Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Ethereum kaevamise howto märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
elukaz
HV Guru
elukaz

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.06.2016 18:03:29 Ethereum kaevamise howto vasta tsitaadiga

Yerba on vist laisaks läinud nii et paneks enamvähem midagi kokku, tundub et üsna paljudel on mingil kujul rauda olemas ja vbolla oleks ka huvi aga asi tundub kole keeruline ja aeganõudev ja rongist maha jäädud nii et ei taha nagu tühja rapsida. Samas nii imelik kui see ka pole, on tänaseni võimalik mitu aastat vana rauaga kasumlikult teenida nii et võiks oletada et see veel mõni kuu plussis püsib. Raua ostmine on küll sügava küsimargi alla aga olemasoleva tööle panemine läheb veel asja ette. Tänaste numbritega teenib nädalaga 5..10% videokaardi järelturu hinnast. Ja kui muud ei saa siis roostes teadmisi värskendada mis on ehk rohkemgi väärt.

Jättes teoreetilise loogika kõrvale kuidas asja peaks tegema võtaks kõige kiirema meetodi kudas asi tööle saada ja mis selleks vaja. Näiteks on võetud 64bit win ja Claymore miner: https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.0

1. Vähemalt ---edit: 3GB--- mäluga AMD videokaart (konkreetne proge ei toeta rohelisi) ja vähemalt 2GB RAMiga masin (muud proged tahavad 4+GB).
2. Tiri alla mineri uusim versioon, paki sobivasse kohta lahti ja käivita start.bat. Kui see töötab siis skipi edasi 4. punkti juurde.
3. Ilmselt ei lähe see kohe käima ja kas lööb kohe cmd akna kinni või saad teate "cannot create dag" vms, sel juhul:
3.1 Installi 15.12 driverid, kõik uuemad peaks samuti töötama.
3.1 Otsi koht kus saad muuta page file suurust ja määra sinna vähemalt 16GB
3.2 Lisa start.bat faili muu teksti ette read:
setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
ja käivita.
4. Kui näed cmd aknas nullist suuremat hashrate ja ETH: share accepted (võib võtta mõne minuti nõrgema kaardiga) siis asi töötab. Aga kuna seal on võõras aadress läheb teenistus sinna.
5. Tekita koht kuhu oma toodang suunata. Wallet oma arvutis on suht viimane soovitus kuna kuuldavalt on sellega palju probleeme ja võib võtta nädalaid et töökorda saada ja varem või hiljem tahad sealt edasi kanda nii et pigem on variandid:
5.1 Kasuta suvalist online walletit näiteks ethereumwallet.com aga mul pole aimugi kui turvalised või töökindlad need on, esimeseks testiks vast kõlbab.
5.2 Tee konto mõnda registreerimist nõudvasse pooli, näiteks coinotron.com, tekita sinna worker ja kaeva sinna. See annab aega et välja mõelda kus oma münte hoida sest exchanged nõuavad päris palju isiklikku infot et sa kvalifitseeruks kui lõpuks päris raha välja tahad kanda. Samas peab siis natuke minerit sättima võrreldes nende poolidega mis registreerimist ei nõua. Readme abiks.
5.3 Tee konto vahetussaidile, näiteks kraken.com, otsi "deposit" koht ja sealt saad genereerida oma enda etheri aadressi.
6. Vali sobiv anonüümne pool (turvalisem sest ei saa kontot häkkida, ainus info sinu kohta on su aadress ja kes tahabki sulle kaevata andku minna) näiteks dwarfpool.com ja vii sisse muudatused start.bat pannes sinna oma aadress ja pooli andmed analoogselt sellega mis seal seni olid, seal sisalduv ethpool.org ei ole parim valik sest maksab alles siis kui 5 etherit koos (vist?) milleks alustajal kulub mõttetult palju aega. Kui pole soovi kaevata decredi siis kustutada kõik alates "-dpool" ja seivida omale meeldiva nimega.
7. Tõmba kaevuri "remote manager" folderist .exe käima ja näed seal kõiki oma sisevõrgu kaevureid korraga kui tead nende ip aadresse. Mis on ilmselt kujul 192.168.1.10x või konkreetsel masinal endal 127.0.0.1 Seal näed palju kasulikku infi ja saad teha kiiret pooli vahetust kõigile korraga minerit restartimata kui soovi on.
8,9.. jne kõikvõimalik peenhäälestus mis kelladel ja voltidel kaardid käima saada, mis bioseid kasutada, millega toita, kas ja milliselid risereid kasutada, kas toppida ühte masinasse rohkem kui 4 kaarti, millised poolid maksavad paremini (mõnda proovind, kõik samasse auku), kuidas hinnata tuleviku toodangut (ohtra soolaga), kas ja kui palju kasutada failover poole, kas kasutada dual miningut jne...


