õhu pakkuda püsiühendusega võrreldavat stabiilsust, eriti mobiilinterneti ülemüüdud G sageduste valguses, kus massid maksavad kiiruste ees, mis pehmelt öeldes kas pidevalt või liiga tihti ei küüni lepingus ostetud kiirusteni. On küsimus, ka Levikom läheb sama teed, kus senimaani, kuni klinte ühe saatja küljes on vähe, paistab kõik ilus aga ühel päeval klientide lisandudes hakkavad kiirused tippkoormuste aegu kõikuma. Huvitav oleks teada, kuidas on kirjas Levikomiga sõlmitud lepingus, kas nii nagu tavaliselt, et osta kasvõi maksimum kiirus aga seni kuni liigub kasvõi üks bitt, kaitseb teenusepakkujat lepingus see kõikvõimas sõna "kuni" icon_smile.gif
Kindlasti positiivne moment Levikomi tulekuga on nende ambitsioon - tulla üleriigilisel turule teenusega, mis heidab kinda kõigile senistele mobiilse interneti pakkujatele. Igasugune konkurents on teretulnud, sunnib loodetavasti ka seniseid operaatoreid enam pingutama, sest senine 4G seis on ikka kurb küll, kus sisuliselt suurest 4G revolutsioonist on järel riismed ja klient peab olema õnnelik, et üldse midagi saab - sisuliselt tarbija on tänaseks leppinud mobiilioperaatorite skeemiga, lubasime piimajõed-pudrumäed aga läks nagu tavaliselt, ja arvatavalt läheb ka edaspidi tavaliselt. See tavaliselt tähendab seda, kus august välja ronitakse järjekordse uue G-ga, kas 5G mis iganes see järgmine peaks tulema, millega saab järgmise kümnendi kliente hullutada.
Kusjuures olen hetkel oma Telia 4G-ga suht rahul, välisantenni paigaldus tasus ära icon_smile.gif Anomaaliad muidugi on, paaril korral on üleslaadimine olnud olematu, aga need on jäänud õnneks lühiajaliseks.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
maxman321
Kreisi kasutaja
maxman321

liitunud: 14.11.2006




sõnum 24.11.2017 09:13:31 vasta tsitaadiga

H_K kirjutas:
Loen siin ja tasapisi seda häirivat-küsitavat infot koguneb, tõepoolest ka mulle jäi silma Levikomi reklaamid, kui sõõm värskendavat õhku, kas tõesti on võimalik üle õhu pakkuda püsiühendusega võrreldavat stabiilsust, eriti mobiilinterneti ülemüüdud G sageduste valguses, kus massid maksavad kiiruste ees, mis pehmelt öeldes kas pidevalt või liiga tihti ei küüni lepingus ostetud kiirusteni. On küsimus, ka Levikom läheb sama teed, kus senimaani, kuni klinte ühe saatja küljes on vähe, paistab kõik ilus aga ühel päeval klientide lisandudes hakkavad kiirused tippkoormuste aegu kõikuma. Huvitav oleks teada, kuidas on kirjas Levikomiga sõlmitud lepingus, kas nii nagu tavaliselt, et osta kasvõi maksimum kiirus aga seni kuni liigub kasvõi üks bitt, kaitseb teenusepakkujat lepingus see kõikvõimas sõna "kuni" icon_smile.gif.
....

Vastus küsimusele: kui kiirustest ja stabiilsusest rääkida sai, siis öeldi konkreetselt, et lubatud suurim kõikumine on 10%. Lepingut lugedes aga seda seal ei kotha ning selle kohased päringud on pehmelt öeldes maha vaikitud. Nii palju kui toona lepinguid lugesin siis valdavalt mõistsin, et nende kohustus on anda endast parim mõistliku teenuse (seal juures teenuse parameetrite) tagamisel, eks mõningased nüansid on ka kliendi kanda (ruuter, atenn, ...).
Õnneks seni pole kiiruse osas mingeid ette heited olnud, aga ega ka kasutajaid palju just poel ka minu piirkonnas. Kui just suvalist lambi katkestust (LK poolel WLAN võrk maha kukkunud) kiiruste pähe ei määrita.
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 81
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
H_K
Aeg Maha 2n
H_K

liitunud: 09.01.2002




sõnum 24.11.2017 09:24:28 vasta tsitaadiga

Karta oligi, et juriidiliselt kisub sinna kanti, et ikkagi "kuni", kuigi tehniliselt saaks ju nende tehnik asukohas ära mõõta, et näiteks 70 tuleb alla, siis leping 50, eks õhu ühenduse puhul jääb paratamatu "õhu" enda kvaliteet mõjutama, äike, vihma-lumesadu, udu, päikesetuuled, gravitatsioonilained icon_smile.gif jm
Lihtsalt on huvitav teada, kas Levikom ka lepinguliselt kuidagi reklaamitud üle õhu stabiilse kiirudega püsiühendust kliendi jaoks garanteerib - tundub, et mitte. Kui see nii on, võib see olla esimene märk, et Levikom ise ei ole päris nii kindel oma tehnoloogias ja pakutavas, kui nad reklaamides mulje jätavad.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 51
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Andmeside ja kõnelevi »  levikom.ee mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 45, 46, 47  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.