Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
Etz
HV Guru
|
05.11.2016 09:30:57
|
|
|
D3ff kirjutas: |
raimzu kirjutas: |
D3ff kirjutas: |
Etz kirjutas: |
Endal igatahes hetkel väga ebameeldiv kogemus, sai neile videokaart granatiisse viidud...nüüdseks siis juba üle kolme nädala möödas... |
Pöördu tarbijakaitsesse – ebamõistlikult pikk aeg ja kirjadele mittevastamine lubavad sul toote eest raha tagasi küsida. |
Mitte ükski õigusakt ei sätesta seda, kui kaua garantiiremont aega võib võtta. Öeldud on vaid, et garantiiremont peab toimuma mõistliku aja jooksul. (mõistlik aeg...!?)
igatahes |
Kui kaupleja kliendiga ei suhtle ja infot ei jaga juba üle 3 nädala (st ei vasta ettenähtud aja jooksul kirjadele), on igati õigus häält tõsta ja kauba eest raha tagasi nõuda. Oli endal peres sarnane juhtum (teine firma, veidi teistest valdkonnast toode) ja täpselt sellel ebamõistlikule remondiajale ja infosulule viidates maksti lõpuks raha tagasi.
http://www.tarbijakaitseamet.ee/et/tarbijale/puudusega-toote-tagastamine |
Kannataks veel tiba selle kiire asjaga...
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
Kommentaarid: 226 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
194 |
|
tagasi üles |
|
|
MONGO
HV kasutaja
|
17.11.2016 04:13:57
Saaga vol. 1 |
|
|
Esimene huvitav kogemus antud firmaga siis.
Leidsin üsna hea hinnaga Dell 7559, lisaks ka normaalse konfiga, otsustasin ära tellida. Tellimus tehtud, asusin ootama. Aega läks kõigest nii umbes viis päeva, kuni sain meili, millest selgus, et antud toodet neil laos pole, kuna on kahjuks otsa saanud. Pakuti võimalust miskit muud valida, kahjuks, kuna kiire päring järgmise valitud kauba tarneaja kohta ei tekitanud erilist huvi, otsustasin loobuda ning tellimust tühistada.
Sama arvuti sama konfiga leidsin teisest eesti e-poest ning tellimisest kättesaamiseni kuluv aeg kaks päeva, see selleks.
Nüüd nägin fs-s reklaami sama mudeli kohta, mida mina soovisin. Küllaltki huvitaval moel oli otsa saanud siis ainult selle hinnaga mudel, mida ma osta soovisin. Ehk siis, eelnevalt 904.- maksnud arvuti sai otsa kuid, pole halba ilma heata, selle arvuti soovijatel on nüüd (vahetult peale eelmise pakkumise otsa saamist) suurepärane võimalus osta seda hinnaga 1105.-
http://www.1a.ee/arvutitehnika_burootarbed/sulearvutid_ja_tarvikud/sulearvutid/dell_inspiron_7559_black_272599001
Ei kujuta ette, mis see põhjus sellisel skeemitamisel on, jääb mulje nagu tõesti oleks odavad hinnad ainult klikkide meelitamiseks ja ma oleksin pidanud sama raha eest mingi kehvema masina valima või siis hoopis kellegi näpukas ja ei tahtnud nii odavalt müüa? Kuid teisest poest sain veel mõne euriku odavama hinnaga kui 1a algne hind oli...
Lisaks klienditeenindus on alla igasugust arvestust, nii kohapeal käies kui meili teel, olen näinud ka palju halvemat kuid küllaltki veidra olemisega teenindajad kontoris ja ülbed e-mailid jätsid halva mälestuse.
Kokkuvõttes üllatavalt negatiivne kogemus, olen enne selle firma kohta head kuulnud kuid minu esimene kokkupuude jäi ka viimaseks...
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
|
2 :: |
21 |
|
tagasi üles |
|
|
1nt3rpol
HV vaatleja
|
17.11.2016 10:13:02
|
|
|
Tegemist ei olnud identse Dell'iga, mida te postitasite
Mõlemal Dell 7559'l oli septembri lõpust alates maaletooja poolt fikseeritud hind, mida meie ei ole muutnud (vastavalt 904 ja 1105) - muutus lihtsalt lehel olek (kui laos ei olnud siis läks lehelt maha).
Mingit tahtlikku skeemitamist ei olnud - lihtsalt antud tellimuse eripära arvestades jõudis toode vahepeal otsa saada.
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
|
5 |
|
tagasi üles |
|
|
ksms
HV kasutaja
|
17.11.2016 11:43:02
|
|
|
1a.ee oli kaks kontot - üks enda nimel ja teine firma nimel. Oste samuti mõlemi konto alt tehtud - audiotehnikat, telefon, läptop. Nüüd mõlemad kontod kustutatud ja parooli uuendus ütleb et "Kasutaja antud Emailiga ei ole olmas!"
