Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Failide jagamine tõi tingimisi vangistuse märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
part24
HV kasutaja
part24

liitunud: 03.10.2008




sõnum 14.01.2014 21:25:15 vasta tsitaadiga

Tõendid pärinevad vanemast ajast kui teod? Nojah. Ma isiklikult ei ole selles elus salukaga üldse kokku puutunud, ja salukas võib seda kinnitada, kuid ma puutunud ja puutun selles elus kokku paljude valgete inimstega, kes kõik, isegi järele küsides, ütelnud salu valgeks inimseks. No ja kiluliina valged inimsed katteta veksleid ei jaga! Järeldus üks- valgele inimsele ei saa omistada tegusid, mida valge inime ei tee. Järelikult ei ole salu miskit teind, et ei oleks valge inime, toimetas siis mis ta toimetas. Tema toimetamised inimstele kahju ei ole teinud. Tema toimetamised tegid inimstele kasu! Ja tegid kasu sel ajal kui enamuse toimetused ei teinud ei kasu ega kahju, ja teinud oma toimetamisi edasi just sedasi, et ligimestele saanud head. Nüid sihuke dilemma- et miuke see ligime on? Vaat mu ligimsed on valged inimsed ja sihuksed väetimad, millised ligimesele kahju ei tee, kuid ei ole veel suutelised head tegema. Aga vaat sihukesed Udusted ja muud sihuksed, no need mu ligimsed põle mitte, need kõigest röövlejõugu puudlid, millised löövad hassetatult ligimstele hambaid säärde ja kusevad jala pääle, ja läevad liputavad röövlejõugu ees saba. Sihuke hirmus lihtne valik- vaatad pääle kumba tema teeb- kas ligimsele kasu või ligimsele kahju. Lihtne! Milleks seda juriidikat ja muud pullikakat asje juure?
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
630
HV kasutaja

liitunud: 21.01.2004




sõnum 14.01.2014 22:19:40 vasta tsitaadiga

meelis94 kirjutas:
Selles foorumiteemas figureerib kahjuks üpris suur hulk selliseid "õigusemõistjaid", kes tõenäoliselt annaksid isegi omaenda isa politseisse siis, kui avastaksid, et ta sikutas 10 aastat tagasi kas kooli või töö jaoks faili office2003.by.salusoft.iso või tõmbas/jagas mõnd filmitorrentit, sest VHS/DVD ostmine polnud tihti võimalik. Omal ajal oli paljudel noortel inimestel iga sent arvel. Seda enam, kui oli veel vaja muretseda kas laste ülalpidamiseks jätkub ikka sellel kuul raha või mitte.

Samuti kiputakse ära unustama, et ilma illegaalse põrandaaluse tegevuseta 90-ndate algul kogu Balti riikides ei pruugiks tänapäeval sellisel kujul siin üldse seda foorumitki olla. Oleme tänulikud paljudele nüüdseks peaaegu unustatud inimestele, kes aitasid kaasa võitlusele ebamoraalse seadusandluse vastu.

Raskel ajal aitab sõber sõpra. Nii on see alati olnud ja on ka tulevikus.


Asi pole isa politseisse andmises. Asi on rinnale tagumises ja väitmises, et piraatlus ongi õige asi ja varastamine pole mingi kuritegu. See, kas keegi pirab või mitte, olgu tema enda südametunnistuse küsimus, aga no hakata rääkima, et see tegelikult ongi õige elu ja nii peakski olema, et lihtsalt varastame autorilt tema teose, sest (misiganes imevabandused siin käivad) ....no anna andeks. Ja teised veel süüdi ka - kiusavad "ausaid" inimesi.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
klf
HV vaatleja

liitunud: 08.03.2005




sõnum 14.01.2014 22:50:22 vasta tsitaadiga

Aga teeme siis nii, et jagame Eesti pooleks. Ühe poole anname sotsialistidele, teise poole fašistidele. Sest see, kui korporatsioonide huvid on riigi institutsioonidest eristamatud, ongi fašism.

No anna andeks?! Niikaua kui ise tarkusi kokku varastasid oli ilmselt kõik okei. Kohe, kui tekkis oskus oma jooniseid sutsu mugandada ja uuesti maha müüa, on põhimõtted kardinaalselt muutunud. Hannah Arendt on öelnud:
tsitaat:
What makes it so plausible to assume that hypocrisy is the vice of vices is that integrity can indeed exist under the cover of all other vices except this one. Only crime and the criminal, it is true, confront us with the perplexity of radical evil; but only the hypocrite is really rotten to the core.
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meelis94
HV vaatleja

liitunud: 18.06.2013




sõnum 15.01.2014 01:46:22 vasta tsitaadiga

630 kirjutas:
...


