|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Redikate
HV veteran

|
29.05.2013 00:16:09
|
|
|
| jonathan19 kirjutas: |
| Esimest korda vaatan leaderboardsis esikohtadel on 368,228 win ja 0 draw ja 0 losses, ei tea kuidagi ise sellega hakkama saaks hakkaks kõva raha sisse voolama? |
Noh, keskmine mängu sissetulek on 500c. Peale igat 7 mängu saab div 1 kartika mis on vist 8000c + pack?
Seega saaks sellise arvu võitude eest umbkaudselt (mitte arvestades div 1'te jõudimist ja mingeid kulusid)
(3683228 * 500) + (368228/7 * 8000) = 2 262 446 000c
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
| Kommentaarid: 34 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IvarV
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zipzic
Kreisi kasutaja

|
29.05.2013 21:02:17
|
|
|
TOTS - Serie A - http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#U10RpxWPnJC75:pc
GK: Marchetti, Federico, Lazio - 83 (84)>89
CB: Campagnaro, Hugo, Napoli - 81 (82)>87
CB: Benatia, Medhi, Udinese - 82>87
CB: Barzagli, Andrea, Juventus - 84>89
CDM: Vidal, Arturo, Juventus - 84 (85)>89
RM: Lichtsteiner, Stephan, Juventus - 82>87
CM: Borja Valero, Fiorentina - 80>85
CAM: Hamšik, Marek, Napoli - 85 (87)>91
LW: El Shaarawy, Stephan, Milan - 81>88
ST: Cavani, Edinson, Napoli - 86 (88)>92
ST: Di Natale, Antonio, Udinese - 85 (87)>92
VAHETUSMÄNGIJAD:
GK: Buffon, Gianluigi, Juventus - 87>92
CB: Rodríguez, Gonzalo, Fiorentina - 76>82
LB: Pasqual, Manuel, Fiorentina - 75>82
RM: Basta, Dušan, Udinese - 78>83
LW: Ljajić, Adem, Fiorentina - 75 (77)>82
RW: Lamela, Erik, Roma - 77 (79)>85
ST: Balotelli, Mario, Milan - 84 (85)>89
_________________ the Apple doop - parima hinnaga 🍏 Eestis!
veloo 🚲 söidame stiilselt! |
|
| Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
31.05.2013 21:31:32
|
|
|
| Esimest korda pärast pikka aega mängisin onlines. OP Bundesliga tiimid, massive lag, mängisin mingi pointless gold french tiimiga (Remy - Pujol; Maurice-Belay - Cabaye - M'Vila - Menez; Evra - Kaboul - Distin - Fanni) ning sain EA Handicapiga kotti 2-1 tiimilt, mis oli full bronze ning 4 gold mängijat, mis packist saadud. Väike ime, et kõik mängivad offlines.
|
|
| Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
01.06.2013 12:32:17
|
|
|
| Minidivine kirjutas: |
| Esimest korda pärast pikka aega mängisin onlines. OP Bundesliga tiimid, massive lag, mängisin mingi pointless gold french tiimiga (Remy - Pujol; Maurice-Belay - Cabaye - M'Vila - Menez; Evra - Kaboul - Distin - Fanni) ning sain EA Handicapiga kotti 2-1 tiimilt, mis oli full bronze ning 4 gold mängijat, mis packist saadud. Väike ime, et kõik mängivad offlines. |
kas tõesti on välistatud, et hea chemistryga korralikud bronze mehed oskusliku mängijaga oli sust lihtsalt üle, kuna psühholoogiliselt aeti sind rivist välja eelnevalt kirjeldatud tingimuste tõttu?
varem mõtlesin, et offlines on lihtsam, kuid nüüd olen veendunud, et ka 86 meeskonnaga on onlines lihtsam mängida, kui offlines ultimatega
onlines teevad vastased vigu - offlines inimlikke vigu ei tehta
minu 188 ratinguga meeskond
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
02.06.2013 13:45:38
|
|
|
| libe kirjutas: |
kas tõesti on välistatud, et hea chemistryga korralikud bronze mehed oskusliku mängijaga oli sust lihtsalt üle, kuna psühholoogiliselt aeti sind rivist välja eelnevalt kirjeldatud tingimuste tõttu?