Kas kellelgi on veel sama probleemi olnud?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
|
24 |
|
tagasi üles |
|
|
kenno905
HV vaatleja
|
26.11.2016 19:03:07
|
|
|
Väga halvad kogemused selle firmaga, ostsin tohutult võrgutehnikat suurürituseks ja pidi kohale tulema nädala jooksul. Üritus oli 2 nädalat hiljem, ootasin siis nädala ja ei kipu ega kõppu siis helistasin, ning telefonil mulle öeldi et minu tehnika on LEEDUS ja paraku parimal juhul saate selle paari nädala jooksul, ning kokkuvõtteks siis sain kauba alles 1.5 kuud hiljem. Mind veel hoiatati teiste korraldajate poolt, et peaksime pöörduma teise firma poole aga mina ikka ajasin enda jonni ja valisin nemad. Ei soovita mitte mingil juhul!
|
|
tagasi üles |
|
|
Siim159
HV Guru
|
26.11.2016 19:09:43
|
|
|
Kas nad siis ei olnudki ära tellinud või probleem tekkis tarnijaga?
|
|
Kommentaarid: 22 loe/lisa |
|
21 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
|
26.11.2016 19:10:48
|
|
|
isegi hiinlane kõnnib 1,5 kuuga jala siia
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
|
64 |
|
tagasi üles |
|
|
kenno905
HV vaatleja
|
26.11.2016 20:06:25
|
|
|
Siim159 kirjutas: |
Kas nad siis ei olnudki ära tellinud või probleem tekkis tarnijaga? |
Niipalju kui veel lisaks uurisin oli nii, et nad *unustasid* ära tellida ja kaubasaadavus ning kohaletoimetamise aeg oli *uuendamata*
|
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
|
26.11.2016 20:07:49
|
|
|
No peale "unustatud" tellimuse tellimist peaks kaup nädalaga kohal olema
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
|
64 |
|
tagasi üles |
|
|
Sokimeez
HV kasutaja
|
30.11.2016 20:24:27
|
|
|
Täna tuli Dpt buss ukse alla et tellitud kaup üleanda aga kuna kaup järelmaksuga võetud siis vaja paberile allkiri anda. Pabereid aga 1a kaasa polnud pannud. Ja sõitiski kaup sama targalt tagasi. Lubati homme uuesti tulla ja öeldi et 1a puhul juhtub seda tihti.
|
|
Kommentaarid: 15 loe/lisa |
|
15 |
|
tagasi üles |
|
|
Karlsson
Kreisi kasutaja
|
02.12.2016 12:40:45
|
|
|
Sai ostetud jälle natuke kodutehnikat (50€) ja üks WD ketas garantiisse antud. Kodutehnika tuli 2 päevaga, kuigi kirjas oli 7 päeva. Seega igati OK.
Ketta garantii kestis 1 kuu. Alguses saadeti kiri, et läheb diagnostikasse ja jälgige kodulehelt. Kuu hiljem tulid 2 kirja korraga. "Kettal on tuvastatud viga" ja "Ketas on asendatud ning saadetakse koju". Täna sain uue ketta kätte. Paistab korras olevat. Mingit kirjavahetust polnud ja kõik toimis niisama ka.
Varem tehase garantiid kasutades on aega võtnud ligemale 1.5 kuud, seega 1 kuu tundub täiesti mõistlik aeg olevat.
Endiselt head kogemused selle firmaga
|
|
Kommentaarid: 88 loe/lisa |
|
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
|
Ollaz
HV veteran
|
03.12.2016 10:43:39
|
|
|
ot: |
jaanus- kirjutas: |
sest alati leiab odavama brändi vaja mineva asja soetamisel |
Eestlasena ma ei leia, et ma oleks piisavalt rikas, et odavat asja osta |
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
|
57 |
|
tagasi üles |
|
|
ihvike
HV Guru
|
22.12.2016 17:18:30
|
|
|
Viimane kogemus oli selline, et ilmselt vaatan edaspidi mujalt asju. Tellisin pühapäeval ühe asja, maksin raha ära. Esmaspäeva tööpäeva lõpupoole sain kirja, et toode laost otsas. Tühistasin tellimuse. Järgmise päeva hommikul toode jälle laos, sama hinnaga. Ootasin korraliku kodanikuna tänaseni oma raha tagasi. Ei pidanud vastu, saatsin kirja. Selle peale siis vabandati ja kanti raha üle. Lõppkokkuvõttes nagu kõik JOKK, kuid ...
