praegune kellaaeg 15.10.2024 12:02:17
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum |
|
varjutus
HV kasutaja
|
12.02.2014 20:08:35
Twitteri feedi kuvamine bloggeris |
|
|
Tere.
Varem oli mul twitteri feed blogger.com blogis kuvatud (kasutab javascripti), kuid nüüd see enam ei tööta millegipärast. Oskab keegi nõu anda, kas on mingeid lahendusi, kuidas bloggeris twitteri feedi kuvada?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
|
:: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
|
D3ff
HV kasutaja
|
13.02.2014 11:32:54
|
|
|
Tee siit uus widget https://twitter.com/settings/widgets/new
Ja ega sa juhuslikult pole vahepeal Twitteri kontot privaatseks muutnud? Sellisel juhul ei näita ka feed enam uusi säutse.
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
|
7 |
|
tagasi üles |
|
|
varjutus
HV kasutaja
|
14.02.2014 01:21:11
|
|
|
Twitter pole privaatne ja tegin uue widgeti ka juba eile ja ikka ei tööta. Ma lugesin kuskilt, et wordpressis on mingist hetkest eelmisest aastast sarnane probleem ja see on seotud javascriptiga (mingi litsentsi teema vms).
Sellepärast ma küsisin ka muude võimaluste olemasolu kohta kui javascript. Bloggeris, kui ma selle gadgeti/widgeti lisan ja seda salvestada tahan, siis lihtsalt salvestus nupp ei tööta ja ei saa salvestadagi seda kasutamiseks enam
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
|
5 |
|
tagasi üles |
|
|
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|