varem mõtlesin, et offlines on lihtsam, kuid nüüd olen veendunud, et ka 86 meeskonnaga on onlines lihtsam mängida, kui offlines ultimatega
onlines teevad vastased vigu - offlines inimlikke vigu ei tehta
minu 188 ratinguga meeskond
 |
wat. Tollel tiimil oli mingi 60 chem. Uupi kokkupandud full french tiim 80 rated, pace'i on ka igal küljel piisavalt. Offlines on hea mängida, see tiim 4.5 stars nii et viimastele turniiridele ei saa, aga mängin seda Platinum Trophyt, kus CPU on Ultimate & isegi seal võidan 2-0, 3-0, kuigi mu win/loss tolles karikas on tõenäoliselt ~2.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
03.06.2013 13:06:22
|
|
|
wat. Tollel tiimil oli mingi 60 chem. Uupi kokkupandud full french tiim 80 rated, pace'i on ka igal küljel piisavalt. Offlines on hea mängida, see tiim 4.5 stars nii et viimastele turniiridele ei saa, aga mängin seda Platinum Trophyt, kus CPU on Ultimate & isegi seal võidan 2-0, 3-0, kuigi mu win/loss tolles karikas on tõenäoliselt ~2. |
Mida sellest sitanikerdisest ikka oodata, kui mäng on tehtud EA poolt, kelle poliitika on ammu juba olnud "pay to win". Samas FUT-is on "pay to win" asendunud "pay to win to loose" poliitikaga. Vastased on üldjuhul väga sarnaste peismankidest (märsõna on siinkohal "lob pass") kooseisudega (chem 40-65, star rating 72-75, ühtegi rohelist sidet mängijate vahel pole), kes omavad sinu 180+ meeskonna nii ära, et vähe pole. Tipuründaja on betoonivalatud, kaitsemängijad kukuvad isenesest krambihoogudes pikali, väravavaht on pohmellis uimerdis, söödutäpsus/löögitäpsus on alla igasugust arvestust (semi või full assisted), aktiivse mängija vahetusnupp ei tööta (või klõpsid pool meeskonda enne läbi, kui jõuad selle tegelaseni, kelleni vaja jõuda on... AGA siis on juba sulle värav löödud), oma karistuskastis ei tohi vastase poolegi vaadata, kui just penaltit ei soovi kaitsma hakata, meeskonna kaaslaste AI... ma parem ei kommenteerigi seda. Ühesõnaga, nalja kui palju (kui võidust huvitatud ei ole)
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
03.06.2013 19:42:37
|
|
|
Mängin sea FUTi ja aru ma ei saa, kuidas igas mängus neid lihase äratõmbaisi nii palju on!?
_________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri |
|
| Kommentaarid: 36 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
03.06.2013 19:55:18
|
|
|
| Amphor kirjutas: |
| Mängin sea FUTi ja aru ma ei saa, kuidas igas mängus neid lihase äratõmbaisi nii palju on!? |
Fitness madal su vendadel...
| parasitego kirjutas: |
wat. Tollel tiimil oli mingi 60 chem. Uupi kokkupandud full french tiim 80 rated, pace'i on ka igal küljel piisavalt. Offlines on hea mängida, see tiim 4.5 stars nii et viimastele turniiridele ei saa, aga mängin seda Platinum Trophyt, kus CPU on Ultimate & isegi seal võidan 2-0, 3-0, kuigi mu win/loss tolles karikas on tõenäoliselt ~2. |
Mida sellest sitanikerdisest ikka oodata, kui mäng on tehtud EA poolt, kelle poliitika on ammu juba olnud "pay to win". Samas FUT-is on "pay to win" asendunud "pay to win to loose" poliitikaga. Vastased on üldjuhul väga sarnaste peismankidest (märsõna on siinkohal "lob pass") kooseisudega (chem 40-65, star rating 72-75, ühtegi rohelist sidet mängijate vahel pole), kes omavad sinu 180+ meeskonna nii ära, et vähe pole. Tipuründaja on betoonivalatud, kaitsemängijad kukuvad isenesest krambihoogudes pikali, väravavaht on pohmellis uimerdis, söödutäpsus/löögitäpsus on alla igasugust arvestust (semi või full assisted), aktiivse mängija vahetusnupp ei tööta (või klõpsid pool meeskonda enne läbi, kui jõuad selle tegelaseni, kelleni vaja jõuda on... AGA siis on juba sulle värav löödud), oma karistuskastis ei tohi vastase poolegi vaadata, kui just penaltit ei soovi kaitsma hakata, meeskonna kaaslaste AI... ma parem ei kommenteerigi seda. Ühesõnaga, nalja kui palju (kui võidust huvitatud ei ole)  |
Väga huvitav, süüdi ikka mäng, EA ja jumal teab mis...