Nii palju võiks enda jaoks selgeks teha kas on soovi ainult kaevata või investeerida. Kaevamine seisneb siis selles et kõik mis tuleb müüd ära hetkekursiga pärisrahaks, olgu siis usd või eur. Investeerimine on see kui jätad mündi alles paremat hinda ootama ja siis on võimalus hävida.

xx. Kui on soov tulemus välja võtta siis mine vahetussaidil kohta kus saad vahetada eth-eur ja saadud euri saad kanda oma sepa kontole. Milleks sobivad vist kõik kohalikud pangakontod.

Kirvereegel raua kohta, iga 100Mh võtab 1kW voolu nii et enne kui midagi kokku krabada vaata üle oma peakaitse ja sooja ära juhtimise võimekus. 1kW tarbimist annab täpselt nii palju sooja kui 1kW soojapuhur. AMD 400 seeria tulekuga loodetavasti väheneb tarve poole võrra aga uue kaardi ostmine jällegi, küsimärk tasuvusest.

Hinnavaatlus: https://cryptowat.ch/kraken/etheur/1h
Raskusaste: http://www.coinwarz.com/difficulty-charts/ethereum-difficulty-chart
Kalkulaator: http://karldiab.com/EthereumMiningCalculator/ sinna panna pool fee 10% siis enamvähem tõene tulemus. Sobib ainult hetketootlikuse arvutamiseks.
Bitcointalk: https://bitcointalk.org/index.php?topic=428589.0
Poolide tort: https://etherchain.org/statistics/miners
Marketcap: http://coinmarketcap.com/currencies/volume/24-hour/#ethereum

Kui on küsimusi siis palun mitte kasutada privaatsõnumit, selleks see teema ongi.

-------------------------------------

Edit: vahepeal palju eetrit merre voolanud ja detailides pisut muutusi tekkind ja linux populaarsust kogunud aga põhimõte on jäänud samaks.

Suvalisse lahjasse arvutisse üle 4GB mäluga videokaart, sobib nii amd kui nvidia.
Claymore asemel phoenix miner.
Page file 8GB per kaart.
Dwarfpool on kadunud, ethermine.org on popp.
Dual mining on aegunud.
Voolukulu sõltuvalt kaardi vanusest on 2-5W/Mh, tuunimata kaardil võib isegi poole rohkem olla.
Sõltuvalt kaardist võib sobivam proge olla erinev (teamred, lolminer, linuxid)
Investeerimise nimetaks ümber loterii mängimiseks.

Raha väljakandeks tee ettevõtluskonto, see peaks kõige lihtsam variant olema et maksudega õigele poole saada.

Ära looda ratsa rikkaks saada.
Ära varasta ega jokkita elektrit.

_________________
Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.


viimati muutis elukaz 24.02.2021 12:28:23, muudetud 2 korda
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HunabKu
HV kasutaja
HunabKu

liitunud: 15.04.2012



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.06.2016 19:19:10 vasta tsitaadiga

Tänud asjaliku õpetuse eest, pühade ajal icon_biggrin.gif
Mul endal Claymore dual mineriga mingi anomaalia, et kui dualis ei kaeva, on hashrate ühe kaardiga 14.xxMh/s aga dualis ilusti 18.5Mh/s.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.06.2016 19:28:26 vasta tsitaadiga

Kahjuks pühade ajal istuvale tööle aheldatud icon_cry.gif , saab vähemalt kasulik olla. Dual annabki kaardile teistmoodi koormust nii et kõrvalefektina võib hash paraneda. Finetuningut saab teha kaevuri aknas + ja - tagudes, ma olen leidnud et 45..65 on max tulemus sõltuvalt kaardist ja eth/dcr kursist. Ühes sellega muutub voolutarve, miski 50W kaardi kohta võib juurde tulla. Nii et see võib olla põhjuseks kui masin kokku jookseb.
_________________
Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yerba
HV Guru
yerba

liitunud: 12.11.2003




sõnum 24.06.2016 20:30:26 vasta tsitaadiga

Mul isegi oli algus tehtud juhendi kirjutamisega, aga siis tuli puhtinimlikult puhkuse aeg peale ja noh, teate isegi - siis ei viitsi väga midagi peale hakata. icon_smile.gif
elukaz on kena töö ära teinud, respekt. thumbs_up.gif

