Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 490, 491, 492 ... 977, 978, 979  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Porno Parm
mugavuspagulane
Porno Parm

liitunud: 30.11.2003




sõnum 03.06.2016 21:09:29 vasta tsitaadiga

tsitaat:

uus mees on kõvem kui mina.
Viimase kuu jooksul võin ühekäe näppudel üles lugeda, kui õhtul pole neil grill tossanud.
Ikka tõsine fanatt on tekkinud naabrusse.


HDTanel kanafileedega möllamas ?, Vähemalt leidis naise paistab...
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 6 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
arm2004
HV Guru
arm2004

liitunud: 20.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 03.06.2016 21:30:17 vasta tsitaadiga

Porno Parm kirjutas:
tsitaat:

uus mees on kõvem kui mina.
Viimase kuu jooksul võin ühekäe näppudel üles lugeda, kui õhtul pole neil grill tossanud.
Ikka tõsine fanatt on tekkinud naabrusse.


HDTanel kanafileedega möllamas ?, Vähemalt leidis naise paistab...

ta tunneb tuld väljaspool LCD paneeli?


_________________
nooope!
Kommentaarid: 110 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 97
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sooty
HV veteran

liitunud: 12.06.2004




sõnum 04.06.2016 14:11:13 vasta tsitaadiga

Salvesti India karrikaste thumbs_up.gif

Keetsin riisi ja viskasin selle kastme koos kuivatatud tomatitega peale. Vürtsi eriti ei olnud, seega läks pannile pool teelusikat tšillipulbrit. Kokku tuli üllatavalt hea toit.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

liitunud: 30.07.2002




sõnum 04.06.2016 14:16:24 vasta tsitaadiga

Tegin ise salatit. Jalutasin rimi salatileti ette, votsin topsi ja kuhjasin sinna kana, kirsstomateid, jààsalatit, mozzarellat, keedumuna, kuuslaugukastet. 4 eur miskit
_________________
People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 05.06.2016 15:20:13 vasta tsitaadiga

Need on jäägid, mis jäävad teiste salatite valmistamisest üle.
Kommentaarid: 686 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 532
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.06.2016 02:19:01 vasta tsitaadiga

Metssiga. Päeva seisis enne marinaadis ka.
Spoiler Spoiler Spoiler

_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

liitunud: 14.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.06.2016 07:30:55 vasta tsitaadiga

Metssiga vähem kui taimetoidu värki. Ei saa seda heaks kiita icon_neutral.gif
_________________
This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV icon_wink.gif Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sooty
HV veteran

liitunud: 12.06.2004




sõnum 08.06.2016 07:32:34 vasta tsitaadiga

Liha täis varrast ei saa instagrami postitada.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
jeesus188
kodustatud
jeesus188

liitunud: 14.04.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.06.2016 07:54:24 vasta tsitaadiga

sooty kirjutas:
Liha täis varrast ei saa instagrami postitada.

Taimetoitlased tõstavad mässu?

_________________
This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV icon_wink.gif Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.06.2016 08:53:26 vasta tsitaadiga

Iirimaal pole ju metssigu? Loomaaias käisid küttimas?
Kommentaarid: 686 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 532
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.06.2016 09:27:40 vasta tsitaadiga

Need olid Lätis kütitud jah.
_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Leinö
HV veteran
Leinö

liitunud: 07.05.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.06.2016 12:00:45 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Need olid Lätis kütitud jah.


testitud liha on ikka ? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 34 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 33
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 08.06.2016 12:06:30 vasta tsitaadiga

Leinö kirjutas:
SKG kirjutas:
Need olid Lätis kütitud jah.


testitud liha on ikka ? icon_biggrin.gif
Haiged loomad saadetaksegi Iirimaale ju. icon_lol.gif
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
woo456
Kreisi kasutaja
woo456

liitunud: 23.07.2006




sõnum 14.06.2016 16:13:29 vasta tsitaadiga

Rääkige, kuidas kõige parem veise sisefileed valmistada oleks. Internet annab kohati suhteliselt vastukäivat infot. Mõned soovitavad enne ahjus tegemist panni peal natuke pruuniks lasta, samas olen näinud ka, et tehakse seda pärast ahjust välja võtmist. Kas üldse vaja on? Siis maitsestamise suhtes, kas piisab soolast, piprast või peaks muud kraami ka kasutama? Edasi temperatuur, mille juures see ahju pista võiks nagu ka oluline olla. Jällegi, kohati tehakse 200 C juures, mõni teeb samas jälle palju madalamaga. Oma loogika ütleks, et pigem võiks temperatuur madalam olla, aga samas pole just eriline kokk ka.
Ehk siis, kas on kellelgi soovitusi?
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Sold OUT
no credit
Sold OUT

liitunud: 30.07.2002




sõnum 14.06.2016 16:21:14 vasta tsitaadiga

Rax teeb rummi ja colaga ning cartooniga
_________________
People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 1 :: 79
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
volpsu
HV kasutaja

liitunud: 13.09.2010




sõnum 14.06.2016 16:27:16 vasta tsitaadiga

woo456 kirjutas:
Rääkige, kuidas kõige parem veise sisefileed valmistada oleks. Internet annab kohati suhteliselt vastukäivat infot. Mõned soovitavad enne ahjus tegemist panni peal natuke pruuniks lasta, samas olen näinud ka, et tehakse seda pärast ahjust välja võtmist. Kas üldse vaja on? Siis maitsestamise suhtes, kas piisab soolast, piprast või peaks muud kraami ka kasutama? Edasi temperatuur, mille juures see ahju pista võiks nagu ka oluline olla. Jällegi, kohati tehakse 200 C juures, mõni teeb samas jälle palju madalamaga. Oma loogika ütleks, et pigem võiks temperatuur madalam olla, aga samas pole just eriline kokk ka.
Ehk siis, kas on kellelgi soovitusi?


