Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 983, 984, 985 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kaua oled WoT-i mänginud? Täpsusta teemas.
12-10a
40%
 40%  [ 24 ]
10-8a
18%
 18%  [ 11 ]
8-6a
11%
 11%  [ 7 ]
6-4a
8%
 8%  [ 5 ]
4-2a
5%
 5%  [ 3 ]
Vähem kui 2a
16%
 16%  [ 10 ]
hääli kokku : 60

autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
kr6ll
HV Guru
kr6ll

liitunud: 13.09.2003




sõnum 26.08.2017 02:11:26 vasta tsitaadiga

sai täna see asi ostetud. nüüd M olemas icon_razz.gif
http://wotreplays.com/site/3783726#sand_river-26w-bat_-ch_tillon_25_t_ap
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mauno Lurbe
HV kasutaja
Mauno Lurbe

liitunud: 20.11.2001




sõnum 26.08.2017 08:54:11 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
Enamik vanu kaarte eemaldati, kuna ühel spawnil oli oluliselt kõrgem võidutõenäosus. Mina isiklikult ei sooviks kaarte, kus spawni järgi vaatad, et lost game.


Kui MM annaks võrdsed tiimid, siis ehk häiriks see mõne mapi poole valiku eelis rohkem. Reaalsuses näed xvm abil kohe ära kui suur võimalus on võita, tiimid liiga sageli tasakaalust väljas. Samuti on ka praegu paljudel kaartidel spawn päris oluline. Seega hea meelega ootaks vanu kaarte tagasi, ka sellistena nagu nad olid.
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tnis33
HV kasutaja

liitunud: 23.07.2006




sõnum 26.08.2017 13:42:23 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
sai täna see asi ostetud. nüüd M olemas icon_razz.gif
http://wotreplays.com/site/3783726#sand_river-26w-bat_-ch_tillon_25_t_ap


Kuidas tundub see tank? Ise ka varsti peaks kätte saama selle.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kr6ll
HV Guru
kr6ll

liitunud: 13.09.2003




sõnum 26.08.2017 14:04:27 vasta tsitaadiga

Päris asjalik on, imo thumbs_up.gif icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
alyster
HV vaatleja

liitunud: 27.07.2017




sõnum 26.08.2017 15:03:15 vasta tsitaadiga

Mauno Lurbe kirjutas:
erick kirjutas:
Enamik vanu kaarte eemaldati, kuna ühel spawnil oli oluliselt kõrgem võidutõenäosus. Mina isiklikult ei sooviks kaarte, kus spawni järgi vaatad, et lost game.


Kui MM annaks võrdsed tiimid, siis ehk häiriks see mõne mapi poole valiku eelis rohkem. Reaalsuses näed xvm abil kohe ära kui suur võimalus on võita, tiimid liiga sageli tasakaalust väljas. Samuti on ka praegu paljudel kaartidel spawn päris oluline. Seega hea meelega ootaks vanu kaarte tagasi, ka sellistena nagu nad olid.


XVM on mänguväline lisa. Game engine ei mõista seda numbrit, see tõttu on MM silmis meeskond võrdne. Samuti kaartide metsik sadades tuhandetes läbi ketramine teeb spawnide võrdluse ausamaks, olenemata milline MM on.

Takka tipuks oleks XVMi põhine MM igav. Kujuta ette kui oled 200WN8 tomat ja iga mäng on sinu vastas üks samasugune tomat. Selliste poiste omavahelises heitluses võibki mõnele vale mulje jääda, et ta on super mängija ja ei peaks paranema. 200wn8 50% võidud. Või vastupidi - iga mäng, kus on superunicum on teises meeskonnas samuti superuunicum. Teeks sellise üle mängimise ja personaalse oskuse ära kasutamise suht teisejärguliseks.

Kuid siiski jah - leida, et vastastel on kolmene FAMEi platoon top tier ja sina oled bottom tier, olukorras, kus meeskonna top tieride WN8 kokku on alla 1000 - need on tõesti masendavad hetked. Kuid see on pigem 3/5/7 süsteemi bläck.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
FastPotty
HV kasutaja

liitunud: 12.03.2016




sõnum 26.08.2017 18:22:49 vasta tsitaadiga

erick kirjutas:
FastPotty kirjutas:
Ma ju räägingi , Erick, et su elu on raske.. Ilmselt mõtled juba tööl/kus iganes, et kuidas sa täna grindid icon_smile.gif
Ma pole siiani kasutanud miite ühtainumast modi, suudad sa ette kujutada? Ja tead, saab täiesti hakkama. Mu WR jääb sulle alla 3 protsendiga icon_smile.gif Ja ma mängin 99% mängudest üksi.