PS. Mina kasutan genoil minerit. Lihtsalt harjumusest. Elukaz välja pakutud värk tundub etem, aga ma ei viitsi hakata aparaate ümber seadistama.
PPS. Keegi suurem guru võiks linuxipõhise värgi kohta juhendi valmis kribada. Koos piltidega ja puha. Prooviks ära. icon_smile.gif
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Dreamlover
HV Guru
Dreamlover

liitunud: 21.02.2013



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 24.06.2016 23:50:21 vasta tsitaadiga

Mus kaarte täna kõige mõistlikum jaevama pam
Nna on?

Ja mitu kaarti rigis võiks ideaalis olla?

_________________
Arvutite ja videokaartide hooldus ja remont
LAUARVUTID
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yerba
HV Guru
yerba

liitunud: 12.11.2003




sõnum 25.06.2016 02:40:43 vasta tsitaadiga

Täna on 390x . Aga nädala pärast rx 480 isegi..



Re: Radeon released RX 480.
June 24, 2016, 09:40:25 PM
Reply with quote #298
Quote from: lolxxxx on June 24, 2016, 09:17:31 PM
Quote from: giagge on June 24, 2016, 08:44:48 PM
Read this :

http://cryptomining-blog.com/8008-possible-ethereum-hashrate-for-the-new-amd-radeon-rx-480/

How much powhash on gtx 1070 ? .

1070 is giving 27 mh/s on linux using 125 watts whereas 480 can give you upto 28 MHS using 120 watts . First the estimated MHS speed of Rx 480 was 30 MHS but its real speed is 24 using 120 watts and 28 using 120 watts ( Maybe possible ) not confirmed .
First of all 1070 is doing 27mhs at ~105-110w

And i had a brief chance to test 480 - its doing 24 at 110w but thats without any tuning (had just 30 min with the card)
Ive also tried claymore - its 24 and 345 decred - didnt check wattage
Also tried to test other algos with sgminer 5.1, 5.3, 5.4 with neoscrypt, quark and lyrarev2 - all crashed - later i'll try to post the error message except neoscrypt with wierd results of 25khs (all on win 10 64)
There also some other interesting news/ovservations
- 4gb version will be 7000mhz vs 8000mhz - this will directly impact ether - should be 21mhs for 4gb stock board (but of course needs it testing/confirmation)
- overall the cooler is.. 200$ cooler - probably ok for gaming but im not sure if its good for mining - i think i saw 89c with eth+ dcr with claymore - but i cant say what fans curve were - so it might be better maxed out - its just cheap cooler and probably partner boards will be way better
Unfortunetley lack of results for other algos is a big if... and we have to wait for optimized software
One thing is for sure - this board is much better mining board than gaming board Wink

_________________
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
qwerty007
HV veteran
qwerty007

liitunud: 16.04.2003




sõnum 26.06.2016 05:35:57 vasta tsitaadiga

Huvitavaid kohti https://ethstats.net/ ja cryptowat.ch
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.06.2016 23:12:13 vasta tsitaadiga

Ma ütlen veel korra, kui on küsimusi siis minu postkast on selleks vale koht, terve alafoorum on olemas.
tsitaat:
Hey

Kas decredi saab kaevata ka kuhugi exchange aadressile? Ma vb mingi vana juhendi järgi toimin ja kaevan kaevuris olevasse rahakotti.
Ja kas suprnovas toimub payout mingi kindla reegli järgi? Praegu mul üks 280x 24h töötanud ja pole ühtegi kannet suprnovas, unconfirmed balance on olemas ja confirmed on 0.
Ning samal ajal vaatan, et dwarfpool toetab nüüd mingit ethereumi forki "expanse" hetkel selle diff ikka väga madal, vb tasub see isegi ära. Tundub, et claymorega vist saab seda ka ilusti kaevandada, kuna toimib sama algoritmi peal, kui ethereum. Plaanin enda gamer raali ära müüa ja panna ilusti üks norm kaevur kokku. Loodetavasti xxx ei saa aru kui ma xxx ühte minerit nende vooluga jooksutan icon_biggrin.gif


Decredi poolidesse ei ole väga süvenenud, võtsin mündiviskega pool.mn/dcr ja kuna väljakanne on lisatasu eest siis lasen nädala kaupa koguneda ja bittrexis teen vedelaks, local walletist puudust ei tunne. Confirmation time ongi pikk mingi 20h.

