Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Programmeerimine »  C# mdb-ga ühendamine märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: m.hv.ee :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
DoS
HV veteran
DoS

liitunud: 18.08.2002




sõnum 09.11.2017 18:01 vasta tsitaadiga

kalvis, pane see programm tööle nii, et kogu antud parool kirjutataks printf'ga välja. Oma printimisfunktsiooni ei tohi kirjutada, aga pw muutujat võid intisialiseerida ja globaliseerida nii nagu soovid.

#include<stdio.h>

int main(void) {

    char pw[] = "M1nu$alajane\0parool";

    printf("%s\n", pw);
}
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kalvis
HV kasutaja

liitunud: 20.10.2009




sõnum 10.11.2017 08:37 vasta tsitaadiga

#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <string.h>
char *p;
int main()
{
char pw[] = "M1nu$alajane\0parool";
p=pw; //aadressi võtt
//p=p+13; //see variant siin selleks, kuna on teada tegelikult esimese osa pikkus
p=p+strlen(p)+1;//vajalik järgmise stringi algus leida, see on juhtumil kui pole teada iga sõna pikkus
printf("%s\n%s\n", pw,p);
return 0;
}


Kui mõtlesid kuidas saada mõlemad stringid mis on ühes katkematus massiivis ekraanile siis nii saab. Niipalju pidin printimisfunktsiooni modima, et saaks mõlemad prinditud. Ilma modimatta pole võimalik või siis tuleb teha ajutine string ja null asendada keskel tühikuga.
Minul näitas kõike märke nii nagu string väärtustatud oli.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk36
HV Guru
mikk36

liitunud: 21.02.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 10.11.2017 09:17 vasta tsitaadiga

Mis hetkel te üldse sujuvalt C peale üle läksite C#-st?
Kommentaarid: 84 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 2 :: 77
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kalvis
HV kasutaja

liitunud: 20.10.2009




sõnum 10.11.2017 14:04 vasta tsitaadiga

Ma ei kasuta C#, pole isegi vaadanud ühtegi programmirida. Ütlesin seda esimeses vastuses.
Ma lihtsalt oletasin, et C# aluspõhimõtted kasutavad C asju. (analoogia C++ le, seal võid peaaegu kõiki C asju kasutada, boonusena on c++ asjad juures)
C++ ja C kasutan mõlemat, C++ erinevusi C-ga võrreldes jämedas plaanis tean.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
DoS
HV veteran
DoS

liitunud: 18.08.2002




sõnum 10.11.2017 18:21 vasta tsitaadiga

kalvis kirjutas:

Kui mõtlesid kuidas saada mõlemad stringid mis on ühes katkematus massiivis ekraanile siis nii saab. Niipalju pidin printimisfunktsiooni modima, et saaks mõlemad prinditud. Ilma modimatta pole võimalik või siis tuleb teha ajutine string ja null asendada keskel tühikuga.
Minul näitas kõike märke nii nagu string väärtustatud oli.


Sa ju ei printinud kogu parooli tervikuna välja, vaid tegid selle kaheks jupiks ja ikkagi muutsid printf'i, kuigi ei tohtinud. 0x00 on siin parooli osa mitte stringi lõpp, saad ju aru, et "M1nu$alajane\0parool" != "M1nu$alajane\nparool"? See probleem teemaalgatajal ongi.
Kommentaarid: 50 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kalvis
HV kasutaja

liitunud: 20.10.2009




sõnum 13.11.2017 12:30 vasta tsitaadiga

Jutuks oli eespool, mis teha tuleb, tuleb kopeerida ja null maha tappa.

char temp[20];
memcpy(temp,pm,20);
temp[12]=32;
printf("%s\n", temp);
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.11.2017 13:43 vasta tsitaadiga

mikk36 kirjutas:
Mis hetkel te üldse sujuvalt C peale üle läksite C#-st?


Arvatavasti minu süü, mina käisin välja hüpoteesi, et mõni binary library, mida c# ühenduse loomisel kasutab võib olla C++'s kirjutatud ja käsitleb 0x00 sümbolit stringi terminaatorina ja selleks 0x00 peale kobisebki invalid connection string vms.

Aga paistab et kalvis pole siiani aru saanud, kus selle hüpoteesi kohaselt probleem on ja toob siiani täiesti teemast mööda näiteid.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mnator
HV Guru

liitunud: 18.10.2007




sõnum 13.11.2017 14:28 vasta tsitaadiga

ta pole korralikult teema algust lugenud, et kuskohas lähtekood puudu on
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Programmeerimine »  C# mdb-ga ühendamine mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.