Ma pole väga tihti veist teinud aga tavaliselt soola ja pipart ja kohe kuumale pannile. Aega ei oska öelda äkki ca 3 minti kumbagilt poolt ning head isu. Keskelt jääb medium rare.

_________________
Ega pidu ei parane, kui viin ei vähene!
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 11
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
heff
HV veteran

liitunud: 18.11.2007



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.06.2016 16:41:29 vasta tsitaadiga

volpsu kirjutas:
woo456 kirjutas:
Rääkige, kuidas kõige parem veise sisefileed valmistada oleks. Internet annab kohati suhteliselt vastukäivat infot. Mõned soovitavad enne ahjus tegemist panni peal natuke pruuniks lasta, samas olen näinud ka, et tehakse seda pärast ahjust välja võtmist. Kas üldse vaja on? Siis maitsestamise suhtes, kas piisab soolast, piprast või peaks muud kraami ka kasutama? Edasi temperatuur, mille juures see ahju pista võiks nagu ka oluline olla. Jällegi, kohati tehakse 200 C juures, mõni teeb samas jälle palju madalamaga. Oma loogika ütleks, et pigem võiks temperatuur madalam olla, aga samas pole just eriline kokk ka.
Ehk siis, kas on kellelgi soovitusi?


Ma pole väga tihti veist teinud aga tavaliselt soola ja pipart ja kohe kuumale pannile. Aega ei oska öelda äkki ca 3 minti kumbagilt poolt ning head isu. Keskelt jääb medium rare.
thumbs_up.gif sama
Kommentaarid: 102 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 93
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 14.06.2016 16:48:59 vasta tsitaadiga

Kui ma suuremat tükki teen, siis pannil suure kuumusega kõik küljed pruuniks ja seejärel natukeseks ahju. Pannile pannes peab olema 2h toatemperatuuril seisnud, et lihatüki sees oleks temperatuur sama, mis väljas. Pärast ahjust võtmist lasen natuke fooliumi all seista. Peab meeles pidama, et liha tuleb varem ahjust välja võtta kuna küpseb pärast ahjust võtmist fooliumi all veel edasi. Tükk võid peale ja soola ning pipart ka veidi.
Eks mõned tükid pead ära tegema, siis saad aru, kuidas see kõige paremini välja tuleb.

Täna just käisin Varblases veise sisefileed söömas. Oli marineeritud äädikamarinaadis, aga maitses täitsa hästi. Medium aste oli peaaegu medium-rare, mis mulle sobiski paremini. Teenindaja pakkus ainult 2 varianti - küpsenud või poolküpsenud.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

liitunud: 27.01.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.06.2016 17:02:27 vasta tsitaadiga

Kanafilee burksid.
Spoiler Spoiler Spoiler

_________________
17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.06.2016 18:47:04 vasta tsitaadiga

Tundub maitsev.
Kommentaarid: 686 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 532
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anti
 

liitunud: 11.05.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.06.2016 19:02:39 vasta tsitaadiga

tundub kuiv
Kommentaarid: 313 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.06.2016 19:04:28 vasta tsitaadiga

Anti kirjutas:
tundub kuiv

Sulle meeldivad need Staabi ja Räägupesa kapsasalatileotised? icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 686 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 532
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 14.06.2016 19:28:59 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Anti kirjutas:
tundub kuiv

Sulle meeldivad need Staabi ja Räägupesa kapsasalatileotised? icon_biggrin.gif
90% inimesi pole ilmselt kunagi teinud head mahlast kanafileed. Enamasti kuivatakse see küpsetades päris kõvasti ära ja siis ongi nagu alati. Kui kanafileed õigesti küpsetada, siis ei pea sinna kapsasalatileotist lisama, et saaks hea mahlane toit.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Anti
 

liitunud: 11.05.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.06.2016 19:47:48 vasta tsitaadiga

Betamax kirjutas:
Anti kirjutas:
tundub kuiv

Sulle meeldivad need Staabi ja Räägupesa kapsasalatileotised? icon_biggrin.gif
ei ole neid burgereid aastaid söönud. Enamikel kanakokkajatel lihtsalt kukub filee välja kuiv (isegi restoranis). Lisame sinna juurde kaks saiakäntsakat ja juba tahakski pepsit peale rüübata. Aga vb masterkokk siimul tuli mahlane ja hõrk.
Kommentaarid: 313 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 4 :: 240
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Porno Parm
mugavuspagulane
Porno Parm

liitunud: 30.11.2003




sõnum 14.06.2016 19:53:24 vasta tsitaadiga

tsitaat:

Aga vb masterkokk siimul tuli mahlane ja hõrk.

vbla HDTanel ka räägib mingi hetk kuidas õige kanafilee teha
Kommentaarid: 66 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 6 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 490, 491, 492 ... 977, 978, 979  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.