Kas on mõtet midagi spekuleerida, kuid mul jääb mulje, et süsteem on vigane ja töötajad ülekoormatud. Mõni aeg tagasi tellisin arvutikomplekti ja komplekteerimise ja sellega läks asi ka lõpuks lausa tragikoomiliseks. Pole hea meel negatiivne olla teiste äri suhtes, kuid parandamiseruumi on paraku küllaga.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
|
12 |
|
tagasi üles |
|
|
Magic
HV Guru
|
22.12.2016 22:57:52
|
|
|
Kiire kasv + kõigemüük ei ole hea variant - väga robot peab olema ja kliendi probleemide lahendamine üksasi...mõistmine hoopis teine ooper. Analoogse allakäigu on teinud mitmed kiiresti tõusnud firmad. Kaup24 on täiesti saamatu lõhnade saatmisel - 10 päeva vs järgmine päeva kohal mylookist.
Ehk ikka tuleks põhisektori põhiselt asju vaadata.
|
|
Kommentaarid: 234 loe/lisa |
|
200 |
|
tagasi üles |
|
|
Reisengof
Kreisi kasutaja
|
23.12.2016 15:39:36
|
|
|
Panen ka siis kogemuse kirja , saatsin terve arvuti 5 novembril 1a.ee garantiisse, alles eile tuli sõnum et emaplaat kutu ja vahetavad välja selle. Täna tuli dpd kuller , ja tõi uue emaplaadi ainult.Vaatasin ja imestasin, ise mõeldes,et okei. Saatsin neile kirjad , proovisin kätte saada kuid koguaeg ootel, pühade tõttu lühendatatud tööpäev jne. Mulle jääb paar küsimust õhku nüüd ,et saatsin terve arvuti neile , ja nad ise ei vahetagi emaplaati välja vaid pean uuesti arvutitargas laskma komplekteerida? Teine küsimus ,et kui nad nüüd saadavad mulle tagasi arvuti , kes garanteerib ,et seal kõik toitekaablid alles on ning kuidas protsessor jne teised jupid pakendatud on.
Kuna pea 2 kuud juba ootel oleks jõuludeks vähemalt kasti tagasi saanud , ja nemad saadavad mulle emaplaadi selle asemel ,et see välja vahetada ning terve kast saata hmm.. lappasin ka tarbijakaitseameti lehe läbi , tuleb vist sinna pöörduda. Pea 2 kuud on päris mõistlik aeg ma arvan.
Igasugune tagasiside ja info on abiks kuidas edasi toimida
|
|
Kommentaarid: 98 loe/lisa |
|
96 |
|
tagasi üles |
|
|
Magic
HV Guru
|
23.12.2016 15:48:53
|
|
|
Reisengof kirjutas: |
Panen ka siis kogemuse kirja , saatsin terve arvuti 5 novembril 1a.ee garantiisse, alles eile tuli sõnum et emaplaat kutu ja vahetavad välja selle. Täna tuli dpd kuller , ja tõi uue emaplaadi ainult.Vaatasin ja imestasin, ise mõeldes,et okei. Saatsin neile kirjad , proovisin kätte saada kuid koguaeg ootel, pühade tõttu lühendatatud tööpäev jne. Mulle jääb paar küsimust õhku nüüd ,et saatsin terve arvuti neile , ja nad ise ei vahetagi emaplaati välja vaid pean uuesti arvutitargas laskma komplekteerida? Teine küsimus ,et kui nad nüüd saadavad mulle tagasi arvuti , kes garanteerib ,et seal kõik toitekaablid alles on ning kuidas protsessor jne teised jupid pakendatud on.
Kuna pea 2 kuud juba ootel oleks jõuludeks vähemalt kasti tagasi saanud , ja nemad saadavad mulle emaplaadi selle asemel ,et see välja vahetada ning terve kast saata hmm.. lappasin ka tarbijakaitseameti lehe läbi , tuleb vist sinna pöörduda. Pea 2 kuud on päris mõistlik aeg ma arvan.
Igasugune tagasiside ja info on abiks kuidas edasi toimida |
Arvuti ostetud tervikuna?
1a on ju lihtlabane vahendus, tervet arvutit neile iial ei saadaks kui just kõik jupid neilt ostetud polnud.
aga mulje jääb, et nad endale hunniku ebapädevat tööjõudu palganud... tagasi peaksid ikka terviku saama.
|
|
|
200 |
|
tagasi üles |
|
|
siven
HV veteran
|
23.12.2016 17:40:37
|
|
|
mida helli see lugu käib lausa huumorinurka... saadad terve arvuti...
siis avastavad ,et katki ainult mobo ja selle ainult ka saadavad ... ülejäänd arvuti ununes maha:D
sain ikka kõvasti naerada esimest korda elus kuulen sellist jama:D
huvitav kui neile pesumasin saata remonti ja tuleb välja ,et trummel katki kas siis saadavad ainult trummli sulle ja ülejäänd jääb neile:D
ja noh nad müüvad ju kõike tehnikat eks nalja võib palju saada ka teistel:D
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
|
147 |
|
tagasi üles |
|
|
Reisengof
Kreisi kasutaja
|
23.12.2016 21:47:42
|
|
|
Magic kirjutas: |
Reisengof kirjutas: |
Igasugune tagasiside ja info on abiks kuidas edasi toimida |
Arvuti ostetud tervikuna?
