Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Hinnad »  Mobiilioperaatorid langetavad oluliselt rändlusteenuste hindasid ELis märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

liitunud: 30.09.2001



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 26.03.2016 16:12:45 Mobiilioperaatorid langetavad oluliselt rändlusteenuste hindasid ELis vasta tsitaadiga


Eesti mobiilsideoperaatorid viivad alates 30. aprillist rändlustasud kooskõlla Euroopa Liidu uuenevate nõuetega ning ELis reisijatele langeb praegusega võrreldes ligi 75% kõneminutite, SMSide ja mobiilse interneti hind.

Rändlustasud Euroopa Liidu riikide vahel kaovad Euroopa Komisjoni otsuse kohaselt täielikult alates 15. juunist 2017.

Loe edasi: http://tehnika.postimees.ee/3630519/mobiilioperaatorid-langetavad-oluliselt-randlusteenuste-hindasid-elis

Telia pressiteade: https://www.telia.ee/uudis/-/uudis/telia-randlusteenuste-hinnad-langevad-eli-riikides-75-

tsitaat:
Telia klientidele kehtivad alates 30. aprillist Euroopa Liidus reisides praegusega võrreldes ligi 75% odavamad kõneminuti, SMS-i ja mobiilse interneti hinnad.
Alates 30. aprillist maksab Telia klientidele väljahelistatud kõne minut Euroopa Liidu riikides reisides 5 senti, vastuvõetud kõne minut 1,14 senti ning saadetud SMS 2 senti. Kasutatud megabaidi hind hakkab maksma samuti 5 senti. Tegu on Telia hinnakirja vastavusse viimisega Euroopa Komisjoni rändlushindade regulatsiooniga.
Samas kinnitas Telia Eesti kõneside valdkonna juht Leila Leeben, et Telia klientidele hakkavad kehtima odavamad hinnad, kui tegelikult regulatsioon nõuab. „Kindlasti on tegemist väga hea uudisega kõigile nendele inimestele, kes töökohustuste või puhkuse tõttu Euroopa Liidus reisivad, kuna võrreldes tänasega toimub märkimisväärne hinnalangus.“
Samuti võivad inimesed peale muudatuse jõustumist julgemalt erinevaid mobiiliteenuseid kasutada, kartmata suuri üllatusarveid.
„Kui keskmine klient kasutab täna Euroopas rännates ühes päevas 30 megabaiti mobiilset andmesidet ja räägib telefoniga 20 minutit, on sellise kliendi arve umbes 9,8 eurot. Uue regulatsiooni kohaselt on sellise keskmise kliendi arve 2,5 eurot, nii et vahe on märgatav. Kui arvestada, et päris palju on ka selliseid kliente, kelle igapäevane tarbimine on keskmisest suurem, on ka nende poolt kokku hoitav rahasumma tunduvalt suurem,“ sõnas Leeben.
Jaanuaris tõi Telia Eestis turule pakkumise, mis võimaldab klientidel kasutada mobiilset internetti Eesti hindadega veel kuues välisriigis. Nimelt saavad alates 20. jaanuarist kõik Telia Mobiilse elu era- ning ärikliendid mobiilse andmeside teenuseid kasutada kõigis Baltimaades (Eesti, Läti, Leedu) ja Skandinaavia riikides (Soome, Rootsi, Taani, Norra) Eestis kehtiva hinnakirja alusel ning ilma rändluse lisatasudeta. Seetõttu on jaanuaris jõustunud pakkumine klientide jaoks isegi parem kui aprillis jõustuv regulatsioon.
Kohe peale uue pakkumise turule toomist on selle vastu suurt huvi üles näidanud nii Telia enda kui ka konkureerivate operaatorite kliendid, mis näitab, et tegu on ahvatleva ning klientidele väga korda mineva võimalusega.
Samas on Telia klientidel võimalik reisides endiselt kasutada päevalagesid, mis garanteerib, et mobiilse interneti kasutamine välisriigis ei välju kunagi kontrolli alt. Päevalae teenusega saab kindlates riikides igas päevas kasutada 100 MB internetti kindla fikseeritud tasu eest. Vaikimisi on päevalaeks 100 MB, kuid päevalae täitumisel saab mahtu lihtsasti juurde tellida.
Interneti päevalagi kehtib vaikimisi kõikidele Telia klientidele Euroopas ja valitud mitte-Euroopa riikides. Ühtekokku kehtib Telia päevalagi täna 69 riigis, mis on kohalike operaatorite arvestuses suurima katvusega. Nii on klientidel võimalik mugavalt kasutada internetti ka välismaal nutitelefoni, tahvel- või sülearvutiga, muretsemata suurte arvete pärast. Päevalae täitumisel teavitab Telia klienti SMS-iga ning pakub võimalust mahtu soovi korral juurde tellida.

_________________
NordVPN tarkvara nüüd soodsamalt
HV valuutakalkulaator
Kommentaarid: 461 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 12 :: 7 :: 356
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Hinnad »  Mobiilioperaatorid langetavad oluliselt rändlusteenuste hindasid ELis
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.