Ja ärge krt varastage icon_exclaim.gif

_________________
Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HunabKu
HV kasutaja
HunabKu

liitunud: 15.04.2012



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.07.2016 16:09:18 vasta tsitaadiga

elukaz, Mis decred intensity kasutad?
Korra mõtlesin, et decredi kaevamine võtab nats liiga palju lisavoolu aga testisin ära, et dcri 1 vs 30 on ikka vahe sees, kui arvutada välja voolukulu vahe ja decredi kaevandamise efektiivsus.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yerba
HV Guru
yerba

liitunud: 12.11.2003




sõnum 06.07.2016 16:32:53 vasta tsitaadiga

Pole midagi väga arvutada. Tegin loomkatse ükspäev. icon_smile.gif
280x vaid eetriga 170W ( genoil miner )
280x vaid eetriga 173W ( clyamore miner )
280x eeter + decred 203W ( claymore miner )

Praeguste hindades juures on see decredi osa juurde panna pointless. Kuumutab ja painab kaarte rohkem kui asi väärt on.
https://forum.ethereum.org/discussion/6652/claymores-dual-miner-power-profit-test

_________________
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.07.2016 21:05:31 vasta tsitaadiga

Dualminingut võib võtta nagu oc, lisavoolukulu eest saad kiirust juurde. Mingi hetk arvutasin 290x peal ja def kelladel dual oli efektiivsem kui üle kellatud eth only. Lüües kokku dcri hinna ja tagurpidi samaväärseks eth hashrateks andis dcri65 kokku 35,5Mh vs 29Mh single. Ja see lisa oli miskit 10..15W/Mh mis on sama palju kui tavaline tuunimata kaardi perf ehk kui sul on kuue kaardiga rig siis saad justkui seitsmenda juurde. Kellamisega sellist tõusu ei saavuta, siis läheb iga saadud lisahash maksma suurusjärgus 20-30W mis praegu läheb vist juba otsaga kahjumisse.

Nii et rikkaks ei saa aga lisa tuleb, piisavalt et ei pea kalkulaatoris miinustamboveid kasutama vaid pigem jääb varu. Aga kui on probleeme jahutuse või toitega siis kindlasti ei soovita.

Edit: hetkeseis siis selline, 115Mh dcr toodab sama palju kui 1Mh eth, 290x@1030/1250 tulemused:

dcri eth dcr total

50 29,0 725 35,3
55 28,9 795 35,8
60 28,8 864 36,3
65 28,7 933 36,8
70 28,5 997 37,1
75 27,9 1045 36,9
80 27,1 1084 36,5

Kes viitsib joonistab graafiku, aga kas kellelgi on midagi selle vastu et 290x teeb 35+Mh? -80mV juures thumbs_up.gif

_________________
Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yerba
HV Guru
yerba

liitunud: 12.11.2003




sõnum 17.07.2016 12:33:40 vasta tsitaadiga

Tegin väikese statistika, et kuidas kaevandamiseks vajaliku riistvara kuluprotsendid siis jagunevad:
Tihtipeale kiputakse kaevandamisel võtma peamiseks kuluks vaid videokaarte. Aga nagu arvutus ütles, siis üldplaanis on 2/3 videokaardid ning 1/3 muu vajalik. Toiteplokid on küll kvaliteetsema seeria omad: peamiselt Seasonic ja Corsair, sekka ka Enermax, bequiet, XFX, Silverstone. 1200+ võimsusega ning gold või platinum.

Emaplaadid: 5 %
Protsessorid: 4 %
Mälud: 1 %
Kõvakettad: 3 %
Toiteplokid: 19 %
Videokaardid: 67 %
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.07.2016 15:13:07 vasta tsitaadiga

yerba, lased endiselt eth only? Täna tundub see juba raiskamisena. Claymorel ver5 väljas mis pakub siacoini ja see annab hetkel 2x sama palju kui decred. Aga voolu võtab ka veeel rohkem nii et sai veits jahutusega tegeletud, max koormuse juures jäävad tempid nüüd 60..70 vahele. Ainult etheri kaevamine on selle kõrval juba nagu idlemine.
Ümberlülitus näeb nii välja thumbs_up.gif
Spoiler Spoiler Spoiler


Oodata on ka dualminerit rohelistele, selgus et tal mingi diil et ei tee aga see hakkab aeguma. https://bitcointalk.org/index.php?topic=1433925.msg15574126#msg15574126