Minu arust on mõistlik enne ükskõik millise tegevuse alustamist endale selgeks proovida teha, kuidas seda enda võimete piires kõige efektiivsemalt saavutada. Eelnevat creda grindimise näidet aluseks võttes - ilma kiire analüüsita tuleb välja, et teed sama koguse creda saamiseks ühe õhtu asemel pea kaks õhtut tööd. Minu jaoks creda grindimine on praegusel hetkel juba rohkem nagu tüütu kohustus (enamik mänge teen Tier 10s), seega ei tahaks sellele liiga palju aega kulutada - järelikult tuleb leida võimalikult efektiivne (ja soovitatavalt huvitav/fun) meetod sellega tegelemiseks.

Sa mõtled võibolla, et ma päev otsa nuputan neid tankiasju välja, kui reaalsuses saab paljud asjad selgeks ühe google'i otsingu või vbaddicti külastamisega. 10 minutit mõtled ja 7 päeva grindid, 0 minutit mõtled ja 11 päeva grindid.

Üldse mulle meeldib, kui ikkagi eeldused on kontrollitavad ja põhinevad reaalsetel numbritel. Ma võin ka kõhutunde pealt partsutada mõnikord, olen ka vaid inimene, aga no mingite kindlate numbriliste väidete puhul peaks ikka korraks vaatama ka, et mis see number tegelikult on ja mis on selle taga.

Näiteks, sa küllap kuidagi kah kõhutunde pealt väidad siin, et meil on vahe ainult 3% WRis. Praktikas on ikkagi 56,85% ja 60,90% WRide erinevus 4,05%. Loomulikult see puhas WR number ei näita midagi, nagu ei näita ka puhas WN8 number midagi. Tuleb sisse vaadata, et kuidas need saavutatud on, sest kõik tankid pole siin mängus võrdselt väärtuslikud. Näiteks sinu puhul on näha, et sul see WR on saavutatud 5400+ mängu Tier 1 TD'd ja 900+ mängu Tier 4 Pz.Kpfw. B2 740 (f) prem tanki mängides. Seda tegevust tuntakse kogenud mängijate ringikondades sealclubbingu (ehk kaitsetute hülgepoegade surnuksnottimise) nime all. Madalates tierides mängimine on okei, kui mängija on alles algaja, aga peale 11K mängu -ütleme nii, et igaüks kes sellist asja näeb, teeb kohe oma järeldused.

Muidugi, kõik sealclubberid ei ole seepärast kohe nõrgad mängijad. Osad suudavad sama WRi näidata ka kõrgemates tierides, kus on keerulisem mängida ja kogenenumad vastased. Aga sinu puhul on näha, et mida kõrgem tier, seda madalam WR%. Tier 8s nt on näha, et näed juba kurja vaeva, et üle 50% vedada WRi.

Siis jäi silma ka su viimane väide, et oled 99% oma mängudest teinud soolos. Seda on õnneks kerge kontrollida siin. Statistika ei lähe taas kõhutundega kokku. Statistika ütleb, et sa oled mänginud 26% oma mängudest kahemehelises platoonis ja 6% kolmemehelises. Kokku siis 32% platoonitud mänge ja 68% soolot. Võrdluseks, mul on vastavad näitajad 21% ja 11%, ehk siis praktikas me oleme täpselt sama palju, ehk 32% oma mängudest platooninud.

Lõpetuseks ma ütleksin, et loomulikult ma ei mõista hukka seda, kuidas sa mängid. Kui sul on nii fun mängida, noh, mis seal ikka. Lihtsalt eelnev peaks veenvalt näitama, miks tasub ikkagi enne suu lahti tegemist veidike numbritele otsa vaadata. Siis ei juhtu nii palju prohmakaid. icon_smile.gif


