Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Eesti dokumendihaldussüsteem Folderit valiti maailma parimaks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 01.10.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.11.2017 09:46:02 Eesti dokumendihaldussüsteem Folderit valiti maailma parimaks vasta tsitaadiga


PRESSITEADE - Eesti dokumendihaldussüsteem Folderit valiti 500 lahenduse seast maailma kõige kasutajasõbralikumaks. Esikoha tõi Folderiti kasutusmugavus, süsteemi lihtsus ja selle kasutamise kiirus.

Maailma juhtiva äritarkvara kataloogi ja arvustuste lehekülje Capterra koostatud TOP 500 kasutajasõbralikku dokumendihaldussüsteemi esikohale valiti eestlaste arendatud Folderit. Edetabeli koostamisel võeti arvesse lahenduste kasutusmugavust, klienditeenindust ja olemasolevate kasutajate hinnanguid. Kasutusmugavuse hindamiseks testis Capterra meeskond, kui lihtne on ja kui palju aega kulub kausta loomisele, dokumendi üleslaadimisele, kommentaaride ja märkmete lisamisele ning dokumendi jagamisele. Samuti pöörasid Capterra testijad tähelepanu süsteemide intuitiivsusele ja otsingute tegemise mugavusele.

Lisaks kiiruse ja kasutusmugavuse hindamisele vaadeldi ka lahenduste ühilduvust Microsofti kontoritarkvaraga, e-posti ja pilveressurssidega integreerimise mugavust, mobiilset kasutusmugavust, integratsiooni elektroonilise allkirjastamisega ning töövoogusid. Kõikides nendes kategooriates sai parima tulemuse Folderit.

„Folderit pälvis Capterra koostatud edetabelis maksimaalsed punktid nii kasutusmugavuse kui -kiiruse eest. Arvestades, et kõigest kolm aastat tagasi loodud Eesti lahendus hinnati kokkuvõttes paremaks Zoho Docsi, Citrixi ShareFile’i, Boxi, DropBoxi ja paljude teiste väga suurte tegijate süsteemidest, võime õigustatult olla väga uhked. Sama kinnitavad ka kõik meie kliendid Eestis ja välismaal. See näitab selgelt, et oleme Folderiti arendades liikunud õiges suunas,“ ütles OÜ Folderit tegevjuht Targo Raus.

Rausi sõnul on eriti kõnekas fakt, et Folderitis kulub igapäevaste tegevuste tegemisele oluliselt vähem aega kui konkureerivate lahenduste puhul: „Folderiti kasutajad saavad igapäevases töös hakkama väiksema hulga klikkidega ja kulutavad nende tegemisele vähem aega kui teiste sarnaste süsteemide kliendid. Sellise hea tulemuse saavutamiseks oleme võtnud kuulda, mida meie kliendid kõige tähtsamaks peavad ja arendanud just nende vajadusi silmas pidades.“.



2014. aastal Eestis asutatud OÜ Folderit on keskendunud dokumendihaldussüsteemi Folderit arendamisele. Folderiti kasutavad väga erinevate valdkondade organisatsioonid, sh rahvusvahelised korporatsioonid, mittetulundusühingud ja valitsusvälised organisatsioonid. www.folderit.com

Capterra: The TOP 20 Most User-Friendly Document Management Software Report

_________________
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
enterprice
HV veteran
enterprice

liitunud: 18.12.2003




sõnum 14.11.2017 17:05:44 vasta tsitaadiga

Kõlab nagu üks "hea" pesupulbri reklaam icon_smile.gif "kulutavad nende tegemisele vähem aega kui teiste sarnaste süsteemide kliendid" Kuidas on paberdokumentide sisutuvastus automaatliigitus. Reklaamiks muidugi ilus jutt icon_smile.gif Võrdluseks suhteliselt vähetuntud tooted kõrvale pandud.
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 98
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Noname
HV Guru
Noname

liitunud: 26.10.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.11.2017 01:06:14 vasta tsitaadiga

Väga vinge värk thumbs_up.gif Paraku enamus tarkvara tehakse liiga keeruliseks, IT inimesed ei mõista, et enamus inimesed ei ole IT inimesed. Google G suite on hea näide kui sitt saab üks lahendus olla icon_biggrin.gif
_________________
"Olukord on sitt, aga see on meie tuleviku väetis." - Lennart Meri
"Edu on kehv õpetaja. See ahvatleb tarku inimesi mõtlema, et nad ei saagi kaotada" - B. Gates
Kommentaarid: 370 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 320
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Pressiteated »  Eesti dokumendihaldussüsteem Folderit valiti maailma parimaks
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.