1a on ju lihtlabane vahendus, tervet arvutit neile iial ei saadaks kui just kõik jupid neilt ostetud polnud.
aga mulje jääb, et nad endale hunniku ebapädevat tööjõudu palganud... tagasi peaksid ikka terviku saama. |
Arvuti kõik jupid sealt ostetud muidugi.
|
|
|
96 |
|
tagasi üles |
|
|
Magic
HV Guru
|
23.12.2016 21:56:40
|
|
|
No siis anna vihastele kirjadele tuld
Kaotasid su arvuti ära
Isegi K-Arvutisalong ei suutnud minuteada midagi nii geniaalset omal ajal teha.
|
|
|
200 |
|
tagasi üles |
|
|
Reisengof
Kreisi kasutaja
|
23.12.2016 22:24:08
|
|
|
No siis anna vihastele kirjadele tuld
Kaotasid su arvuti ära
Isegi K-Arvutisalong ei suutnud minuteada midagi nii geniaalset omal ajal teha. |
Vihased kirjad said nii rma kui ka 1a.ee venekeelsetele klienditeenindajatele poole kes koguaeg kuskile edasi suunavad,teele pandud päeval. Närv tõesti must.
Eks ma üritan selle emaplaadi raha tagastamise peale välja mängida , saab näha kas nõustuvad vabatahtlikult või tarbijakaitse amet tuleb appi või saadab pikalt kuna 2 kuud pole piisavalt pikk aeg
|
|
|
96 |
|
tagasi üles |
|
|
Aspiriin
HV kasutaja
|
24.12.2016 09:39:56
|
|
|
Kuradi jama tarnega ikka on. 2 nädalat tagasi sai kaup tellitud. Panin 21. et oleks automaadis. Ikka ei suudetud. Saadan paki tagasi ka kui kohale jõuab. Pidi kingiks ka minema veel. Omnivast ka küsitud ja neil pakki ei ole.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
|
18 |
|
tagasi üles |
|
|
Magic
HV Guru
|
24.12.2016 10:43:01
|
|
|
3 kvartali järgi nad ikka jõhkra käibega.
riiklikke makse 366 751.26 EUR
|
|
|
200 |
|
tagasi üles |
|
|
RustyZ
HV Guru
|
24.12.2016 23:24:54
|
|
|
3 kvartali järgi nad ikka jõhkra käibega.
riiklikke makse 366 751.26 EUR |
Kakakaubamajad ongi jõhkra käibega. Teenindus aga allapoole arvestust.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
|
11 |
|
tagasi üles |
|
|
ampsu
Kreisi kasutaja
|
25.12.2016 12:47:44
|
|
|
Aspiriin kirjutas: |
Kuradi jama tarnega ikka on. 2 nädalat tagasi sai kaup tellitud. Panin 21. et oleks automaadis. Ikka ei suudetud. Saadan paki tagasi ka kui kohale jõuab. Pidi kingiks ka minema veel. Omnivast ka küsitud ja neil pakki ei ole. |
Pigem sinu enda lollus, et neilt tellid paki lootusega jõuludeks saada. Netikaubamajad võib enne jõule ära unustada. Isegi kui asi jõuab Omniva kätte, siis neil puhta umbes kõik. Ega Eesti ei ole ainus riik, kus detsembris logistiline koormus suureneb räigelt. Kõik välislaod samade probleemidega.
|
|
Kommentaarid: 104 loe/lisa |
|
4 :: |
92 |
|
tagasi üles |
|
|
Aspiriin
HV kasutaja
|
25.12.2016 14:24:42
|
|
|
ampsu kirjutas: |
Aspiriin kirjutas: |
Kuradi jama tarnega ikka on. 2 nädalat tagasi sai kaup tellitud. Panin 21. et oleks automaadis. Ikka ei suudetud. Saadan paki tagasi ka kui kohale jõuab. Pidi kingiks ka minema veel. Omnivast ka küsitud ja neil pakki ei ole. |
Pigem sinu enda lollus, et neilt tellid paki lootusega jõuludeks saada. Netikaubamajad võib enne jõule ära unustada. Isegi kui asi jõuab Omniva kätte, siis neil puhta umbes kõik. Ega Eesti ei ole ainus riik, kus detsembris logistiline koormus suureneb räigelt. Kõik välislaod samade probleemidega. |
Ega jah, 1a-st kirjutati vastu ka , et pakk juba 21. üle antud.
Ehk siis omniva enda jama. Eks tuleb oodata lihtsalt.
|
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
|
18 |
|
tagasi üles |
|