Ma ei mängi tier I. Ja ma ei noti "kaitsetuid hülgepoegi". See on üldse mingi iganenud legend ja väärarusaamine, et 4 tieris mängivad ainult pooletoobised tomatid. Või 2 tieris. See jutt, et 2 tieris võib igaüks endale teha 80% WR, on pullikaka jutt. Näed seda väga hästi ka iseenda statside pealt, et 2 tieri tankide WR jääb sul kuskile 50% kanti. Võid ju öelda, et olid siis algaja jms, aga võta praegu üks 2 tieri Light ja TD ja tee nendega kümnemängulised soolosessioonid. Mis su WR tuleb?
Olgu, ma tunnistan, et emotsioonide pealt panin platoonimise protsendiga mööda, aga suurema osa mänge teen ma ikkagi soolos. Kuigi ei saa salata, et ainult platoonis seisnebki mängu ilu ja võlu. Eile tegin tõepoolest suurema osa mänge platoonis ja sain WR 88% kätte. Ei tulene see ainult "kaitsetutest hülgepoegadest", vaid ikkagi sellest, et sa oled platoonikaaslasega kokku mänginud ja tead sõnadeta, mida keegi teeb. Ja sellise koostöö tulemuslikkus väljendubki WR-s.
Sellepärast peangi mina WR oluliseks, et see näitab, kuidas sa suudad olukordi lahendada, enda kasuks keerata. Milline on su meeskond - hea meeskonna kokkupanemisega läheb ikka tohutult aega. Otsid ja otsid, praagid neid üksteise järel välja, kuniks lõpuks leiad klapi.
Ma ei ole jah, 7-8 tieris ehk osav, aga see tuleneb ka sellest, et mulle üldse ei meeldi need kõrgemad tierid ja ma mängin seal vähe. Mitte, et ma ei oskaks - Pooli medalit tomatina ikka ei teeniks. Mulle lihtsalt tundub, et seal on liiga palju pettust, erinevaid modisid ja muud keelatut ja kuna mina mode ei kasuta, siis olen ma seal ebavõrdses seisus. Võib olla see ainult tundub mulle nii, aga arvestades, kui kallid on IX-X tieri tankid ja tanki ning mängu kaotamine, lisaks veel omavaheline konkurents WN8 pärast, siis ilmselgelt tekib ahvatlus kasutada mingeid keelatuid abivahendeid. Ja las nad siis kasutavad.
Ma ei ole ka kunagi väitnud, et ma olen väga hea või hea mängija - ilmselt ei olegi. Aga mul puuduvad ka alaväärsuskompleksid - muidu ei oleks ma algusaegadel ka sinu käest abi ja nõu küsinud. Minu jaoks olid sa alguses isegi nagu mentor.
Ja ma mängin ikka oma II ja IV tieri edasi ja jäängi mängima, sest see pakub mulle lõbu. Jah, ma ei salgagi, et mängu juurde käib ka klaas veini ja tükike juustu ning et meeldiva platooniga mängides on see tankimäng lõbus. Ja just sellepärast ma seda mängu mängigi. Lõõgastuse pärast. Mul on kiire, vastutusrikas ja väsitav töö. Hea on kodus lõõgastuda meeldivate inimestega suheldes ja mängides. Minu jaoks ei ole tankimäng töö või mingi enesetõestamise vajadus, see on ikkagi lõõgastus.
Ja ei ole vaja kogu tõestada, kes on parem, parim, osavam - igaüks teeb midagi hästi. Olgu see siis töö, tankimäng või titetegu.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
priitr
HV kasutaja

liitunud: 17.06.2004




sõnum 26.08.2017 22:45:38 vasta tsitaadiga

Vahelduseks midagi absurdihuumori valdkonnast. Peategelaseks stock Mäuschen, mis on vist kõige aeglasem tank mängus ja comical sidekick'i osa esitab vastaste RHM Borsig Waffentrager.
http://wotreplays.eu/site/3785437#mountain_pass-priitr-m_uschen

ja veel - ma ei blokkinud meie ISU, see krdi sõnnikuhunnik lihtsalt ei reageeri klahvivajutustele!

_________________
Tšudes ne bõvajet.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
erick
HV Guru
erick

liitunud: 24.01.2003




sõnum 27.08.2017 00:13:17 vasta tsitaadiga

FastPotty kirjutas:
Võid ju öelda, et olid siis algaja jms, aga võta praegu üks 2 tieri Light ja TD ja tee nendega kümnemängulised soolosessioonid. Mis su WR tuleb?




Damage ratio 255%, K/D ratio 5.6, survival 50%.

Ja tõesti, ma olin väga algaja, kui ma mängisin tiere 1-5. Mul oli siis 2-3x vähem mänge kui sul.

_________________
WoT Stats Twitch Stream
Kommentaarid: 104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 94
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kr6ll
HV Guru
kr6ll

liitunud: 13.09.2003




sõnum 27.08.2017 13:32:23 vasta tsitaadiga

mnjaa. Kui vaadata seda, kes seal t2 ja t4 mängivad siis on see sealclubbing ikka palju öeldud, pooled seal on 15k mängudega tavaliselt.
Aga jah, t2 ja t4 on selline 65+ wr ikka ysna lebo teha, olgem ausad. Muidugi peab seal vahest tegema pikemad sessid, et wr paika loksuks vahest aga iga mees kellel on 10k+ mänge näitab seal 60+ wr iga ilmaga.