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
03.06.2013 20:03:22
|
|
|
| Redikate kirjutas: |
| Mängin sea FUTi ja aru ma ei saa, kuidas igas mängus neid lihase äratõmbaisi nii palju on!? |
|
Täitsa õimalik jah. Aga krt, mul pole kunagi raha neid fitnessikaarte osta, ime, et üldse piisavalt aha on, et jägmist mängu mängida
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
03.06.2013 20:18:56
|
|
|
|
Täitsa õimalik jah. Aga krt, mul pole kunagi raha neid fitnessikaarte osta, ime, et üldse piisavalt aha on, et jägmist mängu mängida |
Mängid kulla tiimiga jah? Võibolla peaks bronziga alustama ja veits raha koguma jms?
Kuigi ma ei tea kas enam bronze tiimiga on üldse mingit võimalus, eks siis pead lihtsalt paremini mängima hakkama, siis tekib vaikselt raha ka
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
03.06.2013 20:31:18
|
|
|
einho, eks ma mängijaid olen üitanud jooksvalt vahetada jah, kuldsed on siiski vähemuses meeskonnas, aga suht lootusetu jah, onlines pole ühtegi mängu võitnud klaviatuuiga, see ka miinus
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
03.06.2013 21:26:43
|
|
|
einho, eks ma mängijaid olen üitanud jooksvalt vahetada jah, kuldsed on siiski vähemuses meeskonnas, aga suht lootusetu jah, onlines pole ühtegi mängu võitnud klaviatuuiga, see ka miinus |
Eh, klaveriga suht raske jah, enamus PC inimesi mängib ilmselt puldiga PC taga.
Kas chemistry on korras meeskonnal vähemalt? Jooned on rohelised jms?
|
   |
33 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
03.06.2013 21:39:07
|
|
|
Chemisty on mingi 60 paiku jah, vahel ka väheb, kui kedagi vaja välja vahetada mõneks mänguks
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
henryKI11
HV kasutaja

|
03.06.2013 21:52:13
|
|
|
| Chemisty on mingi 60 paiku jah, vahel ka väheb, kui kedagi vaja välja vahetada mõneks mänguks |
osta ea storest coin boost
|
|
| Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
03.06.2013 22:37:34
|
|
|
einho, eks ma mängijaid olen üitanud jooksvalt vahetada jah, kuldsed on siiski vähemuses meeskonnas, aga suht lootusetu jah, onlines pole ühtegi mängu võitnud klaviatuuiga, see ka miinus |
Eh, klaveriga suht raske jah, enamus PC inimesi mängib ilmselt puldiga PC taga.
Kas chemistry on korras meeskonnal vähemalt? Jooned on rohelised jms? |
Siin 4-5 päeva tagasi korjasin üles FIFA 13 PC'le, record mingi 110-1-20, enamus offlines, online div 3, offline div 1,
ise mängin klaviatuuriga ja lihtsalt ei skilli, mul controls kenasti paigas, bicycle kicke veits keeruline CAPS + F'ga teha, aga halvemaid päevi olnud ka.
