Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
Porno Parm
mugavuspagulane
liitunud: 30.11.2003
|
03.06.2016 21:09:29
|
|
|
tsitaat: |
uus mees on kõvem kui mina.
Viimase kuu jooksul võin ühekäe näppudel üles lugeda, kui õhtul pole neil grill tossanud.
Ikka tõsine fanatt on tekkinud naabrusse.
|
HDTanel kanafileedega möllamas ?, Vähemalt leidis naise paistab...
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
6 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
|
arm2004
HV Guru
liitunud: 20.05.2003
|
03.06.2016 21:30:17
|
|
|
Porno Parm kirjutas: |
tsitaat: |
uus mees on kõvem kui mina.
Viimase kuu jooksul võin ühekäe näppudel üles lugeda, kui õhtul pole neil grill tossanud.
Ikka tõsine fanatt on tekkinud naabrusse.
|
HDTanel kanafileedega möllamas ?, Vähemalt leidis naise paistab... |
ta tunneb tuld väljaspool LCD paneeli?
_________________ nooope! |
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
97 |
|
tagasi üles |
|
|
sooty
HV veteran
liitunud: 12.06.2004
|
04.06.2016 14:11:13
|
|
|
Salvesti India karrikaste
Keetsin riisi ja viskasin selle kastme koos kuivatatud tomatitega peale. Vürtsi eriti ei olnud, seega läks pannile pool teelusikat tšillipulbrit. Kokku tuli üllatavalt hea toit.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
|
Sold OUT
no credit
liitunud: 30.07.2002
|
04.06.2016 14:16:24
|
|
|
Tegin ise salatit. Jalutasin rimi salatileti ette, votsin topsi ja kuhjasin sinna kana, kirsstomateid, jààsalatit, mozzarellat, keedumuna, kuuslaugukastet. 4 eur miskit
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
|
Betamax
HV Guru
liitunud: 29.05.2003
|
05.06.2016 15:20:13
|
|
|
Need on jäägid, mis jäävad teiste salatite valmistamisest üle.
|
|
Kommentaarid: 686 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
1 :: |
532 |
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
liitunud: 27.01.2003
|
08.06.2016 02:19:01
|
|
|
Metssiga. Päeva seisis enne marinaadis ka.
Spoiler
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
liitunud: 14.04.2003
|
08.06.2016 07:30:55
|
|
|
Metssiga vähem kui taimetoidu värki. Ei saa seda heaks kiita
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
|
sooty
HV veteran
liitunud: 12.06.2004
|
08.06.2016 07:32:34
|
|
|
Liha täis varrast ei saa instagrami postitada.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
|
jeesus188
kodustatud
liitunud: 14.04.2003
|
08.06.2016 07:54:24
|
|
|
sooty kirjutas: |
Liha täis varrast ei saa instagrami postitada. |
Taimetoitlased tõstavad mässu?
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
64 |
|
tagasi üles |
|
|
Betamax
HV Guru
liitunud: 29.05.2003
|
08.06.2016 08:53:26
|
|
|
Iirimaal pole ju metssigu? Loomaaias käisid küttimas?
|
|
Kommentaarid: 686 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
1 :: |
532 |
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
liitunud: 27.01.2003
|
08.06.2016 09:27:40
|
|
|
Need olid Lätis kütitud jah.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
|
Leinö
HV veteran
liitunud: 07.05.2008
|
08.06.2016 12:00:45
|
|
|
SKG kirjutas: |
Need olid Lätis kütitud jah. |
testitud liha on ikka ?
|
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
33 |
|
tagasi üles |
|
|
raxz
HV Guru
liitunud: 27.07.2003
|
08.06.2016 12:06:30
|
|
|
Leinö kirjutas: |
SKG kirjutas: |
Need olid Lätis kütitud jah. |
testitud liha on ikka ? |
Haiged loomad saadetaksegi Iirimaale ju.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
|
woo456
Kreisi kasutaja
liitunud: 23.07.2006
|
14.06.2016 16:13:29
|
|
|
Rääkige, kuidas kõige parem veise sisefileed valmistada oleks. Internet annab kohati suhteliselt vastukäivat infot. Mõned soovitavad enne ahjus tegemist panni peal natuke pruuniks lasta, samas olen näinud ka, et tehakse seda pärast ahjust välja võtmist. Kas üldse vaja on? Siis maitsestamise suhtes, kas piisab soolast, piprast või peaks muud kraami ka kasutama? Edasi temperatuur, mille juures see ahju pista võiks nagu ka oluline olla. Jällegi, kohati tehakse 200 C juures, mõni teeb samas jälle palju madalamaga. Oma loogika ütleks, et pigem võiks temperatuur madalam olla, aga samas pole just eriline kokk ka.
Ehk siis, kas on kellelgi soovitusi?
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
8 |
|
tagasi üles |
|
|
Sold OUT
no credit
liitunud: 30.07.2002
|
14.06.2016 16:21:14
|
|
|
Rax teeb rummi ja colaga ning cartooniga
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
5 :: |
1 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
|
volpsu
HV kasutaja
liitunud: 13.09.2010
|
14.06.2016 16:27:16
|
|
|
woo456 kirjutas: |
Rääkige, kuidas kõige parem veise sisefileed valmistada oleks. Internet annab kohati suhteliselt vastukäivat infot. Mõned soovitavad enne ahjus tegemist panni peal natuke pruuniks lasta, samas olen näinud ka, et tehakse seda pärast ahjust välja võtmist. Kas üldse vaja on? Siis maitsestamise suhtes, kas piisab soolast, piprast või peaks muud kraami ka kasutama? Edasi temperatuur, mille juures see ahju pista võiks nagu ka oluline olla. Jällegi, kohati tehakse 200 C juures, mõni teeb samas jälle palju madalamaga. Oma loogika ütleks, et pigem võiks temperatuur madalam olla, aga samas pole just eriline kokk ka.