Inimesed ei tao omale vastu rinda minevikus tehtud tegude pärast. Käitutakse vastavalt ajale ja olustikule. Natuke mõtteainet sel teemal:

http://www.youtube.com/watch?v=A9DQlIyIFsc

http://resources2.news.com.au/images/2013/09/09/1226715/110626-a67f5e8e-18e5-11e3-8bc3-d925041fcc82.jpg
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
SirVorkars
Kreisi kasutaja
SirVorkars

liitunud: 24.12.2003




sõnum 15.01.2014 02:58:39 vasta tsitaadiga

Kommentaare lugeses jääb mulje et, on need vennad kes hetkel IT spetsid ja programmeerijad jne, on tänu SaluSoftile, kuna koolitee ajal ei jõudnud tarkvara/programi osta, et omale IT haridust/paberit üldse saada....(mõnel kibestunud meel ja ei taha tunnistada ehk?)
Ja isegi vend aitas nõu ja jõuga neid, mis iganes küsimuses...vaat et tegi lõputöö ka mõne eest ära. ( never know icon_biggrin.gif )
Ja need samad spetsid, kes õppisid Salusoftilt/kasutasid tema faili jagamist hariduse saamiseks, (või nende spetside õpilased) saatsid ehk ESTCUB-i tiirlema ümber maa??
Nagu üks kommentaar oli: Tegu on riigi ressursi raiskamisega...
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 3 :: 56
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sc0undrel
HV kasutaja

liitunud: 28.03.2006




sõnum 15.01.2014 10:42:11 vasta tsitaadiga

Toetatud.

Salumets võimaldas arvutialast haridust siis, kui jõudsin vaevalt arvuti raudvara endale osta.
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
soovija
Kreisi kasutaja
soovija

liitunud: 26.12.2004




sõnum 15.01.2014 11:09:33 vasta tsitaadiga

sc0undrel kirjutas:
Toetatud.

Salumets võimaldas arvutialast haridust siis, kui jõudsin vaevalt arvuti raudvara endale osta.


+1! Nõustun sinuga! Seda meenutades tekib selline teatud nostalgia, mis on ka midagi väärt.
Kommentaarid: 96 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 82
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
nexus
HV veteran
nexus

liitunud: 18.04.2007




sõnum 15.01.2014 11:38:32 vasta tsitaadiga

sc0undrel kirjutas:
Salumets võimaldas arvutialast haridust siis, kui jõudsin vaevalt arvuti raudvara endale osta.


Tean mitmeid inimesi, kes omal ajal alustasid n.ö. illegaalse tarkvaraga. Tänaseks on neist saanud tublid spetsialistid ning tarkvara on legaalne.
Poleks olnud sel ajal sellist võimalust, oleks nad Soomes ehitajad või Austraalias lapsehoidjad. Ei oleks nad seda tarkvara ostnud ning tootjatel oleks nii mõnigi lisamünt saamata jäänud.
Filmidest, kui tegu on kvaliteetse linateosega, ostan originaali, aga eelnevalt tuleb see ju üle vaadata. Kui tegu on kräpiga, ei osta enne ega pärast.
(Omal ajal oli kirjutamata seadus, et Eesti tootjate tarkvara ei pira)
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 197
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
part24
HV kasutaja
part24

liitunud: 03.10.2008




sõnum 15.01.2014 14:13:08 vasta tsitaadiga

Kõnelnud siin küll väga pikalt, aga no paljude asjade selgitused jäänuks olemata kui panduks tähele Postimehe artikles sisalduvat ja tegelt terike vigast lauset: "Hüvitamisele kuuluv summa võinuks olla tegelikult väga palju suurem, kuid mõned tarkvaratootjad loobusid tsiviilhagist." Lauses sõna "mõned" ei vasta tegelikkusele! Ja ei vasta seepärast, et tarkvaratootjad, millised arvata Salusoftile pigem tänulikud enese tarkvara sissesöötmise eest ning sellega siinse turosa loomise ning kindlustamise eest, kisti BSA juuramölakute poolt sisuliselt skandaali, mis neile seostamise puhul kaugelt rohkem kahju teeks kui mingisugune kümnetuhandik või veel vähem promilli kümne aasta tagusest ning ammuunustatud käibest! Sama lause näitab ka selgelt, et BSA ei kaitse mitte tootjate huve, vaid on iseseisev ja kaugeltki mitte "mtü", nagu ise kiidab, vaid kellegi finantseeritav juuramaffia, millisel päris ilmselt eesmärgid hoopis teised kui deklareeritud. Vaat nuhkige välja, millised need huvid ja eesmärgid on, eelkõige kelle, ja siis peaks "healaste" ja "pahalaste" piirid enam-vähem selgima, sest pelgalt ligimseks ja mitteligimseks liigitamine ei anna päris õiget pilti!
Kohut ei ole milleski süidistada- mida see tegi, seda ta pidi tegema, sest ei ole kohus süidi selles, et miskisugused maffiad ostnud oma suurte rahadega üles igatsugu odavaid prostituute, millised müinud ennast sellele, kes rohem maksab ja teinud sihukst säädust-määrust, mis must-valgel ja palju liigutamiseruumi ei jäta. Aga no igasugused muud nähtused sihukste asje juures on hoopis kurjemad kui näikse!
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