Selle ajaga hetkel 20k coins, full trade pile 60-80k eest, ja siuke tiim: http://www.upload.ee/image/3358350/team1.png (Note: Sellega mänginud paar korda, eelmises postituses mainisin oma french tiimi, millega ~50% recordist tehtud)
Avanud äkki 3-4 packi, väga halb luck. Aga, PC'l saad flippida kergesti teatud mängijaid, kes maksavad vähe ning on suures nõudmises. Ise flipin neid kolme: Boateng (Bayern), David Luiz (Chelsea) & Kaboul (Spurs).
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
03.06.2013 23:10:20
|
|
|
Mida sellest sitanikerdisest ikka oodata, kui mäng on tehtud EA poolt, kelle poliitika on ammu juba olnud "pay to win". Samas FUT-is on "pay to win" asendunud "pay to win to loose" poliitikaga. Vastased on üldjuhul väga sarnaste peismankidest (märsõna on siinkohal "lob pass") kooseisudega (chem 40-65, star rating 72-75, ühtegi rohelist sidet mängijate vahel pole), kes omavad sinu 180+ meeskonna nii ära, et vähe pole. Tipuründaja on betoonivalatud, kaitsemängijad kukuvad isenesest krambihoogudes pikali, väravavaht on pohmellis uimerdis, söödutäpsus/löögitäpsus on alla igasugust arvestust (semi või full assisted), aktiivse mängija vahetusnupp ei tööta (või klõpsid pool meeskonda enne läbi, kui jõuad selle tegelaseni, kelleni vaja jõuda on... AGA siis on juba sulle värav löödud), oma karistuskastis ei tohi vastase poolegi vaadata, kui just penaltit ei soovi kaitsma hakata, meeskonna kaaslaste AI... ma parem ei kommenteerigi seda. Ühesõnaga, nalja kui palju (kui võidust huvitatud ei ole)  |
kurat isegi minu oskustega ei ole mul nii sitt mäng
see handicap tuleb sul nõrgast psüühikast mees
|
Täitsa õimalik jah. Aga krt, mul pole kunagi raha neid fitnessikaarte osta, ime, et üldse piisavalt aha on, et jägmist mängu mängida |
nu aga osta omale fitness coache ja contract managere
nõnda saad kuni 50% boonust contractidele ja fitnessile ning jõuad raha ka vahepeal koguda
fitnessi puhul piisab, kui sul on B meeskond, kes mängib niikaua, kuni põhi puhkab
seega contract managerid on vajalikud, et saaks contractid odavamalt 99 peale
pärast teed põhiga online mänge ja b meeskonda võid offline peale raisata - natukene taktikalist mõtlemist võiks olla
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
03.06.2013 23:34:10
|
|
|
Rahuneme nüüd maha ja tõdeme, et ma tegin fifa 13ga tutvust 3 päeva tagasi, ultimate teamiga veel hiljem, seega mul pole ilmselt ka seni veel pooltest itemitest aimugi, mis seal mängus on
Siin 4-5 päeva tagasi korjasin üles FIFA 13 PC'le, record mingi 110-1-20, enamus offlines, online div 3, offline div 1,
ise mängin klaviatuuriga ja lihtsalt ei skilli, mul controls kenasti paigas, bicycle kicke veits keeruline CAPS + F'ga teha, aga halvemaid päevi olnud ka.
Selle ajaga hetkel 20k coins, full trade pile 60-80k eest, ja siuke tiim: http://www.upload.ee/image/3358350/team1.png (Note: Sellega mänginud paar korda, eelmises postituses mainisin oma french tiimi, millega ~50% recordist tehtud)
Avanud äkki 3-4 packi, väga halb luck. Aga, PC'l saad flippida kergesti teatud mängijaid, kes maksavad vähe ning on suures nõudmises. Ise flipin neid kolme: Boateng (Bayern), David Luiz (Chelsea) & Kaboul (Spurs). |
Näha on, et oled graindinud seda asja
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
03.06.2013 23:38:41
|
|
|
| Näha on, et oled graindinud seda asja |
- Origin says 59 hours.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
03.06.2013 23:59:10
|
|
|
Ok, mul 24 praegu.
AGa millegipärast oksjonilt enam pakkuda ei saa, ütleb, et watch list täis, aga seal pole ühtegi eset...
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.06.2013 00:02:38
|
|
|
Ok, mul 24 praegu.