Ehk siis, kas on kellelgi soovitusi? |
Ma pole väga tihti veist teinud aga tavaliselt soola ja pipart ja kohe kuumale pannile. Aega ei oska öelda äkki ca 3 minti kumbagilt poolt ning head isu. Keskelt jääb medium rare.
_________________ Ega pidu ei parane, kui viin ei vähene! |
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
11 |
|
tagasi üles |
|
|
heff
HV veteran
liitunud: 18.11.2007
|
14.06.2016 16:41:29
|
|
|
volpsu kirjutas: |
woo456 kirjutas: |
Rääkige, kuidas kõige parem veise sisefileed valmistada oleks. Internet annab kohati suhteliselt vastukäivat infot. Mõned soovitavad enne ahjus tegemist panni peal natuke pruuniks lasta, samas olen näinud ka, et tehakse seda pärast ahjust välja võtmist. Kas üldse vaja on? Siis maitsestamise suhtes, kas piisab soolast, piprast või peaks muud kraami ka kasutama? Edasi temperatuur, mille juures see ahju pista võiks nagu ka oluline olla. Jällegi, kohati tehakse 200 C juures, mõni teeb samas jälle palju madalamaga. Oma loogika ütleks, et pigem võiks temperatuur madalam olla, aga samas pole just eriline kokk ka.
Ehk siis, kas on kellelgi soovitusi? |
Ma pole väga tihti veist teinud aga tavaliselt soola ja pipart ja kohe kuumale pannile. Aega ei oska öelda äkki ca 3 minti kumbagilt poolt ning head isu. Keskelt jääb medium rare. |
sama
|
|
Kommentaarid: 102 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
0 :: |
93 |
|
tagasi üles |
|
|
raxz
HV Guru
liitunud: 27.07.2003
|
14.06.2016 16:48:59
|
|
|
Kui ma suuremat tükki teen, siis pannil suure kuumusega kõik küljed pruuniks ja seejärel natukeseks ahju. Pannile pannes peab olema 2h toatemperatuuril seisnud, et lihatüki sees oleks temperatuur sama, mis väljas. Pärast ahjust võtmist lasen natuke fooliumi all seista. Peab meeles pidama, et liha tuleb varem ahjust välja võtta kuna küpseb pärast ahjust võtmist fooliumi all veel edasi. Tükk võid peale ja soola ning pipart ka veidi.
Eks mõned tükid pead ära tegema, siis saad aru, kuidas see kõige paremini välja tuleb.
Täna just käisin Varblases veise sisefileed söömas. Oli marineeritud äädikamarinaadis, aga maitses täitsa hästi. Medium aste oli peaaegu medium-rare, mis mulle sobiski paremini. Teenindaja pakkus ainult 2 varianti - küpsenud või poolküpsenud.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
liitunud: 27.01.2003
|
14.06.2016 17:02:27
|
|
|
Kanafilee burksid.
Spoiler
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
|
Betamax
HV Guru
liitunud: 29.05.2003
|
14.06.2016 18:47:04
|
|
|
Tundub maitsev.
|
|
Kommentaarid: 686 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
1 :: |
532 |
|
tagasi üles |
|
|
Anti
liitunud: 11.05.2004
|
14.06.2016 19:02:39
|
|
|
tundub kuiv
|
|
Kommentaarid: 313 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
|
Betamax
HV Guru
liitunud: 29.05.2003
|
14.06.2016 19:04:28
|
|
|
Anti kirjutas: |
tundub kuiv |
Sulle meeldivad need Staabi ja Räägupesa kapsasalatileotised?
|
|
Kommentaarid: 686 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
1 :: |
532 |
|
tagasi üles |
|
|
raxz
HV Guru
liitunud: 27.07.2003
|
14.06.2016 19:28:59
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Anti kirjutas: |
tundub kuiv |
Sulle meeldivad need Staabi ja Räägupesa kapsasalatileotised? |
90% inimesi pole ilmselt kunagi teinud head mahlast kanafileed. Enamasti kuivatakse see küpsetades päris kõvasti ära ja siis ongi nagu alati. Kui kanafileed õigesti küpsetada, siis ei pea sinna kapsasalatileotist lisama, et saaks hea mahlane toit.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
|
Anti
liitunud: 11.05.2004
|
14.06.2016 19:47:48
|
|
|
Betamax kirjutas: |
Anti kirjutas: |
tundub kuiv |
Sulle meeldivad need Staabi ja Räägupesa kapsasalatileotised? |
ei ole neid burgereid aastaid söönud. Enamikel kanakokkajatel lihtsalt kukub filee välja kuiv (isegi restoranis). Lisame sinna juurde kaks saiakäntsakat ja juba tahakski pepsit peale rüübata. Aga vb masterkokk siimul tuli mahlane ja hõrk.
|
|
Kommentaarid: 313 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
4 :: |
4 :: |
240 |
|
tagasi üles |
|
|
Porno Parm
mugavuspagulane
liitunud: 30.11.2003
|
14.06.2016 19:53:24
|
|
|
tsitaat: |
Aga vb masterkokk siimul tuli mahlane ja hõrk.
|
vbla HDTanel ka räägib mingi hetk kuidas õige kanafilee teha
|
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
1 :: |
6 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
|
|