liitunud: 25.03.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.01.2014 14:15:48 vasta tsitaadiga

kristjan port on kunagi rääkinud, mis globaalses plaanis BSA pidamine maksab ja mis summad piraatluses rinlevad. need summad oli suht bsa kahjuks.
_________________
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER! https://www.yaga.ee/mox-fulder
https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856/ värskeim loetelu. 13.05 Pärnus kui midagi huvitab.
Kommentaarid: 1104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 704
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
seebakas
HV kasutaja

liitunud: 08.04.2005




sõnum 15.01.2014 14:18:56 vasta tsitaadiga

djstallion kirjutas:
ihvike, kahju on sellest, et sina ei mõista palju olulisemaid fakte. Ühiskond ei ole midagi kokku leppinud, ühiskonna eest lepitakse kõik kokku korporatiivsel ja muude taoliste huvigruppide tasemel ja söödetakse avalikkusele ette. Olgu, nii mõnigi seadus on tänu rahva vastuseisule jäänud läbi aegade vastu võtmata, aga ühel või teisel moel rakendatakse see ühel hetkel ikkagi, kui korporatiivne surve seda nõuab. Riike ei juhi poliitikud ja riigipead, vaid korporatsioonid ja huvigrupid nende taga. Kui neil on mingil põhjusel vaja ja kasulik, surutakse uus seadus läbi. Tekitatakse kasvõi illusioon, et ühiskonnal on seda uut seadust vaja, et ühiskond ise selle vastuvõtmist nõuaks. See söödetakse ühiskonnale ette, ühiskond ise pole reaalsuses midagi kokku leppinud. Sina aga noogutad kaasa ja kiidad takka.


Sry pole veel kaugemale jõudnud aga siin tuleb meelde näide kui maksustati interneti kasiinod (server pidi veel eestis paiknema jne) ning peale seaduse jõustumist tuli kohe turule Olympic kasiino online pokker. Pole kahtlustki et selle taga oli Mr. Karu koos oma jüngritega.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
part24
HV kasutaja
part24

liitunud: 03.10.2008




sõnum 15.01.2014 14:25:21 vasta tsitaadiga

laurx kirjutas:
kristjan port on kunagi rääkinud, mis globaalses plaanis BSA pidamine maksab ja mis summad piraatluses rinlevad. need summad oli suht bsa kahjuks.


Jah, rääkinud küll, aga kusmaalt see päris tegelikkuse ja selle tegelikkuse lõpuni teadmatusest tingitud sooja õhu piir jookseb?
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
nexus
HV veteran
nexus

liitunud: 18.04.2007




sõnum 15.01.2014 17:23:46 vasta tsitaadiga

Postimees:
"Hüvitamisele kuuluv summa võinuks olla tegelikult väga palju suurem, kuid mõned tarkvaratootjad loobusid tsiviilhagist."

Huvitav, kes ei loobunud. icon_cool.gif
Kommentaarid: 238 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 197
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
part24
HV kasutaja
part24

liitunud: 03.10.2008




sõnum 15.01.2014 18:16:18 vasta tsitaadiga

Kõik loobusid, täpsemini- nõudeid ei esitanudki! BSA kohalik jõuk küll proovis ookeani tagant nõudeid välja kaubelda, et tegemistel ka mingisugust jumet oleks, aga seepääle saadetud see jõuk ookeani tagant sinna paika kus nende õige koht või miskit sinnapoole. Nõnda et- arutluse all olid ainult ajaloolised "tuvastatud kuriteod" ja nende tuvastamise tasu, millise suurust kohuski pidas terike ulmeliseks.
Kogu see asi on tegelikult tingitud kõigest igasuguste BSA udude pühast vihast, et hammas supiklubi peale ei hakanud.