AGa millegipärast oksjonilt enam pakkuda ei saa, ütleb, et watch list täis, aga seal pole ühtegi eset... |
vaata webappist
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team
unassigned all ei tohi ka midagi olla
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
04.06.2013 00:06:23
|
|
|
|
Kui aega saan, siis teen miski väikse videokokkuvõtte 10 järjestikusest mängust.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
04.06.2013 00:08:28
|
|
|
Ok, mul 24 praegu.
AGa millegipärast oksjonilt enam pakkuda ei saa, ütleb, et watch list täis, aga seal pole ühtegi eset... |
vaata webappist
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team
unassigned all ei tohi ka midagi olla |
ei ole sealgi midagi peal, kuid sinna sisselogimine tundub, et aitas
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.06.2013 00:15:01
|
|
|
|
Kui aega saan, siis teen miski väikse videokokkuvõtte 10 järjestikusest mängust. |
pigem on sul valesti valitud meeskond valede workratedega ja vale formatsiooniga
ning päris tihti juhtub, et mõni osavam mängija oma niru meeskonnaga vastu hakkab
lisaks veel mõnel formatsioonil on teiste ees eeliseid, seega sama formiga alati kõigi vastu ei saagi
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
04.06.2013 14:16:34
|
|
|
| Millised tots meeskonnad veel tulema peaksid? Ja keegi oskab umbes öelda, mis järjekorras?
|
|
| Kommentaarid: 41 loe/lisa |
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
henryKI11
HV kasutaja

|
04.06.2013 15:10:52
|
|
|
| Millised tots meeskonnad veel tulema peaksid? Ja keegi oskab umbes öelda, mis järjekorras? |
Ligue 1 või La Liga tuleb
suure tõenäosusega tuleb La Liga sest BBC valis tots-i
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/22680405
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
05.06.2013 01:10:32
|
|
|
Ma arvan, et Ligue 1 tuleb. Aga äkki seda paaritatakse veel mõnega, millel eraldi mõtet pole, nagu Eredivisie, Liga Portuguesa etc.
107.000 coini seisab hetkel, valmis ühe korra 100k'ga lucki proovima.
Edit: Just sai hea diili. Ostsin 41212 Kun Aguero 74.5k, sold 90k enne taxi.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
05.06.2013 13:12:17
|
|
|
| Keegi 200k 11 euri eest müüb?
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Amphor
Kreisi kasutaja

|
05.06.2013 13:48:09
|
|
|
Ei tea, miks punane kaart juba mingi 6-7 mänguga ära kaduda ei taha.
kellelgi veel mängu ajal skoori jms graafika lihtsalt ära kaob ekraanilt (peaaegu täielikult)? peale alttääbimist on tagasi , kaardiks 660ti ja viimased draiverid
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
05.06.2013 18:02:08
|
|
|
Pole sarnast probleemi olnud, Amphor.
Sain just jälle onlines natukene cheeseballitud. Sain full bronze teamilt 60 chemiga 3-2 kotti, kasutades 182 rated squadi. Siis sain handicap kenasti tajuda, kui full fitnessil Ramires oli aeglasem kui mingi poolebariga palli mängiv Milito.
Edit: Keegi võiks mu Rooney ära osta... hetkel turul odavaim 41212 minu oma (85 või 86k).
Edit2: Ayo, TOTS ---- http://forum.ea.com/uk/posts/list/2469177.page
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Paulz
HV vaatleja
|
|
| Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
10 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
05.06.2013 18:13:33
|
|
|
| ibra ja silva ikka korralikud
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
05.06.2013 19:06:41
|
|
|
| ibra ja silva ikka korralikud |
Eks see hind ka tal suur saa olema.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
05.06.2013 19:17:50
|
|
|
krt panin omal if gerrardi ja if carricku müüki, teisi ei raatsi müüa
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
06.06.2013 11:31:30
|
|
|
Avasin 5x 7.5k, ainult false hope, best player Pogba.
Edit: Sain Rooneyst lõpuks lahti, 200 coin profit after tax. lol -- ootan 100k packi, saaks midagi head äkki. : )
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
06.06.2013 12:42:59
|
|
|
Spoiler 
Joppas nata .