_________________
Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yerba
HV Guru
yerba

liitunud: 12.11.2003




sõnum 17.07.2016 15:27:22 vasta tsitaadiga

Täna hommikul proovisin jah eth+sia. Aga mu masin pakkis end kokku rõõmsasti selle ürituse peale. Voolutarve läks ikka üsna käest ära juba. icon_smile.gif

Tegelt oleks vaja juba vaadata, kuidas BIOSis saaks kaartidel volti alla kruttida. Hetkel on kaardid ( r9 280x sapphire dual-x ) default voltide peal ( ei AB ega Trixx ei avita ). 1100/1500 kelladel. VBE7ga ei julge nagu samas kallale ka minna - teavitab rõõmsalt, et kõik mis on UEFI jääb tema poolest salvestamata..
Muidugi oleks tore, kui saaks kaardid näiteks 1.000 VDC peale ja kelladele jääks 1070/1500.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.07.2016 16:09:34 vasta tsitaadiga

No see on ekstra raiskamine. Dekriga vaatasin et kui volt alla lasta ja dualisse panna siis voolutarve jääb kokkuvõttes samaks. 4x280x olid vastavad numbrid umbes 950>750>950. Sia-ga võtab 1000 ja peale.
Voldid on 1075..1085@1020/1500. Kah sapphire dualx. 1000mV ilmselt ei tõmba käimagi.
Originaaljahutus muidugi kõigil hävinud juba nii et 2x92mm vendid asemele pandud. Kruviaugud täpselt klapivad thumbs_up.gif

Biost olen w98 boot pulga ja atiflashiga teinud, see ei kobise kui jõuga vale asja peale tahad lasta aga pole sobivat trehvanud, varem või hiljem paneb pange.

Edit: Sel ju dualbios ja mul laseb kõigil volti muuta, vähemalt selles asendis kus sinine tuli ei põle.

_________________
Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HunabKu
HV kasutaja
HunabKu

liitunud: 15.04.2012



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.07.2016 11:34:04 vasta tsitaadiga

Suuresti ikkagi oleneb, sia ja decredi hindadest, kas tasub ära v mitte. Loota, et need jäävad tõusma on omamoodi optimism icon_biggrin.gif
Mis konsensuseni, Te härrad siin ise jõudnud olete? Kas pigem piinata kaarte eth+sia dualis või panna eth-only kaevandama, arvestades et eth hashrate üle 1% ei muutu.(paneks dcri 1 peale).
whattomine kalkulaatorite järgi võiks arvestada küll, et dual on tasuvam, aga kas need kopikad on väärt kaartide piinamist...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yerba
HV Guru
yerba

liitunud: 12.11.2003




sõnum 19.07.2016 11:42:36 vasta tsitaadiga

Minul teeb aparaat vaid eetrit rõõmsasti. Proovisin seda lisamudru värki, aga voolutarve suurenes oluliselt. Ca 15-20% per kaart. Ehk siis soojushulk suureneb ehk siis ventikad saavad rohkem vatti. Ei näe tolku hakata kaarte ekstra retsima mingi paaripäevase tähelennuga shitcoiniga. icon_smile.gif
_________________
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HunabKu
HV kasutaja
HunabKu

liitunud: 15.04.2012



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.07.2016 13:53:10 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
Minul teeb aparaat vaid eetrit rõõmsasti. Proovisin seda lisamudru värki, aga voolutarve suurenes oluliselt. Ca 15-20% per kaart. Ehk siis soojushulk suureneb ehk siis ventikad saavad rohkem vatti. Ei näe tolku hakata kaarte ekstra retsima mingi paaripäevase tähelennuga shitcoiniga. icon_smile.gif


Kas Claymorega? Mul singles viskas 280x-ga kiiruse 14Mh peale, panin dualisse ja dcr 1 ning siis oli ilusti 18.2 vms
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
mikk55
Aeg maha 1p
mikk55

liitunud: 27.08.2009



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.07.2016 14:07:47 vasta tsitaadiga