Kui vaadata et erick on enamus mänge teinud t8+ siis hakata tema WR -ga enda WR võrdlema 95% t2 mängudega .... see on ikka suht enese petmine icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif
Juustu võib ju syya aga tuleb enesele aru anda, et see pole võrdlemise koht hetkel icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ollkoll87
HV vaatleja

liitunud: 18.10.2012




sõnum 27.08.2017 18:57:03 vasta tsitaadiga

Pole pea pool aastat mänginud, täna proovisin. Üsna valus on, kaarte ei tunne enam. Enamasti mängin tankihävitajaid st. kügelen taga kuskil põõsas ja nüüd äkki sureb pool meeskonda esimese minuti jooksul ja siis tullakse ja rebitakse mulle ka uus auk. Suht masendav on.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
thomak28
HV kasutaja

liitunud: 18.05.2012




sõnum 27.08.2017 21:49:58 vasta tsitaadiga

Ollkoll87 kirjutas:
Pole pea pool aastat mänginud, täna proovisin. Üsna valus on, kaarte ei tunne enam. Enamasti mängin tankihävitajaid st. kügelen taga kuskil põõsas ja nüüd äkki sureb pool meeskonda esimese minuti jooksul ja siis tullakse ja rebitakse mulle ka uus auk. Suht masendav on.


Mis varem oli redlinerina midagi teist moodi? icon_biggrin.gif
Nagu suht loogiline imo, et kui sa lahingus ei osale, kämpad kuskil tagaliinis, sisi sureb team ees ära, ja sisi on endal ka kellad..
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
tnis33
HV kasutaja

liitunud: 23.07.2006




sõnum 29.08.2017 21:35:14 vasta tsitaadiga

kr6ll kirjutas:
Päris asjalik on, imo thumbs_up.gif icon_rolleyes.gif


Sain kätte selle, olin juba valmis alla andma selle tankiga.
Nüüd sain aga viimase kahuri kätte ja hoopis teine asi. Aga peab natuke harjuma ikka, viimasel ajal ainult lighte mänginud.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kr6ll
HV Guru
kr6ll

liitunud: 13.09.2003




sõnum 30.08.2017 16:37:16 vasta tsitaadiga

Nii, 9.20 kohal
tõmbasin uuenduse alla hommikul aga server maas ja mängu ei teind. Jõudsin koju ja mõtlesin, et vaataks yle. Kohe esimene mäng see 30x30
Absull kaarti ei tunne, pole seda testis ka mängind, seega 1 -e kord seal olla ja vabseee pole õrna aimugi kus need paremad kohad on ja kust vastane saab sind lasta jne. Eriti ei taha nagu 30 kahuri käest korraga sisse saada, seega peaks vist ettevaatlik olema kui soovid vähemalt paar lasku dämmi teha.

Panen replay ka siis need kes samas seisus on, et kaarti ei tunne, näevad natukenegi mis seis on icon_rolleyes.gif
http://wotreplays.com/site/3793134#nebelburg-26w-bat_-ch_tillon_25_t
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Ollkoll87
HV vaatleja

liitunud: 18.10.2012




sõnum 30.08.2017 17:56:37 vasta tsitaadiga

Pole uuele kaardile veel pihta saanud. A mõni mees võiks lugeda läbi mu eelmise posti ja mõelda kas ikka ilkuda selle kallal et ma tankihävitajatega eesliinil pole. Pagana raske on stugi või pealt lahtise hävitajaga kuskil ees võimelda, hellcat vist ainus kes kannatab veel eesliinil olla. Sidusin teise lindi ka stugile toru külge icon_biggrin.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tanel468
HV kasutaja

liitunud: 16.02.2014



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.08.2017 19:53:09 vasta tsitaadiga

30B uus armor üllatas sind päris korralikult vist icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kr6ll
HV Guru
kr6ll

liitunud: 13.09.2003




sõnum 30.08.2017 20:04:15 vasta tsitaadiga

Tanel468 kirjutas:
30B uus armor üllatas sind päris korralikult vist icon_biggrin.gif


Jah, nii oli rsk icon_neutral.gif
Kohe peale mängu tank.gg oli lahti. Ma ei tea, eriti neid kohta aga kerest lasi neid nagu vanasti lebolt läbi. Ja see toru allapoole kah ei paindund. Imo see oli seal selline piinlik moment jah selle olukorra lahendamisel icon_redface.gif uus kaart kah ja selline tunne oli, et kui lähemale lähen siis saan 10 kahurist sisse kusagilt icon_rolleyes.gif icon_confused.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

liitunud: 22.11.2004




sõnum 30.08.2017 21:44:39 vasta tsitaadiga

a kellelgi pole fpsiga probleeme ? aslains mobpack peal, enne fps 100 nüüd 30 ? 1060 6gb mystika ... m2ng ise ssd kettal
_________________
life is a bitch with 12inch strapon
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
bladerunner
HV Guru

liitunud: 17.01.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 30.08.2017 21:55:58 vasta tsitaadiga