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
zipzic
Kreisi kasutaja

|
06.06.2013 13:06:29
|
|
|
Njaa ... ma ootan kuna 100000 pakid tulevad ... siis ehk midagi tuleb ...
_________________ the Apple doop - parima hinnaga 🍏 Eestis!
veloo 🚲 söidame stiilselt! |
|
| Kommentaarid: 268 loe/lisa |
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
06.06.2013 14:35:49
|
|
|
Spoiler 
Joppas nata . |
Palju said ta eest?
| zipzic kirjutas: |
| Njaa ... ma ootan kuna 100000 pakid tulevad ... siis ehk midagi tuleb ... |
Same. Hetkel flipin Hazard'e ja Bale'e.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
06.06.2013 17:01:13
|
|
|
Spoiler 
Joppas nata . |
Palju said ta eest?
| zipzic kirjutas: |
| Njaa ... ma ootan kuna 100000 pakid tulevad ... siis ehk midagi tuleb ... |
Same. Hetkel flipin Hazard'e ja Bale'e. |
480k :/
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
06.06.2013 17:37:50
|
|
|
480k :/ |
Hmm. Läks halvasti siis sul.
Just nägin, et üks sold 550k.
Spoiler 
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
06.06.2013 17:40:26
|
|
|
| Eile sain TOTS Vidal-i (35k pakist), aga ära müüa pole veel õnnestunud. Päris kommiraha eest ei tahaks ka ära anda, kuna näitajate poolest päris tuus kaart.
|
|
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
07.06.2013 21:03:10
|
|
|
100k packid võiksid tulla juba.
Kui ei tule, siis ei viitsi enam mängida ka. 300k seisab lihtsalt, keegi võiks ära ärida.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
henryKI11
HV kasutaja

|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
08.06.2013 23:42:25
|
|
|
| Reg. card on 150-170k, see läheb kenasti kallimaks.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jonathan19
HV kasutaja

|
09.06.2013 18:19:04
|
|
|
Spoiler 
Joppas nata . |
Spoiler 
haha
|
|
   |
39 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.06.2013 18:55:55
|
|
|
olin just 4:0 taga, kui järsku hakkas mäng jooksma
'90 tõmbas vastane jõhkralt mu mehe maha, mõtlesin selle kordus salvestada ja ühtlasi võtsin ka karistuslöögi linti
35m pealt ümber müüri ristnurka
Spoiler 
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Minidivine
HV kasutaja

|
09.06.2013 23:16:44
|
|
|
Julmalt kettas hetkel. 3 mängu oli veel Div 1's, 15 points oli olemas (4-3-1). Kaotasin ühe tiimi mingile kusisele french tiimile 2-1.
2 mängu veel, vaja 6 punkti, et saada tiitel.
Next game: tuleb full bronze team vastu, 40-50 chem. Standard starting team. Kohe, kui platsile jõudis, opponent disconnected ja div 1 restarted... p*utsi.
|
|
   |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
09.06.2013 23:50:54
|
|
|
Julmalt kettas hetkel. 3 mängu oli veel Div 1's, 15 points oli olemas (4-3-1). Kaotasin ühe tiimi mingile kusisele french tiimile 2-1.
Next game: tuleb full bronze team vastu, 40-50 chem. Standard starting team. Kohe, kui platsile jõudis, opponent disconnected ja div 1 restarted... p*utsi. |
ma võitlesin ka div 1's tiitli eest
4 hooeaga pidasin seal vastu ning siis kukkusin div 4
täna sain lõpuks div 3 tagasi
mul oli meeskond, kellega sujus superhästi ning klõpsti läks kõik vasta taevast
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
henryKI11
HV kasutaja

|
10.06.2013 00:22:00
|
|
|
Next game: tuleb full bronze team vastu, 40-50 chem. Standard starting team. Kohe, kui platsile jõudis, opponent disconnected ja div 1 restarted... p*utsi. |
Ligue 1 tiim w?
|
|
   |
8 |
|
| tagasi üles |