Igal ajal on iga mölakas püüdnud oma sigadustele üllast motiivi pookida. Seepärast igasugused sigatsemised õnnestuvadki.
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
laurx
HV Guru
laurx

liitunud: 25.03.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 15.01.2014 18:24:37 vasta tsitaadiga

noh, antud juhul tahtsid "bsa" sellid teenida ning proovisid saada selleks vajalikku tausta.
_________________
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER! https://www.yaga.ee/mox-fulder
https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856/ värskeim loetelu. 13.05 Pärnus kui midagi huvitab.
Kommentaarid: 1104 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 704
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
sc0undrel
HV kasutaja

liitunud: 28.03.2006




sõnum 15.01.2014 21:59:26 vasta tsitaadiga

soovija kirjutas:
sc0undrel kirjutas:
Toetatud.

Salumets võimaldas arvutialast haridust siis, kui jõudsin vaevalt arvuti raudvara endale osta.


+1! Nõustun sinuga! Seda meenutades tekib selline teatud nostalgia, mis on ka midagi väärt.


Täpselt nii see on.

Õnneks on Eesti internetiajaloo mõned säravamad pärlid säilinud ning pole veel unustusehõlma vajunud:

https://web.archive.org/web/20070811043145/http://doog.pri.ee/kullafond/

Ärge laske mälestustel kustuda ja aidake kaasmaalast, kes 10+ aastat tagasi omakasupüüdmatult sama tegi.


viimati muutis sc0undrel 17.01.2014 02:37:47, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 27 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 27
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
meelis94
HV vaatleja

liitunud: 18.06.2013




sõnum 16.01.2014 02:33:33 vasta tsitaadiga

http://kogukond.org/2013/04/pressiteade-bsa-ultimaatumi-kohta/

"Samuti kurdab Uduste, et Eestis on inimõigused riiklikult kõrgem prioriteet kui koopiaõigus."


Jätke meelde need kaks kivist südametega juuramaffia liiget --> Kaido Uduste ja Marge Püss

Kui peaksite nendega kunagi kokku puutuma, siis oleks igati sobiv jalg ette panna, et nad tänaval nägupidi porri lendaksid.

Nagu Linnar Viik ütles: Rahvas sellist lahendust antud kohtukaasuses ei tolereeri.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
part24
HV kasutaja
part24

liitunud: 03.10.2008




sõnum 17.01.2014 11:23:18 vasta tsitaadiga

meelis94 kirjutas:
Kui peaksite nendega kunagi kokku puutuma, siis oleks igati sobiv jalg ette panna, et nad tänaval nägupidi porri lendaksid.

Toetan mõtet, kuid otse loomulikult ei või sihuke füüsiliselt sündida, eriti just eakate naisterahvaste puhul.
See teine asi on aga valge inimse tarvis pmst lindprii sestpääle kui marutõbisena valge inimse säärde hambad lõi.

Vähemid omakasu püidmata aitand inime ei ole roimar, ja selle reegle vasta eksind juurakas ei ole inime.

Eks kogu see tsirkus ka pisut teistmoodu tõlgendatav. Mõned aastad tagasi korraldanud üks teine tuntud sovjeediaegne justiitsroimar oma "lahkumisetendust" süita inimse arvel, terike teistsugu vallas muidugist, kus ühe ennast õhkulasknud narkari sigadused määritud roimari "vana tuttava" kraesse, milline nüüd, kui veel hinges, kuskil vangimajas mädaneb, üldsusele tuntud kui kurikuulus "Pae pommimees". Eks see suur piraadijaht või samuti miskisugust "lahkumiseetendust" enesest kujutada, ja ei imestaks üldse kui lähemas tulevikus vana sovjeediaegset Võšinski koolkonna kaadert mõne ühiku võrra vähendatakse ja suurte austamiseavaldustega nõndaütelda väljateenitud pinsi pääle lähetatakse. Tervistkahjustav töö ju, see teiste inimste hävitamine, ükskõik siis kelle tellimusel?
Kommentaarid: 37 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 35
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ArvQ
HV Guru
Keelatud avatar

liitunud: 29.01.2009




sõnum 17.01.2014 11:35:33 vasta tsitaadiga

Sai kah toetatud. Isiklikult ei ole kundagi kokkupuuteid olnud. Lugedes kuidas teised inimesed on tänu temale õppinud ja oma pisiku saanud siis tuleb vaid mehe ees müts maha võtta.
Kommentaarid: 176 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 149
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 17.01.2014 13:59:46 vasta tsitaadiga

ot:
meelis94 kirjutas:
http://kogukond.org/2013/04/pressiteade-bsa-ultimaatumi-kohta/

Internetiekspertide kohta on neil kommentaarium suhteliselt ussitanud thumbs_down.gif
Kommentaarid: 687 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 532
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Failide jagamine tõi tingimisi vangistuse mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5, 6
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.