Paljud modid on veel puudulikud. Kannata paar päeva.
Mul just viskas nt. lahingus ainult ikoonid ekraanile, tanki ennast pole. icon_lol.gif
Lasta sain. Õnnetuseks tiim veel võitis kah. icon_lol.gif

_________________
Experience is what you get when you don't get what you want.
Kommentaarid: 161 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 150
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
chatro
HV kasutaja
chatro

liitunud: 09.05.2011




sõnum 31.08.2017 09:56:42 vasta tsitaadiga

Uus kaart vajab veidi tundma õppimist. Esimesed mängud oleks nagu puuga pähe saanud. Üldse ei tulnud välja. Nüüd vaikselt hakkab tunnetama paremini.
Ehk paraneb MM ka tänu sellele, sest GB võtab palju tier 10'd ära ja seega äkki kaheksatega on rohkem top tier mänge.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Valvejoodik
HV veteran
Valvejoodik

liitunud: 27.12.2008




sõnum 31.08.2017 12:20:08 vasta tsitaadiga

Uus Hiinakate prem TD on ikka uskumatult hea. Raha tuleb nii mis mühiseb ja pole mingit probleemi ka T10 vastu teha. Lisaks näeb täitsa tip-top välja thumbs_up.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 15
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kr6ll
HV Guru
kr6ll

liitunud: 13.09.2003




sõnum 31.08.2017 12:47:47 vasta tsitaadiga

Valvejoodik kirjutas:
Uus Hiinakate prem TD on ikka uskumatult hea. Raha tuleb nii mis mühiseb ja pole mingit probleemi ka T10 vastu teha. Lisaks näeb täitsa tip-top välja thumbs_up.gif


see selle asja juures ongi kõige suurem probleem, et sa pead iga kuu aja tagant neile 40 eur andma, et saaks hea asjaga sõita, Yhel hetkel vaatad, et odavam on omale osta päris reaalne motikas ja kimada sellega ringi mitte keskmiselt 50 euri kuus kulutada asjade peale millega natukese aja pärast pole nagu suurt midagi teha ja mida pole isegi päriselt olemas icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
alyster
HV vaatleja

liitunud: 27.07.2017




sõnum 31.08.2017 17:20:36 vasta tsitaadiga

Pole küll eriti saanud pelada, kuid igaks juhuks mainin, enne kui hotfix peale lendab. 30vs30 saab hetkel misse teha. Seal on veits lihtsam 8000 dämi ja 5 killi saada (TD15) vms.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
chatro
HV kasutaja
chatro

liitunud: 09.05.2011




sõnum 31.08.2017 17:44:22 vasta tsitaadiga

alyster kirjutas:
Pole küll eriti saanud pelada, kuid igaks juhuks mainin, enne kui hotfix peale lendab. 30vs30 saab hetkel misse teha. Seal on veits lihtsam 8000 dämi ja 5 killi saada (TD15) vms.


See peaks nii jäämagi.
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
kr6ll
HV Guru
kr6ll

liitunud: 13.09.2003




sõnum 31.08.2017 20:02:12 vasta tsitaadiga

ma sain tavalises t10 mängus ka bondse või mis need olid. Oli kaotus, olin top5(3,7k dämmi) ja sain 4 bondsi
samas järgmise võitsime ja muhvigi ei saand kuigi oli top1ja 4.4k dämmi

Huvitav mille alusel neid saab sellisel juhul icon_rolleyes.gif

sain 2 grand battle, seekord teine pool. Vabsee dämmi ei tulnd, mingi 1,2 kilo aga 8k spotti ja patrul duty ja sain 12 bondsi. Meie võit
Neid skautimise misse on seal ikka väga lebo teha. Nii palju kola on mida on lasta, ole aint mees ja rallita teistele targeteid ja neid on igal sammul pmst icon_razz.gif
Kommentaarid: 89 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 69
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Kurat666
HV kasutaja
Kurat666

liitunud: 06.09.2011




sõnum 31.08.2017 20:47:15 vasta tsitaadiga

Ka tavalahingus peavad kõik olema tier X tankid, vaid siis saab bondse.
_________________
WoT tips: 6th sense is over-rated anyway, the other team will always let you know when you've been spotted
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  World of Tanks mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 983, 984, 985 ... 1162, 1163, 1164  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.