Ethereum pole sugugi tulusaim münt icon_wink.gif . Hetkel avalike kernelitega tulusaim münt (õnneks ei piina eriti kaarte) toob päevas käivet sisse 2 eur 280x kaardi kohta. Privaatkernelitega vähem tuntud algoritmidega müntidel on tulusust veidi rohkem, aga need mündid on pigem ühepäevaliblikad.
_________________
Tegelen autovõtmete lisamisega (peamiselt BMW ja Mercedes) ja osade autode puhul ka plokkide kodeerimisega jne.
M: W212 2012 e class sedaan varuosadeks, kere sile tehnika ok, euroopa auto
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yerba
HV Guru
yerba

liitunud: 12.11.2003




sõnum 19.07.2016 15:13:28 vasta tsitaadiga

Oot, mis tore münt see siis on? icon_smile.gif
_________________
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
qwerty007
HV veteran
qwerty007

liitunud: 16.04.2003




sõnum 19.07.2016 19:46:36 vasta tsitaadiga

Iseasi kas seda pärast nii kergelt müüa õnnestub. Tootlus võib hea olla aga kas ja tarbivus.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.07.2016 02:18:57 vasta tsitaadiga

yerba kirjutas:
mingi paaripäevase tähelennuga shitcoiniga. icon_smile.gif

Siacoin tundub üleüldse esimene münt mille taga on reaalne toode mida on võimalik igal antsul kasutada. See peaks tegema sama tööd mida Kairos väidab ennast tegevat ehk siis kettamahu ost-müük.
Hetkel katab umbes kogu elektriarve ehk siis etherit saab kõrvalt tasuta kaevata ja paistab et diff kohe kukub, target blocktime-st jäädakse praegu maha.

Etheril täna 17.00 ringis (block 1 920 000) hardfork tulemas, kes teab kas vanad aadressid jäävad kehtima?

_________________
Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
HunabKu
HV kasutaja
HunabKu

liitunud: 15.04.2012



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.07.2016 11:24:15 vasta tsitaadiga

elukaz kirjutas:
yerba kirjutas:
mingi paaripäevase tähelennuga shitcoiniga. icon_smile.gif

Siacoin tundub üleüldse esimene münt mille taga on reaalne toode mida on võimalik igal antsul kasutada. See peaks tegema sama tööd mida Kairos väidab ennast tegevat ehk siis kettamahu ost-müük.
Hetkel katab umbes kogu elektriarve ehk siis etherit saab kõrvalt tasuta kaevata ja paistab et diff kohe kukub, target blocktime-st jäädakse praegu maha.

Etheril täna 17.00 ringis (block 1 920 000) hardfork tulemas, kes teab kas vanad aadressid jäävad kehtima?


Räägivad et tuleb nö ethereum 2.0 ehk uued aadressid ka
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
yerba
HV Guru
yerba

liitunud: 12.11.2003




sõnum 20.07.2016 11:28:52 vasta tsitaadiga

Minu arusaama pidi hardforki puhul jäävad vanad aadressid ka kenasti kehtima.

Tsiteerin:
With an hard-fork, we decide a new way of doing things. So we voluntarily generate another path to follow. BUT both ends are technically correct. One is correct by the old standard, the other by the new standard. Since they are both correct, everyone not upgrading will continue working on the "old" end. You will understand this is not a good thing, and that's the reason for which hardforks are approached with care. They are "hard" because they don't come from normal operation but rather a decision we make in upgrading the miners to the new protocol/hashing/whatever.

_________________
www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
elukaz
HV Guru
elukaz

liitunud: 06.09.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.07.2016 12:29:13 vasta tsitaadiga

Ma saan sedasi aru et kes kaevab solo ja mitte midagi ei muuda see lihtsalt jätkab vanas harus. Poolid aga on võtnud vastu otsuse et toetavad hardforki, aga sellel on pointi ainult juhul kui neil on 51+% nethashist. Mida neil praegu vaieldamatult on, aga kuna enamus poole on anonüümsed ehk seotud otseselt ja ainult vanade aadressidega siis juhul kui uus fork nõuab uut aadressi siis forgitud nethashist pole neil sittagi. St nad võivad küll töö vastu võtta ja suunata õigesse harusse aga ei saa seda kaevajale välja maksta sest ta on seotud ainult "vale" aadressiga. Forkida saab sel juhul ainult registreerimist nõudev pool kes suunab sinu toodangu oma ajutisse rahakotti ja välja kandmine on omal vastutusel et muudad oma aadressi "õigeks".

Ehk siuke segane lugu. Tuleb vist ajutiselt kõik coinotroni suunata ja payout kõrgeks viia ja praegune aadress ära kustutada icon_rolleyes.gif

Countdown: https://etherscan.io/

_________________
Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Bitcoin ja muud krüptorahad »  Ethereum kaevamise howto mine lehele 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.